€ 97,91 bij Azerty

1 van 5 sterren
m.z
18 juli 2020 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Heb hiervoor de Hero G502 (bedraad) gehad, maar ben toch overgestapt naar de draadloze versie, gezien ik liever één muis gebruik voor meerdere devices. Veel mogelijkheden aanwezig om de muis software in te stellen. Hij kan zowel bedraad als draadloos gebruikt worden.

Pluspunten

• Fijne maat
  • Bedraad en draadloos te gebruiken
  • Gewichten
  • Veel in te stellen

Minpunten

• Geen andere draadloze opties*

dimitri77
27 september 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Ondanks de relatief hoge prijs toch veel waar voor je geld. Geweldige muis, ook voor mijn grote handen.

Pluspunten

• Vorgeving
  • Sensor
  • Wireless

Minpunten

• Gewicht
  • Micro-usb

Albinoraptor
16 december 2019 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Ik kom van G502 Hero en qua vorm is muis perfect voor mij en toch wel handig draadloos.

Maar GHUB software is verschrikkelijk stukje software en onbegrijpelijk dat ze LGS heb vervangen door dit misbaksel.

Software alleen al haalt bij mij het plezier van upgrade naar draadloos flink omlaag.

Pluspunten

• Vorm

Minpunten

• GHUB
  • Kwaliteit muisknoppen

TheProst
7 mei 2025 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Topmuis! Ik gebruik ‘m nu al 5 jaar en hij doet het nog steeds perfect. Ligt beter in de hand dan mijn oude G700s en is zowel bedraad als draadloos te gebruiken. Met Powerplay hoef je hem nooit op te laden. hij laadt dan draadloos op via de muismat. Je kunt gewichten toevoegen en alles instellen via de Logitech software: RGB, DPI, knoppen en gameprofielen. DPI gaat tot 25k+ (gimmick), ik gebruik 6k. De precisieknop (500 DPI bij mij) is ideaal voor snipen. Echt een fijne, betrouwbare muis met veel opties. Aanrader!

Pluspunten

• Kwailiteit
  • Ergonomische form
  • aanpasbaar gewicht
  • draadloos of wired (optie voor powerplay)

Minpunten

• Micro USB

to01
7 december 2024 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Helaas is deze muis een duidelijk weggooiproduct na een aantal jaar gebruik en is de software dusdanig slecht geprogrammeerd dat deze de muis actief minder functioneel maakt.

Pluspunten

• precision button aan de zijkant is een mooie bonus
  • ligt prettig in de hand
  • ik heb erger gezien

Minpunten

• software is extreem onstabiel
  • hardware profiles werken niet
  • iedere vorm van configuratie is vrijwel onmogelijk
  • muis slijt
  • registreert soms inputs dubbel
  • geen/weinig vervangende onderdelen beschikbaar

2 van 5 sterren (Slecht)
lethalbas
21 oktober 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Ruime instelbaarheid voor dpi en goede batterijcapaciteit.

Pluspunten

• Lange batterijduur (makkelijk 4 a 5 dagen bij normaal gebruik)
  • RGB (instelbaar via ghub)
  • Gewicht goed af te stellen met de bijgeleverde gewichtjes
  • Alles waaronder polling rate, dpi en rgb is fijn in een gebruiksvriendelijk panel in te stellen met ghub

Minpunten

• relatief prijzig
  • kabel heeft een zeer rare vorm waardoor er bijna niks universeels op past
  • geen usb c

MerijnKoo
4 oktober 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Snelle, betrouwbare, en veelzijdig instelbare muis voor een goede prijs. Toch echt een van de beste muizen op dit moment.

Pluspunten

• Snel
  • Betrouwbaar
  • Ergonomisch
  • Top kwaliteit
  • Lange batterij en snel opladen
  • Instelbaarheid

Minpunten

• snel vies

Manzer2004
3 december 2024 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Dit is echt een top muis, ik gebruik deze voor zowel tijdens het gamen als voor werken. Je krijgt metalen dingetjes meegeleverd die je onder in je muis kunt toevoegen hierdoor neemt het gewicht van de muis toe en voelt ie net wat gewichtiger wat handig kan zijn voor tijdens het gamen als je niet te veel naar 1 kant wilt bewegen tijdens het snipen bijvoorbeeld.

