Door Tweakers Partners

Ga jij de next-gen-Samsung Galaxy S10+ testen?

02-04-2019 • 08:00

100 Linkedin

"The next generation is here" stelt Samsung bij de introductie van de nieuwe S10+. Een stevige uitspraak, want de concurrentie is groot en er zijn veel goede smartphones te koop. Wat maakt de S10+ anders? Nou, hij heeft veel te bieden: design, prestaties, cameratechniek en intelligentie.

De Samsung Galaxy S10+ is een telefoon die niet alleen opvalt, maar zich ook onderscheidt. Zo is het Infinity-O Display het innovatiefste Galaxy-scherm tot nu toe. Met precise laser cutting, beveiliging in het scherm en dynamisch amoled, dat rustig is voor de ogen.

Ingebouwde intelligentie

In een preview van de nieuwe Galaxy S10-lijn op Tweakers viel al op dat deze serie, die de S10, de S10+ en de S10e omvat, wat design betreft verfijnder is dan de oude S9-familie. Zo gaan het beveiligen en ontgrendelen van de toestellen met een vingerafdrukscanner een stuk prettiger. Zelfs in de regen werkt dit systeem zonder haperen. De S10+ bewijst bovendien dat je voor een next-generation-camera geen professionele fotograaf hoeft te zijn.

Ook gamers worden op hun wenken bediend; zowel de hardware als de software is ontwikkeld voor betere prestaties op gamegebied. Samsung maakt ook hogere datasnelheden mogelijk met Wi-Fi 6, en maakt verbinden betrouwbaar en veilig, zelfs op openbare netwerken. Dan is er nog de intelligentie; deze telefoon leert hoe jij het apparaat gebruikt en past zich aan om langer mee te gaan en efficiënter te werken. Zo ben je gedurende de hele dag verzekerd van topprestaties.

Test de Samsung Galaxy S10+!

Wij zijn op zoek naar tweakers die staan te trappelen om de S10+ te testen. Hoe vertalen al die mooie features zich naar de praktijk? Jij gaat het voor ons beoordelen. Behoor jij tot de geselecteerden, dan mag je de nieuwste Samsung twee weken lang testen, waarna je een review schrijft voor de Tweakers-community in de Pricewatch. Er zal ook één videoreview verschijnen. Degene die deze op gaat nemen, mag de Samsung Galaxy S10+ na afloop ook houden. Kortom, alle reden om mee te doen. Interesse? Geef je voorkeur dan aan in de poll hieronder.

Wil je deelnemen aan het Samsung Galaxy S10+-testpanel?

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Algemene voorwaarden acties

 • Je Tweakers-account moet voor 1 april 2019 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 9 april 2019, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen. Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 10 april 2019 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Winnaars zijn bereid en beschikbaar om in de twee weken na ontvangst het product te testen en een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
 • Er wordt een videoreview opgenomen. De winnaar van de videoreview mag de Samsung Galaxy S10+ houden.
 • De winnaar is beschikbaar om op een nader te bepalen datum een videoreview op te nemen.
 • De winnaars die géén Samsung Galaxy S10+ winnen ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van 50 euro als bedankje voor het testen.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Na de testperiode gaat de Samsung Galaxy S10+ van de niet-winnaars retour naar Tweakers.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers en Samsung zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (100)

Wijzig sortering
Leuke actie alleen absoluut geen Samsung fan.

Veel plezier voor de winnaars alvast !
Maar wel veel te laat. Iedereen kan alles over de S10(+) al lezen. Het is gratis extra publiciteit. Je moet een dag opofferen. En misschien krijg je een S10+. Anders krijg je 50 euro.

Dergelijke reviews en publiciteit is al super goedkoop. Maar blijkbaar niet goedkoop genoeg.
Je kunt het ook zien als een kans om eens te zien of je geinteresseerd bent in de S10. Is toch net wat leuker dan in de, ik noem maar wat, Mediamarkt, de telefoon te gaan bekijken.
Behalve dat je in de mediamarkt niet verplicht bent om er een pagina's lange review over te schrijven, dan kan je er net zo goed een online kopen, testen en terug sturen als hij niet bevalt.
Pagina's lange review? Hoeveel woorden zijn de gemiddelde reviews dan?

Daarbij, als je hem in de mediamarkt koopt ben je tijdelijk je centen kwijt met als risico dat je hem niet terug kunt sturen wanneer je net tegen de tafel aanstoot. Het risico ligt dus volledig bij jou.

Anyway, je wilt deze kans gebruiken of niet. Vind het een leuke kans voor mensen die geinteresseerd zijn in Samsung om er kennis mee te maken. Hoe meer reviews hoe meer mensen geholpen zijn. Dat moet je toch met me eens zijn.
Winnaars zijn bereid en beschikbaar om in de twee weken na ontvangst het product te testen en een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.

