Tweakers

Tweakers zegt: 9

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Prijs
€ 504,23
Specificaties 6,28" • 2280x1080 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 21 mei 2018

OnePlus 6 - Blinkt uit in zijn eenvoud

De OnePlus 6 is alweer een smartphone met een goede prijs-prestatieverhouding. Vooral de combinatie van het mooie oledscherm, de prima accuduur, de vlotte werking en de fijne Android-ervaring kun je voor deze prijs bijna niet vinden. OnePlus heeft stappen gezet op het gebied van de camera, waardoor je op dat gebied minder hoeft in te leveren en verder heeft de fabrikant zijn winnende formule gelukkig niet al te veel aangepast, waarmee de 3,5mm-poort en notificatieschakelaar behouden zijn. Ook is hij waterdichter dan zijn voorganger en is de behuizing stevig, prima afgewerkt en van glas. Het is wel jammer dat je hem desondanks niet draadloos kunt opladen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score 4.5 van 5 sterren
5 van 5 sterren
7
4 van 5 sterren
1
3 van 5 sterren
2
2 van 5 sterren
0
1 van 5 sterren
0
+3
Frozen 24 mei 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

De OnePlus 6 biedt ongelooflijk veel waar voor zijn geld. De notch is erg handig: extra scherm zonder belangrijke elementen te verliezen, daarbij is hij uitschakelbaar. De camera presteert nagenoeg even goed als die van de Samsungs. Bovendien is de telefoon ongelooflijk snel en is Dash Charge een verademing.

Pluspunten

  • Relatief lage prijs
  • Erg goede camera
  • Prachtig scherm
  • Notch is klein en handig
  • Vingerafdrukscanner is super snel
  • Telefoon is semi-waterdicht
  • Telefoon is super snel
  • Dash charge blijft handig, zeker met een middelmatige accu

Minpunten

  • Accuduur is goed maar niet spectaculair
  • Geen USB 3.0
  • Camera steekt uit
  • Slow-motion is min of meer nutteloos
  • Schermhelderheid kon hoger
  • Geen microSD-kaart slot
  • Speaker voldoet maar is niet spectaculair

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)

+1
J3S5Efun 11 september 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Dit is een geweldig toestel voor de prijs en performance.

Pluspunten

  • Groot
  • Goede batterij
  • Geweldig scherm

Minpunten

  • (te) groot
  • (notch)
  • uitstekende camera in het midden

Eindoordeel

4 van 5 sterren (Goed)

itlee 28 maart 2019 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Top Toestel, snel (maart 2019) nog steeds, weinig onzin apps, kale android is top!

Pluspunten

  • android 9
  • snelheid
  • accuduur
  • gebruikersgemak
  • doet wat het moet doen!
  • snel opladen met bijgeleverde lader

Minpunten

  • camera front bij avond matige fotoos
  • camera achter bij avond. matige fotoos

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
WAFOE 13 september 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Een mooie all around telefoon voor een redelijke prijs. Momenteel de snelste telefoon die je kan kopen, de software is near stock en heeft een dark modus (bespaart veel batterij) en de nodige functionaliteiten zoals een vingerafdrukscanner zijn aanwezig. Je kan wel duidelijk zien waar ze op bespaard hebben.

Pluspunten

  • Scherm is scherp, biedt prima kleuren en wordt vanuit de fabriek bedekt met een plastic screen protector
  • Snelheid is top notch
  • Updates lijken goed te gaan bij OnePlus
  • Dual SIM kan een make of break zijn
  • Camera is goed; 4K 60FPS filmen werkt erg mooi
  • Batterijduur is prima, Dash Charging zorgt ervoor dat je hem 1x 30 minuten per dag moet opladen
  • Snelle vingerafdrukscanner
  • Koptelefoonaansluiting (dat dit een pluspunt moet zijn...)

