Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Dank jullie allemaal!

01-12-2016 • 21:38

162 Linkedin

Tweakers heeft bij de jaarlijkse verkiezing voor Website van het Jaar opnieuw prijzen gewonnen. De community mag zich weer een jaar lang zowel de beste als populairste van Nederland noemen. In de categorie Nieuws & Informatie werd Tweakers eveneens tot beste en populairste verkozen en daarnaast viel de Pricewatch in de prijzen, in de categorie Vergelijking.

De Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerende publieksprijs die georganiseerd wordt door MetrixLab en Emerce. Het was dit jaar de tiende keer dat de uitreiking plaatsvond en internetters brachten in totaal 892.202 stemmen uit in 24 categorieën.

Ze beoordelen de genomineerde sites daarbij op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Wie de hoogste score op kwaliteit behaalt, mag zich de Beste Website noemen, de 'Populairste’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling. Die eer ging dit jaar naar Politie.nl.

Tweakers deed mee in de categorieën Nieuws & Informatie, Vergelijking en Communities en dankzij jullie stemmen hebben we in alle drie de onderdelen de belangrijkste prijs gewonnen: die van beste community, beste nieuwssite en beste Pricewatch. Daarnaast kregen we bij Communities en Nieuws & Informatie de meeste stemmen.

De uitslag is voor Tweakers identiek aan die van vorig jaar. Toen waren we met name verguld dat we de prijzen voor Communities in de wacht wisten te slepen en ook nu zijn we weer apetrots op deze mooie titels. Maar ook zijn we enorm blij dat de Pricewatch en informatievoorziening zo gewaardeerd worden.

De prijzenkast met Website van het Jaar-awards begint inmiddels aardig vol te raken, maar we beschouwen het allesbehalve vanzelfsprekend dat we elk jaar weer op jullie stem kunnen rekenen. Daarom blijven we onszelf verbeteren, waarbij de hulp van de community onontbeerlijk is, want jullie houden ons immers scherp.

Dank jullie allemaal!

Categorie Beste website Populairste website
Overall winnaar Politie.nl
Auto's Datona Marktplaats Auto's
Banken & Beleggen NIBC Direct ING
Carrière Werken bij Albert Heijn Nationale Vacaturebank
Communities GoT GoT
Consumentelektronica Apple Apple
Consumentengoederen Faja Lobi Faja Lobi
Daten Relatieplanet.nl Relatieplanet.nl
Educatie & Opleiding Beter Spellen Beter Spellen
Energie Energiedirect E.On
Gezondheid 24baby.nl Thuisarts.nl
Goede doelen CliniClowns CliniClowns
Culinair Antilliaans Eten Smulweb
Media 24Kitchen Radar
Nieuws & Informatie Tweakers Tweakers
Overheid Politie.nl MijnOverheid
Shopping Topvintage Albert Heijn
Sport Go Ahead Eagles Feyenoord
Telecom Simyo Youfone
Vakantie & Toerisme VakantiePiraten TUI
Vergelijking Tweakers Pricewatch Pricewise
Verzekeraars Ditzo Ditzo
Voordeel Pepper iBOOD
Vrije tijd TicketSwap Route.nl
Weer & Verkeer Buienradar Buienradar

Reacties (162)

Wijzig sortering
Gefeliciteerd!

Tweakers is ook een hele goede site! :)

Ik ben wel benieuwd naar hoe jullie beoordeeld zijn op design. Qua inhoud verdient Tweakers natuurlijk een dikke 10! Maar qua design is er naar mijn idee nog wel wat verbetering mogelijk, als we het dan hebben over de beste website..

Jullie hebben o.a. gewonnen in de categorie Nieuws & Informatie. Ik vind jullie nieuwsberichten erg goed en informatief. Ik kom elke dag op de site om het laatste nieuws te lezen. Dat doe ik niet vanuit de homepagina, maar ik heb hiervoor een bladwijzer gemaakt direct naar jullie nieuwspagina.

Wat ik niet zo goed begrijp, is waarom jullie op de homepagina de nieuwsberichten op deze manier presenteren. Ik vind persoonlijk de homepagina erg chaotisch. Er wordt teveel content in een kleine ruimte gepropt. Dit is voor mij het enige punt waarop ik vind dat Hardware.info het beter doet, hoewel dat na mijn idee ook nog niet perfect is. Voor de rest heeft Tweakers mijn voorkeur. Zeker jullie Prijsvergelijker, met een heel prettig filtersysteem. Terechte winnaar op dat gebied!

