Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Fractal Design Meshify C White - TG - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
12
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Jivebunny 14 december 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

Heerlijke kast, fijne voetjes eronder, toch behoorlijk stil en de airflow is best aardig te regelen. Het was echt makkelijk om alle kabels goed weg te werken en aan te sluiten. Heb even moeten priegelen met de voeding en het plaatsen ervan, maar dat was alles. Design is subjectief

Pluspunten

  • Kabels goed weg te werken
  • Design
  • Gemakkelijke assemblage
  • Prijs
  • Kwaliteit materialen

Minpunten

  • Knoppen en aansluitingen bovenop suggereren wegstoppen onder bureau en dat is zonde van de kast, en daardoor onhandig wanneer je het op je bureau wil plaatsen

Eindoordeel

Score: 5
Tweakriez 25 november 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Gekocht als vervanger voor een Fractal Design Define R4. Bij uit de doos halen moest ik even checken of ik niet per ongeluk de mini versie had gekregen, hij is echt een heel stuk kleiner als de Define. Afwerking hier en daar mag beter alsmede gemak van inbouwen.

Pluspunten

  • Bijzonder fraai om te zien
  • Icm 2 stuks 140mm intake fans zeer stil en goede airflow bijgeleverde 120 mm als outtakes gemonteerd
  • Accessoires netjes, wel minder als bij define
  • Heel compact

Minpunten

  • Afwerking: puntjes op het spuitwerk op de kast
  • Magneetjes stoffilter bovenop slecht geplakt, lieten gelijk los
  • 120mm fans meegeleverd, mijn oude Define had 140mm
  • Kabels zeer lastig weg te werken bij gebruik HDD kooi
  • Veel gepruts icm HDD luik, HDD plaatsen, zaken moeten los schroeven

Eindoordeel

Score: 4
Joas_Newbie 24 november 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

C, voor compact. Is erg klein, wat moeilijkheden kan opbrengen bij het bouwen. (let op afmetingen) Door gelimiteerde ruimte kreeg ik problemen bij het installeren van: PSU, SATA cable naar SSD en kabels naar onderkant van ATX moederbord. Voldoende maar zeker geen 5 sterren.

Pluspunten

  • Dark TG (Je moet er van houden, goed te combineren met RGB)
  • Design front panel
  • Dust filters
  • Open onderkant voor airflow (installeer PSU op z'n kop voor betere koeling.)

Minpunten

  • De volgende minpunten vallen onder "Klein":
  • Geen voldoende ruimte voor SATA cable naar SSD
  • Geen ruimte voor PSU cables (Moeten strak omgebogen worden om langs het HDD mounting te gaan)
  • De cable management gaten aan de onderkant worden half afgesloten door moederbord, waardoor sommige kabels er niet meer doorheen passen.
  • Denk dat er wel CPU koelers bestaan die niet in de case zouden passen. let op afmetingen.

Eindoordeel

Score: 3
gbw 2 november 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Wat een goeie kast is dit zeg! Compact, maar toch heel prettig om in te werken. Ook is de kast voor deze prijsklasse behoorlijk stil. Ook de meegeleverde fans zijn wat je er van mag verwachten. Ik mis alleen de rubberen ringetjes voor onder de HDD.

Pluspunten

  • Design
  • Compact
  • Prettig om in te werken

Minpunten

  • Geen rubberen HDD ringetjes.

Eindoordeel

Score: 5
Timba- 12 oktober 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

prettige kast om in te bouwen, goed afgewerkt, het juiste formaat. Groter dan dit heb je niet nodig sinds er geen cd's meer gebruikt worden dus, waarom zou je nog iets groters dan dit neerzetten. Alles blijft beduidend koeler dan als je een voorkant hebt met zon onnodig kapje ervoor.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Mooi
  • Prettig om in te bouwen

Minpunten

  • Meegeleverde fans benutten de koelpotentie niet
  • Dus koop ten minste 1 extra fan voor de voorkant

Eindoordeel

Score: 5
gvandijk14 3 september 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

Prima kast voor deze prijs. Cable management is geweldig. Genoeg stof filters en stil.

