Fallout 76 is een open spelwereld waarin je grootse avonturen zou moeten beleven, maar het ontbreekt aan de kleurrijke figuren die voor leven in de brouwerij moeten zorgen. Je moet veel lopen, voor quests die niet gaan leven doordat de personages waar je ze voor uitvoert allemaal al dood zijn. Het maakt dat de game leeg aanvoelt. De verhalen zijn er, maar je krijgt ze alleen via geschreven en ingesproken teksten toegediend. Dat gat zou gevuld moeten worden door de interactie met andere spelers. Die is er helaas niet of nauwelijks. Fallout 76 laat zich solo prima spelen en dat is ook wat gebeurt. Er is weinig reden om samen te werken en het wordt ook nauwelijks gestimuleerd. Als rpg is Fallout 76 nog steeds prima, en ook de actie is nog steeds vertrouwd, maar door de nieuwe opzet is Fallout 76 een game waar we moeilijk enthousiast van kunnen worden. Lees verder »
Het idee achter Fallout 76 is zeker leuk, maar er had veel meer in gezeten. Maar er had meer in gezeten, in mijn volledige review omschrijf ik dat uitgebreider.
Kan op momenten een leuke game zijn vooral in team verband, maar voelt niet aan als eerdere Fallout games. Er zijn bijna geen verbeteringen doorgevoerd aan de engine en dit leidt tot performance problemen en bugs. De stap van singleplayer naar multiplayer brengt veel meer negatieve aspecten mee dan postieve.
Pluspunten
Via voice chat makkelijk te communiceren met medespelers
Met een team van vrienden spelen maakt het spel een stuk leuker
Wereld is sfeervol, mooi en interessant om te verkennen ondanks dat het wat dood aanvoelt
Meer wapens, armor en items + nieuwe legendary items systeem
Minpunten
Extreem veel bugs en er lijkt niet goed te zijn na gedacht over essentiele onderdelen van een multiplayer game
Slechte performance (framerate is niet stabiel + in gebouwen stottert het spel bij hoge framerates)
pvp is ongebalanceerd en voegt weinig toe
Moeilijk om rustig te ondekken en quests te doen met respawnende vijanden en andere spelers in de buurt
Voelt niet als een Fallout game en bevat weinig tot geen RPG elementen meer
Gameplay loop werkt nog niet goed door stash limiet
Veel minder vrijheid dankzij de keuze voor multiplayer. Bijv. Stash limiet, bouw limiet, kosten fasttravel, traden levert weinig op, wachten op events voor bepaalde content
Besthesda heeft veel bugs opgelost.
Ook is dlc wastelanders toegevoegd met npc's waard het spel nog beter word
De vrijheid, het avontuur, de sceneries, het (ver) bouwen, het handelen, de wapens etc etc,
... iedereen zou dit spel eens moeten spelen,
Met alle updates de beste fallout nu, mijn mening.
Fallout 76 is een uniek spel in de Fallout series geheel gebasseerd op Multiplayer.
Helaas is mijn ervaring met dit spel zeer slecht (recent nog gespeeld voor het eerst in 5 maanden) er zitten talloze bugs in het spel en glitches,en de Engine is echt toe aan vervanging!
Pluspunten
Uninstall verliep prima.
Grote diverse wereld
Minpunten
Schandalig slechte engine voor in 2018/2019
Veel bugs & glitches
Slechtste ai dat ik in jaren heb gezien
Graphics zijn slecht.
Microtransactions (sinds kort een maand pas waar alle updates achter gaan zitten 15 euro per maand!)
weinig diversiteit in vijanden, 85% zijn scorched
Je wordt dood gegooid met microtransactions in hun store.
Fallout 3,4 en NewVegas allemaal uitgespeeld, dus deze direct voor 60eu gepreordered...wat een fout. Ik hoef er niet veel over te zeggen Het is een totale flop. Huidige prijs is al budget-bak, niemand wil dit spel hebben. Saai, geen goeie quests, geen NPC’s, vol bugs. Kortom drama, gauw vergeten
Pluspunten
Niets
Minpunten
Vol bugs
Geen verhaal, saai
Grootste teleurstelling op game gebied ever wat mij betreft
Eigenlijk echt een top spel. Ik snap niet waarom het spel zo slecht wordt beoordeeld.
Oke het is niet zoals de vorige Fallout games maar dit maakt het spel daarom niet slecht.
Ik heb het spel gekocht ondanks de reviews, dat gezegd vind ik het wel meevallen met de bugs. Ook het grinden. zoals in WOW of andere spelen is niet echt aan de orde. Wapen zijn niet echt krachtig te noemen en je gaat vaker dood dan ik zou willen.
Pluspunten
Goede prestaties, kom zelf weinig bugs tegen
Bekende Fallout Omgeving en gevoel
Grote map, goed gevuld, met mooie omgevingen en variaties ervan
SPECIAL systeem
Blueprints en recepten
updates en extra aanvulling in de toekomst
Minpunten
Bouwen van thuisbasis, die op veel plaatsen niet te plaatsen is
Alle NPC's zijn robots, beesten of zombies (lingo: ghouls en scorched), er zijn geen mensen behalve de spelers
Van check point naar checkpoint dus geen save wanneer jij dat wilt
veel updates, dat gezegd de game is nieuw
Atom winkel niet echt geweldige keuzes en duur
online zijn om te spelen, zoals zoveel games tegenwoordig
Grote fan sinds fallout 3, maar wat een bak stront is dit. Ik had op moeten letten toen er gemeld werd dat er geen NPC's in de game zouden zitten. Duidelijke flop van bethesda deze game hadden ze free-to-play moeten maken. Hopelijk weten ze dit snel weer recht te zetten.
Ik wil nog een uitgebreide review doen. Spel word beetje bij beetje stabieler. Bethesda communiceerd beter spel speelt vrij goed momenteel, contentbeloftes voor 2019 en al honderd(en) uren plezier gehad!
Hoewel je merkt dat het spel nog net nieuw is en sommige zaken niet 100% werken is de indruk van het spel tot dusver zoals verwacht: Fallout 4 met online play. Grafisch opgepoetst, leuk special systeem met kaartjes en pittige survival elementen.
Moet Xbox Live Gold kopen, anders kan je niet beginnen met gamen.
Deze gekocht, en abonnement beëindigd.
Als cadeau: Houd hier rekening mee, want dit kost extra geld.
Momenteel kan ik niet spelen omdat de server onbereikbaar is.
Hiervoor ook al 2 keer gestopt tijdens het gamen.
Het eerste echte multiplayer spel in de Fallout reeks. Gebaseerd op de gameplay van vooral Fallout 4, kunnen spelers in dit spel samen op avontuur gaan in een post-apocalyptisch Appalachia, USA.
Pluspunten
Hedendaagse graphics
De bekende Fallout gameplay
Samen met vrienden op avontuur gaan
Bouw je eigen thuisbasis en deel deze met andere spelers
Mod support in de toekomst op eigen dedicated server
Minpunten
Een aantal bugs zullen pas later worden gepatched
Geen mogelijk om te text chatten, alleen voice-chat