De muis licht voor de rest lekker in de hand, en voelt gladjes aan.
Je hebt trouwens 2 scroll standen een snelle en een wat langzamere, deze kan je switchen door de knop direct achter of voor het wiel.

Deze muis is bedraad en dat kan je als negatief punt zien,echter de bluetooth variant van deze muis is vele malen duurder en vond ik het niet waard.

Pluspunten

• Veel programmeerbare knoppen
  • licht fijn in de hand.
  • beperkt rgb
  • verzwaring mogelijk

Minpunten

• nvt

Chaosis
2 december 2023 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Een uitstekende en configureerbare muis welke lekker in de hand ligt. Ik gebruik 'm voor zowel gaming als werk. Als de muis Bluetooth ondersteuning zou hebben was het voor mij de perfecte gaming & office muis geweest.

Het enige flinke minpunt aan deze muis is dat je G HUB nodig hebt om 'm in te stellen. Daarbij komt dat je niet direct een profiel vanaf het onboard memory kunt instellen, dus dan moet je eerst de on-board modus uitzetten, profiel aanpassen, profiel naar onboard opslaan, en onboard modus niet vergeten aanzetten. Ofwel, je moet bij deze muis wennen aan de typische omslachtige UX patronen die je van G-HUB kunt verwachten.

Pluspunten

• Extra knoppen (duim, wijsvinger, tilt-click)
  • Comfort
  • Hyperscroll
  • On-board profielen (handig voor werk pc)
  • Batterijduur (100+ uur bij eco)

Minpunten

• G HUB...
  • Micro-USB
  • Micro-USB poort ligt diep in de muis, andere kabels passen niet
  • Geen Bluetooth

FloydRaalte
1 december 2023 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Deze muis gekocht op basis van deze reviews. Ik dacht een goede muis gekocht te hebben voor, naar mijn mening, een behoorlijke dure prijs. Maar dan heb je ook wat. Helaas blijkt de praktijk weerbarstig. De muis zelf is in alle opzichten super te noemen. Gewicht, hoe hij in de hand ligt, precisie, extra functies, gewichten erbij, draadloos etc. Maar wanneer de software niet meewerkt maakt dat allemaal niets uit. G-HUB heeft namelijk de eigenschap dat elke keer wanneer je jou PC aan zet, of wanneer de muis uit hibernation komt, de muis letterlijk 15 tot 40 seconden in beslag neemt om jou ingestelde settings te laden. Dat is gewoon verschrikkelijk irritant en tot op heden nog geen oplossing gevonden. Voor mij een miskoop.

Pluspunten

• Precisie
  • Mooi ding
  • Veel functies

Minpunten

• Software zeer slecht (GHUB)
  • Elke keer wachten op jou settings

1 van 5 sterren (Waardeloos)
floogman
4 juli 2023 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Ik heb meerdere muizen waaronder de MX Master III en G3030 Shroud Edition, en wilde nu een andere soort precieze muis proberen.

Deze muis is precies en gevoelig, en dat was ook de bedoeling. Maar hij heeft ook minpunten, hij moet, anders dan de andere muizen, om de paar dagen aan de lader. Dat is iets te verbeteren door de verlichting lager of uit te zetten, en de communicatie snelheid naar de PC te verlagen. Daarnaast geeft de de software regelmatig een melding dat de DPI (van 100 tot 25k instelbaar) is ingesteld. Ik kan niet beoordelen of dat gewoon een notificatie is of dat het een verandering is. Het zou een notificatie moeten zijn want ik heb de knoppen om de DPI met de muis in te stellen uitgezet, want die waren voor mij te aanraakgevoelig.

Verder prima muis.

Pluspunten

• Precies
  • Met 6 gewichtjes aanpasbaar.

Minpunten

• Korte batterijduur
  • DPI te gevoelig instelbaar

missvickster Newbie
19 juni 2023 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Naast GHUB (niet vereist maar wel handig) valt er weinig te klagen. Lange batterijduur, er zit een fijne, lange oplaadkabel bij.

