Even zoeken om de case fans aan te sluiten, front panel draadje onduidelijk aangegeven, goede en mooie case handleiding wel erg kort.
Ik heb deze behuizing gekocht omdat ik het glas om de case heen mooi vond en dat stelde niet teleur.
Waar ik me een beetje op verkeken heb is de grootte van de kast. Wees je daar op berust. Alle kabels kunnen mooi aan de achterkant weggewerkt worden, de RGB is mooi en als je ergens even bij moet kun je de schroevendraaier op z'n plek laten liggen omdat het een gemakkelijk kliksysteem is.
Al met al een mooie case!
Fantastische case.
Ik vind deze case echt een 09/10, en ik denk dat jij het met mij eens bent!
De case is degelijk gebouwd en de fans zijn ook goed gewired.
Voor de prijs een aardig goede case.
**Slechte ervaring met MSI – tegenvaller op meerdere fronten**
De kast zelf ziet er mooi uit, maar het RGB-gedeelte is ronduit teleurstellend en doet afbreuk aan het geheel. Het lijkt haast alsof dit onderdeel er met weinig zorg is ingebouwd.
Wat deze ervaring echt vervelend maakte, was de omgang met de MSI-helpdesk. Mijn probleem werd niet goed gelezen, er werden dubbele vragen gesteld geen echte hulp.
Daarnaast verliep de afhandeling van de bijbehorende Steam-code-actie bijzonder stroef.t Ik woon Duitsland, kast in Duitsland besteld (met een Duits afleveradres en factuur), Duits MSI-account deelname geweigerd omdat ik het formulier had ingevuld op mijn werk in Nederland. NL IP-adres en beweerden zelfs dat het om "crossborder fraude" zou gaan – een onterechte en kwalijke insinuatie.
Situatie uitlegde, totaal geen coulance getoond. Men verschool zich achter het argument dat retailer X-Kom niet onder de actie zou vallen, hoewel dat vooraf nergens duidelijk vermeld stond.
het is een mooie robuuste case met vooraf gemonteerde rgb fans, het design is strak. de side panels, voorkant en top panel kunnen eraf wat er handig is bij het in elkaar zetten van de pc. koeling heb ik geen problemen mee kunnen vinden, erg goede flow mooie aio opties.
zelf gebruik ik het met een e360 aio van msi.
Ik heb met deze behuizing mijn eerste pc gebouwd. Door genoeg ruimte aan de voor- en achterzijde, ging dat vrij makkelijk.
De MSI MAG PANO 100R PZ WHITE is een prachtige grote pc case met een open fishtank design. Het is heel gemakkelijk om in deze case te bouwen omdat je alles gemakklijk kan openen. het is fijn dat er al 4 mooie RGB fans binnen zitten zodat je zelf niet extra moet kopen. Er is ruimte voor alles dat je zou willen atx motherboard 3 fan AIO grote gpu en je hebt nog steeds ruimte over. zeker blij dat ik deze gekocht hebt 5/5