Xiaomi Mi Box S 8GB

Prijs
€ 59,95
Specificaties WiFi • 8GB - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
14
Score: 4
14
Score: 3
4
Score: 2
3
Score: 1
6
+2
Lithium_Grim 7 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prachtig kastje om snel all je favoriete video/streaming apps in een omgeving an je TV te hebben. En als je nog iets mist zit er ook een chromecast ingebouwd. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding dus.

Pluspunten

  • Goed prijs/kwaliteitverhouding
  • Alle apps werken als een zonnetje
  • Streamt van elke source (ook Synology)

Minpunten

  • geen USB adapter meegeleverd voor UTP
  • Mis wat standaard knoppen op de afstandsbediening voor video afspelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
bartlijdsman 23 april 2021 Product gekregen

Xiaomi Mi Box S 8GB

Check de video voor de volledige review!

Pluspunten

  • Snel
  • Klein
  • Afstandsbediening
  • Rijk aan functies

Minpunten

  • Geen ethernetpoort
  • De meeste 4K scherm zijn al slim, dus dat is meer een nice-to-have

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Sjeng_ 6 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Eerste ervaring: apparaat liep na een paar uurtjes al helemaal vast. Gegoogled, en blijkbaar was er een issue die kon worden opgelost door het cache geheugen te wissen. Stappen gevolgd en daarna nooit meer een probleem gehad. Instabiel ethernet met mijn USB/ethernet adapter, maar dat lag aan de adapter!

Pluspunten

  • goede prijs, als alles ook werken zou
  • stevig klein doosje
  • afstandsbediening
  • intuitieve interface

Minpunten

  • werkt niet goed out of the box
  • heeft geen UTP poort, adapter nodig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
eddie44Newbie 4 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima box voor de prijs als je geen Smart TV hebt! (Wel pas na belangrijke software-updates)

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Na Updates: stabiliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Out of the box niet meteen een succes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
bitjeverkeerd 12 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Werkt niet in combinatie met NL ziet

Pluspunten

  • Mooi klein kastje
  • Fijne afstandsbediening
  • Goed te gebruiken met Kodi
  • Regelmatig updates

Minpunten

  • NLziet werkt niet stabiel

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
PPPPASCAL 1 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Zeer tevreden. Klein maar kan veel. Aansluiten was makkelijk, instellingen verliepen vlot. Een beetje zoeken in het begin. Disney+, Netflix en andere TV app's werken uitstekend.

Pluspunten

  • Kwaliteit beeld, geluid
  • Goedkoop
  • Gemakkelijke instellingen
  • Werkt zonder haperingen
  • Stabiele Wifi
  • Heel discreet

Minpunten

  • BT valt soms weg

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
24shure 3 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Voldoet niet aan mijn verwachtingen, zou het niet aanraden.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Crashes
  • Chromecast werkt niet naar behoren

Eindoordeel

Score: 2

+1
rsz750 26 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Xiaomi maakt goede kwaliteitsproducten voor een acceptabele prijs, deze TV Box is daarop geen uitzondering.

Pluspunten

  • Strak stevig design
  • Uitstekende WiFi verbinding
  • Eenvoudige set up
  • Netflix in FHD
  • Google gecertificeerd
  • Standaard EU stekker
  • OTA update naar Android 9
  • BT afstandsbediening

Minpunten

  • Slechts 1 USB 2.0 poort
  • Geen LAN aansluiting
  • Sideloaded apps niet altijd zichtbaar in de standaard launcher
  • Geen aan/uit schakelaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
TeletonNewbie 22 december 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Lang over nagedacht maar dat blijkt niet nodig: het is gewoon een handig ding!

Pluspunten

  • installatie
  • gebruik
  • compleet geleverd met HDMI kabel

Minpunten

  • Even zeuren: afstandsbediening komt zonder batterijtjes....

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
BramdB 21 september 2019 Product gekregen

Xiaomi Mi Box S 8GB

Mooi compact spelertjes

Pluspunten

  • Mooi compact en degelijk
  • 4k
  • ingebouwde chromcast ultra

Minpunten

  • maar 1 USB aansluit van het al oudere USB 2
  • Geen Netwerkpoort
  • Maar 8Gb ( als is dit voor meeste mensen toch genoeg)
  • Geen SD slot

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Suki 23 augustus 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Zeer tevreden gebruiker al ziin er wel een paar issues die ik hoop dat ze tzt worden opgelost en functies\onderstuening wordt toegevoegd.

Pluspunten

  • verrassend snelle interface
  • uitstekende playback met Youtube, Netflix, Kodi en recentelijk Disney+
  • Ingebouwde Chromecast
  • Veel mogelijkheden voor een zeer kleine prijs.

Minpunten

  • Netflix weigert regelmatig om te spelen.. (opgelost na recente update).
  • Kodi app (in achterrond) stopt "zo na verloop van tijd
  • Geen ondersteuning voor KPN \ T-Mobile TV apps.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
lvlouis 24 november 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Goede werking met streamingdiensten van de tech giganten, problematisch met de streaming diensten van lokale zenders die minder kunnen investeren in hun app development.

Pluspunten

  • Prijs
  • I/O inclusief S/PDIF via Mini Toslink
  • Perfect voor casten, Netflix, Amazon, Disney+, etc.

Minpunten

  • Skip als je lokale tv-zender apps wilt gebruiken

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5

0
Prix 29 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Mooie, kleine en snelle mediaspeler

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs
  • Up to date

Minpunten

  • Kleuren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

0
Artsneef 18 januari 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Omdat ik geen smart tv heb, ben ik tot de aanschaf van de Mibox S overgegaan. Eerste indruk is prima. Na update naar Android9 deed de Chromecast built-in het niet meer. Na de betreffende app te hebben verwijderd en na een restart weer te hebben geïnstalleerd doet deze het weer.

Pluspunten

  • Android 9
  • Makkelijke installatie
  • Goed werkende apps Kijk en NPO start
  • SFR tv app werkt
  • Chromecast werkt uitstekend na enig werk
  • Werkt goed samen met Google Home
  • Nu ook CanalDigitaal app

Minpunten

  • Geen KPN app helaas

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
Jlampie 2 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

gisteren gekocht omdat oude wd tv live niet best meer was. Tevens wilde ik chromecast erbij hebben. erg tevreden! simpel in te stellen, snel in te stellen erg tevreden. later meer!

Pluspunten

  • zeer klein
  • alles in 1
  • snel

Minpunten

  • usb 2.0
  • extra usb poort ontbreekt
  • standby stand

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

0
surfing john 2 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Geen Audio Passthrough voor Dolby en DTS

Pluspunten

  • zeer compact
  • snelle installatie apps

Minpunten

  • Audio Passthrough drama
  • streamt niet vanaf Synology

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 2

PatuzaNewbie 16 juni 2022 Product gekregen

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima product voor de beginner. Afstandsbediening reageert niet altijd even snel/goed en soms helemaal niet waardoor het kastje van de stroom af moet.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Toegankelijk voor beginners
  • Android TV

Minpunten

  • Beperkte afstandsbediening
  • Beperkte functionaliteiten
  • Menu

Eindoordeel

Score: 3
Bark_At_The_Cat 25 januari 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Werkt in principe prima, maar ik luister veel via Bluetooth met een koptelefoon. Helaas is hij niet zo goed in het reconnecten met een koptelefoon die ook met andere apparaten gebruikt wordt. De kwaliteit van audio over bluetooth is eigenlijk ook gewoon niet goed genoeg. Overweeg de Chromecast met GoogleTv

Pluspunten

  • Werkt sneller dan je oude smart tv
  • 4k

Minpunten

  • Bluetooth audio niet perfect uitgevoerd
  • Zou nog iets sneller mogen
  • Beperkte opslag

Eindoordeel

Score: 3
paupau 11 juli 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Geweldig TV boxje voor een mooie prijs t.o.v. andere ik lees hieronder dat hij crashed, maar niet meegemaakt nog. Snel mooie 4K kwaliteit en als je een beetje technisch bent kun je het boxje zo inrichten dat een Media box van je provider overbodig wordt.

Pluspunten

  • 4k !
  • prijs
  • eenvoudige afstands bediening
  • mogelijkheid eigen apps te installeren
  • snel

Minpunten

  • nog geen

Eindoordeel

Score: 5
chrisaceNewbie 18 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima product aanrader!!androidtv en mediaplayer zeer snel met ugreen uab adapter

Pluspunten

  • Android tv
  • Interface
  • Afstandbedieng

Minpunten

  • Wifi is bagger koop een ugreen adapter erbij

Eindoordeel

Score: 5
pablodeeNewbie 14 januari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

wegens alle positieve reacties hier gisteren dan toch mi box s gekocht, helaas enkel frustraties en spijt er bvan, laptop koppelen gsm etc toont gekoppeld en verder niks meer apps werken niet wat een teleurstelling had het beter niet gekocht...

Pluspunten

  • netflix werkt prima

Minpunten

  • apps werken niet
  • keyboard koppelen lukt evenmin
  • gsm laptop status verbonden verdeer niks

Eindoordeel

Score: 1
t.beemsterboerNewbie 20 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Prima product, snel geinstalleerd.

Pluspunten

  • Goed
  • goedkoop
  • Maak van je domme tv een slimme

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Xaio 6 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Inkopper: Shield is 100x beter dan de Mi Box S. De Box S is stuk krachter dan de Mi TV stick 2K en biedt een goede Andriod TV ervaring. De meeste apps werken ok (zie VPN). Waarschuwing: ethernet adapter werkt, maar Chromecast doet het dan niet meer.

Pluspunten

  • Steam link
  • Andriod TV
  • Adapter mogelijk voor Ethernet
  • GeForce Now
  • Stuk beter dan Mi TV stick 1GB
  • Relatief goedkoop

Minpunten

  • Ethernet = Geen chromecast
  • Bedraad USB controllers werken niet goed
  • Standaard homelauncher
  • Windscribe VPN maakt de box erg traag

Eindoordeel

Score: 3
eleveldj 5 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Fijne mediaspeler, sinds 2018 in bezit. Neem hem altijd mee op vakantie.. Alles bij de hand; Netflix, amazon prime, Disney+, films op een externe harde schijf, en sinds een tijdje zelfs Ziggo Go. Tevens ingebouwde chromecast om te streamen wat je verder nog zou willen. Ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden
  • Goede kwaliteit
  • Regelmatig updates
  • Prima afstandsbediening
  • Google assistant

Minpunten

  • Gevoelig voor matige internetverbinding
  • Intern geheugen is niet groot
  • Geen aansluiting netwerkkabel

Eindoordeel

Score: 5
Hodam 13 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi Box S 8GB

Super ding werkt perfect

Pluspunten

  • Snel
  • Klein

Minpunten

  • Ethernet poort

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Box S 8GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee