Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Preview - IOS 13 en iPadOS - De duistere kant van Apple

Apple presenteerde maandag iOS 13. Tweakers wierp een eerste blik op de grootste wijzigingen in het mobiele besturingssysteem.

313 7 jun '19

Tweakers zegt: 7,5

Review - Apple iPad 2018 - De tablet waar Apple mee weg kan komen

Apple heeft onlangs de nieuwe versie van de goedkoopste iPad gepresenteerd. Tweakers testte onder meer het scherm en de accuduur van de nieuwe tablet.

247 27 apr '18

Preview - Apple iOS 12 - Upgrade voor de niet-poweruser

Apple heeft de eerste preview van iOS 12 uitgebracht voor ontwikkelaars. Tweakers probeerde hem vast uit.

156 5 jun '18

04:03

Videoreview - Apple iPad 2018 - De tablet waar Apple mee weg kan komen

De iPad van 2018 is eigenlijk net als de iPad van 2017, met maar twee verschillen: hij ondersteunt nu de Apple Pencil en hij heeft een nieuwere soc. Ook zijn sommige onderdelen van de iPad eigenlijk al vijf jaar oud en het ontwerp gaat ook al een jaar of vier...

30 27 apr '18

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
6
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
3
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
MooDyBLueS 14 augustus 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Vervanger van de iPad mini 2 van mijn zoon die Swift Playgrounds moeizaam draaide en qua scherm wat klein was voor een app van school. De iPad 2018 is een perfecte mid-range tablet met high-end performance. Ook mooi meegenomen: later kunnen we een Pencil erbij aanschaffen.

Pluspunten

  • bloedsnel
  • draait alles extreem soepel
  • nog steeds erg goed scherm
  • enorm lange iOS support van Apple, daardoor no-brainer voor 4 jaar school
  • prijs

Minpunten

  • air gap in scherm

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

0
prinzrem 20 augustus 2020 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Zilver

Jarenlang met plezier eerdere versies van de iPad gebruikt, maar helaas is het plezier over met de iPad 2018. Telkens crashes bij het browsen, apps die steeds slechter werken. Voor mij is het over en uit met Apple.

Pluspunten

  • prima hardware

Minpunten

  • iOS steeds instabieler
  • Update functies werken slecht
  • Apps en websites werken steeds slechter
  • Apple apparatuur bijna niet te troubleshooten
  • Altijd een verrassing hoe je bij je data kunt komen. Als je er al bij kunt komen.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Prestaties Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 2
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3

Myca_ 15 maart 2021 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Prima iPad voor deze prijsrange. Doet zijn ding, wel grote bezels.

Pluspunten

  • Mooi Full HD Scherm
  • Camera werkt prima

Minpunten

  • Grote Bezels

Eindoordeel

Score: 4
sjouke1010 15 november 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Dit is een goede iPad met een lange accuduur, een goed scherm en een hoge snelheid. Ik gebruik de tablet voor school en daar is die zeer geschikt voor.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Snel
  • Scherm

Minpunten

  • Dikke randen

Eindoordeel

Score: 5
bob.graafschap 7 oktober 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Fijne iPad lange accuduur

Pluspunten

  • accuduur
  • Scherp beeld
  • Snel
  • prijs

Minpunten

  • geen USB-C oplader

Eindoordeel

Score: 4
IJ K 4 september 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2018) Grijs

Een prima tablet voor rond de €300. Ik raad iedereen aan 128GB te nemen want 32GB is echt weinig. De iPad is verrassend snel, dit komt voornamelijk door iOS 13 met iPadOS wat super werkt! Camera is matig.

Pluspunten

  • Erg snel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor Apple
  • iOS 13 met iPadOS
  • Mooi scherm

Minpunten

  • Dikke randen
  • Scherm reflecteert
  • Camera matig

Eindoordeel

Score: 4
Frans74 7 juli 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Op de processor na gewoon een product uit 2012... Daarnaast word ik gek van het Wi-Fi signaal wat regelmatig wegvalt, om die reden 2 sterren i.p.v. 3. iOS vind ik zowel een vloek als een zegen, maar dat is subjectief natuurlijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Accuduur
  • iOS

Minpunten

  • Scherm niet gelamineerd
  • Wi-Fi valt regelmatig weg
  • iOS

Eindoordeel

Score: 2
Sam92Newbie 3 juni 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2018) Grijs

Ik heb hem nodig voor school dus ja

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Langzaam
  • Slechte batterij duur
  • Slechte interface
  • Gesloten systeem
  • Matige speaker
  • Slechte multitasking
  • Randen die groter zijn als het scherm
  • Apple

Eindoordeel

Score: 1
daantjecool 10 mei 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

340 euro bij amac, niet heel duur. Wel een fijn apparaat, snel zat voor ook de meest geavanceerde games uit de App store. Scherm is prima, wel reflecterend. De pencil vind ik echt ideal, gebruik hem nu als vast schrijfblok. Wel vind ik 32gb wat weinig voor 340 euro.

