LG Ergo 32UN880 Zwart

Prijs
€ 567,18
Specificaties 31,5" • 3840x2160 (4K) • 60Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Door Friso Weijers - Redacteur 2 november 2020

LG Ergo 27QN880 en 32UN880 - Zwenkzwaaizwevende monitoren

Met de Ergo 32UN880 zet LG een van zijn ips-panelen op een ergonomische zwenkzwaaivoet, die je normaal gesproken los bij een scherm moet kopen. De USB-C-monitor is door het luxe draagsysteem niet bepaald goedkoop. Ten opzichte van de kleinere 27QN880 heeft dit scherm niet alleen een hogere 4k-resolutie, maar ook een groter DCI-P3-kleurbereik en hardwarekalibratie. De sRGB-kalibratie is echter minder goed voor elkaar. Daarnaast vertoont ons sample een tegenvallende uniformiteit. Lees verder »

Pluspunten

  • Uniek draagsysteem met fijne bouwkwaliteit
  • Uitstekende DCI-P3-kleurweergave out-of-the-box
  • Hardwarekalibratie

Minpunten

  • Kleurweergave sRGB-modus valt tegen
  • Slechte uniformiteit testsample
Tweakers zegt: Innovation
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0

LG Ergo 32UN880 Zwart

Ergonomisch, comfortabele monitor met een goede beeldkwaliteit van 3840 x 2160 UHD 4k IPS op 32 inch. De monitor heeft goede, fijne scherpe kleuren voor dagelijks gebruik. De monitor is in alle hoeken en hoogtes verstelbaar waardoor hij heel gebruiksvriendelijk is.

Pluspunten

  • Ergonomische monitor
  • Goed, helder scherm
  • In alle hoeken verstelbaar en draaibaar
  • Goede C-klem met kabelgoot
  • USB-C

Minpunten

  • Matige geluidskwaliteit
  • Oplaadproblemen via USB-C
  • Beeld draait niet automatisch mee

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

LG Ergo 32UN880 Zwart

Fijn, mooi en zuiver beeld met zijn 3840x2160 resolutie op 32". Monitor die uitstekend zijn dienst doet als monitor, de Ergo stand is een nuttige extra die altijd zal passen bij de monitor. Jammer dat ik de monitor weer terug moet sturen, gelukkig heb ik nog een mooie LG 38WK95C.

Pluspunten

  • Ergo monitorstand, eenvoudige montage
  • Goede beeldkwaliteit DCI-P3 95%
  • Kabelgoot in de monitorstandaard
  • Voldoende bijgeleverde kabels, USB-C en HDMI
  • Nette afwerking
  • OnScreenControl software
  • Weinig IPS glare kunnen ondervinden
  • Fijne OSD joystick en instellingen

Minpunten

  • Ingebouwde speakers klinken 'tiny' i.v.m. 38WK95C
  • Voet moet bevestigd worden tussen de 35 en 90 mm
  • Wel érg zwart
  • Erg lage Gamma van 1,3

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
mafiekazen 26 oktober 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Ergo 32UN880 Zwart

Goed product voor een goede prijs. door de extreem hoge resolutie past er extreem veel ruimte op je scherm.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • USB-C
  • Veel Verstellingsmogelijkheden

Minpunten

  • Erg groot voor op een normaal bureau

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
Zanthr 21 oktober 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Ergo 32UN880 Zwart

Als het opladen zou werken, is het een goede vervanging voor dock + twee schermen. Ik mis echter wat USB-poorten. Het beeld is van prettig formaat, laat zich goed positioneren door de ergoflex-voet. Kabels kun je mooi wegwerken. Het uiterlijk van je werkplek gaat er absoluut op vooruit!

Pluspunten

  • Mooi paneel
  • Kabels wegwerken in zuil
  • USB-C

Minpunten

  • Weinig USB-poorten
  • Audio niet bijzonder goed
  • USB-C laadt mijn laptop niet op

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
Lucien91 20 oktober 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Ergo 32UN880 Zwart

Dit product heb ik gekregen om te testen.

Pluspunten

  • Compacte monitorvoet
  • Usb-c aansluiting
  • 360 graden draaien monitorvoet

Minpunten

  • Aantal usb poorten
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
atra11 10 november 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Ergo 32UN880 Zwart

Ik vind het een ontzettend fijn scherm, de zwenkarm is fantastisch en de kleuren zijn mooi. Het scherm is eenvoudig te installeren en (bijna) alle kabels zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • Robuuste montagesteun
  • Geweldig beeld

Minpunten

  • Helderheid bedienen zou makkelijker kunnen
  • Bijgeleverde kabel geeft problemen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

rvrbtcpt 30 maart 2021 Product gekocht

LG Ergo 32UN880 Zwart

Hele fijne monitor met prachtig beeld en door de 32" is scaling in windows niet direct nodig. Fijn formaat op een bureau van 80cm diep.Voldoende instel mogelijkheden om het beeld naar eigen wens aan te passen. Fijne stabiele voet ook als mijn zit/sta bureau in de hoge stand staat

Pluspunten

  • Stevige mooi afgewerkte voet
  • Voldoende aansluitingen
  • Mooie scherp beeld
  • Kan zo op het zicht naast de 27UL650 geen afwijkingen in het beeld zien

Minpunten

  • Aparte knoppen om te switchen tussen de ingangen was fijn geweest

Eindoordeel

Score: 5
ElKlaaso 22 maart 2021 Product gekocht

LG Ergo 32UN880 Zwart

fijn scherm

Pluspunten

  • voet is erg stabiel en werkt goed
  • mooi beeld

Minpunten

  • scherm verliest een beetje helderheid, 5cm links en rechts aan beide zijden

Eindoordeel

Score: 5
ManonVelddijk 11 december 2020 Product gekocht

LG Ergo 32UN880 Zwart

Perfecte scherm voor thuis als je werkt in de designwereld en je gameconsole erop wilt aansluiten. Dankzij de innovatieve monitorarm kan je de monitor in 360 graden aanpassen aan je zithouding. Beeldscherm pixels en resolutie is erg helder en scherp. Het design is mooi en strak afgewerkt.

Pluspunten

  • Goed, helder en scherp beeld/fijne pixels
  • Kabels weggewerkt in de monitorarm
  • 360 graden monitorarm
  • USB-C aansluiting met 60W powerdelivery
  • Ingebouwde 5W speakers voor helder geluid

Minpunten

  • Heb ik niet haha

Eindoordeel

Score: 5
pvharen 16 oktober 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Ergo 32UN880 Zwart

Solide, mooi afgewerkt scherm. De Ergo standaard is stevig en makkelijk aan te passen, toch blijft het scherm goed op zijn plek staan. Persoonlijk vindt ik 32" redelijk groot voor op een bureau, maar de mogelijkheid om met software verschillende "schermgebieden" in te delen is er handig.

Pluspunten

  • Solide Ergo standaard
  • Mooi, helder scherm
  • Scherm zakt niet tijdens gebruik
  • Scherm is softwarematig op te delen

Minpunten

  • Wisselen van aansluiting gaat niet automatisch
  • 32" vrij groot voor een bureau

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG Ergo 32UN880 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee