Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
19 mei 2012 Rapporteer

Intro Razer is vooral bij gamers bekent voor zijn high end toetsenborden en gamemuizen. Dit jaar hebben ze hun Razer Mamba gamemuis, die voor het eerst uitkwam in 2009, geüpdatet. Specificaties Razer Mamba 2009 Bedraad / Draadloos Gaming grade wireless technology 3.5G Laser sensor 5600DPI On-board geheugen 7 programmeerbare knoppen 1000Hz Ultrapolling™ / 1ms response rate Windows® 7 / Vista / XP, Mac OS X (v10.4 en hoger) 128mm (lengte) x 70mm (breete) x 42,5mm (hoogte), 130g Razer Mamba 2012 Bedraad / draadloos Gaming grade wireless technology 4G Dual Sensor System 6400DPI On-board geheugen 7 programmeerbare knoppen 1000Hz Ultrapolling™ / 1ms response rate Instelbare kleure lichtjes Windows® 7 /...

Pluspunten

• precisie
  • functionaliteit
  • design
  • ...

Minpunten

• prijs

27 juni 2012 Rapporteer

3+ jaar geleden heb ik deze muis aangeschaft. Ik heb deze muis gekozen omdat het een draadloze gaming muis was die groot genoeg was voor mijn hand. Na enkele voelsessies leek deze muis mij het beste, ondanks dat hij destijds net geen €130 kostte. Dat vond, en vind ik nog steeds, een fikse prijs voor een knaagdier. De muis komt in een bijzonder mooi vormgegeven verpakking, een plexiglazen doos met stand.
Eerste gebruikservaring:
Helaas stelde de muis in eerste instantie engizins teleur. Toen ik de muis in werking stelde dreef de cursor overal en nergens heen. In tegenstelling tot eerdere muizen bleek mijn matje niet geschikt voor deze muis.
Na aanschaf van een nieuwe muismat was dit probleem grotendeels verholpen. De muis is/was...

Pluspunten

• Ligt fijn in de hand

Minpunten

• Veel te kleine batterijcapaciteit
  • Materialen kunnen niet tegen intensief gebruik
  • Te duur voor de geboden kwaliteit
  • Software maakt onnodig gebruik van de cloud - privacybezwaar.

2 van 5 sterren (Slecht)
21 mei 2012 Rapporteer

Dit is mijn eerste review dus ik hoop dat het een beetje overkomt. Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom.
In de VS aangeschaft, heb ik deze muis inmiddels twee en een halve maand in bezit en al lekker veel gebruikt.
De verpakking is helemaal top. Het lijkt wel een soort van vitrinekast met een kroonjuweel erin. Nu is dit waarschijnlijk ook zo bedoeld omdat de Mamba het vlaggenschip is van Razer.
In de verpakking geeft de muis al een goede solide indruk en in de doos eronder zitten het laadstation, de kabel, de Li-Ion accu en de accu deksel in aparte doosjes.
Voor eventueel de firmware update en andere downloads wordt naar de website van Razer verwezen.
Ergo
De muis ligt ook lekker in de hand, al denk...

Pluspunten

• DPI instelbaar
  • Draadloos en met kabel te gebruiken
  • Ligt lekker in de hand
  • Glijd soepel over bureau / muismat
  • Geeft degelijke indruk

Minpunten

• Li-ion accu maar 800mAh
  • Prijs 1 op 1 ($ naar €)

30 oktober 2010 Rapporteer

na aanschaf was ik behoorlijk tevreden (vooral over het design) maar na 5 jaar komen de nadelen naar voren

Pluspunten

• design
  • easy as pie te switchen tussen draadloos en bedraad
  • mogelijkheden
  • gebruiksgemak
  • perfect als game- en htpc muis

Minpunten

• geen knoppen door muiswiel links en rechts te bewegen
  • trage en crashende drivers, na 5 jaar nog niet gefixt
  • werkt niet op glas (de topmodellen van Logitech doen dat wel)
  • een "klikje"van het muiswiel is niet altijd een scrolbeweging
  • batterijduur zwaar ondermaats
  • maakt niet altijd verbinding met pc, aan/uit zetten op opnieuw opstarten is nodig
  • rubberen zijkanten en coating laten los
  • linker muisknop hapert, registreerd niet of laat bij het slepen op een willekeurig moment los, dit maakr de muis onbruikbaar na 5 jaar al bij niet intensief gebruik, amper games. max 5u per week gebruikt

2 van 5 sterren (Slecht)
6 april 2014 Rapporteer

De muis die ontplofte in mijn hand...
Toen ik deze muis kocht, kocht ik hem voor het design, en het zowel draadloos als bedraad kunnen gebruiken. Het design is echt geweldig en het kunnen aanpassen van de kleur van het scrollwieltje en de base is een leuke feature.
Als deze muis niet ontploft, dan is zijn grootste nadeel dat hij vrij snel in slaapmodus gaat als hij op batterijen werkt. Hij komt alleen maar uit zijn slaapmodus door hem te bewegen, of een knop in te drukken. Maar die eerste knop die je indrukt, geeft ie niet door aan je PC. Die gebruikt ie alleen om wakker te worden. Kortom, als je een artikel leest en je hebt je muiscursor al bij de "volgende pagina" knop geplaatst, dan komt de klik niet aan tegen de tijd dat je bij het...

Pluspunten

• Schitterend design.
  • Instelbare kleuren base en muiswieltje.
  • Zowel draadloos als bedraad bruikbaar.

Minpunten

• Ontploft, als de batterij echt leeg is.
  • Komt niet zomaar uit slaapstand.
  • Customer Service Razer is belabberd.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
11 oktober 2016 Rapporteer

Razer Mamba

gewoon echt een mega goede muis heb hem aangeschaft tijdens de grote launch, heb hem nog steeds werkt nog steeds mega goed als deze stuk is koop ik er weer een echt een aanrader.

Pluspunten

• licht goed in de hand
  • snel
  • knoppen voor dpu
  • mooi docking station
  • goede kabel

Minpunten

• wel smet gevoelig
  • razer synapse

21 januari 2014 Rapporteer

Razer Mamba

3 van 5 sterren (Voldoende)
10 maart 2013 Rapporteer

30 oktober 2010 Rapporteer

10 september 2010 Rapporteer

15 maart 2010 Rapporteer

Razer Mamba

Heb jij ook een Razer Mamba?