Door Jeroen Groeneweg

Lead Developer

Tweakers is op zoek naar php-developers

12-06-2019 • 10:00

125 Linkedin

Tweakers is op zoek naar php-developers om het ontwikkelteam te versterken.

Wat houdt het in?

Wat houdt dat nu in, webdeveloper bij Tweakers? Uiteraard de kans om aan een prachtig merk en platform te werken, maar ook om te participeren in een team met jarenlange ervaring en kennis. Het developmentteam van Tweakers werkt onder andere aan het onderhouden van bestaande functionaliteit, maar ook aan het ontwikkelen van nieuwe. Dat betekent vooral veel php-werk in Symfony, maar die php-code haalt zijn gegevens uit onder andere MySQL, Memcached, MongoDB en onze Java-'engine'. De frontend bestaat uit vanilla JavaScript, SCSS en Twig, waarbij alles natuurlijk mooi responsive wordt gemaakt.

We werken in multidisciplinaire teams samen met andere afdelingen, zoals de redactie, sales, marketing, product en natuurlijk onze community. We maken actief gebruik van Scrum met behulp van Jira en draaien in sprints van twee weken. Daarnaast helpen onze adviezen het Product-team bij beslissingen en ontwerpen. Bovendien zijn we samen met Product verantwoordelijk voor de communicatie met gebruikers die bugreports en featurerequests indienen. We publiceren de .plans over de afgelopen sprints en zetten de gewijzigde code op onze servers.

Dit alles doen we vanuit ons kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam. Daar zitten we op de bovenste verdieping; je hebt dus een prima uitzicht als je een keertje je gedachten de vrije loop wil laten.

Wat bieden we je?

Het gaat om een fulltime-developmentfunctie van 38 uur per week. Verder bieden we allerlei aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 • Je mag je begin- en eindtijden zelf kiezen. We hanteren dus flexibele werktijden. Gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Je krijgt boven op de wettelijke vrije dagen ruim een week aan extra vrije uren en dertien atv-dagen.
 • Voor de reiskostenvergoeding kun je kiezen tussen een NS Business Card en een bedrag op basis van je woon-werkafstand.
 • Nieuwsliefhebbers kunnen kiezen voor een analoog en/of digitaal abonnement op een krant van de Persgroep: de Volkskrant, Algemeen Dagblad, Het Parool of Trouw.
 • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen.
 • De Persgroep heeft voor al zijn medewerkers een pensioenregeling, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een ongevallenverzekering en een regeling voor winstdeling. Bovendien kun je naar wens bepaalde voorwaarden ruilen tegen vakantie-uren en/of brutoloon, bijvoorbeeld meer of minder vakantiedagen, aanvulling op je pensioen en/of een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Er zijn binnen de organisatie diverse doorgroeimogelijkheden.
 • Salaris wordt bepaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd, en ligt tussen de 2500 en 5000 euro bruto per maand.

Wie zoeken we?

Uiteraard zoeken we iemand die past en zich thuisvoelt bij Tweakers. Je moet de bovenstaande werkzaamheden kunnen uitvoeren; php-, sql-, html-, css- en JavaScriptkennis zijn vereist. Kennis van Symfony 4, Twig, SCSS, Linux, en de andere hierboven genoemde technieken en talen werkt daarbij in je voordeel. Dat geldt ook voor ervaring met werken volgens Scrum, en met Git en Jira. We verwachten een zeker werk- en denkniveau, waarbij we voor het gemak de clichéterm 'hbo-niveau of hoger' gebruiken.

We zoeken ervaren developers, zowel 'gewone' als senior webdevelopers zijn welkom om te solliciteren. Ook als je meer gefocust bent op front-end development komen we graag met je in gesprek. Als je deze functie ziet zitten, behoor je automatisch tot onze doelgroep, maar als je ook affiniteit met onze community hebt, is dat zeer welkom.

Uitzicht vanuit het Tweakers-pand

Reageren

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Jaap Jan Lammers, via itvacature@tweakers.net.

Deze vacature heeft eerder dit jaar al online gestaan. We hebben sindsdien twee extra developers gevonden, maar hebben nog meer plekken vrij. Vandaar dat we de vacature opnieuw plaatsen.

