Op basis van de hoeveelheid bugs zouden we Cyberpunk 2077 een dikke onvoldoende kunnen geven. Op basis van de sterke elementen van de game zou een torenhoog cijfer echter ook zijn te verantwoorden. Onze beoordeling reflecteert een middenweg. Night City en de personages die je er in en om tegenkomt, maken indruk en wisten onze harten af en toe te stelen. Tussendoor werden we vermaakt door toffe missies en onderhoudende sidequests met wat extra verhaaltjes, en dan hebben we veel van die sidequests nog niet eens uitgevoerd. De gameplay is daarnaast te beïnvloeden door de keuzes die je maakt in de opbouw van je personage, wat Cyberpunk 2077 een tweede of derde keer spelen bij voorbaat al leuk maakt. Bij dit alles valt echter niet te ontkennen dat de game nog te veel bugs bevat die op verschillende manieren impact hebben op de game. Stel jezelf dus de vraag of je Cyberpunk 2077 nu al moet spelen, of dat je nog wel even kunt wachten. Zonder die problemen zou Cyberpunk 2077 zich namelijk kunnen meten met de beste games van dit jaar. Speel je de game nu al, dan zul je er nog steeds een prima tijd mee beleven, maar dan weet je dat je spelplezier af en toe zal worden getest door de problemen die Cyberpunk 2077 nu nog parten spelen. Lees verder »
Gemiddelde gebruikersscore
Een spel wat veel te vroeg is uitgebracht. Ze lijken het wiel opnieuw te hebben willen uitvinden waardoor alles, wat al jarenlang goed werkt in soortgelijke games, hier alleen maar stuk is.
Een review die waarschijnlijk op een later moment aangepast gaat worden. Het is een game die potentie heeft voor een goed of uitstekend maar bij mij veel te buggy en glitchy draait om serieus mee aan de slag te gaan. Dit had nooit zo uit mogen komen en heb een.refund.aangevraagd..Ik.koop.de.game.op.een.later.moment.weer.wanneer.deze.beter.gefixt.is.
mijn RX5700XT heeft geen enkele moeite met het spel. De meeste instellingen op high en de rest op ultra. Framerate gemiddeld 70. Geen bugs of glitches tegen gekomen. Zeer mooi spel ziet er gelikt uit. Enige wat ik ben tegengekomen is de af en toe trage reactie op het toetsenbord
Ik kan (blijkbaar) als een van de weinige de game met een minimaal aantal bugs spelen. Na 10 uur gespeeld te hebben is de game een keer gecrasht, voor de rest loopt het soepel. De game heeft al mijn verwachtingen overtroffen en is een solide GOTY kandidaat.
Het is duidelijk dat er veel tijd en energie gestoken is in de verhaallijn. Ik ben me pas in de game gaan verdiepen nadat het uitgebracht is. Ik heb nu 13 uur gespeeld en het is erg vermakelijk. Helaas heb ik wel veel harde crashes. Dit wordt hopelijk snel gepatched.
Uurtje gespeeld (voldoende voor een review blijkbaar), geweldige game, sfeer is geweldig en geeft een zeer filmisch ervaring.
In het uur geen game breakende bugs gezien, wel 1 grafische glitch.
Shadow/clouds etc low, de rest high met 1600/V56/3200mhz@1080p, FPS 60-70 met drops naar 40.
Prachtig spel en het was het wachten meer dan waard. Leuke verhaallijn en geinig om je karakter te customizen. Echter haal ik op low settings met mijn Ryzen5 en GTX1070 in de auto rond de 40 fps. En buiten de auto tussen de 50 en 80
Ik snap niet waarom mensen het spel helemaal afkraken vanwege de bugs en performance problemen. Ja, ik snap ze enigszins, maar naar mijn mening compenseert het interessante verhaal en de grote wereld het helemaal.
Mensen verwachten ook een soort GTA-ervaring, wat Cyberpunk gewoon niet is. Het is een RPG.
Gespeeld op de series x. Kon deze niet selecteren waarschijnlijk heb je meer bugs op de Xbox one, omdat deze te traag is. Soms wat vliegende objecten gezien.
Eerste ervaringen zijn erg gemixt voor mij. De omvang van Night City is echt niet te bevatten en het is zelfs met mijn GTX 1070 videokaart soms adembenemend mooi. De gameplay nog niet heel spectaculair en voelt wat clunky (consoleachtig) Ik heb inmiddels een uurtje of 10 gespeeld.
Het gebruik van raytracing is geweldig uitgevoerd ten opzichte van andere games. De game is voor launch prima geoptimaliseerd, alhoewel het nog vele malen beter kan.
Vanwege de keuzes in het verhaal en de goed uitgevoerde raytracing heb je echt het gevoel dat je in je eigen film speelt!
Korte game, goede graphics, matige gameplay
Cyberpunk 2077 Xbox Series X.
Cyberpunk 2077 voelt nog niet helemaal af in mijn ogen, ik kwam zeer veel bugs, glitches en framedrops tegen, het spel is natuurlijk nog wel in backwards compatible mode.
Spijtig genoeg komt de nextgen patch pas volgend jaar.
Ik zou aanbevelen om te wachten.
Game ziet er goed uit en in het begin wordt je goed in de spelwereld gezogen. De logic van NPCs is erg matig.
Ben alleen nog maar visuele bugs tegen gekomen.
Voelt behoorlijk als een beta product, verhaal en cinematics zijn wel leuk (zeer filmisch). Gameplay is matig.
Gespeeld op Series X.
Waar anderen veel last hebben van bugs, ben ik ze nog niet tegen gekomen. Prachtig spel wat tot nu toe voldoet aan verwachtingen. Gelukkig het hoge RPG deel waar ik op hoopte. Verwacht dus niet een open world shooter/actie game.
Geen performance issues met mijn RTX 3080.
Gameplay is saai en klunky, Voertuigen rijden als verklonterde boter en NPC lijken niet te weten hoe zij moeten omgaan met het voertuig van de PC (springen ervoor als je te dichtbij komt)
Ziet er niet echt spectaculair uit. Had beter verwacht