Gemiddelde gebruikersscore
Na tal van reviews te hebben gelezen besloten deze "Px7 S2e" aan te kopen voor de prijs van €155 via een stockverkoop .. wat ik zelf wel betaalbaar vond voor een Bowers & Wilkins.
PRO's & CONTRA's :
Een belangrijk pluspunt is dat de hoofdtelefoon vooral makkelijk zit en lekker zacht aanvoelt.
Deze is samengesteld uit allerlei kwalitatieve materialen en heeft een hoge afwerkingsgraad.
Dempt zogoed als alle omgevingsgeluiden en levert een hoogwaardige geluidskwaliteit.
Geeft de perfecte bassklank & treble op het juiste moment, bij zowel muziek als games.
De ingebouwde microfoons werken zeer goed ..
Zo goed zelfs dat ze ook alle omgevingsgeluiden opvangen tijdens gesprekken ..
+ de kwalitatieve afwerking van de hoofdtelefoon die voornamelijk uit kwetsbare materialen bestaat .. maken dat deze hoofdtelefoon helemaal niet geschikt is om buitenshuis te gebruiken door de enorme gevoeligheid voor regen, stof en wind ..
Lees hieronder verder
Zeer helder geluid en fijn draagcomfort
Voor als je op ziek bent naar een goede, en hele mooie, koptelefoon.
Geluid en uiterlijk in orde. Verder niet veel lovends van mij voor deze prijs.
Samenvattend kan ik niet anders zeggen dan dat Bowers & Wilkins erin geslaagd is een koptelefoon te maken die er niet alleen heel stijlvol uitziet maar ook buitengewoon goede geluidskwaliteit kan leveren.
Goede basis voor mensen die graag een meer professionele kwaliteit zoeken in een koptelefoon.
Mooie, solide koptelefoon met een hoog gebruiksgemak. Heeft een goede ANC. Mijn enige minpuntje is dat de bass beter had gemogen. Deze koptelefoon doet zeker niet onder voor andere bekende merken!
Wat een fantastische koptelefoon
Deze nieuwe headset heeft me echt weten te overtuigen. Met mooi en helder geluid, duidelijke spraak via de microfoon en een lange batterijduur.
Dit is echt een koptelefoon van geweldige kwaliteit. De batterijduur is erg goed, ik kan een week lang werken met muziek op en ook overleggen/calls zonder dat ik hoef op te laden. Daarnaast is de koptelefoon weer snel opgeladen indien nodig. De app is handig om instellingen te wijzigen maar ook om te koppelen aan andere apparaten zoals de t.v
De koptelefoon zit lekker op mn oren, ook als ik em de hele dag draag. Ik zou em ook graag dragen tijdens wandelen en sporten maar dat word afgeraden ivm vocht. De bluetooth werkt prima alleen is ons huis heel goed geïsoleerd dus dan moet ik wel mijn telefoon meenemen naar de volgende verdieping anders valt het bereik weg. De noise cancellation werkt ook geweldig. Alleen maar lof over deze koptelefoon!
Deze koptelefoon heb ik ongeveer 10 dagen mogen uittesten en wat ben ik enthousiast! Deze koptelefoon combineert een strak design met perfecte bouwkwaliteit. De pasvorm van de oorkussens zorgt ervoor dat ik lange dagen gebruik kan maken van de koptelefoon. Niet alleen het draagcomfort is dus heel goed maar de batterij gaat ook enorm lang mee. Ik kan de koptelefoon een hele werkweek lang gebruiken zonder op te laden! Tijdens calls en andere telefoongesprekken is het geluid ook zuiver en duidelijk. De app biedt de mogelijkheid om het geluid te tweaken naar wat jouw oren nodig hebben. Hierdoor is het geluid simpelweg betoverend en hoor ik details in de muziek die voorheen aan mijn aandacht ontsnapten. Kortom: zeker het aanschaffen waard.
Zit heerlijk, geluid is goed maar het klinkt net iets te smooth naar mijn mening. Heb daarom zelf aan paar knoppen gedraaid om er iets meer pit uit te halen. Er is een app voor op je telefoon om dit aan te passen, gebruik de koptelefoon voor 90% op de computer. Daardoor voelt die app een beetje onhandig.
Batterij duur is echt top, laad hem in 30 minuten weer op via usb-c naar macbook.
Deze hoofdtelefoon zit heerlijk ondanks het gewicht. De geluidskwaliteit is zeer goed, en dan met name in samenwerking met de noice-canceling. Omgevingsgeluiden zijn niet te horen. Ik heb mijn oude muziek verzameling er weer eens bij gehad en ik vind het geluid super. Ik hoor de muziek weer zo als het hoort te zijn. Het is voor de omgeving wel even wennen dat je compleet afgezonderd bent. Je kan dit voorkomen door de noice-canceling uit te zetten. Dit gaat heel gemakkelijk met het knopje aan de oorschelp. Het geluid harder en zachter zetten kan ook met de knopjes aan de oorschelp.
Het verbinden verliep zonder problemen. Dit moet wel met de app. De app is niet heel bijzonder en voegt niet veel toe.
Ik ben zeer tevreden met deze hoofdtelefoon en geniet weer met volle teugen van de muziek.