Reacties (125)

Wijzig sortering
"Tweakers is op zoek naar php-developers"
"php-, sql-, html-, css- en JavaScriptkennis zijn vereist"

Hoewel er een relatie is, zijn front-end en back-end development toch wel echt twee verschillende dingen. Zou de titel "Tweakers is op zoek naar developers" of "Tweakers is op zoek naar software engineers" niet toepasselijker zijn?

"Voor de reiskostenvergoeding kun je kiezen tussen een NS Business Card en een bedrag op basis van je woon-werkafstand."
Mocht je met het openbaar vervoer reizen via de trein, is dit best een lange reistijd van station naar locatie (of heeft de NZ lijn dit verbeterd?). Mocht je een NS Business Card kiezen, is dan de niet NS reis ook vergoedt? Mocht je niet met het OV willen, hoeveel reiskosten worden er dan vergoedt mbt bv de auto?

Lijkt mij best leuk om bij tweakers te werken als software engineer, maar Almere is net niet lekker te doen (woon niet dicht bij het treinstation).
Ken je dan iemand die PHP kent, maar geen html, css & javascript? Zou ik wel eens willen zien.
Definieer "kennen"

Ik ken meer mensen die wel een stukkie test in een <p> tag gewrapped krijgen maar voor geen ene kaas fatsoenlijk javascript kunnen schrijven, fatsoenlijk html structureren, nette css code leveren of bovenal nadenken hoe frontend code geschreven moet worden.

Je insinueert hier dat "html, css & javascript" simpel zou zijn. Het vak "frontend developer" zou niet bestaan als dit het geval zou zijn.

Code is moeilijk. Of dat nu PHP, Java, C, Assembly of JavaScript is. Ik heb persoonlijk dan ook liever dat de backender die niet echt veel verstand heeft van frontend zijn vingers van de frontend afhoud. Komt namelijk vaak genoeg gewoon echt troep van.

*Het is het "erbij doen" gedachte goed dat een prototyping framework als Bootstrap populair heeft gemaakt en nodeloos een outdated ecosysteem/gedachtegoed als jQuery overeind houd (jQuery was nuttig, nu niet meer). De clusterf*ck die deze 2 samen hedendaags maken resulteert in:

- Niet te maintenen frontend code (3 plekken voor styling, 2 plekken voor code, elk basis programmeer principe overbord etc.)
- Complete onkunde om vanilla te kunnen schrijven (mensen die niet eens het verschil tussen jQuery en JS weten laat staan een klasse kunnen zetten op een element zonder de eerste).

Ik heb bootstrap vanaf versie 1 meegemaakt en loop nog de troep van op te ruimen. Dus als antwoord op je vraag
Ken je dan iemand die PHP kent, maar geen html, css & javascript? Zou ik wel eens willen zien.
Ik ken geen enkele PHP'er die fatsoenlijk genoeg html, css & javascript kent.
Ik ken geen enkele PHP'er die fatsoenlijk genoeg html, css & javascript kent.
Nu gaat iemand mij vast vertellen dat ik dan niet *alles* weet omdat onderstaande zin zo arrogant klinkt, maar dat vind ik ook van jouw statement. ;)

Misschien is het gewoon kwestie van de definitie van "een PHPer".. maar

Anyway, Aangenaam.
edit: cc ( @Single_Core en @Ed Vertijsment en @Richh )

Ik ben "een PHPer" die goed genoeg HTML, CSS en Javascript kent. Misschien is mijn CSS3 kunde nog discutabel, maar goeg genoeg is het zeker wel. Javascript backend al een lange tijd met node.js en betreft frontend (doelbewust en naar gróóóte tevredenheid!) heb ik het jQuery/angular tijdperk overgeslagen en bouw ReactJS webapps sinds de eerste release en ben er groot fan van.

Maar ik ben geen frontend dev. Er zijn genoeg full-stack developers zoals mij die ontwikkelen in eender welke taal. Een project met verschillende talen zoals Java, Delphi, C++, Javascript, PHP, python, bash, enz is mij niet vreemd.

En dan is er ook nog dev-infra/tooling en productie serverbeheer of "devops" als je van mode en stempels houdt, die veel developers ook machtig zijn. Ontwikkelaar (of software architect) zijn betekent niet dat je maar 1 programmeertaal of vraagstelling machtig bent, vind ik.

