Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
32 reviews

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
14
Score: 4
10
Score: 3
1
Score: 2
3
Score: 1
4
Toon reviews van:
+2
pernodpepper 2 april 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

De Galaxy Buds, redelijk comfortabele draadloze oortjes die niet snel uit je oren zullen vallen. Met een relatief goede audio kwaliteit en een lange batterijduur tot wel 6 uur buiten de case kan je non-stop media afspelen. Wat ik er persoonlijk van vindt dat lees je in de uitgebreide review.

Pluspunten

  • Goede audiokwaliteit
  • Lange levensduur
  • Handige app
  • Wireless charging

Minpunten

  • Werkt alleen soepel op Samsung
  • Bass kan beter
  • Geen fast wireless charging

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
delphium 12 september 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Als je van gadgets houdt, leuk. Wil je geluidskwaliteit of sporten? Niet doen!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Comfort
  • Leuke gadget

Minpunten

  • Bedroevend slecht geluid
  • Niet waterbestendig (echt niet!)
  • Zeer slechte BT-verbinding (met note 10+)

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 2

+1
siraadj1991 10 april 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Geel)

Prima dopjes voor je geld.

Pluspunten

  • Accu tot nu toe 2 keer geladen
  • Zit goed in de oren
  • Genoeg aanpassingen via je toestel

Minpunten

  • Oortjes mag iets platter steek nog wat uit
  • Tap functie is niet super fijn

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
Wopper89 24 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Wat schrikken. Ronduit slecht geluid. De Samsung Galaxy Buds kunnen qua geluid niet tippen aan mijn bestaande earbuds (QCY T2C).

Pluspunten

  • Draadloos laden

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Grootste dopjes aan kleine kant

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
jacob.korf 19 augustus 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Zie uitgebreide omschrijving

Pluspunten

  • Verbinding goed icm s7
  • Bass
  • Ik hoor instrumenten die ik nog nooit eerder heb gehoord
  • Klein maar fijn
  • Weinig geluidslekkage
  • Omgevingsgeluid

Minpunten

  • Vocals iets minder sprankelend

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
hbodewes 13 augustus 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Edit na software update: Prima om muziek te luisteren, en de gesprekskwaliteit is ook behoorlijk goed.

Pluspunten

  • Makkelijk te koppelen met telefoon
  • Prima draagcomfort
  • Goede batterijduur
  • Makkelijk opladen met de bijgeleverde case
  • Goede muziekkwaliteit

Minpunten

  • Heel soms korte haperingen in geluid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Lambert 13 februari 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Kreeg deze bij de Samsung S20. Ze zitten erg goed maar verder vind ik het een waardeloos product. Zie plus en minpunten.

Pluspunten

  • Comfortabel na paar uur gebruik

Minpunten

  • Slechte geluidskwaliteit
  • Stottert af en toe
  • Loopt soms uit sync
  • Weinig bass

Eindoordeel

Score: 2
PieterNBA2K 26 december 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Gekocht tijdens BF bij de mediamarkt voor 66 euro. Altijd kritisch geweest op die airpods, maar nadat ik zelf deze oortjes heb gebruikt voor een paar weken kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben met de aankoop.

Pluspunten

  • Prijs (BF)
  • Zitten muurvast in je oren
  • noice cancelation
  • Accu kan makkelijk een week mee

Minpunten

  • geen IP
  • case lijkt vrij fragiel

Eindoordeel

Score: 5
a211561Newbie 20 september 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Veel geld voor een minimale kwalitiet

Pluspunten

  • Batterij
  • Uitzicht

Minpunten

  • Geluid
  • Bass
  • Volume

Eindoordeel

Score: 1
christiaanRoNewbie 1 augustus 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

KOOO DIT PRODUCT NIET!!! JE WORD OPGELICHT! In 7 maanden 3 keer kapot beloven 3 werkdagen en word 3 weken! Ze liegen ook nog en komen elke keer met een ander smoesje!

Pluspunten

  • _

Minpunten

  • Vaak kapot
  • Klanten service liegt
  • Site staat andere dingen aangegeven dan in werkrlijkheid

Eindoordeel

Score: 1
JordyEGNL 20 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Zeer tevreden met de audio kwaliteit, gebalanceerd met goede bass

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Verschillende earwings
  • USB-C poort
  • Passen goed in m'n oren

Minpunten

  • De hinge van de case maakt soms wat geluid
  • Geen ANC

Eindoordeel

Score: 4
bavoknol 18 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Goede set oortjes als je niet een groot audiofiel bent

Pluspunten

  • Lekkere bass
  • Zitten goed in mijn oren
  • Het touchpad om Spotify te openen/playlist switchen is super fijn
  • Ambient mode is heel fijn in het OV
  • Find my buds werk serieus goed

Minpunten

  • Ambient werkt niet heel goed op de fiets door wind
  • Geen volume control zonder features op te geven
  • Het is niet het beste geluid wat je kan krijgen voor deze prijs.

Eindoordeel

Score: 4
ronnyvl1967 29 april 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Ontzettend aangenaam verrast door het draagcomfort en algehele geluidskwaliteit. Heb deze via wish voor amper 23 euro gekocht en na alle codes en details gecontroleerd te hebben blijken het tot mijn verbazing originele Samsung SM-R710 buds te zijn .

