Gemiddelde gebruikersscore
In een huishouden met meerdere pc's is dit een uitkomst bij het schoonmaken van de computers. Voorheen gebruikte ik een compressor, maar nadat die het begeven had en ik genoeg kreeg van spuitbusjes eens op zoek gegaan naar een beter alternatief, waarbij ik hierop uitkwam.
Het formaat is handzaam ongeveer zoals een theeketel, er zitten wat verschillende mondstukken en stofkwastjes bij die waarschijnlijk alle wel ergens handig voor zijn maar die ik nog niet allemaal heb hoeven gebruiken, de normale spuitmond en die met het borsteltje eraan deden wat ze moesten doen. Los stof blaas je zo weg en stofroosters en fanblaadjes krijg je goed schoon met het borstel opzetstuk. Kwast met de lange haren is fijn voor koelblokjes. Retro rood/zwart omweven snoer is lang en degelijk. Wat vaak niet vermeld staat is dat hij wordt geleverd met een stoffen buidel waarin je alles netjes bij elkaar kunt opbergen.
Heeft 2 standen. Blazen als een malle, en blazen als een bezetene. Mooi zwart afgewerkt, fijne textuur. Gestoffeerde, dikke stroomkabel. Komt met een paar verschillende opzetstukjes en 2 borsteltjes.
Koop je met enige regelmaat losse busjes spuitlucht? Stop daarmee, investeer eenmaal in een propere blazer en je bent klaar.
Ik gebruik het al sinds 2022. Must have apparaatje. Ik zou het wel in de achtertuin gebruiken omdat het echt veel stof uit je PC blaast. Ook zou ik voorzichtig zijn qua afstand omdat het heel sterk blaast.
Gekocht na gezien te hebben.
Stop met het kopen van Luchtbusjes, dit is 100x beter en uiteindelijk goedkoper!
Gebruikte hiervoor altijd een (zeer lawaaige) Koffercompressor.
Dat is nu verleden tijd en een stuk stiller!
Handig voor het schoonmaken van Computers, Laptops, Behuizingen, Onder de bank, Achter de kastjes, Radiatoren etc. Dit ding is werkelijk voor heel veel zaken te gebruiken! (ook het opblazen van zwembaden bijv)
Geen perslucht bussen meer nodig, alleen een stopcontact.