[Reactie gewijzigd door Barryke op 18 maart 2019 17:29]

Ik denk dat de "geen enkele" van @Ed Vertijsment enigszins overtrokken is. Maar: een echte full-stacker die in zowel front- als backend sterk is, zijn best wel zeldzaam.
Aangenaam,

Ten eerste: hoewel ik snap dat het zo over kan komen is het niet mijn intentie geweest om arrogant te klinken. Ik ken gewoon echt 0 PHP'ers waar nog ik nog hunzelf vinden dat ze een frontend project zouden moeten doen, tenzij het echt niet anders kan (er komt vast wel iets functioneels uit).

Om het iets breder te trekken ik ken 2 backenders (python) waarvan ik (en hunzelf) van mening zijn dat ze fatsoenlijk kunnen frontenden.

Ik twijfel ook niet aan jouw kunnen, je reactie deed echter voorkomen alsof iedere PHP'er zo een volledige frontend straat beheert, dat is in mijn mening en ervaring niet het geval. Ik zie vaker dat het wel een beetje ophoud met bootstrap en wat simpele jQuery.

Hoewel full stack kennis echt meerwaarde heeft (ik kom van server naar backend naar frontend) ben ik van mening dat er niet zoiets is als een jack of all trades, in mijn opinie is dat bijna altijd een master of none.

Ik doe af en toe nog steeds backend/full stack projecten maar de complexere zaken laat ik toch echt aan de specialisten over. Simpelweg omdat ik niet én de ontwikkelingen van frontend én die van backend volledig kan bijhouden. Daar heb ik simpelweg niet genoeg tijd voor. Met alle respect naar diegene die het wel zou beweren, ik heb zelden vertrouwen in de uitkomst als iemand het wel beweert te kunnen.

[Reactie gewijzigd door Ed Vertijsment op 18 maart 2019 20:50]

Hoi. Ik develop ook met PHP, MySQL,HTML, CSS3, JavaScript (vanilla als 't kan, anders jQuery erbij).

Gespecialiseerd in Zend Framework 3, Doctrine ORM en atm werkzaam met Symfony tijdens de kantoor uurtjes.

Uiteraard zit daarbij, wel wat van: Linux (Ubuntu, Alpine, CentOS), Docker (met voorstaande), Git, bash, Google Kubernetes, Google Cloud Platform, JIRA, Bitbucket (en Pipelines), Github.

En uiteraard vergeet ik nog een lading.
Hoewel full stack kennis echt meerwaarde heeft (ik kom van server naar backend naar frontend) ben ik van mening dat er niet zoiets is als een jack of all trades, in mijn opinie is dat bijna altijd een master of none.
Hier kan ik me wel in vinden. Veel liever ben ik met ZF3/Doctrine/Symfony bezig dan met de overige zaken. Ik ben daar dus ook aardig wegwijs. De rest, het lukt allemaal wel, maar met veel liefde en overtuiging is een tweede ;)

Ik ben wel van mening dat kennis op doen van alles (het genoemde en/of vervangende techs, waar je (bedrijf) ook maar mee werkt), wel belangrijk is. Je hoeft 't niet allemaal goed te kunnen, ook niet eens 'wegwijs genoeg' in te zijn. Maar 't wel te begrijpen of ten minste een goed idee hebben van wat erbij komt kijken. Dat om maar te snappen wat er gedaan wordt / moet worden, door jezelf of een ander is even om 't even.

Maar goed, wilde ook even m'n naam toevoegen aan 't lijstje :)
Zoek je nog werk? :9
Origineler hier dan LinkedIn request 404 van de week :P

Maar nee, momenteel niet. Druk genoeg met 't genoemde en ook bij een goede werkgever :-)
outdated ecosysteem/gedachtegoed als jQuery overeind houd (jQuery was nuttig, nu niet meer).
Kun je dat eens toelichten?

Ik ben een backend developer en moet regelmatig (bij gebrek aan een frontender) ook wat frontend werk op me nemen. Ik gebruik dan uit gemak eigenlijk jQuery, ook al omdat het gewoon al aanwezig was in ons framework. jQuery is voor mij een stuk gereedschap wat mijn werk gemakkelijker maakt. Ik weet ook wel dat er andere en formaal gezien betere dingen bestaan, maar het kost me onevenredig veel tijd om me daarin te verdiepen. Voor mij is het dus -nog steeds- nuttig.
Het wordt ook nog steeds onderhouden, dus volledig outdated wil ik het ook niet noemen.