Pluspunten

• Lange Batterij
  • Licht
  • Fijn om vast te houden

Minpunten

• GHUB

MatthijsBoog
3 april 2023 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Vergeleken met mijn bedrade G502 hero voelt de muis toch net wat goedkoper aan, de knoppen die een vergelijkbaar formaat hebben klinken anders en voelen toch wat minder premium aan. Bij het vasthouden van de muis is te merken dat de shell dunner is, om ondanks de accu hetzelfde gewicht te behalen. Hierdoor voelt het net iets minder koel aan, wat niets afdoet aan de werking, maar toch weer iets goedkoper voelt.

Het scrollwiel werkt optisch, dus zolang die niet al te vies wordt zal dat heel lang blijven werken. Ook de bijbehorende hyperscroll functie vind ik heerlijk.

Uiteindelijk heb ik 2 andere microswitches gekocht en erin gesoldeerd, waardoor het verminderde gevoel teniet is gedaan. Ik kan dan ook iedereen aanraden om dat te doen. Zelf heb ik daarbij gekozen voor de Kailh gm 4.0 red.

Pluspunten

• Prettige pasvorm
  • Genoeg knoppen op handige plekken
  • Prima accuduur
  • Alle knopjes instelbaar
  • Hyperscroll

Minpunten

• Matige microswitches
  • Voelt niet heel premium aan
  • Heeft GHUB nodig voor sommige functies

Faure
28 december 2022 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Prima muisje. Fijn in de hand, fijne knoppen en prima verbinding. Nadeel is dat het scrollwheel binnen enkele maanden al kuren heeft (geen input of slechte input) bij scrollen of klikken.
Inmiddels werkte 't scrollwheel zo slecht dat t niet meer te gebruiken was. Dus muis moeten wegdoen. Zonde.

Pluspunten

• Goeie batterijduur
  • Snel geladen

Minpunten

• Scrollwheel slecht na een korte tijd
  • Inmiddels werkte 't scrollwheel vaker niet dan wel, dus muis weggedaan.

buwa10 Newbie
19 mei 2022 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

De muis is gewoon geweldig, de nadelen zijn niet heel storend.
Kabel gebruik ik maar 1 a 2 x per week.
Batterij moet bij +-3 uur p.d. 1x p.w. opgeladen worden.
Sofware heb je niet perse nodig, DPI kan je ook met knopjes op de muis wijzigen.

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Batterij

Minpunten

• Software (GHUB)
  • USB-C

player-x
29 april 2022 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Prima muis die goed in de hand ligt, alleen om nog steeds anno 2022 een micro-USB te gerbuiken is gewoon meer dan bizar.

Pluspunten

• Goede vormgeving
  • Prima functionaliteit
  • Drivers zijn net voldoende

Minpunten

• Software ziet er gelikt uit, maar functionaliteit is veel belangrijker, en daar ontbreekt het nog steeds behoorlijk aan bij Logi
  • WTF!!! nog steeds Micro USB. >_<

TweakStories
4 maart 2022 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Goede muis, maar de knoppen gaan snel stuk. Iedere keer dubbel klik.

Pluspunten

• Snel
  • Lekker in de hand

Minpunten

• Betrouwbaarheid

2 van 5 sterren (Slecht)
Larcorba
9 december 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Perfect gaming muis, voor een goede prijs nu ook beschikbaar in deze wireless variant.

Niks op aan te merken!

Pluspunten

• G502, zoals je hem al kent
  • Sensor
  • GHub software
  • Gewicht
  • Batterijduur

Minpunten

• Micro-USB

Jappie_Wij
11 november 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Eerst altijd de bedrade versie van deze muis gehad. Hiermee was ik zeer te vreden dus toch maar deze aangeschaft. Zeker het geld waard.

Pluspunten

• draadloos
  • veel knoppen

Minpunten

• prijzig
  • zwaar

Lucas Scheijde Newbie
24 maart 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

De G502 Lightspeed is een fijne draadloze gaming muis, let er alleen wel op dat de batterij tijdens gamen snel leeg kan gaan, ik laat hem dan meestal aan de lader tijdens het gamen.
De bijgeleverde gewichten zijn erg fijn om de muis wat extra gewicht te geven.

Pluspunten

• ligt goed in de hand
  • kwaliteit
  • aanpassingsmogelijkheden
  • reactiesnelheid
  • gewichten

Minpunten

• batterijduur
  • Software

Sabas
10 maart 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Komend van de voorganger G402 is de G502 zowel vertrouwd als verfrissend. Na 2 maanden gebruik zie ik meerdere verbeterpunten voor functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid in de G HUB-software, maar over de muis zelf ben ik laaiend enthousiast. Gebruikt op meerdere computers (incl. zonder G HUB), voor werk en gamen.

