Gemiddelde gebruikersscore
Deze laptop is erg fijn om mee te werken. Het scherm is echt een toevoeging. De laptop is hele en heeft handig functies. Wel kan de laptop warm worden.
Praktische allrounder. Fijn formaat laptop, makkelijk mee te nemen en snel in gebruik. Touchscreen laat ik links liggen, te gevoelig voor vingers. Qua look & feel heeft hij een beetje die Macboook-uitstraling.
Compacte 2-in-1 laptop met prachtig oled-scherm, sterke prestaties en goede batterij.
Een goede laptop als je de tablet functie beperkt gebruikt.
Veelzijdig multi-functionele laptop en tablet
Top product, zolang het lichte taken zijn. Echt een heel mooi scherm en snel in waar die voor bedoeld is.
Degelijke laptop/tablet in 1, mooie scherpte, medium accuduur.
Bekijk wel het scherm eens in buitenlicht en probeer het toetsenbord alvorens je de beslissing maakt 'm te bestellen.
Deze laptop is veelzijdig, maar niet een volledige tablet. Het scherm is schitterend en de behuizing is duurzaam en oogt luxe. Het was mooi geweest als de laptop een langere accuduur had gehad, deze is ongeveer 5-6 uur browsen.
Gekocht voor mijn dochter die naar de brugklas gaat. We zochten een lichte maar stevige laptop met toekomstbestendige prestaties. De HP OmniBook X Flip 14-fk0975nd maakt die belofte tot nu toe waar. De bouwkwaliteit is degelijk, het ontwerp compact en het OLED-scherm is helder en scherp. Dankzij de 360°-scharnier en het touchscreen is de laptop ook als tablet bruikbaar, wat in de praktijk verrassend goed werkt. Prestaties zijn prima voor schooltaken, browsen en multimedia; alles draait soepel. Batterij houdt het makkelijk een dag vol. Ventilatorgeluid en warmte zijn (vooralsnog) niet merkbaar. Minpunten zijn de niet-uitbreidbare RAM en een wat vlak toetsenbord, maar dat stoort in dit geval niet. Al met al een veelzijdige en nette keuze in deze prijsklasse.
Ik heb de HP OmniBook X Flip 14-fk0975nd de afgelopen weken intensief gebruikt voor zowel werk (veelal kantoorapplicaties,) als privé (media, browsen, lichte fotobewerking). Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze 2-in-1 laptop.
De HP OmniBook X Flip is een snelle en stille 2-in-1 laptop met een helder OLED-scherm dat prettig is voor de ogen bij langdurig gebruik. De bouwkwaliteit is solide dankzij de metalen behuizing en het toetsenbord typt comfortabel stil. Ook de batterijduur is sterk: een volledige werkdag is geen probleem.
Minpunten:de wat krappe USB-poort door het dunne ontwerp en de tabletmodus, waarbij toetsen per ongeluk ingedrukt kunnen worden.
Pluspunten:
OLED-scherm met prettige kijkervaring
Stille en snelle prestaties
Degelijke metalen behuizing
Lange batterijduur
Comfortabel toetsenbord en touchpad
Minpunten:
– USB-poort wat krap door dun ontwerp
– Tabletmodus minder praktisch in gebruik
Al met al een krachtige, goed afgewerkte laptop voor wie flexibiliteit en performance zoekt.
Alles bij elkaar: functionaliteiten, prijs, gewicht, bouw, accuduur etc: een 2-1laptop die uitstekend in balans is en ik zou aanbevelen.
Het is een mooie en goed gebouwde laptop met een aantrekkelijk scherm en degelijke prestaties. Voor wie onderweg werkt, is de matige accuduur en het toetsenbord-gevoel echter iets om serieus naar te kijken. Als je daarmee kunt leven, is het een fijne allrounder.
Snelle en fijne compacte laptop. De touchscreen maakt dat de laptop een ultieme game ervaring biedt en draait zware spellen moeiteloos. De laptop is ook erg handig voor je studie. Het touchscreen maakt de bediening ideaal.
Een veelzijdige laptop met een helder en scherp OLED scherm waar de kleuren van af spatten!
Deze laptop schafte ik aan als schoollaptop voor mijn zoon. We wilden een snellere laptop dan de standaard schooluitvoering en dat is met deze HP prima gelukt. Browsen, filmpjes kijken, documenten typen gaat allemaal lekker snel. Mijn zoon houd van tekenen, je kan het scherm omdraaien zodat de laptop een tablet word. Met een (los aan te schaffen) stylus, die magnetisch aan de zijkant kan blijven hangen, werkt tekenen prettig.
Het eerste opstarten duurde best lang (bijna een uur) door updates, maar sindsdien start hij snel op. De batterij gaat met gemak een volle dag mee en meerdere programma’s draaien tegelijk gaat zonder haperingen. De Copilot-toets geeft directe toegang tot de handige AI-assistent. De laptop heeft ook een schuifje om de webcam af te dekken voor extra privacy. Het scherm is helder, scherp. Een veelzijdige laptop waar we erg blij mee zijn.
Ik vind het een super fijne laptop. Hij doet het goed, gaat meerdere avonden mee op een accu, licht en is klein maar fijn. ik kan hier alles mee wat ik er mee wil van een laptop.
Ik had hem echter gekocht vanwege zijn tablet functie en net die functie vind ik minder ideaal. Voor lekker internetten en mail lezen, werkt het prima, maar mijn tablet ook en die is dan toch een stuk lichter en licht makkelijker in de hand.
De apps die niet op een tablet werken, werken prima op de laptop, maar minder ideaal in de tablet functie. Ik kan bijvoorbeeld niet inzoomen, mis de rechter muisknop en het werkt minder precies dan een muis.
Ik gebruik deze hp daarom nu vooral als laptop, bij voorkeur met muis. Al wil ik nog wel eens iets op het scherm aantikken als dat zou uit komt.
Een erg fijne laptop, ik zou hem kwalificeren als een midden moot laptop. Veel beter dan een goedkope laptop, deze heeft de snelheid en kwaliteit die je van een HP mag verwachten. Voor mij persoonlijk is hij echter toch nog net niet krachtig genoeg, maar dat is persoonlijk. Voor alle normale taken is hij uitermate geschikt!
Het is heel fijn dat je hem eenvoudig kan dubbelklappen en dan een touchscreen laptop hebt, de bediening daar dan werkt ook echt heel goed en gebruiksvriendelijk.
Al met al heel erg tevreden!
De HP Omnibook X is echt een fijne laptop als je veel onderweg bent. Hij is superlicht en de batterij gaat makkelijk een hele dag mee, wat echt een pluspunt is. Het scherm is scherp en helder, dus werken of even een serie kijken gaat prima. Wat me opvalt is hoe stil hij blijft, zelfs als je veel tegelijk doet. Nadeel: niet alle programma’s werken altijd vlekkeloos, omdat hij op een ARM-chip draait. Af en toe merk je dat dingen trager openen of dat er een omweg nodig is. Ook is de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt. Kortom: ideaal voor wie mobiliteit en batterijduur het belangrijkst vindt, maar als je vooral zware software gebruikt, zou ik nog even verder kijken.
Ik vind dat deze laptop fijn is om te gebruiken voor werk. Het is een best wel lichte laptop en is dus niet te zwaar om mee te nemen in de tas. De brede toetsen bij de laptop zijn ook fijn.