Vandaar dat ik benieuwd ben naar het waarom van jouw stelling :)
Dan hoor ik graag waarom :)

Ik kan het prima vinden met mijn collega's hoor. Ik ben wel zo eerlijk om (vrij ongefilterd) te zeggen wat ik vind, zowel positief als negatief. Ik verwacht dat ook terug en dat gebeurt ook.

Sta open voor en geef feedback en gebruik dat om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Misschien gaat er wel een wereld voor je open \0/.

[Reactie gewijzigd door Ed Vertijsment op 18 maart 2019 21:04]

Dat is veelal niet het geval inderdaad. Echter als back-end developer schrijf ik liever geen html/css/javascript, dat is een vak apart.
Maar meestal heb je er genoeg kennis van om jezelf te redden. Dat is belangrijk, het inzicht.
"Jezelf redden" is natuurlijk wel iets anders dan een expert zijn in JavaScript en CSS. Dat zijn toch echt twee heel andere disciplines (die ook weer een hechte relatie hebben). Maar het kan zeker geen kwaad om de basis te kennen als PHP-developer: dat wordt hier ook duidelijk gevraagd.
Ik kan zelf prima Php, html, css en sql.
Maar Javascript laat ik toch liever over aan de pro's.
Ik hier. Ik ken ze wel maar ben totaal niet op de hoogte van de laatste CSS updates.

Ik ben een PHP Backend developer. Geen frontender.

Daarbij vind ik PHP Backend.
Noordzuidlijn hebben wij niets aan. Vanaf Amsterdam Centraal vaar je in 12 minuten met het pontje naar de NDSM Werf.
Ik parkeer nog wel eens bij de NDSM Werf als ik naar Amsterdam ga, maar wachten op die pont voelt echt als een eeuwigheid aan. Misschien dat de pont vaker gaat tijdens de spits, maar dat stukje met de pont kan makkelijk 20 minuten aan de reistijd toevoegen. Voor mij is het bijvoorbeeld al 45-55 minuten om van Almere naar Amsterdam Centraal te komen.

Voor het OV kan dat pontje dus (helaas) een behoorlijk obstakel zijn. Echter is de NDSM werf goed te bereiken met de Auto, dus dat zou prima te doen moeten zijn, iig buiten de spits om.
maar wachten op die pont voelt echt als een eeuwigheid aan.
Elke 15min., vaartijd gemiddeld 14min.
https://www.amsterdamnoor...ijden-pont-ndsm-werfveer/
Weet je zeker dat je geen joris heet...
Voor mij is het bijvoorbeeld al 45-55 minuten om van Almere naar Amsterdam Centraal te komen.
Met de Intercity is het 21min. van Almere Centrum naar NDSM, datzelfde stuk is 32min. met de auto, buiten de spits. Tijdens de spits kan je bij de file op de A6 al aansluiten in de rij en op de Ring zal je ook voor de Zeeburgertunnel mogen wachten.

Met de pond mee en een stukje lopen ben je ongeveer 45min onderweg met het OV van Almere Centrum. Als je tijdens de spits rijst dan is dan sneller dan met de auto en geen parkeer gelazer.
Echter is de NDSM werf goed te bereiken met de Auto, dus dat zou prima te doen moeten zijn, iig buiten de spits om.
Parkeren is daar tegenwoordig een groter issue dan vroeger...

[Reactie gewijzigd door Cergorach op 19 maart 2019 15:43]

"Met de Intercity is het 21min. van Almere Centrum naar NDSM"
Ik moet helaas eerst nog ~20 minuten met de bus of fiets naar het treinstation, dat tikt aardig aan (40~45 minuten per dag).

"Parkeren is daar tegenwoordig een groter issue dan vroeger..."
Dat is jammer, maar ook wel te verwachten in Amsterdam. Ik heb het erg vaak "Oh leuk aanbod, oh het is in <grote stad X>, waarbij de opsomming van reistijd het niet te doen maakt".

