HP Omnibook X FlipNGAI 14-fk0975nd Review
27 augustus 2025, laatste update op 27 augustus 2025, 46 views
Rapporteer
Compacte 2-in-1 laptop met prachtig oled-scherm, sterke prestaties en goede batterij.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Handige tabletfunctie
- Goede accuduur
Minpunten
- Geheugen niet uitbreidbaar
Deze laptop gebruik ik nu 4 weken en hij bevalt erg goed. Het oled-scherm vind ik werkelijk prachtig. Met haar scherp beeld en levendige kleuren. De hoge verversingssnelheid zorgt ook voor vloeiende beelden. Het scharnier maakt hem flexibel, ik gebruik hem vaak als laptop voor werk, maar net zo makkelijk als tablet voor aantekeningen of film kijken.
De prestaties zijn erg goed. Mijn programma’s starten snel op en multitasken gaat zonder haperingen. De batterijduur is ruim voldoende, een hele werkdag haal ik zonder problemen. Wat me ook aanspreekt, is dat hij licht en compact is, waardoor hij ideaal is om mee te nemen onderweg.
Er zijn wel een paar opmerkingen. Het geheugen is niet uitbreidbaar, dus je zit vast aan 16 GB RAM. Voor mij nu geen probleem, maar over een paar jaar kan dat beperkend zijn. Ook het toetsenbord voelt wat vlak aan, maar is prima bruikbaar, maar niet het meest comfortabele dat ik heb gehad.
Kortom: een uitstekende keuze als je een compacte en veelzijdige 2-in-1 zoekt met top beeldkwaliteit en genoeg power voor dagelijks werk en creatieve toepassingen. Maar misschien minder geschikt voor wie later wil upgraden of zware grafische taken doet.