De OnePlus Nord CE 2 is een zeer compleet, licht no-nonsense toestel. De MediaTek Dimensity 900 is krachtig genoeg om ook een zware game mee te spelen en energie-efficiënt genoeg voor een hele dag media consumeren. Het is een van de weinige moderne smartphones die twee simkaarten én een microSD-kaart tegelijk kunnen huisvesten en het apparaat heeft bovendien een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Voor de camera’s hoef je dit toestel niet te halen en ook voor accurate kleurweergave is dit niet het beste toestel. Gelukkig kan dat laatste makkelijk worden opgelost in de instellingen. Deze smartphone geeft je veel waar voor je geld. Lees verder »
De OnePlus Nord CE 2 5G biedt een aantal zeer goede features, zoals een 90Hz scherm, 65W SuperVOOC opladen, een goede prijs, goede cameras en heeft nog een 3.5mm Jack! OnePlus heeft ook moeten besparen, maar de telefoon blijft het meer dan waard om aan te schaffen.
Deze telefoon maakt mijn verwachtingen vooralsnog waar. Als vervanging van mijn Nokia 7 Plus zocht ik een nieuw midrange toestel, waar ik weer een poosje mee vooruit zou kunnen. Zoals het er nu naar uit ziet gaat dat zeker lukken.
Gsm voelt fijn aan, scherm is goed en specs lijken op papier goed. Camera's zijn in het beste geval ok. Wel lange batterij
Maar de gsm is de meest onstabiele gsm die ik ooit heb gehad. De update naar android 13 heeft deze gsm compleet onbruikbaar gemaakt.
Deze is veel trager dan mijn oude xiaomi mi 9t lite.
Wifi werkt voor geen meter constant connectie kwijt.
Keyboard werkt vaakt niet.
Vaak geen notificatiegeluid
Gsm is ontzetend traag en kan vaak niet mee met typen.
Meerdere malen geforceerd geherstart omdat die vast zit.
Dit is nu mijn derde en ik ben er mee klaar. Koop deze gsm niet de software is zo slecht dat de moment dat je die update je gsm onbruikbaar word.
Ik moet jammer genoeg een perfect bruikbare gsm vervangen omdat de software het verpest heeft.
Momenteel terug op een pixel 1.
Toestel van mijn werk gekregen, maar erg veel problemen met Bluetooth sinds de laatste oxygen update. Software van OnePlus laat sowieso wat te wensen over qua kwaliteit. Spijt dat ik voor een OnePlus heb gekozen.
Het toestel zelf ben ik heel tevreden over!
Mooi vloeiend scherm door de 90hz
Batterij is opgeladen in 30-35 min wat top is als je een toestel heel vaak gebruikt!
Een echt aanraden in zijn prijsklasse!
Voor mij een hele upgrade als je van een iPhone 7 komt!