Prijs | |
Specificaties | 6,28" • 2280x1080 • 64GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
6 (6GB, 64GB opslag Zwart
De OnePlus 6 is alweer een smartphone met een goede prijs-prestatieverhouding. Vooral de combinatie van het mooie oledscherm, de prima accuduur, de vlotte werking en de fijne Android-ervaring kun je voor deze prijs bijna niet vinden. OnePlus heeft stappen gezet op het gebied van de camera, waardoor je op dat gebied minder hoeft in te leveren en verder heeft de fabrikant zijn winnende formule gelukkig niet al te veel aangepast, waarmee de 3,5mm-poort en notificatieschakelaar behouden zijn. Ook is hij waterdichter dan zijn voorganger en is de behuizing stevig, prima afgewerkt en van glas. Het is wel jammer dat je hem desondanks niet draadloos kunt opladen. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De OnePlus 6 biedt ongelooflijk veel waar voor zijn geld. De notch is erg handig: extra scherm zonder belangrijke elementen te verliezen, daarbij is hij uitschakelbaar. De camera presteert nagenoeg even goed als die van de Samsungs. Bovendien is de telefoon ongelooflijk snel en is Dash Charge een verademing.
Dit is een geweldig toestel voor de prijs en performance.
Top Toestel, snel (maart 2019) nog steeds, weinig onzin apps, kale android is top!
Een mooie all around telefoon voor een redelijke prijs. Momenteel de snelste telefoon die je kan kopen, de software is near stock en heeft een dark modus (bespaart veel batterij) en de nodige functionaliteiten zoals een vingerafdrukscanner zijn aanwezig. Je kan wel duidelijk zien waar ze op bespaard hebben.
Top ding, heb de OnePlus One al gehad, mede als de OnePlus 3.
Echt een top merk met de allerbeste Prijs - Kwaliteitsverhouding, kan Apple nog wat van leren met die dure bende.
Wat een fijn toestel!! Installeren is een makkie en apparaat is razendsnel. Je kunt het toestel met gezichtsherkenning, vingerafdruk of pin ontgrendelen. Fotokwaliteit is uitstekend.Toestel voelt ondanks grootte lekker aan (voor mij tenminste). Als dit toestel zijn degelijkheid in de komende 2 jaar bewijst, wordt dit mijn merk!
Prijs is goed, telefoon is supersnel maar overall is het geen verbetering tov de vorige generaties
Goede telefoon ziet er ook echt mooi uit. Alles werkt super smooth
Overstap van Nexus 6P naar deze. Belangrijk voor mij: Kale Android, snel, goede accu, mooi scherm. Voldoet tot nog toe aan de verwachtingen!
Hele fijne telefoon met een mooi scherm en een redelijk goede camera. Het grote minpunt voor mij is dat de telefoon geen stereospeaker heeft.