Gemiddelde gebruikersscore
Heb deze jonge nu 2 maanden en hij loopt prima heb hem over geklokt naar 2.7GHz misschien kan hij nog meer maar vind het wel goed zo.
Ik heb mijn waterkoeling op zijn stilst staan nu en wil niet meer herrie.
Zo een dual core is echt perfect heb niet het gevoel dat mijn computer zo veel sneller is.
Maar wel dat hij een stuk vlotter is met dingen starten door de tweede core.
maar dat zal waarschijnlijk over een maand of twee wel veranderen wanneer ik mijn 2 6600GTs om ruil voor een snellere video kaart
prime95 ging in ieder geval een heel stuk op vooruit +130% ;-)
ps. ja Iwan het is een mooie koeler mijn broertje was er dan ook blij mee en werkt ook nog eens goed 150MHz extra tegen over de oude standaard koeler die hij had gekregen bij zijn 3200+ zijn CPU ging van 2.3GHz naar 2.45GHz
Ik heb dit monster gisteren op mijn verjaardag bij azerty opgehaald. Opty 170 met een heel, heel goede stepping er op: CCBWE 0551UPMW. Hij is dus gemaakt in december 2005. Volgens de reviews van andere mensen verwacht ik dat hij gemakkelijk zal gaan tot @2,6-2,7GHz 1.38 Volt met luchtkoeler! Dus dat is gelijk aan een FX-60 maar voor heel wat minder geld. De Fx-60 heeft dezelfde 2x core Toledo, en dezelfde L2 Cache (2 x 1 MB L2, 2 x 2.6 GHz core). Het vershil zit hem alleen in de snelheid en de prijs. De Athlon fx-60 2.6MHz is in Nederland te koop voor ¤ 1100,00. Ik ben er heel tevreden mee. Dit is gewoon een heel goede processor. Er zit een uitstekende koeling op deze processor. Je kunt dat op de foto zien. Die grote ventilator is op...