Pluspunten

  • Mooi design (ookal is het oud)
  • Snel
  • Pencil

Minpunten

  • Camera
  • Opslag

Eindoordeel

Score: 5
leostNewbie 28 april 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Ik heb een iPad die geblokkeerd is. Het e mail adres wat ooit aangemaakt is bestaat inmiddels niet meer ivm verkoop van mijn bedrijf. Ondanks dat ik alle informatie aangeleverd heb weigert Apple de blokkade op te heffen.

Pluspunten

  • duur

Minpunten

  • slechte hulp bij de blokkering

Eindoordeel

Score: 1
Universal020 24 februari 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Ik gebruik deze Ipad zowel voor werk als prive. Ik heb deze gekocht omdat hij fijn samenwerkt met mijn Iphone, en in de hoop dat ik er nog lang mee kan doen. Wat ik wel altijd mis op mijn Ipad is een USB-aansluiting in tegenstelling tot mijn WIndows PC.

Pluspunten

  • Ondersteuning Apple Pencil
  • Prijs
  • Lange ondersteuning
  • Snel ondanks maar 2GB ram

Minpunten

  • Niet de nieuwste chip (A10)
  • Geen USB aansluiting.
  • Er zijn Ipads met betere schermen
  • IOS is een gesloten systeem

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4
musback 15 februari 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Goud

Een review na 1 jaar eigendom. Ik moet eerlijk zijn, de fun en de magie was er eigenlijk al na enkele uren af omdat er zoveel zaken me niet zinden. 't Is dat de kinderen er zo graag mee spelen, anders had ik'm al lang verkocht.

Pluspunten

  • Goed Geluid
  • Mooi, maar achterhaald ontwerp
  • Schappelijke prijs
  • Leuk voor kinderen (screentime)
  • Alles gaat soepel, zeer goede cpu

Minpunten

  • Interface/iOS ervaar ik als beperkend en vaak onlogisch, zelfs irritant
  • Dure apps of ontzettend veel reclame consumeren
  • Ronduit slechte camera's
  • Onhandige gestures, te veel stappen voor simpele interacties
  • 32 GB + 2019 = Nee!
  • Fragiele behuizing (krassen)
  • Siri snapt er geen jota van
  • Dwars doen met de lightning aansluiting

Eindoordeel

Score: 2
SBTweaker 26 januari 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Goud

Top tablet die voldoet aan mijn verwachtingen. Tekenen icm pencil werkt beter dan verwacht. Voor mij perfect om te studeren/aantekeningen te maken.

Pluspunten

  • snel
  • mooi scherm
  • goed geluid
  • tekenen werkt goed

Minpunten

  • Opladen van pencil en ipad tegelijk niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 5
Sunrise 17 januari 2019 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2018) Grijs

Beeld: Niet geheel uniform qua licht, rechts een iets donkere rand. Geluid: Voldoende, komende van een Mediapad m5 Lite een teleurstelling. IOS: Beperkt, o.a. multitasking irritant door automatisch stoppen apps die geluid produceren. Android heeft hier ook een handje van maar wellicht aan te passen. Gaming: Over het algemeen super

Pluspunten

  • Krachtige hardware, soepele ervaring
  • Beschikbare qualitatieve software

Minpunten

  • Multitasking beperkt
  • Gesloten systeem
  • Speakers aan 1 kant
  • Scherm niet uniform

Eindoordeel

Score: 3
Arnevld 6 augustus 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Fijne snelle tablet met een super mooi en helder scherm

Pluspunten

  • Vlot
  • Mooi scherm
  • Goede Accuduur

Minpunten

  • Design is het zelfde als me ipad uit het jaar 1900

Eindoordeel

Score: 5
Fenton95 8 mei 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 128GB (2018) Zilver

Deze iPad is zeer prettig voor dagelijks gebruik. Applicaties voor zaken als tekstverwerken zijn er ook goed op te doen. Verder is de iPad erg vlot en qua prijs valt er ook weinig op aan te merken. Daarmaast is deze iPad ook geschikt voor het Apple Pencil.

Pluspunten

  • Vlot
  • Ondersteuning voor Apple Pencil
  • Batterijduur
  • Prijs
  • Goede opvolger als je van een iPad 4 of ouder komt
  • Design
  • Lange ondersteuning Software-updates

Minpunten

  • Geen gelamineerd display
  • Als je van een iPad Air 2 kan je beter een iPad Pro overwegen ivm dikte en display.

Eindoordeel

Score: 4
jipjo 10 april 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Precies wat je gewend bent van andere ipads. Maar dan lekker vlot

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Vlot
  • Heel fijn apparaat
  • Oerdegelijk
  • Ongelofelijk prettig 1 op 1 overzetten va oude ipad

Minpunten

  • Vrijwel geen vernieuwing

Eindoordeel

Score: 4
FreakerTweaker 2 april 2018 Product gekocht

Apple iPad Wi-Fi 32GB (2018) Grijs

Prima ding, doet wat het moet doen voor taken die meer nodig hebben dan een mobiele telefoon en minder dan een laptop.

Pluspunten

  • Snel
  • Handzaam
  • iOS voor iPad
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Scherm ligt iets naar achteren ivm 'pro'
  • iPhone 7 processor ipv nieuwste generatie

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPad Wi-Fi 128GB (2018) Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True