![]() |
Review - Framework Laptop Review - Een laptop naar je tweakershart De Framework Laptop is de eerste laptop van Framework, dat belooft dat je zonder veel moeite onderdelen kunt vervangen als die versleten of defect zijn. |
![]() |
Review - Zelf printen of kant-en-klaar - Wat is de snelste Framework-mobocase? Als je een Framework-moederbord overhebt, kun je het in een behuizing steken en als desktop gebruiken. Maar welke kun je het beste gebruiken? |
![]() |
Review - Framework Intel 13-upgradekit - Niet alleen een nieuw moederbord In deze review kijken we naar Frameworks upgradekit met dertiendegeneratie-Intelprocessor, grotere accu, nieuwe luidsprekers, verbeterd scharnier en mat scherm. |
![]() |
Videoreview - Van vier naar veertien cores - We upgraden onze Framework Laptop Sinds de lente van 2022 verkoopt Framework zijn eerste laptop in Nederland. Uniek aan de laptop is dat de onderdelen gemaakt zijn om eenvoudig te worden vervangen. Alle onderdelen zijn dan ook los te bestellen in Frameworks online winkel. In deze video kijken… |