Prijs | |
Specificaties | Robot-stofzuiger met dweil , 180min. accu - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Roborock S5 Max Zwart
![]() |
Overig - Reviews van je medetweakers - Xiaomi Roborock S5 Max, Realme X50 Pro 5G en meer De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. We lichten hier een aantal interessante gebruikersreviews uit juli uit. |
Ronduit fantastisch! Doet precies wat er van het Product verwacht wordt!
Slimme robotstofzuiger met werkende dweilfunctionaliteit. Verzamelt elke keer verrassend veel stof. Navigeert heel efficiënt doordat hij van elke verdieping een kaart gemaakt en opgeslagen heeft en altijd weet waar hij is. Bijbehorende Roborock-app werkt goed en is duidelijk.
Heel goeie, mooi robot die zijn werk meer dan behoorlijk doet.
Na een jaar nog geen moment spijt gehad. Gaat gemakkelijk om met lange (huisdier) haren. Elke kamer is te customisen via de app. Neemt het grootste deel van het stofzuigen van je over, maar je zal wel zelf hoekjes/onder kasten moeten blijven doen.
Absoluut topapparaat, zeker voor de prijs. In de prijsklasse tot 400 euro is dit volgens vele testen een van de beste robot stofzuigers
Beste gadget aankoop sinds... zo lang geleden dat ik het niet meer kan herinneren. Als je dacht dat je huis redelijk schoon was, wacht maar tot je deze elke avond een rondje laat doen!
Maakt goed schoon, zolang hij het doet...
Robotstofzuiger die goed zuigt. Voordat we de robotstofzuiger hadden geïnstalleerd, hadden we eerst zelf gestofzuigd. De robotstofzuiger wist toch nog stof en haren van de vloer te zuigen die onze stofzuiger niet had opgezogen.
OMG, als ik een ding eerder had willen kopen in mijn leven is dat wel een SMART Robotstofzuiger, Xiaomi is altijd zeer goedkoop voor de kwaliteit, in de software is het te zien dat het Chinese basis heeft, maar niet storend (alles is er in het Engels)
Onze eerste robotstofzuiger. Het was de beste volgens Tweakers en we hebben geen spijt van onze aankoop. De robot zoekt zelf zijn weg door het huis. In de app kan je meerdere verdiepingen definiëren, daarna heeft de robot zelf door op welke verdieping hij is.
Na een tijdje researchen en video's bekijken op YT, uitgekomen op de S5 Max van Xiaomi.
Mop functie werkt naar verwachting, water + doekje, genoeg voor lichte vervuiling.
Verbazingwekkend hoeveel stof hij dagelijks nog weet te vinden.
Opvangbakje tranparant en uitwasbaar, filter is vervangbaar.
Zowel op meerdere verdiepingen inzetbaar.
Roborock nu half jaar in bezit. hij heel systematisch door de kamers. Hij pakt goed de randen mee.
Het dweilen doen hij ook naar behoren, is meer een natte doek over de vloer.
heel soms zet hij zichzelf vast wanneer hij over en tussen stoel en tafelpoten gaat.
Eerste robotstofzuiger, zijn er erg blij mee! Doet heel de benedenverdieping zoals verwacht. Wel een (draai)stoelpoot met wat lagere punten waar hij soms op vast komt. Niet altijd maar voorkomen dat nu door een no-go zone. Dweil nog niet gebruikt, voor begin volgend jaar met onze nieuwe vloer.
Een van de, zo niet de, beste robotstofzuigers. Heeft een verbeterde dweilfunctie. App is wat buggy en ik twijfel over de privacy. VPN aan en je kunt niet meer verbinden via de app. As van de borstel kan los en dan kun je heel makkelijk haar verwijderen!