Ik zit nu op 15 minuten fietsen. Niet de perfecte baan, maar het scheelt mij echt een hoop tijd. Voorheen zat ik naast Amsterdam centraal en dat is ipv ~2h openbaar vervoer gemiddeld genomen, 30 minuten met de fiets. Komt toch even neer op 7h30m per week extra tijd!
Dat is jammer, maar ook wel te verwachten in Amsterdam. Ik heb het erg vaak "Oh leuk aanbod, oh het is in <grote stad X>, waarbij de opsomming van reistijd het niet te doen maakt".
Prijs je gelukkig. Ik dacht, laat ik voor de grap eens de OV reis plannen met aankomsttijd 08:30. Reisadvies: vertrek maar om 0:09 uur; dan ben je er om 8:18 uur 8)7
Dan kan ik beter de racefiets pakken.

Leuk natuurlijk dat er flexibele tijden zijn en om 9 uur aankomst zou wel lukken (kwart over 6 de deur uit) maar zulks is natuurlijk gewoon niet realistisch.
Parkeren is daar tegenwoordig een groter issue dan vroeger...
Tweakers-medewerkers kunnen parkeren op met een paal afgesloten eigen parkeerterrein, dus een parkeerplaats vinden is normaal gesproken geen issue.

[Reactie gewijzigd door NMe op 19 maart 2019 15:11]

Wij hebben een eigen parkeerterrein. Dus als je met de auto wilt komen, kan dat uiteraard ook :)
Ons kantoor heeft ook een eigen parkeerterrein... maar met veel te weinig plekken. Dus alleen dat terrein zegt niks. Is er ook gegarandeerd plek? ;)
Garanderen is natuurlijk niet mogelijk omdat het heel soms erg druk is, maar normaal gesproken is er wel genoeg plek :)
@Femme Werk jij nog bij Tweakers/Persgroep? Hoe doe je dat vanuit de achterhoek joh :)
Ik ga drie keer per week op en neer naar A'dam, meestel per trein en heb dan 's ochtends en 's avonds bij elkaar drie uur die ik nuttig kan maken achter mijn laptop. Het scheelt dat ik net over de IJssel woon en niet diep in de Achterhoek.
Dit word ook wel eens fullstack genoemd:P
Fullstack is inclusief serverbeheer voor zo ver ik weet. Ik noem dit altijd een "jack of all trades, a master of none". Ik kan mijn weg ook wel vinden in linux en vind het beheer ook interessant. Ik focus mijzelf echter wel op het back-end development en vermijd html/css/javascript O-)
Fullstack icm serverbeheer is nieuw voor mij, zullen er niet veel van zijn dan. 3 disciplines bijhouden, pffff
Ik dacht juist dat enkel backend of enkel frontend developers niet meer bestonden de dag van vandaag.
Er staat ook niet dat je expert in allen hoeft te zijn. Neem ook aan dat jij niet het stukje UI/UX op je hoeft te nemen als PHP-slachtofferdeveloper, maar dat je wel de producten waarmee jouw perkje samenhangt enigszins kent.
Nou, niet echt eigenlijk. "Backend" en "server-side" zijn niet hetzelfde. Een API of een applicatie die HTML-pagina's serveert is wel server-side, maar nog even goed frontend. Het gaat hier nog steeds om iets dat direct user-facing is en vooral gaat om representationele logica (als dat een ding is; ik bedoel dus logica omtrend hoe weergeef ik dit). "Backend" verwijst meer naar algoritmes etc voor bijvoorbeeld het doorzoeken van data (en ik bedoel niet simpele databasequeries) of het verwerken hiervan (i.e. advertenties gebaseerd op interesses die je uit een grote dataset moet halen).

Maar ik denk dat het net door deze verwarring is dat de term "full-stack developer" in het leven is geroepen. Het gaat daar in feite ook om een frontend developer, maar men wil het duidelijk maken dat dit niet enkel beperkt is tot Javascript en HTML, maar ook de nodige kennis vereist om een databasequery uit te voeren bijvoorbeeld.

... En nu naar hopen dat ik geen horde aan boze "full-stack developers" in denial in m'n nek krijg.
Zou de titel "Tweakers is op zoek naar developers" of "Tweakers is op zoek naar software engineers" niet toepasselijker zijn?
Nee hoor, het gaat om PHP developers :)
(woon niet dicht bij het treinstation).
Fietsen is gezond ;)
20 minuten fietsen of 20 minuten met de bus, dat maakt niet heel veel uit, behalve als het weer zoals de afgelopen weken nogal slecht is :'(
Maar blijkbaar is kennis van behat is niet nodig..
Nodig? Nee, wenselijk uiteraard wel :)
Ik kan het mij erg goed voorstellen dat een besef van bdd belangrijk is.