Dus ja, pagina's lange review.

En wat betreft zelf kopen en testen, ooit gehoord van de wet kopen op afstand? Je hebt het recht om een product terug te sturen wanneer je het online hebt gekocht en het bevalt niet. Wanneer je het product bij een fatsoenlijke winkel (dus niet mediamarkt) besteld dan is daar geen enkel probleem.

En ja hoe meer reviews, hoe meer samsung geholpen is, dat is het hele idee van dit artikel. Het is niet alsof je objectieve reviews krijgt, samsung gaat geen video opnemen (en dus geen telefoon weggeven) met een persoon die niet positief is over het product. Ook is het niet alsof er nog geen reviews van te vinden zijn, het internet staat er vol mee, het is tenslotte een zeer populair toestel.
Toch proberen de discussie levend te houden, ja, kopen op afstand is een manier. Ik heb het over fysiek in de winkel halen. Daar is geen kopen op afstand bij toe te passen.

Daarnaast is het bij kopen op afstand niet toegestaan om een beschadigd product terug te sturen. Je zou maar net de telefoon laten glippen terwijl je een mooie foto staat te maken.
En ik hoor je zeggen, tsss... BS reden, dat gebeurt nooit. Nope, tot die ene keer.

Daarnaast is het superfijn dat heel het internet vol staat reviews. Laat ik en wellicht velen met mij nou ook waarde hechten aan de review die jij of een andere Tweaker maakt.
En geloof me, het hoeven geen pagina's lange reviews te zijn. Gezien het feit dat je 2 reviews hebt geschreven (uitgebreide) weet je het verschil tussen de korte en uitgebreide review.Het gaat dan puur om een langere review dan enkel de sterren en (geloof ik) 90 karakters.

Nu lijkt het net of ik Tweakers aan het verdedigen ben maar dat hoeft niet. Een kritisch weerwoord is goed maar om nu zo negatief te doen over deze kans vind ik dan toch weer wat overdreven.

[Reactie gewijzigd door soskes op 2 april 2019 10:37]

Daarnaast is het bij kopen op afstand niet toegestaan om een beschadigd product terug te sturen. Je zou maar net de telefoon laten glippen terwijl je een mooie foto staat te maken.
En ik hoor je zeggen, tsss... BS reden, dat gebeurt nooit. Nope, tot die ene keer.
Dat gebeurt nooit! https://www.youtube.com/watch?v=p1OHoHx2uMs
Wat is er mis met een discussie levend houden? Dat is het doel van de reactiemogelijkheid.

Uiteraard kan je geen beschadigd product terugsturen, maar dat is een kwestie van er voorzichtig mee omgaan. Als je hem wel zou willen houden moet je hem net zo goed niet laten vallen dus dat is geen argument.

Je weet zelf dat een review zoals ik die heb geschreven mij geen enkele kans zou geven op het winnen van de prijs en dat als je ook maar een kleine kans wilt maken je aanzienlijk meer moeite in de review moet steken.

Mijn negativiteit valt naar mijn mening enorm mee, mijn hele punt is dat als je al interesse hebt in het toestel je net zo goed kan kopen en terug kan sturen als het toch niet blijkt te bevallen en je dan niet verplicht bent tot het schrijven van een review. Met een dergelijk populair product kan je 1001 andere reviews checken voordat je het koopt, er staan er al genoeg online. Een review als resultaat van deze actie zal een lezer nooit een objectief beeld geven, dus je kan beter een van de tientallen onafhankelijke reviews lezen die al op Tweakers staan van de S10.
Hoezo niet bij de Media Markt? Zij moeten zich toch ook gewoon aan de wet houden?
Ik heb daar een keer een tablet terug gestuurt omdat hij niet beviel (netjes in verpakking, alles compleet) en dat heeft ongeveer een half jaar geduurt voordat ik het geld terug had. Eerst was die niet kapot (ik had hem ook helemaal niet ter reparatie aangeboden), toen was die kwijt, toen had ik hem volgens hen niet online gekocht. Heb de Thuiswinkel waarborg er bij moeten halen voordat ik geld terug kreeg. Ben er denk ik 4 uur aan kwijt geweest door het wachten bij de Mediamarkt.
anekdotisch, n=1, etc
Hangt er vanaf wat wordt verstaan onder een uitgebreide review. Jouw uitleg is dat dit een pagina's lange review zou moeten zijn, maar volgens mij kan dat prima korter en toch nog als uitgebreide review worden gekwalificeerd. Tenzij er een minimum aan woorden/pagina's genoemd staat denk ik dat je prima met een wat kleinere review weg kan komen.
Als je zo'n testding van Tweakers kapotmaakt ben je volgens de voorwaarden anders ook goed de lul :+
Mag ik bij deze verzoeken om dat soort dingen niet aan te sporen? Uiteindelijk kost dit vooral geld voor de verkoper, doordat het 2e hands product daarna niet meer in dezelfde staat als een nieuw product kan worden verkocht.