Minpunten

  • Notch; dit was het grootste drempelpunt voor mij om hem niet te kopen. Een softwarematig uitgeschakelde Notch is nog steeds zichtbaar
  • Slechte microfoons voor video- en geluidsopnamen
  • Slechte kwaliteit luidspreker en niet stereo
  • Niet (officieel) waterdicht
  • Opslaggeheugen niet uitbreidbaar
  • Zwaar om lang vast te houden
  • Kwetsbare glazen achterkant zonder draadloos laden
  • Nitpicky: bij videos die het scherm volledig vullen is de ronding van het scherm bij het notch gedeelte kleiner dan de rechterkant/onderkant

Eindoordeel

3 van 5 sterren (Voldoende)
JordydG1998 18 augustus 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Top ding, heb de OnePlus One al gehad, mede als de OnePlus 3.

Echt een top merk met de allerbeste Prijs - Kwaliteitsverhouding, kan Apple nog wat van leren met die dure bende.

Pluspunten

  • Snel
  • Licht
  • Mooi scherm
  • Accuduur
  • Geen mankementen/rariteiten
  • Updates vanuit OnePlus
  • Prijs - Kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Deze telefoon en snapchat = niet de allermooiste foto's (vooral frontface valt door de mand)
  • Telefoonspeaker niet erg mooi en hard

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Ruteho 6 juli 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Wat een fijn toestel!! Installeren is een makkie en apparaat is razendsnel. Je kunt het toestel met gezichtsherkenning, vingerafdruk of pin ontgrendelen. Fotokwaliteit is uitstekend.Toestel voelt ondanks grootte lekker aan (voor mij tenminste). Als dit toestel zijn degelijkheid in de komende 2 jaar bewijst, wordt dit mijn merk!

Pluspunten

  • Razendsnel
  • Handig in gebruik
  • Maakt mooie foto's
  • Veel instelmogelijkheden
  • Eigentijds oplaadsnoertje
  • Geen voorge├»nstalleerde spam apps
  • Eenvoudige installatie
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen oortjes

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
mkools24 25 juni 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Prijs is goed, telefoon is supersnel maar overall is het geen verbetering tov de vorige generaties

Pluspunten

  • Supersnel
  • Kale software
  • Community support, rooting etc.

Minpunten

  • Notch
  • Die vreselijk lelijke notch
  • Slechte trilmotor
  • Slechte speakers / belkwaliteit
  • Accuduur valt tegen
  • Niet waterdicht
  • Led-notificatelampje te klein

Eindoordeel

3 van 5 sterren (Voldoende)
NoahPA 17 juni 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Goede telefoon ziet er ook echt mooi uit. Alles werkt super smooth

Pluspunten

  • Notch
  • Mooi
  • Snel
  • Mooie camera
  • OS
  • Specificaties

Minpunten

  • Geen stereo speaker
  • IP rating

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Jorissie87 24 mei 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Overstap van Nexus 6P naar deze. Belangrijk voor mij: Kale Android, snel, goede accu, mooi scherm. Voldoet tot nog toe aan de verwachtingen!

Pluspunten

  • Relatief goedkoop
  • Snel (SD845)
  • Goede Accu
  • Goed scherm
  • Standaard met screenprotector en bumper geleverd
  • Niet groter dan mijn Nexus 6P maar scherm wel aanzienlijk groter

Minpunten

  • Design/uiterlijk niet extreem bijzonder (valt niet op)
  • Geen draadloos laden ondanks glazen behuizing (maar dan zoek ik nadelen want vind dat zelf geen toegevoegde waarde)

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
MelvinGr 23 mei 2018 Product gekocht

OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart

Hele fijne telefoon met een mooi scherm en een redelijk goede camera. Het grote minpunt voor mij is dat de telefoon geen stereospeaker heeft.

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Snel, snel, snel
  • Headphone jack
  • Komt met een bumpercase
  • Accuduur
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • Geen stereospeaker
  • Snel vingerafdrukken op glas

Eindoordeel

5 van 5 sterren (Uitstekend)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een OnePlus 6 (6GB, 64GB opslag Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee