Hele fijne lampen!
Ik had op homeassistant de pagina open staan om een nieuw zigbee apparaat te koppelen, Heb de lamp aangezet en deze was vrij letterlijk binnen 5 seconden meteen herkend en gekoppeld aan HomeAssistant.
De kleuren zijn super duidelijk, in tegenstelling tot de tradfri RGB lampen van ikea, die zijn tamelijk uitgewassen.
Ook is de licht distributie van deze lamp top, ik was er eigenlijk van verondersteld dat het licht niet ver richting aansluitdraad zou schijnen, maar meteen na het aanzetten van de lamp was deze veronderstelling teniet gedaan.
Het enige nadeel van deze lamp is uiteraard de prijs, maar naast andere geteste zigbee RGB lampen, geeft deze toch echt de mooiste kleuren
Ik moet zeggen, ik ben inmiddels arm, maar vooral gelukkig. Hoofdreden hiervan is toch wel de integratie met Apple HomeKit. Als Apple gebruiker heb je zeker alternatieven, maar het zeer complete aanbod van Hue en de extreem lange levensduur van de producten maakt dat het lastig te negeren is.