Ik vraag mij af waarom zoveel websites zo weinig doen met de ruimte op schermen met een wat hogere resolutie. Ik zie vaak erg veel loze ruimte aan de zijkanten. Mijn scherm is dan nog 1440p (Dell U2515H). Ik vraag me af hoe dat bij 4k schermen moet zijn. De scaling naar kleinere schermen gaat tegenwoordig erg goed, maar voor grotere schermen wordt weinig gedaan. Ik zal het fantastisch vinden als Tweakers hier wat mee zal doen. Met meer ruimte kan de homepagina ook veel overzichtelijker, want de content die is er wel!
Ik ben wel benieuwd naar hoe jullie beoordeeld zijn op design. Qua inhoud verdient Tweakers natuurlijk een dikke 10! Maar qua design is er naar mijn idee nog wel wat verbetering mogelijk, als we het dan hebben over de beste website..
We gaan in het nieuwe jaar volop aan de slag met projecten voor verbeteringen aan het design van de site.
Wat ik niet zo goed begrijp, is waarom jullie op de homepagina de nieuwsberichten op deze manier presenteren. Ik vind persoonlijk de homepagina erg chaotisch. Er wordt teveel content in een kleine ruimte gepropt.
De presentatie op de frontpage willen we ook wel gaan aanpakken. Ik huidige oplossing zorgt ervoor dat je snel headlines kunt scannen en het makkelijk is om te zien wat er nieuw is sinds je laatste bezoek. In dat opzicht is hij wel doelmatig.
Ik vraag mij af waarom zoveel websites zo weinig doen met de ruimte op schermen met een wat hogere resolutie. Ik zie vaak erg veel loze ruimte aan de zijkanten.
Het is makkelijker gezegd dan gedaan om de ruimte in de hoogte en breedte te benutten. Er zit nu eenmaal een beperking aan de lengte van regels. Meer informatie naast elkaar plaatsen maakt een pagina niet per se overzichtelijker. Ook is het eenvoudig om pagina's met een flexibele breedte automatisch op een mooie en overzichtelijke manier op te maken. We willen wel nieuwe dingen gaan uitproberen om de layout van de frontpage visueler en dynamischer te maken.
"Ik vraag mij af waarom zoveel websites zo weinig doen met de ruimte op schermen met een wat hogere resolutie. Ik zie vaak erg veel loze ruimte aan de zijkanten"

Hier zijn een aantal redenen voor te bedenken:

- Luiheid van designers en ontwikkelaars. Je ziet ook al steeds vaker dat een mobiel design opgerekt wordt naar desktop grootte waarbij de extra vrijgekomen ruimte niet benut wordt, dus zit je nog steeds met je single column website en hamburger menu. Dit is gewoon slecht en lui, maar kan natuurlijk ook een gevolg zijn van een beperkt budget of een ontwikkelaar die een standaard theme of framework gebruikt.

- Het feit dat iemand een groot scherm heeft, wil niet zeggen dat men full screen browsed. Statistieken moeten dat uitwijzen.

- Desktop gebruik is in zijn algemeenheid neemt af. Veel websites hebben al meer dan 50% mobiel verkeer dus ligt de nadruk daarop.

- Een aparte layout maken specifiek voor erg grote schermen is lastig en veel werk. Je kunt tekst zomaar niet oprekken horizontaal en dus moet je meer kolommen hebben. Het is veel werk voor vaak een kleine doelgroep.
Met CSS en media queries hoef je geen aparte layout per device-type meer te maken. Een CSS module als flexbox is dan helemaal krachtig. Pas echter dan wel op voor de befaamde "wall of text", iets wat je als designer wilt vermijden.
Dat is ongelukkig verwoord, juist met behulp van media queries maak je zo'n aparte layout.
Ik denk dat hij met layout gewoon HTML bedoelt, je kunt natuurlijk met media queries dezelfde HTML layout er totaal anders laten uitzien.

Het ligt er aan hoe je het zelf uitvoert. Je kunt een desktop layout maken die responsive is en dan enkele zaken die wellicht zonder aanpassingen niet goed schalen met media queries afvangen, of je kunt zeggen ik begin voor mijn mobiele website met een schone lei en bouw de CSS weer van de grond af aan op.

Ik kan mij voorstellen dat beide werkwijzen wel eens gebruikt worden. Het is natuurlijk perfect wanneer je jou desktop site netjes kunt schalen naar een mobiele weergave puur met CSS, maar ik kan mij ook voorstellen dat wanneer je een erg complexe website hebt je misschien een aparte mobiele site wilt bouwen. Denk aan allerlei functies en knoppen die op een telefoon niet tot bijna niet te gebruiken zijn, met een aparte layout heb je dan niet al die elementen in het DOM geladen met een "display: none;".

[Reactie gewijzigd door lepel op 11 december 2016 17:41]

Ik heb zelf geen idee hoe klein die doelgroep is. Ik zie wel een trend van grotere en bredere schermen doordat o.a. hoge resoluties betaalbaar worden, maar misschien is dat ook maar een niche markt.

In dit bericht staat natuurlijk de website van Tweakers centraal. Hier kan mij voorstellen dat de hoeveelheid bezoekers met een groot scherm aanzienlijk hoger ligt dan gemiddeld. Dus voor Tweakers en andere websites met een vergelijkbare doelgroep, lijkt het mij zeker de moeite waard!

