Gemiddelde gebruikersscore
De Sony HT-S2000 Soundbar biedt een indrukwekkende luisterervaring voor filmliefhebbers en muziekliefhebbers.
De eerste ervaring met een soundbar en niets dan lof over het gemak om dit toestel aan te sluiten. Als dit geen plug & play is, dan weet ik het niet meer.
Ook het gebruik is echt een aanrader als je geen technische knobbel hebt.
De afstandsbediening werkt perfect, en als het net dat ietsje meer mag zijn, dan installeer je de app voor de bediening.
Het design van het toestel is ok. Het is een soundbar. Ze staat er. Niks meer. Niks minder.
Het enige minpuntje is dat ik -al dan niet terecht- meer verwacht had. We hebben de afgelopen 10 jaar een surround systeem gehad en eerlijk, ik mis de effecten. Die kan deze (?) Soundbar gewoon niet evenaren.
Als instapmodel heel goed, maar voor de echte cinema-ervaring met echt diepe bastonen en een breed geluid heb je de optionele speakers nodig.
Mooi geluid, gebruiksvriendelijk maar jammer dat hij te breed is voor onder de tv met pootjes
"kers op de taart"
Sony HT-S2000 Soundbar: Indrukwekkende audio zonder Smart Home-integratie
Mooi design, mooi geluid en makkelijk aan te sluiten en bedienen.
Mooie strakke soundbar
Mooie soundbar, jammer dat er geen wifi op zit
Eenvoudige installatie en bediening via een app. Mooi en compact design.
Supertevreden van deze soundbar; heel makkelijke te installeren en prima geluid !
Mooie soundbar qua design voor een redelijke prijs. Ook redelijk goed qua opties en simpele configuratie!
Een meer dan goede krachtige kleine soundbar die een goede aanvulling is voor jouw dagelijkse portie, film serie en tv. En ontbreekt enkel wat Bas geluid maar de mid en hoge tonen zijn erg goed.
Mocht je eens op zoek zijn naar een kleine soundbar is dit zeker een aanrader die je kunt gebruiken voor jou in je huiskamer. Meerder door de voldoende aansluitingen op de soundbar is deze praktisch inzetbaar.
Redelijk geluid.
Onlangs heb ik deze soundbar aangeschaft het geeft tv kijken een hele andere ervaring, het voelt veel meer alsof je in de film zit, prachtig!
Het installeren is heel gemakkelijk en met de app heb je toegang tot verschillende instellingen en je hebt de afstandsbediening niet meer nodig.
Er zijn verschillende verbindingsmogelijkheden , wij hebben hem in de HDMI-ARC poort en zodra we de tv aanzetten, gaat de soundbar ook aan, ideaal.
De geluidskwaliteit is heel mooi, zowel gesproken tekst als geluiden komen heel mooi over en je hebt echt het gevoel alsof je in de film zit, ik ben heel blij met dit apparaat!
In het kort, deze soundbar is een solide keuze voor wie op zoek is naar een verbetering van het televisiegeluid zonder buitensporig te willen gaan.
De eerste hindernis die ik tegenkwam, was de installatie van de soundbar. Hoewel ik ervan overtuigd was dat het een eenvoudig proces zou zijn, was dat helaas niet het geval. De instructies waren niet zo duidelijk als ik had gehoopt, en het kostte me aanzienlijk meer tijd en moeite dan verwacht om alles correct aan te sluiten en in te stellen. Het was frustrerend om te merken dat ik op dit punt vastliep, vooral omdat ik had gehoopt om snel van mijn nieuwe audio-apparaat te kunnen genieten. Gelukkig verdween mijn initiële teleurstelling snel toen ik het geluid van de soundbar eenmaal in actie hoorde. De geluidskwaliteit overtrof mijn verwachtingen en zorgde voor een rijke en meeslepende luisterervaring. De stemmen waren helder en de details in de geluidseffecten waren goed hoorbaar. Echter, om echt dat cinematische gevoel te bereiken, moest ik de basniveaus aanzienlijk verhogen.