Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Prijs
Specificaties 6,8" • 2400x1080 • 128GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 4 december 2020

Smartphones rond 250 euro - Van zeer diverse pluimage

De Moto G9 Plus is een erg grote telefoon met een goede accuduur. Het scherm kan echter beter en ook de camera valt tegen in vergelijking met de concurrentie. Gelukkig is de accuduur wel goed en is de software prettig, op de ondersteuning na, en zijn de prestaties ook prima. Lees verder »

Pluspunten

  • Prima prestaties
  • Prima accuduur

Minpunten

  • Lijvig toestel
  • Matige camera
  • Matig scherm
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
haam 11 oktober 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Dit is mijn derde Motorola G. Gestart vanwege de prijs en dual sim (is nu veel gangbaarder) en nog steeds tevreden. Ik ben geen mobile addict, dus deze voldoet prima voor hetgeen waar ik hem voor gebruik. Aan de grote kant, maar ken net.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie
  • Geen bloatware
  • camera

Minpunten

  • Veel groter moeten ze niet worden
  • geen kompas (skymap werkt niet)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

+1
markdm 22 november 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Erg goede telefoon voor de prijs. Echter is het bijna onmogelijk het toestel comfortabel met een hand te bedienen wat voor mij toch wel een groot nadeel is.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • degelijke camera's met leuke groothoeklens
  • zeer snel opladen
  • lange accuduur
  • relatief snel
  • kaal android
  • goede vingerafdrukscanner

Minpunten

  • onhandig lang scherm
  • hierdoor onmogelijk met één hand te gebruiken
  • plastic achterkant voelt goedkoop aan en wordt snel vies
  • Google Assistant knop kan je geen andere functie geven
  • geen magnetometer

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4

0
Perihelion 5 december 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Motorola toestellen worden steeds slechter in plaats van beter. Dingen die bij oudere toestellen goed gingen (gorilla glass, camera kwaliteit, magnetometer, dual-sim) worden bij deze nieuwe telefoon weg bezuinigd. Het is een schande dat Motorola dit probeert te verkopen terwijl hun oudere en goedkopere Moto G7 Plus beter is.

Pluspunten

  • 3.5 mm audio uitgang
  • Laadt bijzonder snel op, 28.5 watt!
  • Camera openen door te draaien, zaklamp aan of uit door schudden
  • Geen ongewenste software

Minpunten

  • Camera presteert slecht
  • Geen tweede SIM samen met SD-kaart
  • Geen magnetometer, dus sommige apps kun je niet gebruiken
  • Scherm kan niet donker genoeg en ook niet helder genoeg
  • zeer vatbaar voor krassen zowel op scherm als op behuizing
  • selfie camera op onhandige plek
  • slechte speaker en nog mono ook
  • Motoroal verzameld gebruiksgegevens en je krijgt geen opt-out

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 1
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 2
Scherm Score: 2

lourens777 3 februari 2021 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

goed product voor zijn prijsklasse .

Pluspunten

  • laad snel op
  • vingerafdruk aan de zijkant
  • snelheid

Minpunten

  • batterij snel leeg
  • niet de nieuwste android
  • geen Stylus pen

Eindoordeel

Score: 4
Kitekina 30 november 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Aardige prijs. Alles werkt naar behoren. Ik vind zelf het feit dat er geen knoppen aan de onderkant zijn nogal onhandig, maar alles went. De camera is prima voor deze prijs maar uiteraard niet te vergelijken met de top-end modellen. De batterij gaat ook lekker lang mee.

Pluspunten

  • Prima Scherm
  • Batterij gaat lang mee
  • Camera is okay
  • Snel opladen met fast charger

Minpunten

  • Geen homeknop

Eindoordeel

Score: 5
Akelake 25 november 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Zeer fijne mobiel voor een gebruiker met weinig eisen. Hij is groot en aan de zware kant, maar batterij gaat erg lang mee (~30% per dag voor redelijk wat social media, vooral YT). Hij laadt ook erg snel weer op.

Pluspunten

  • prima prijs
  • 5000 mAh accu
  • quick charge

Minpunten

  • groot
  • zwaar

Eindoordeel

Score: 5
pjstynen 20 november 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Koper

Mooi toestel, vervanging van een Moto G4 plus en presteert op alle vlakken beter. Camera reageert wel aan de trage kant maar maakt wel mooie beelden.

Pluspunten

  • formaat
  • snel
  • weinig/geen standaard toegevoegde apps

Minpunten

  • vrij dik toestel
  • trage camera

Eindoordeel

Score: 4
Webdog 11 november 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Ik heb de G5Plus en de G6Plus gehad dus was de opvolger al snel gekozen voor een redelijke prijs: de G9 Plus met een gigantische accu die echt 2 dagen meegaat.

Pluspunten

  • Accu
  • Processor snelheid
  • Mooi beeld
  • Mooiere foto's dan gemiddeld
  • In ruim 1 uur vol geladen
  • Doorzichtig hoesje mee geleverd

Minpunten

  • Iets te groot voor broekzak

Eindoordeel

Score: 5
DavyDK 1 november 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Geweldige telefoon die alles kan en doet wat je wil. MAAR... Sinds een week kan ik niet meer deftig bellen. Als ik een oproep wil doen komt er soms op dat ik de vliegtuigmodus moet uitzetten. En die staat uit. Nieuwe g9plus gaan halen en zelfde probleem! Softwareprobleem!

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Vingersensor beter als de G6plus

Minpunten

  • Softwareprobleem sinds eind oktober

Eindoordeel

Score: 4
zakrystian 29 oktober 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Hiervoor had ik een Motorola G5 en deze voldeed volledig aan mijn verwachting. De G9 is van hetzelfde pak: goede kwaliteit, geen bloatware en alle features die ik wil.

Pluspunten

  • Vingerafdrukscanner snel en accuraat
  • Batterij duur is uitstekend
  • Camera maakt goede foto's

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Thamell 26 september 2020 Product gekocht

Motorola Moto G9 Plus Blauw

Toestel sinds 1 week in huis, omdat mijn Lenovo P2 kapot ging. Ik was op zoek naar een telefoon met een grote accuduur, goede camera en genoeg opslag en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kwam ik bij de G9 Plus uit.

Pluspunten

  • Solide design
  • Goede camera
  • Grote accu en snelle snellader
  • Prijs/kwaliteit erg goed
  • Upgrade naar Android 11 beloofd
  • Relatief cleane skin
  • Hoesje geleverd in doos
  • Werkt perfect met Android Auto

Minpunten

  • Doorzichtige hoesje beschermd matigjes
  • Groot toestel, in 1 hand bedienen is voor mij niet altijd mogelijk
  • Mono-speaker
  • Veel concurrentie op dit prijsvlak, ook van Motorola zelf

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Motorola Moto G9 Plus Blauw?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True