Pluspunten

  • Ultiem draagcomfort
  • Eenvoudige bediening
  • Prachtig geluidskwaliteit
  • Goede automatische connecties
  • Mooi oplaadsysteem

Minpunten

  • Kort laad-kabeltje

Eindoordeel

Score: 5
Toon vanNewbie 27 maart 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Slecht product slecht geluid heel weinig volume

Pluspunten

  • Snel geleverd

Minpunten

  • Slecht geluid
  • Weinig volume

Eindoordeel

Score: 2
niet jijNewbie 25 maart 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

het is een goed product en de prijs waard maar het werkt minder goed op andere apparaten dan een Samsung

Pluspunten

  • goede batterij
  • laad snel op
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • verbind te makkelijk met andere apparaten
  • werk slecht met andere apparaten dan samsung

Eindoordeel

Score: 4
D4n13lNewbie 30 januari 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Het is een fijn product. Als je samsung hebt krijg je er een hele app bij. Het ander is dat er niet staat dat je er ook gewoon een draadje bij zit dus je hoeft geen wireless charger te gebruiken

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Lang batterijduur
  • De app Samsung wearable

Minpunten

  • Er staat niet bij dat je een draad erbij krijgt

Eindoordeel

Score: 5
Exeleration-GNewbie 12 januari 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Ik ben positief verrast door de Galaxy Buds. Het zijn de eerste draadloze oordopjes die ik in mijn bezit heb. Punten waar ik huiverig over was waren het risico op uitvallen bij beweging, draagcomfort en geluidskwaliteit. Dit is achteraf allemaal geen probleem gebleken en ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Blijven goed in de oren zitten
  • Goed geluid
  • Goede batterijduur
  • Goede pairing met telefoon.

Minpunten

  • Doosje gemakkelijk te verliezen
  • Maximaal volume had iets hoger gemogen

Eindoordeel

Score: 5
knakie 25 december 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Een goed doordacht en intutitief stukje hardware. Het voelt goed aan en klinkt goed en helder. Het werkt zoals verwacht en zoals je bij die prijs mag verwachten. De buds sluiten de gehoorgang goed af en wil je toch je omgeving horen dan kun je ambient sound aanzetten. Prima

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • goed geluid

Minpunten

  • verbinden met andere apparaten
  • klikt niet altijd goed in doosje

Eindoordeel

Score: 4
RaysylrosaNewbie 8 december 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Wit)

De Earbuds zelf zijn prima. Gaan dikke 6 uren mee. Goed geluid. En zeer tevreden . De oplaadcase,is slecht. Kan de Earbuds eenmaal opladen. Dan is de case helemaal leeg,of bijna leeg. Terwijl ik de case helemaal volgeladen heb.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit geluid
  • Zitten comfortabel in de oorschelp
  • Veel mogelijkheden om de oordoppen in te stellen,qua geluid
  • Batterij van earbuds,gaan dikke 6 uur mee.

Minpunten

  • De oplaadbox,of case,is slecht.

Eindoordeel

Score: 4
BenjaminvSoest 2 november 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Zitten goed in het oor en boordevol features. Maar het belangrijkste, de geluidskwaliteit, is echt waardeloos. Er is bijna geen bass aanwezig en hogen tonen klinken erg schel. De oortjes die je gratis bij je telefoon krijgt klinken net zo slecht. Ik heb ze na een week teruggestuurd.

Pluspunten

  • Comfort
  • Goede features
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen bass
  • Schel geluid

Eindoordeel

Score: 1
RaydenRS 1 oktober 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Ik heb vaak het probleem dat mijn mobiel de muziek niet verder wil spelen alleen volgens mij komt dit door mijn S8+. In mijn beleving hebben ze betere geluidskwaliteit dan de airpods van apple die mijn vriendin heeft.

Pluspunten

  • 10 Meter berijk getest
  • Lekker geluid
  • Goede bass
  • Gaat bij mij 2 tot 3 dagen mee
  • 3 verschillende vinnen en dopjes

Minpunten

  • Grote case
  • Case voelt niet premium aan

Eindoordeel

Score: 5
Jinsoku 29 augustus 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Ik heb de Galaxy buds bij mijn Pre Order gekregen van mijn S10+, in een woord geweldig. Nooit problemen en connecten altijd. Ook de batterijduur is fantastisch.

Pluspunten

  • Goede batterijduur
  • Goed geluid
  • Mooi Design
  • Connect altijd

Minpunten

  • Case beschadigd wat snel

Eindoordeel

Score: 5
diondek 5 augustus 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Ontzettend fijne oortjes. Geluidskwaliteit en bass zijn goed en de oortjes zijn erg makkelijk in gebruik. Batterijduur is ook ruim voldoende. Ik raad iedereen met een Android telefoon aan om deze oortjes te kopen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Uiterlijk
  • Spatwaterdicht
  • Batterijduur
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
WoutervanZon 4 juni 2019 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds (Zwart)

Prima oortjes die goed werken met mijn galaxy s9

Pluspunten

  • Handig
  • Redelijke geluidskwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Touch controls zijn niet geweldig
  • Connectie met pc werk (bij mij) niet vloeiend

Eindoordeel

Score: 4
GVeen 26 mei 2019 Product gekregen

Samsung Galaxy Buds (Wit)

Gekregen bij pre-order samsung s10, waarmee de buds ook zeer makkelijk verbinden door de case te openen. Vergeleken met mijn RHA 750 zijn de mids en highs wat minder gedefineerd en strak, maar er zit meer bas in wat ik fijn vind voor bepaalde muziek (in dynamic mode).

Pluspunten

  • comfort en fit
  • geluidskwaliteit
  • accuduur

Minpunten

  • bereik (lijkt opgelost in update 24-05-19)
  • Microfoon werkt maar is matig

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True