Gemiddelde gebruikersscore
3 weken terug voor mijn grootouders gekocht voor €900 via de 2eKansjes van Bol.com. Tv ziet er uitstekend uit qua looks. Geluid uit de soundbar is prima. Beeldkwaliteit is gewoon goed en is zoals Philips zelf ook zegt “The-One-To-Watch” het is simpelweg gewoon een prima Tv voor de gemiddelde consument!
Onze soundbar was defect en de TV was aan vernieuwing toe, deze Philips TV kwam voorbij inclusief soundbar als voet, geweldig geluid geweldig beeld, ingebouwde apps werken zeer soepel.
Ziet er uit en werkt echt als een premium-product.
Beeld is heel mooi en scherp, dieper zwart dan ik verwacht had van een led-tv. De ingebouwde soundbar levert zeer helder geluid. Zeker bij bronnen die dolby atmos ondersteunen.
Ambilight is ook gewoon een grote troef
Nadat mijn oude Philips tv kapot was gegaan deze met bijbetaling gekocht van tpvision ce-repair
Beeld kwaliteit goed
Ambilight: goed daarom koop ik een philips gewoon een kwestie van smaak! Je houd er van of niet.
Soundbar: lage tonen zowel bij muziek als bij film lijkt de speaker kapot.
Heel tevreden met mijn aankoop. Wilde deze vooral omv de Bowers & WIlkins soundbar, en ben daar heel tevreden over. Geluid is echt mooi, helder en kan super luid zonder vervorming.
Het beeld is goed, kleuren zijn helder en scherp.
Prima TV met goed geluid, ambilight vind ik altijd mooi om te zien en het werkt ook goed. De handleiding vind ik niet top.
Wat een TV. het beeld is een verademing, scherp, helder.
De stapsgewijze keuze in beeldinstellingen is een pluspunt.
Kijkhoeken zeer goed.
Geluid vanuit de Bowers & WIlkins soundbar heerlijk overweldigend en ook bij hoog volume geen vervorming te horen.
Remote en OS snel en zeer prettig. Ingebouwde Chromecast erg makkelijk
Hele fijne tv. Het in elkaar zetten is even werk maar goed te doen.
Het volume van de soundbar is prima maar verwacht niet om weggeblazen te worden in een film
Zitten 5m van het scherm af, daarmee is dit een fijn formaat. De soundbar was even zoeken naar de juiste afstelling, hierna klimt deze goed met intense bass.
De sprong soms vanzelf aan dit lijkt te komen door de WoWlan settings. Ik hoop dat dit nu weg is na bijstellen.
Beeld op 4 meter afstand is fors maar goed te volgen. Zelfs mijn vrouw geeft toe dat het niet onprettig kijken is.
Ambilight: flink bereik met 65" TV. Voor gewone TV vaak de Ambilight uit; voor goede film natuurlijk aan.
Geluid: goed voor dagelijkse TV, geen surround Atmos ervaring.
aangenaam verrast!heel mooi beeld,en de klank is uitzonderlijk!is op gestelde dag en uur geleverd,wat heel fijn is.ik ben héél tevreden over mijn aankoop!!!!Groetjes,Hans Persyn
Geweldige tv met een geweldige soundbar .ambilight zorgt voor zeer ruimtelijk spectrum.
Deze mooie Ambilight Phillips TV gekocht via Ibood voor prima prijs.
De kleuren zijn erg mooi, veel smart mogelijkheden en super duidelijk geluid.
Helemaal tevreden ermee.
Top product! Aanrader. Mooi beeld en goed geluid
Mooie tv met prachtig beeld en 3 zijdig ambi lightlight
Super tv! Lekker groot en de B&W speakers icm Ambilight maken hem echt helemaal af! Een thuisbioscoop ervaring.
Tv ziet er degelijk uit met een erg mooie luxe afstandbediening. Beeldkwaliteit is erg mooi, maar niet altijd scherp bij opschaling naar 4K bij slechte bron. Geluid is van super kwaliteit. Ambilight een leuke toevoeging. Jammer dat er geen AirPlay op zit. Eindoordeel. Mooie tv gezien de prijs.
Waren op zoek naar een 65inch televisie met vooral fatsoenlijk geluid. Gekeken naar (LG) OLED, maar de prijzen van een 65inch overschreden ons budget. Afwerking is prima, omdat de gehele TV plat is, is hij erg dicht op de muur te hangen. Absoluut value for money.
Recent overgeschakeld v/e oudere Panasonic smart-tv naar deze Ambilight-bom van Philips. Wat een kijkervaring : de combinatie van ultra-4K, 65 inch beeldscherm, prachtige B&W-sound, variëteit aan beschikbare smartapps, ingebouwde Google Chromecast en de ambilight-hue ! Heb de verlichting in de woonkamer omgeswitched naar Hue. de TV stuurt alles synchroon aan.
Ik heb de tv nu twee weken in gebruik, en ben zeker tevreden. Het beeld en het geluid zijn prima, en de tv is makkelijk te installeren. Omdat de tv android draait, zijn er veel apps beschikbaar. De Ambilight is mooi en werkt goed samen met mijn Philips Hue systeem.
En TV met geweldig beeld en geluid. Het ambilight geeft daarnaast een mooie sfeer in de woonkamer.
Kortom een TV om aan te bevelen.
Een erg fijne TV (m'n allereerste met 4K!), zowel qua beeld als geluid. Ambilight is een fijne toevoeging en zorgt voor wat extra's tijdens je kijkervaring! Tevens erg makkelijk te installeren, kan zowel staand als hangend worden gebruikt (twee beugels worden meegeleverd).