Pluspunten

  • Inbouwsgemak
  • cable management
  • Oogt strak
  • glas ipv plastic

Minpunten

  • 3.5 inch hdd inbouwen lastig

Eindoordeel

Score: 4
NielsG 15 augustus 2018 Product geleend

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Fantastische case met tempered glass panel, mooie voorkant en stoffilters :). Hij is helaas niet zo groot, maar alles wat je wilt past erin. Fijne case om in te bouwen, en de cable management is awesome.

Pluspunten

  • Fantastische cable management
  • Tempered glass panel
  • 2x USB 3.0 op de front panel
  • Stoffilters, al zou ik er wel graag meer willen zien

Minpunten

  • Klein
  • Zijpaneel eraf halen is een beetje onhandig

Eindoordeel

Score: 5
bfw99 15 juni 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Een mooie ruime kast met goede cable management en stoffilters.

Pluspunten

  • Design
  • Stoffilters
  • Cable management

Minpunten

  • niets

Eindoordeel

Score: 5
keepydroj 17 mei 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

deze kast isecht geweldig. superveel ruimte in de case voor cable management, genoeg ruimte voor opslag en natuurlijk voor de koeling. tempered glass sidepanel geeft een mooi effect in combinatie met led verlichting en de prijs is niet aan te tippen.

Pluspunten

  • Prijs
  • sidepanel
  • superstrak front panel
  • koeling
  • 2x usb3 op front panel
  • ruim
  • cablemanagement straps

Minpunten

  • tot nu toe nog heulemaal niks

Eindoordeel

Score: 5
k9Dogster 9 mei 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

Mooie case die makelijk is om in te bouwen en bij bijna elke setup past.

Pluspunten

  • Erg fijn om in te bouwen
  • Tempered Glass
  • Goede airflow
  • Compact
  • Strak design

Minpunten

  • PSU shroud had iets groter gemogen

Eindoordeel

Score: 5
Grazder 25 maart 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Compacte kast met goede airow, waar toch een ATX bord inpast!

Pluspunten

  • Compact
  • Goede airflow
  • Stoffilters

Minpunten

  • Slechts 2 fans meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Wekko306 23 maart 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Mooie kast, die met zijn donkere tempered glass en mesh voorkant een aparte uitstraling heeft. Inbouwen is prima te doen ook voor een onervaren bouwer, alleen stugge voedingskabels kunnen wat lastig zijn.

Pluspunten

  • Prima koeling
  • Mooie uitstraling
  • Inbouwgemak

Minpunten

  • USB ports wat strak, USB C was mooi geweest
  • Plastic aan de voorkant voelt wat goedkoop

Eindoordeel

Score: 4
PittigeTante 28 december 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Prachtige behuizing, makkelijk om in te werken. Compact maar toch genoeg ruimte voor alles wat je maar zou willen in een behuizing van deze prijs. Glas is erg getint maar is met een paar LED's makkelijk door te zien. Goede stoffilters, behalve het voorpaneel, die best lastig te verwijderen is.

Pluspunten

  • Makkelijk om in te bouwen
  • Hoge kwaliteit
  • Compact maar genoeg ruimte

Minpunten

  • Voorpaneel lastig te verwijderen
  • Ogen niet vanaf te houden

Eindoordeel

Score: 4
Pikkemans 19 december 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Ondanks dat deze kast relatief klein is past er toch erg veel in. Zo is het mogelijk om de HDD bay eruit te halen en daar vervolgens een waterpomp/reservoir te plaatsen. Je moet alleen wel aardig lopen trekken wil je de USB stekker uit de front-usb aansluiting halen.