Over de afgelopen paar jaar genoeg bedrijven tegen gekomen waar het begrip testing niet eens van toepassing is, gisteren was ik dus erg verrast! Gherkin is echt erg tof in combinatie met cucumber en dergelijke, het verzorgd ook nog eens een vertaalslag tussen developers en andere belanghebbenden.
Ik weet niet waar de meesten zo over vallen m.b.t. vervoer en salaris. Je kunt er in 1:20 mins zijn vanaf Arnhem Centraal, dat noem ik toch goed bereikbaar helemaal als je ziet dat het maar 5 mins lopen is vanaf de pont :s :p En in het OV kan je ook anderen dingen doen dan alleen het raam uitstaren ;) en volgens mij is een gemiddelde salaris van 3750,- toch een goed salaris voor de meesten.

Maarja, destebeter voor mij dat jullie allemaal afhaken, dan heb ik meer kans. Ik solliciteer wel :)
Veel success met de sollicitatie maar 80 minuten enkele weg aan reistijd is niet "goed bereikbaar". Prima als dat voor jou wel zo is, uiteraard. Het betekent iedere maand meer dan een volledige werkweek in de auto/trein zitten.
Bedankt, misschien had ik het anders moeten omschrijven, maar goed bereikbaar noem ik een plek waar je gemakkelijk naartoe kunt reizen. 1 Intercity en 1 pont lijkt mij dat dat daaronder valt. Een reistijd van 80 minuten enkele reis(160mins retour) is inderdaad wel lang, maar dat betekent niet per se 160 minuten vervelen; pak er een sudoku of laptop bij o.i.d..

Tenzij je met de auto gaat, dan zit je inderdaad 160 minuten per dag aan andere automobilisten te ergeren :s Dan ben ik het met je eens, dat zou ik ook niet willen doen :P
Inderdaad. Ik reis zelf ook 2x 60 minuten per dag met de trein, maar weet daar totaal toch wel de helft nuttig van te gebruiken. 1e klas in de trein is daarvoor op veel trajecten wel een vereiste, dus de baas moet daarvoor wel iets dieper in de buidel tasten.
Je krijgt boven op de wettelijke vrije dagen ruim een week
Ruim een week, is dat zes dagen? Of gewoon vijf. ;)
aan extra vrije uren en dertien atv-dagen.
Hoe zit het precies met atv-dagen? Werk je dan 38 uur terwijl er 36 in je contract staat?
Eigenlijk is die opmerking achterhaald, het is veel complexer geworden :P

Het was inderdaad niet helemaal een precieze week. "Vroeger" hing het van je loonschaal af omdat er vanuit werd gegaan dat je relatief veel overwerkte als je een hogere functie had, en die extra vrije uren was dan een proactieve compensatie daarvoor. Developers zaten overigens vrij hoog op die ranglijst.

Dat is op een gegeven moment komen te vervallen en daar is voor iedereen een deel van overgebleven. De precieze aantallen weet ik niet meer, maar het was iets van 1.5-2 dagen (zonder die compensatiegedachte). Dus toen werd het 1 week plus die tijd en nog wat dingen bovenop het wettelijk minimum :)

Een paar jaar geleden is de CAO echter weer aangepast.

Je krijgt sowieso wat extra vrije dagen, maar ze worden niet allemaal alvast opgenomen in het systeem. In plaats daarvan wordt dat deel opgeteld bij het "persoonlijke keuze" budget. Daardoor kan je zelf kiezen of je meer vrije uren wilt (tot 3 weken extra) of meer geld ten koste van minder vrije uren.
Al met al kan je dan maximaal ruim 7 weken (standaard is het een paar dagen meer dan 4 weken) opnemen.

ATV komt daar nog bovenop, afhankelijk van je werkweek (het is alleen standaard als je fulltime werkt). Je werkt per week 2 uur meer (40u ipv 38u) en kan (en "moet") daardoor 13 dagen extra per jaar vrij nemen. Er zitten nog wat aanvullende voorwaarden aan, mede om je tegen jezelf te beschermen. Dus als je echt alle details wilt, moet je die maar bij het sollicitatiegesprek (of via een DM) vragen :P
Het gaat om een fulltime-developmentfunctie van 38 uur per week.
Ik vind niet dat je het kunt hebben over en 38 uur per week en 13 ATV dagen.
Het is of 40 uur + ATV of gewoon 38 uur, toch?
Dus als je echt alle details wilt, moet je die maar bij het sollicitatiegesprek (of via een DM) vragen :P
Hehe ;)
Waarschijnlijk eerder gewoon een 40-uur werkweek waarbij de CAO 38 uur als voltijd verstaat. Dat is wel in meer sectoren zo geregeld.
Je werkt 40 en krijgt voor 38 betaalt idd
Is deze vacature er omdat er iemand weg gaat, of omdat er meer geld beschikbaar is voor ontwikkeling? En hoe groot is het team op het moment?
Beide, we gaan uitbreiden en opvullen. Als het team weer op volle sterkte is zitten we met zijn tienen. Los nog van design, UI/UX design, devops etc.
Goed om te horen dat er weer meer geld is voor ontwikkeling :)
Net iets te lang reizen vanuit Zwolle :P

Het probleem voor mij is echter vooral dat ik dan geen plezier meer beleef aan het bezoeken van Tweakers, omdat je het dan uiteindelijk alleen maar verder wil perfectioneren :+
Ik beleef er anders nog meer dan genoeg plezier aan hoor! ;)

Aan de andere kant kun je de hele dag op Tweakers zitten en het is dan nog steeds SFW.
Helaas niet in de buurt, al is het natuurlijk nog de vraag of ik geschikt zou zijn. :)

Wegens mijn beperkingen zou ik graag meer thuis willen gaan werken. Ik heb de stap nog niet gezet, maar in mijn vorige baan waren er ook developers die bijvoorbeeld werk deden uit verschillende landen. Deze zijn voor mij bekend nog nooit op kantoor geweest. Bedoel als meerdere open-source projecten het kunnen, waarom kan dat nog niet bij veel bedrijven ook zo? Is het een pluspunt om dagelijks op een (druk) kantoor te moeten zijn en file in/uit te moeten gaan?

Verder heb ik altijd een hekel aan de term HBO of hoger. Genoeg developers gezien die dit niveau hadden, maar iets simpels in Linux al ontzettend ingewikkeld vonden of alles bewust openlaten staan omdat het zo wel werkt. :S
Gelukkig zetten jullie het wel tussen haakjes, genoeg die vragen voor HBO'ers met een laag salaris en weinig uitdagend werk, terwijl MBO'ers met een goede sturing echt wel het zouden kunnen.
Mee eens. Ik heb geen van beiden diploma's zelfs en ben al aan het werk geraakt als devops engineer na een baan als full-stack developer. Opleidingen zijn naar mijn gevoel ook zo achterhaald op vlak van kennis dat ik mensen al afraad om er veel tijd en geld in te steken. Ik ben wel van mening dat er een goede basis wordt gelegd, maar ik ben altijd wel eerlijk tegen eender wie naar mij komt voor advies door te zeggen dat ze beter ook in hun vrije tijd hun eigen er mee bezig houden en vooral waar ze zich op zouden moeten focussen.

Ik vind het schandalig dat er op een school geen tijd wordt gespendeerd aan dingen zoals Azure, Docker, .NET Core, Angular, ReactJS en NodeJS. Dat is mij intussen bij elke sollicitatie wel gevraagd geweest maar wist indertijd helemaal van niks. Ben zelfs gestopt met mijn hogeschool opleiding om thuis cursussen te volgen op het internet om bekend te raken met technologieën die nu gevraagd worden bij een werkgever. En dat is stom genoeg de reden geweest waarom ik werk vond. Schandalig eigenlijk.
Wauw! Helaas is het voor mij gezien de afstand geen optie :(
Ach ja, wie niet waagt wie niet wint.
We verwachten een zeker werk- en denkniveau, waarbij we voor het gemak de clichéterm 'hbo-niveau of hoger' gebruiken.
Mooi omschreven, zo wordt wat meer nuance ingebouwd in de specificatie en wordt de deur op een kier gezet voor een ieder die meent hieraan te kunnen voldoen. Goed gedaan, naar mijn bescheiden mening.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee