Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Tostie1987
3 maart 2025 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review. Tostie1987 schreef afgelopen jaar 12 reviews, waarvan 92% gesponsord.

Netgear Orbi 770, 3 stuks

De Orbi 770 (3 pack) is een fijn mesh systeem. Het is gemakkelijk in te stellen en heeft zowel een webinterface als een mobiele interface. Dat de Orbi 770 ook via de webinterface goed in te stellen is, is een groot pluspunt. De WiFi dekking is goed. Voor een prijs van op dit moment €799 koop je een goed WiFi mesh systeem waarbij je ook nog eens een 2.5 GbE netwerk hebt draaien.

Pluspunten

• Prijs
  • 2.5 GbE ethernet
  • WiFi dekking
  • Gemakkelijk in te stellen via zowel de webinterface als de mobiele interface

Minpunten

• De nodes hadden meer poorten mogen hebben
  • Doordat van de twee nodes er één de hoofdrouter moet zijn, heb je beperkte mogelijkheden tot het plaatsen in huis

Flight777 Testpanel
5 november 2024 Testpanel

Netgear Orbi 770, 3 stuks

Een prijzige set, maar wel de de snelste Wifi 7 technieken en 2.5Gbps LAN poorten. Alleen voor wie is deze set bedoeld? Te duur voor de gewone gebruiker, maar te uitgekleed voor de poweruser (Tweaker) in deze prijsklasse.
Daarnaast kan je hier ook weer abo's kopen, iets wat ik niet voor mijn netwerkbehoeften van afhankelijk wil zijn.

Pluspunten

• Wifi 7 - Gaat als een trein
  • Meshing vormt geen echte bottleneck meer voor normaal gebruik
  • Makkelijk aan te sluiten
  • 2.5Gpbs poorten, klaar voor de toekomst

Minpunten

• (Te) Duur
  • Afwerking, erg plastic, doet geen eer aan de prijs
  • App en software voelen gedateerd
  • Weinig configuratie mogelijkheden voor de poweruser
  • Abonnement benodigd voor security en parental control functionaliteiten
  • Opdringerige pop-up als reclame van bovenstaande abo's

Blaatpraat Testpanel
27 november 2024 Testpanel

Netgear Orbi 770, 3 stuks

Dit is een prima product voor wie out-of-the-box een goed werkende Wifi 7 meshing setup wilt, met mGig poorten zodat je ook futureproof bent.
Alleen... 800 euro voor een set is veel geld voor een doorsnee particulier. En voor de gebruikers die iets meer wensen te tweaken, voldoet deze set in feite niet.

Pluspunten

• Wifi 7
  • Wireless meshing is veel verbeterd
  • mGig poorten
  • Easy setup

Minpunten

• Duur
  • Ziet er goedkoop uit
  • Oude webgui stijl
  • Geen geavanceerde mogelijkheden
  • Veel gepush voor extra abonnementen

laredo Testpanel
28 oktober 2024 Testpanel

Netgear Orbi 770, 3 stuks

Snel wifi systeem wat simpel te in gebruik te nemen is. Maar dat heeft zijn prijs! Bereik en snelheid zijn echt super in een nieuwbouwwoning, lijkt geen last te hebben van betonnen muren wat je bij standaard modems van de grote internetaanbieders nog wel eens hebt.

Pluspunten

• Simpele setup
  • Chique uitstraling
  • Bereik
  • Snelheid

Minpunten

• Fout in setup
  • Plastic behuizing
  • Prijs
  • App niet in het Nederlands

Mr. Jummy Testpanel
30 oktober 2024 Testpanel

Netgear Orbi 770, 3 stuks

Zeer snel wifi-systeem die je redelijk vlot hebt geïnstalleerd en een goede dekking geeft op de plekken waar ik eerst minder goede Wi-Fi had.

Dit komt echter wel met een prijskaartje

Pluspunten

• Uitstraling / design
  • Snelheid
  • Bereik
  • App met veel features

Minpunten

• Prijzig
  • Plastic behuizing
  • Set-up via app niet vlekkeloos
  • App pusht betaalde abonnementen / free trials

kornelisjann Testpanel
10 november 2024 Testpanel

Netgear Orbi 770, 3 stuks

Qua prestaties presteert het mesh-netwerk zeer goed. Het instellen ging ook erg eenvoudig en ik werd goed op dreef geholpen met de wizard. Verder zat de webpanel redelijk goed in elkaar. De softwarefuncties zijn zoals je mag verwachten, de belangrijkste settings zijn er, maar niet bepaald speciaal.

De bouwkwaliteit laat echter te wensen over. Ik had liever ook nog wat bevestigingmateriaal ontvangen om hem op te kunnen hangen. De push voor de apps, de supplementaire producten en het papierwerk om uberhaupt het apparaat te mogen gebruiken is volstrekt idioot en ik zou daartoe het apparaat niet hebben gebruikt met het originele besturingssysteem, mocht ik die kans hebben.

Netto zou ik dit product misschien aanraden. Voor de prijs echter absoluut niet (970 euro op moment van schrijven!), maar dat neem ik niet mee in mijn oordeel daar dit mettertijd vast zal zakken. Twee sterren minder vanwege bouwkwaliteit en software.

Pluspunten

• Goede prestaties op wifi en bedraad
  • Eenvoudig op te stellen
  • Energiezuinig en stil

Minpunten

• Bouwkwaliteit: voelt fragiel
  • Gelimiteerde montagemogelijkheden
  • Software erg Amerikaans qua vormgeving en kleine lettertjes
  • Webapp bezaaid met advertenties voor hun app en een of ander veiligheidssoftware

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Netgear Orbi 770, 2 stuks?