Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Blue Microphones Yeti Blackout USB condensermicrofoon Zwart

Prijs
€ 111,-
Productuitvoering

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Blue Microphones Yeti Blackout USB condensermicrofoon Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Tkrens 20 maart 2020 Product gekocht

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

Groot, stevig en van goede bouwkwaliteit met een prima geluidskwaliteit. De verschillende richtings-modi werken zoals verwacht.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goed geluid
  • Voelt als luxe product
  • Functionaliteit (draai)knoppen

Minpunten

  • Erg groot
  • Gevoelig voor tikken tegen het bureau

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
krkooistra 20 mei 2015

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

De Yeti blue microfoon gebruik ik voornamelijk om snel het een en ander op te nemen. Van voice-overs tot zang/gitaarspel. Het is een prettige allround microfoon, met een lekker lange USB kabel, wat prettig is als je niet bij je laptop wilt opnemen. Degelijke bouwkwaliteit, met een fijne zware voet

Pluspunten

  • Zeer allround microfoon
  • Lange USB-kabel meegeleverd (±3 meter)
  • Ingebouwd popfilter

Minpunten

  • Knoppen voelen goedkoop aan.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

kibkib 18 april 2020 Product gekocht

Blue Microphones Yeti Blackout USB condensermicrofoon Zwart

Goede mic en heel gemakkelijk in gebruik (plug en play). Kwaliteit is niks op aan te merken. Meegeleverde kabel is lang genoeg. Verschillende standen zijn duidelijk en goed uit te maken in stand.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Plug en play
  • Te gebruiken aan een arm

Minpunten

  • Misschien andere (betere) mics te vinden voor de prijs

Eindoordeel

Score: 4
Torakk 17 juli 2019 Product gekocht

Blue Microphones Yeti Blackout USB condensermicrofoon Zwart

Het is een heel goede microfoon. Ik had deze echter niet opnieuw gekocht. De reden is dat accesoires erg duur zijn en door de vorm van de mic past er weinig anders in. Dus je zit eigenlijk aan blue shockmounts vast. En je moet een stevige mic arm hebben.

Pluspunten

  • Heel goed geluid
  • Gevoeligheid
  • 3,5 jack
  • Bijgeleverde voet is stevig

Minpunten

  • Vorm (eigenlijk past alleen de Blue Shockmount)
  • Zwaar (koop een goede mic arm)
  • Deze minpunten zorgen voor veel extra kosten achteraf

Eindoordeel

Score: 4
HugeApplePie 12 december 2018 Product gekocht

Blue Microphones Yeti Blackout USB condensermicrofoon Zwart

Relatief groot, maar wel zeker stevig en ziet er ook mooi uit. Uitstekende kwaliteit voor de prijs.

Pluspunten

  • Lange Kabel (3m)
  • 4 verschillende modusen voor bijna elk gebruik
  • Goed opname kwaliteit
  • Stevige houder

Minpunten

  • modus knop te stroef
  • Stand niet in hoogte verstelbaar
  • geen XLR output

Eindoordeel

Score: 5
k9Dogster 6 april 2018 Product gekocht

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

De blue yeti is een goed en stevig gebouwde microfoon die helder geluid opneemt.

Pluspunten

  • stevig gebouwd
  • prijs is goed
  • makelijk op te zetten
  • helder geluid
  • audio jack aan de onderkant

Minpunten

  • neemt soms iets te veel geluid op (is te tweaken op microfoon self, maar vaak moet je er ook nog wat software tegen aan gooien)

Eindoordeel

Score: 4
rickkertjuh 18 juni 2017 Product gekocht

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

Prachtig geluid voor de prijs. Kwaliteit en geluid zijn geweldig.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • zwaar

Eindoordeel

Score: 5
finlaydag33k 12 mei 2017

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

Zeer goede ervaring ermee. Voor elke broad-/podcaster zonder teveel verstand van audio een aanrader! Haal wel een externe microfoon arm, de microfoon kan geluid via het bureau zeer gemakkelijk oppikken.

Pluspunten

  • Zeer diep geluid
  • Verschillende oppik patronen
  • Gevoelig, dus hoeft niet in je gezicht te staan

Minpunten

  • XLR output erbij was leuk geweest (zit op de Pro versie)
  • Iets te gevoelig?
  • Groot

Eindoordeel

Score: 5
NinjaTrek2891 27 juni 2016

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

Over deze microfoon zijn wel duizenden reviews te vinden. En ik moet zeggen dat ik er mee eens ben. Dit is de microfoon als je gewoon thuis goed geluids kwaliteit wilt waarborgen. Ik gebruik hem voornamelijk tijdens het streamen en dit gaat uitstekend.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Duurzaam
  • Metaal
  • Zwaar en Stevig

Minpunten

  • Knoppen voelen wat goedkoop aan.

Eindoordeel

Score: 5
FramesPerSecond 19 juni 2016

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

Uitstekende microfoon. Heel makkelijk te gebruiken, gewoon plug and play. Goede opname kwaliteit voor een betaalbare prijs. De knoppen hadden wel iets meer solide mogen zijn, maar daar valt mee te leven.

Pluspunten

  • Zeer goede opname kwaliteit
  • Hoge bouwkwaliteit
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Makkelijk aansluiten en gebruiken

Minpunten

  • Knoppen niet bepaald solide

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
NoelMakers1 31 augustus 2015

Blue Microphones Yeti USB condensermicrofoon Zilver

Ik heb de microfoon al een flinke poos in bezit, Ik was opzoek naar een microfoon van degelijke kwaliteit die ik niet hoef te vervangen voor een lange tijd. Gelukkig hoeft dit ook niet met deze microfoon :)

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Erg zwaar, hij zal niet makkelijk omvallen
  • Zeer goede kwaliteit

Minpunten

  • Heeft wat moeite om goed te werken in combinatie met een externe DAC
  • LED op de voorkant blijft knipperen als de microfoon niet word gebruikt

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Blue Microphones Yeti Blackout USB condensermicrofoon Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee