![]() |
Best Buy Guide - Beste allround laptops In de Allround Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste laptops die je kunt krijgen als je een budget tot vijfhonderd of zevenhonderd euro hebt. |
![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2023 In de Laptop BBG van december 2023 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 en 700 euro en kijken we welke 'goedkope' MacBook je het best kunt kopen. |
![]() |
Best Buy Guide - Beste allround laptops In de Allround Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste laptops die je kunt krijgen als je een budget tot vijf- of zevenhonderd euro hebt. |
Voor het tweakers testpanel mocht ik deze laptop 2 weken uitproberen: een leuke vlotte laptop waar je rustig de dag mee door kunt komen. Met 16 Gb geheugen kun je prima vooruit, de processor is vlot en het scherm ziet er fantastisch uit.
n.a.v. de bbg deze gekocht. Fijne machine met echter wel wat bloatware.
schokkend is dat de enige usb-c poort niet geschikt om de laptop mee op te laden, hoe moet dat dan zonder adapter? vind dit in 2024 niet een min-puntje maar een hele rare onbegrijpelijke keuze. Ik ben bij de laatste 7 laptops gewend gewoon aan het dockingstation te laden. Deze doet dat weer niet: prijs zit toch ergens in....