Gebruikers

Score: 4
14 reviews

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prijs
€ 29,20
Specificaties 775 socket • Dual core @ 1,8GHz - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Review - Goedkoop en zuinig: Athlon X2 BE-2350 versus Pentium E2160

Met de recent gehouden Live Earth-concerten staan energiezuinige producten volop in de schijnwerpers. Vandaag vergelijken we de Athlon X2 BE-2350 en de Pentium E2160, twee zuinige processors die minder dan ? 100,- kosten.

60 11 jul '07

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
7
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Anoniem: 221083Newbie 4 maart 2008

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Pluspunten

  • spotgoedkoop
  • makkelijk overclocken
  • snelheid ( na OC'en)

Minpunten

  • hoge vcore nodig om boven de 3.4 ghz uit te komen
  • temps aan de hoge kant over de 3.3ghz
  • snelheid ( wanneer niet ge OC'ed)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

+2
HaveBlue 24 november 2007

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Pluspunten

  • Prijs: fikt 'ie door, koop je gewoon een nieuwe
  • Prima prestaties voor de dagelijkse werkzaamheden en af en toe wat gamen.
  • Overklokken voor dummies: op een P35 bord met PC6400 gewoon de FSB en mem binnen de specs naar 1333 en gaan. Processor vreet het wel

Minpunten

  • Voor dit geld naar mijn mening géén.
  • Wellicht voor sommigen het gemis van de IVT instructies, maar dit zal maar voor weinig mensen een issue zijn.
  • Wanneer overklokken écht geen optie is kun je imho beter voor een AMD BE-2xxx gaan.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 4

+1
Anoniem: 265927Newbie 9 augustus 2008

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Pluspunten

  • Overklokken geen enkel probleem
  • Goedkoop
  • Warmte valt nog mee

Minpunten

  • "Normaal" niet zo snel.
  • Geen "Intel Virtualization Technology" (maar wie gebruikt dat?)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

+1
Anoniem: 98506Newbie 1 juli 2007

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel
  • Koel

Minpunten

  • Wordt bijna over Core 2 Duo genoemd, terwijl dit dus geen Core 2 Duo is, maar een Pentium Dual Core (hier kan de processor opzich zelf niets aan doen )

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

0
Anoniem: 291412Newbie 21 februari 2009

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Pluspunten

  • Prijs/Prestatie
  • Wordt niet heet
  • Nooit problemen mee gehad
  • Snel genoeg voor mij
  • Goede overclocker (heb ik horen zeggen, kan niet OCen op dit moederbord)

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

0
brama 28 juni 2007

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Pluspunten

  • Overclockbaarheid, prijs

Minpunten

  • Lage hoeveelheid L2 cache

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Uncle Mel 21 juli 2012

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 3
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
VorCha 17 december 2011

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Ostraq 12 juli 2010

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
DJ-Visto 9 juni 2010

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Betrouwbaarheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
mKaaru 1 april 2010

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Justawitte 16 juli 2009

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
FullThrottle 23 mei 2009

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Overklokbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Erkens 24 maart 2009

Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel Pentium Dual Core E2160 Boxed?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee