HP Omnibook X FlipNGAI 14-fk0975nd Review
18 augustus 2025, laatste update op 18 augustus 2025, 31 views
Rapporteer
Product gekocht
Snelle en fijne compacte laptop. De touchscreen maakt dat de laptop een ultieme game ervaring biedt en draait zware spellen moeiteloos. De laptop is ook erg handig voor je studie. Het touchscreen maakt de bediening ideaal.
Pluspunten
- Snelheid
- Game ervaring met touchscreen
- Accuduur
- Touchscreen
Minpunten
- Microsoft office niet standaard inbegrepen
Toen ik de laptop uit de doos haalde zat hij netjes verpakt, zag er strak uit. Het opstarten en installeren verliep vlot en zonder problemen. Jammer genoeg zit Word er niet standaard bij, dat moet je apart aanschaffen.
Het grootste pluspunt vind ik het touchscreen, dat snel en soepel reageert. Ook de ingebouwde AI-functie gebruik ik dagelijks; deze werkt standaard op de laptop en is zelfs te gebruiken in programma’s zoals Paint, al zijn sommige functies nog in bèta.
Verder is de laptop compact, razendsnel en ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu wilt gamen, series kijken of gewoon surfen op het internet. deze laptop kan het allemaal. De laptop gaat lang mee met een volle accu, op zeker 8 uur achtereenvolgend. Met de bijgevoegde oplader laadt hij ook snel op (1,5 uur). Kortom: geschikt voor iedereen die een veelzijdige en snelle laptop zoekt.