Pluspunten

• Uitstekende accuduur, halve week intensief gebruik. En binnen een half uur weer opgeladen
  • Handige kabel (USB-B) met koppelstuk, zowel voor aansluiten als meenemen
  • 6 macro-knoppen waarbij de toewijzigingen per profiel en zelfs per sub-profiel kunnen verschillen
  • Compacter maar ook comfortabel voor iets grotere handen (subjectief)
  • Optionele muisgewichten
  • Opbergen USB-dongle achter magnetisch klepje aan de onderkant van de muis

Minpunten

• De muiswiel is even wennen met het standaard kliksgewijs 'tactisch' scrollen
  • Flywheel-optie voor de muiswiel is te gevoelig om nuttig te zijn
  • Macro-profielen permanent opslaan op de muis ipv via software werkt, maar vergt flink wat zoekwerk
  • RGB-profielen delen in G HUB werkt meestal niet

Com Gi-ce
25 februari 2021 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Prijzige muis, maar wel zijn geld waard.

Had voorheen een goedkoop model, maar deze muis voelt echt aan als een "premium muis".

Pluspunten

• Zwaarder te maken d.m.v. gewichtjes
  • Voor mijn grotere handen een super muis
  • Mooi design
  • Serieus goed product

Minpunten

• Misschien dat ik nu ook een PowerPlay muismat wil gaan aanschaffen :)
  • In "freespin" maakt het wieltje geluid als je de muis van links naar rechts beweegt, maar ik gebruik deze optie alleen om heel snel ergens heen te scrollen.

PMast
25 november 2020 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Goede draadloze muis die ook met draad te gebruiken is. Je hebt niet door dat je met een draadloze muis aan de gang bent. Hij reageert net zo snel en de batterijduur is erg lang. De zogenaamde 'sniper button' vind ik wat minder handig geplaatst.

Pluspunten

• Formaat
  • Gewicht
  • Prijs
  • Batterijduur

Minpunten

• 'sniper button'

iCalvin
3 november 2020 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Comfortabele premium gaming muis met geen merkbare delay. Batterij gaat ook goed lang mee. Ik heb de RGB lights en onboard memory uit staan en kan er ongeveer 2 weken mee doen. Opladen is ook zo in enkele uren gedaan en je kan de muis gewoon bedraad gebruiken.

Pluspunten

• Design
  • Aanpasbaarheid van bindings
  • Batterij duur

Minpunten

• Geen

Anoniem: 1322366
10 januari 2020 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Gekocht om draadloos te gamen/werken. Vorige muis corsair scimitar Pro had veel knoppen om functies en macro's aan te koppelen. Maar voor beide geldt, erg zwaar voor snelle fps games. Zelfs met alles er af gesloopt om gewicht te besparen is hij zwaar en graaft zichzelf in de muismat

Pluspunten

• Snelle response en draadloos
  • Grip en vorm
  • 48 uur op een volle acxu

Minpunten

• Zwaar
  • Slechte skates
  • Politie extra knoppen

Shikster
6 november 2019 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Heb de G502 Lightspeed nu een jaar en mijn ervaring is dat het een prima draadloze muis is. Responsief en snel. Houdt wel rekening met mogelijk lage kwaliteit omron-switches. Het gevolg van deze lage kwaliteit switches is dat de muis snel dubbelklikt inplaats van een enkele klik.

Pluspunten

• Draadloos
  • Responsief
  • Accu

Minpunten

• Bouwkwaliteit switches
  • Ghub software

timhoonakker
2 juni 2019 Product gekocht

Logitech G502 Lightspeed

Eindelijk een waardige vervanger voor mijn G502 Proteus Core.
Qua afmetingen en gebruik is de muis precies het zelfde, alleen het draadje mist.
Verder is de muis een stuk lichter dan de voorgangers.
Ook is de batterijduur uitstekend. Al met al een aanrader !

Pluspunten

• Precies Het zelfde als de G502
  • Batterijduur uitstekend!

Minpunten

• GHub software

Heb jij ook een Logitech G502 Lightspeed?