Producten aanschaffen met het doel om het daarna weer terug te sturen.
Ik spoor niemand aan iets te kopen met als doel het weer terug te sturen. Als dat je intentie is, waarom zou je het dan uberhaupt bestellen? Het doel is het product waarvan je denkt het te willen hebben te kunnen beoordelen. Dat is het hele idee van de wet kopen op afstand.
Ongelofelijk hè, 3 mensen mogen testen. Wat kost het Samsung om deze 3 mensen allen 1 toestel te geven.

Ze moeten immers ook alle 3 een uitgebreide review schrijven..
Dan doet huawei het toch veel beter. Daar mochten alle testers de telefoon houden.
Huawei had ook een enorm marketing budget op tweakers er doorheen gejaagd xD
Huawei probeert denk ik eea te compenseren als het gaat om negatief nieuws, voor een Samsung is dat momenteel niet zo nodig :)

Edit: typo

[Reactie gewijzigd door Johan9711 op 2 april 2019 08:29]

Enorm? Een tripje Parijs en enkele toestellen weggeven is geen enorm marketing budget. Dat is juist een zeer beperkt budget maximaal benutten. Volgens mij heb je echt geen idee wat marketing allemaal kost..
Ik bedoelde de 4 advertenties op de frontpage
Zo’n groot deel vh marketing budget zal dit toestel niet zijn. iig niet toen ik bij een bedrijf werkte die vergelijkbare campagnes deed. Misschien willen ze de meest interessante review stimuleren / kiezen op deze manier voor de videoreview.

[Reactie gewijzigd door twkr18526 op 2 april 2019 08:29]

Mweh Huawei is ontzettend hard reclame aan het maken, het valt zelfs voor de leek op. Loop maar eens over een centraal station of dergelijke
Samsung deed dit in het verleden ook, niet vreemd dat Huawei dit nu ook doet.
Leuke actie maar er staat nergens wanneer je de telefoon mag/moet testen/reviewen... gezien mijn planning in April is dat wel even een hele belangrijke :)
Het testen zal ongeveer tot 27 april zijn!
Zou je dat antwoord kunnen onderbouwen?
Zeker! Op 10 april ontvangen de winnaars bericht en als alles dan goed verloopt kan ik de toestellen vrijdag 12 april laten bezorgen. Als iedereen dan twee weken test, zullen alle reviews 27 april live staan.
bij gebrek aan een rating optie: +2 @ zoetje
Merci :)
Dankjewel! En graag gedaan natuurlijk:)
Tuurlijk wil ik dat. Ervaring met de S2, 4, 6 en nu 8. Vrouw en /of kinderen met de S3, 5, 7 en Note 3. Samsung fans much? Wellicht. Al vind er nu een kleine verschuiving plaats naar Nokia. Meer bang for bucks.
De vraag is of je dan wel een eerlijke review kan schrijven.
Juist wel! Je ziet toch dat AllSeeyinEye zich bewust is van zijn eigen voorkeuren?
Het zit hem er in dat je je bewúst bent van de manier waarop je naar dingen kijkt,
niet dat je je ontdoet van enige voorkeuren.
Hoeveel deelnemers mogen er eigenlijk meedoen? Voor de geselecteerden alvast veel plezier en voor de winnaar/winnares alvast van harte. 😊
Er zal een review gekozen worden, die opgenomen gaat worden als video!:)
Is dit nu de 2e actie? Want er zijn 2 reviews verschenen waarbij gebruikers in een Testpanel zaten (daarvan zag ik geen bericht voorbij komen:
pricewatch: Samsung Galaxy S10+ (8GB intern) 128GB Zwart

Verder wel mooi om op deze manier users kennis te laten maken met de nieuwe S10+
Het klopt dat er al reviews zijn verschenen van gebruikers in een testpanel. Deze reviews zijn geschreven door gebruikers die woonachtig zijn in België, vandaar dat je deze voorbij hebt zien komen!
Als je die videoreview moet doen, bedoelen ze dan dat je die zelf moet doen of dat tweakers langskomt?
Het eerste lijkt me leuker om het zelf te doen namelijk.
Staat beschreven:
"De winnaar is beschikbaar om op een nader te bepalen datum een videoreview op te nemen."

.. dat is wel de reden waarom ik ook niet mee zou doen. Ik voel me nu niet heel erg op mijn gemak voor een camera.
Leuke actie, ik zou graag weer eens meedoen.
Leuk om zo'n nieuw apparaat te testen. Prima om er een review over te schrijven. Maar ik heb er niet zo'n behoefte aan om in een videoreview te figureren... Ik laat deze kans dan ook aan me voorbijgaan!

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 6

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee