Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Mi Box S 8GB

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
14
Score: 4
14
Score: 3
1
Score: 2
3
Score: 1
6
+1
Sjeng_ 6 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Eerste ervaring: apparaat liep na een paar uurtjes al helemaal vast. Gegoogled, en blijkbaar was er een issue die kon worden opgelost door het cache geheugen te wissen. Stappen gevolgd en daarna nooit meer een probleem gehad. Instabiel ethernet met mijn USB/ethernet adapter, maar dat lag aan de adapter!

Pluspunten

  • goede prijs, als alles ook werken zou
  • stevig klein doosje
  • afstandsbediening
  • intuitieve interface

Minpunten

  • werkt niet goed out of the box
  • heeft geen UTP poort, adapter nodig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
PPPPASCAL 1 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Zeer tevreden. Klein maar kan veel. Aansluiten was makkelijk, instellingen verliepen vlot. Een beetje zoeken in het begin. Disney+, Netflix en andere TV app's werken uitstekend.

Pluspunten

  • Kwaliteit beeld, geluid
  • Goedkoop
  • Gemakkelijke instellingen
  • Werkt zonder haperingen
  • Stabiele Wifi
  • Heel discreet

Minpunten

  • BT valt soms weg

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Lithium_Grim 7 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prachtig kastje om snel all je favoriete video/streaming apps in een omgeving an je TV te hebben. En als je nog iets mist zit er ook een chromecast ingebouwd. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding dus.

Pluspunten

  • Goed prijs/kwaliteitverhouding
  • Alle apps werken als een zonnetje
  • Streamt van elke source (ook Synology)

Minpunten

  • geen USB adapter meegeleverd voor UTP
  • Mis wat standaard knoppen op de afstandsbediening voor video afspelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
24shure 3 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Voldoet niet aan mijn verwachtingen, zou het niet aanraden.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Crashes
  • Chromecast werkt niet naar behoren

Eindoordeel

Score: 2

+1
rsz750 26 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Xiaomi maakt goede kwaliteitsproducten voor een acceptabele prijs, deze TV Box is daarop geen uitzondering.

Pluspunten

  • Strak stevig design
  • Uitstekende WiFi verbinding
  • Eenvoudige set up
  • Netflix in FHD
  • Google gecertificeerd
  • Standaard EU stekker
  • OTA update naar Android 9
  • BT afstandsbediening

Minpunten

  • Slechts 1 USB 2.0 poort
  • Geen LAN aansluiting
  • Sideloaded apps niet altijd zichtbaar in de standaard launcher
  • Geen aan/uit schakelaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
TeletonNewbie 22 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Lang over nagedacht maar dat blijkt niet nodig: het is gewoon een handig ding!

Pluspunten

  • installatie
  • gebruik
  • compleet geleverd met HDMI kabel

Minpunten

  • Even zeuren: afstandsbediening komt zonder batterijtjes....

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
BramdB 21 september 2019 Product gekregen

Xiaomi Mi Box S 8GB

Mooi compact spelertjes

Pluspunten

  • Mooi compact en degelijk
  • 4k
  • ingebouwde chromcast ultra

Minpunten

  • maar 1 USB aansluit van het al oudere USB 2
  • Geen Netwerkpoort
  • Maar 8Gb ( als is dit voor meeste mensen toch genoeg)
  • Geen SD slot

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Suki 23 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Zeer tevreden gebruiker al ziin er wel een paar issues die ik hoop dat ze tzt worden opgelost en functies\onderstuening wordt toegevoegd.

Pluspunten

  • verrassend snelle interface
  • uitstekende playback met Youtube, Netflix, Kodi en recentelijk Disney+
  • Ingebouwde Chromecast
  • Veel mogelijkheden voor een zeer kleine prijs.

Minpunten

  • Netflix weigert regelmatig om te spelen.. (opgelost na recente update).
  • Kodi app (in achterrond) stopt "zo na verloop van tijd
  • Geen ondersteuning voor KPN \ T-Mobile TV apps.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
eddie44Newbie 4 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima box voor de prijs als je geen Smart TV hebt! (Wel pas na belangrijke software-updates)

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Na Updates: stabiliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Out of the box niet meteen een succes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

0
bitjeverkeerd 12 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Werkt niet in combinatie met NL ziet

Pluspunten

  • Mooi klein kastje
  • Fijne afstandsbediening
  • Goed te gebruiken met Kodi
  • Regelmatig updates

Minpunten

  • NLziet werkt niet stabiel

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

0
bartlijdsman 23 april 2021 Product gekregen

Xiaomi Mi Box S 8GB

Check de video voor de volledige review!

Pluspunten

  • Snel
  • Klein
  • Afstandsbediening
  • Rijk aan functies

Minpunten

  • Geen ethernetpoort
  • De meeste 4K scherm zijn al slim, dus dat is meer een nice-to-have

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

0
Artsneef 18 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Omdat ik geen smart tv heb, ben ik tot de aanschaf van de Mibox S overgegaan. Eerste indruk is prima. Na update naar Android9 deed de Chromecast built-in het niet meer. Na de betreffende app te hebben verwijderd en na een restart weer te hebben geïnstalleerd doet deze het weer.

Pluspunten

  • Android 9
  • Makkelijke installatie
  • Goed werkende apps Kijk en NPO start
  • SFR tv app werkt
  • Chromecast werkt uitstekend na enig werk
  • Werkt goed samen met Google Home
  • Nu ook CanalDigitaal app

Minpunten

  • Geen KPN app helaas

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
surfing john 2 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Geen Audio Passthrough voor Dolby en DTS

Pluspunten

  • zeer compact
  • snelle installatie apps

Minpunten

  • Audio Passthrough drama
  • streamt niet vanaf Synology

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 2

0
Prix 29 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Mooie, kleine en snelle mediaspeler

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs
  • Up to date

Minpunten

  • Kleuren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

0
Jlampie 2 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

gisteren gekocht omdat oude wd tv live niet best meer was. Tevens wilde ik chromecast erbij hebben. erg tevreden! simpel in te stellen, snel in te stellen erg tevreden. later meer!

Pluspunten

  • zeer klein
  • alles in 1
  • snel

Minpunten

  • usb 2.0
  • extra usb poort ontbreekt
  • standby stand

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

paupau 11 juli 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Geweldig TV boxje voor een mooie prijs t.o.v. andere ik lees hieronder dat hij crashed, maar niet meegemaakt nog. Snel mooie 4K kwaliteit en als je een beetje technisch bent kun je het boxje zo inrichten dat een Media box van je provider overbodig wordt.

Pluspunten

  • 4k !
  • prijs
  • eenvoudige afstands bediening
  • mogelijkheid eigen apps te installeren
  • snel

Minpunten

  • nog geen

Eindoordeel

Score: 5
chrisaceNewbie 18 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima product aanrader!!androidtv en mediaplayer zeer snel met ugreen uab adapter

Pluspunten

  • Android tv
  • Interface
  • Afstandbedieng

Minpunten

  • Wifi is bagger koop een ugreen adapter erbij

Eindoordeel

Score: 5
pablodeeNewbie 14 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

wegens alle positieve reacties hier gisteren dan toch mi box s gekocht, helaas enkel frustraties en spijt er bvan, laptop koppelen gsm etc toont gekoppeld en verder niks meer apps werken niet wat een teleurstelling had het beter niet gekocht...

Pluspunten

  • netflix werkt prima

Minpunten

  • apps werken niet
  • keyboard koppelen lukt evenmin
  • gsm laptop status verbonden verdeer niks

Eindoordeel

Score: 1
t.beemsterboerNewbie 20 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima product, snel geinstalleerd.

Pluspunten

  • Goed
  • goedkoop
  • Maak van je domme tv een slimme

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Xaio 6 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Inkopper: Shield is 100x beter dan de Mi Box S. De Box S is stuk krachter dan de Mi TV stick 2K en biedt een goede Andriod TV ervaring. De meeste apps werken ok (zie VPN). Waarschuwing: ethernet adapter werkt, maar Chromecast doet het dan niet meer.

Pluspunten

  • Steam link
  • Andriod TV
  • Adapter mogelijk voor Ethernet
  • GeForce Now
  • Stuk beter dan Mi TV stick 1GB
  • Relatief goedkoop

Minpunten

  • Ethernet = Geen chromecast
  • Bedraad USB controllers werken niet goed
  • Standaard homelauncher
  • Windscribe VPN maakt de box erg traag

Eindoordeel

Score: 3
eleveldj 5 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Fijne mediaspeler, sinds 2018 in bezit. Neem hem altijd mee op vakantie.. Alles bij de hand; Netflix, amazon prime, Disney+, films op een externe harde schijf, en sinds een tijdje zelfs Ziggo Go. Tevens ingebouwde chromecast om te streamen wat je verder nog zou willen. Ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden
  • Goede kwaliteit
  • Regelmatig updates
  • Prima afstandsbediening
  • Google assistant

Minpunten

  • Gevoelig voor matige internetverbinding
  • Intern geheugen is niet groot
  • Geen aansluiting netwerkkabel

Eindoordeel

Score: 5
Hodam 13 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Super ding werkt perfect

Pluspunten

  • Snel
  • Klein

Minpunten

  • Ethernet poort

Eindoordeel

Score: 4
Wilko_ 5 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Mi Box S gekocht als tweede Android TV device naast Nvidia Shield TV. Op de USB poort een USB HDD aangesloten. Het is wat minder dan de Nvidia Shield TV, maar voor de prijs een uitstekende Android TV box, vooral voor streaming (Ziggo Go, Netflix, Disney+, Amazon Prime, Kodi)

Pluspunten

  • Android TV 9
  • streamt vrijwel alles
  • prima beeld en geluid
  • veel goedkoper dan Nvidia

Minpunten

  • Geen LAN-aansluiting (alleen Wifi)
  • Maar één USB-poort
  • geen telefoon-app voor bediening

Eindoordeel

Score: 4
joker nl 23 juni 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima apparaat, alle benodigde entertainment apps (Netflix, Disney+, Amazon, Plex, NLZiet & Spotify) zijn beschikbaar. Film, 65 GB, via wifi streamen (TP-Link, EAP245) gaat ook zonder problemen. De afstandsbediening is wel heel licht.

Pluspunten

  • Prijs
  • Apps
  • Snelheid

Minpunten

  • Afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5
Kesasar 13 april 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Gekocht als vervanging voor de vorige internationale versie van de Xiaomi Mi Box. Sinds Android 9 vind ik deze Android Box prima stabiel en voor de meerprijs aantrekkelijker dan Google Chromecast. Ook zijn de minpunten die ik constateerde prima overkoombaar (USB-hub met ethernetpoort en HDMI-CEC). Prima Android box dus!

Pluspunten

  • Design
  • Android 9 met Google Play
  • 4K 60Hz, HDR, Dolby en DTS
  • Bluetooth Afstandsbediening met Google Assistant
  • Eenvoudige Set-up
  • Chromcast Ultra en Google Home -integratie
  • Google en Netflix gecertificeerd
  • Uitstekende WiFi en Bluetooth -verbinding

Minpunten

  • Geen Infrarood (oplosbaar)
  • Geen Ethernetpoort (oplosbaar)
  • Geen uit-knop, wel standby

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Box S 8GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True