Pluspunten

  • Design
  • Slimme ruimtes
  • Stoffilters
  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

  • Front USB aansluiting "strak"

Eindoordeel

Score: 5
Tragin 16 december 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Wanneer de hardware éénmaal is ingebouwd is het zeker een genot om naar te kijken. Uitkijken echter met borden die de USB front header onder een hoek hebben staan. De grommets geven niet genoeg ruimte om de frontheader te installeren. Daarnaast kan een voeding met stugge kabels problemen opleveren.

Pluspunten

  • Prachtig, genot om naar te kijken
  • Kwaliteit is erg goed.
  • Kleine kast, veel inbouw ruimte en features
  • Robuust

Minpunten

  • Geen USB-C op front IO
  • Kabelmanagement als je HDD's wil inbouwen
  • Uitkijken met USB3.0 Header met een hoek. Op mijn Asus X299 Prime-A paste dit niet. Moest jammer genoeg de USB3.0 front kabel wat modificeren.
  • Niet geschikt voor een voeding met stugge kabels

Eindoordeel

Score: 5
David-Btje 11 december 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Mooie case voor een mooie prijs. Kleine case met efficiënt ruimtegebruik en daarbij ook een mooi uiterlijk. Met een smoked tempered glass panel en eindelijk weer een open voorzijde is hij anders dan de huidige trends, wat wat mij betreft het zeker waard is!

Pluspunten

  • Goed gebouwd
  • Prima inbouwmogelijkheden
  • Aardig prijsje
  • Tempered glass
  • Overal goede dust filters
  • Uitstekend design

Minpunten

  • 3 pin fans zonder fan control/hub
  • Geen USB-C aansluiting aan voorzijde
  • Standaard tempered glass mount
  • Dustfilter voorkant moeilijk bereikbaar

Eindoordeel

Score: 4
Ulas 28 oktober 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Mooie kast, met een donker glazen zijplaat en verrassend veel ruimte voor een kleine kast. Front US-poorten zijn echter slecht: zijn stroef en een usb apparaat is blijven hangen/stuk gegaan. Na een mailtje naar FractalDesign heb ik de dag erna de mededeling gekregen dat een nieuw exemplaar onderweg is!

Pluspunten

  • Mooi getint tempered glass
  • Veel ruimte voor een kleine kast
  • Mooie unieke voorkant
  • Super goede klantenservice

Minpunten

  • Front USB poorten slecht, een usb apparaat is er in vast blijven zitten

Eindoordeel

Score: 5
vtapz 5 oktober 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

De case is compact, maar groot genoeg voor een mooie ATX build, ik gebruik hem voor gamen en daar is hij precies goed voor. Als u een waterkoeling zou willen nemen met een grafische kaart zal ik oppassen met de ruimte, zou nogal krap kunnen worden! Een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Zijpaneel van glas (een wat donker glas)
  • Overal stof filters
  • Compact
  • SSD mount
  • Standoff bijgeleverd
  • Bijgeleverde fans zijn prima

Minpunten

  • Waterkoeling + GPU word krap

Eindoordeel

Score: 4
Joshua L 4 oktober 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Super kast, klein maar toch ruim van binnen. Mooie last van goed materiaal. Genoeg plek voor ssd's (3 op ssd mount) en er is plek voor 2 3.5" opslag schrijven.

Pluspunten

  • Compact maar toch ruim
  • 3ssd's door ssd mount
  • Strak design
  • Voor de prijs een goede kast

Minpunten

  • Geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Zarif 9 september 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Prima kast. Ziet er netjes uit. Goede bouwkwaliteit. Alleen één groot nadeel: het schroefje van de SSD mount raakt het moederbord aan als je het installeert, waardoor je pc niet opstart en je CPU-fan telkens aan en uit gaat. SSD mount dus losjes vastzetten en niet helemaal.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Mooie vormgeving
  • Handschroefjes om de kast te openen

Minpunten

  • Schroefje SSD mount raakt moederbord aan

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fractal Design Meshify C White - TG?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True