En ik vraag me nog af hoeveel extra moeite het zal zijn. Er zijn zat mogelijkheiden voor. Met bijvoorbeeld CSS Flexbox lijkt het mij zeer goed te doen. Het zal niet heel veel tijd in beslag nemen. Zeker niet als het al meteen op het begin goed geïntegreerd zal worden. Maargoed, misschien ben ik wel één van de weinige die hier behoefte aan heeft..
Wat ook meespeelt is dat het lezen van heel lange regels (geen zinnen!) aan tekst erg irritant is. De breedte van de tekst op het forum of hier op de frontpage is voor mij prima, ongeacht het apparaat waar ik op lees. De enige manier om het hele scherm te vullen is veel grotere letters gebruiken en dan past er minder informatie op het scherm en houd je dus alleen jezelf voor de gek :)
Ze zouden misschien wanneer iemand full screen browsed op een 16:9 scherm in horizontale oriëntatie iets kunnen doen met meerdere kolommen. Stel ze doen links dan het betreffende artikel, en rechts de comments.
Ja, dat is inderdaad echt super vervelend! Ik heb dat nu als ik een email ga typen. Dan maak ik vaak het venster wat smaller. Bij volledige berichten hoeft de tekst dan ook zeker niet breder, maar dat betekent voor mij niet dat er niks met die ruimte gedaan hoeft te worden..

Vooral bij een overzichtspagina waarop verschillende content wordt gepresenteerd (zoals de homepagina) lijkt me het fijn om de ruimte beter te benutten. En bij losse berichten kunnen wel verschillende soorten content naast elkaar worden getoond. Bijvoorbeeld de tekst van een review met daarnaast een tabel met benchmarks of een galerij met afbeeldingen. Of natuurlijk naast het artikel een overzicht met gerelateerde artikelen. Genoeg mogelijkheden! Maar bredere tekst? Nee, dat is absoluut niet wat ik hier bedoel..
Pas op: wall of text! Ik verwacht ook niet zo nodig een antwoord, maar ik heb het nu toch ingetypt, dus dan plaats ik 'm maar… :)
Qua inhoud verdient Tweakers natuurlijk een dikke 10!
Vind je dat echt? Ingaand op het hoofdonderdeel van Tweakers: nieuws. 10/10 betekent dat er op dit moment praktisch niets te verbeteren valt. Alle artikelen zijn kwaliteitsjournalistiek, gaan over zeer recent nieuws, meten breed en uitgebreid alles uit, beperken zich op geen kwalijke manier en er valt eigenlijk nooit iets op aan te merken. Krijg jij uit een artikel hier alles wat je over dat onderwerp wilt weten én meer, zelfs als je nog niet eens wist dat je dat wilde? Dus niet alleen "oh, die vier alinea artikeltjes zijn leuk en kort, 10/10", maar ook dat het onderwerp van achtergrondinformatie wordt voorzien, je veel bijleert, welig bronnen worden gelinkt, bronnen niet aanstotelijk verkeerd worden vertaald, bronnen letterlijk worden vertaald, dat je bijleert zelfs als je dacht een echte kenner te zijn over een bepaald onderwerp? Ten slotte: dat internationale pers Tweakers met hoge regelmaat als bron opgeeft vanwege de hoge kwaliteit en altijd bovenop het nieuws zitten?

Kwalitatieve inhoud gaat bijna nooit hand in hand met korte niet-diepgaande/eenzijdige berichtgeving en de meerderheid van de nieuwsberichten van Tweakers (want nieuw is het wel) vallen daaronder. Dat is niet per se een slecht gegeven, maar inhoudelijk kwalitatief uitmuntend?Zo nu en dan zie ik een fatsoenlijk tech-gerelateerde publicatie van bijvoorbeeld De Correspondent of Vice Motherboard. Als Tweakers een 10/10 verdient op inhoud, dan was dat artikel (ook) hier geschreven.

En dan moet je niet de reacties meerekenen, want dat valt juist weer onder community. Niet voor niets verwijst Tweakers je naar een specifiek forum als er iets mis is met het artikel: reacties zijn simpelweg géén onderdeel van artikelen. Ze bieden eventueel verdere verdieping ná het artikel. Erg slim, erg nuttig, vaak rijk met kennis, maar geen direct product van de redactie.

Over het uiterlijk: het enige wat me altijd heeft tegengezeten en waardoor ik ook jarenlang niets anders deed dan de homepage bekijken, is dat er geen fatsoenlijke paging is. Als je klik op 'meer nieuws', dan krijg je niet hetzelfde geaggregeerde overzicht te zien als op de homepage. Dat is best uniek, maar verder niet per se goed of slecht, je moet het maar nuttig vinden. Het is alleen totaal niet intuïtief als de knop om naar de volgende pagina te gaan je niet naar de volgende pagina brengt, maar naar een subsectie. Items zoals de Best Buy Guides ontbreken simpelweg, die kun je niet vinden want de categorie bestaat niet op pagina 2 (je moet al weten dat dit geen nieuws is, maar een review, daarbij moet je al weten dat de homepage je geen nieuws brengt, maar een totaaloverzicht van niet-toegelichte categorieën). Software-updates vind je überhaupt niet meer.

Ik vind het heerlijk aan andere sites dat ik gewoon weet dat er een pagina 2, 3, 4, 5, 6, 7 bestaan die exact zijn zoals pagina 1. Ik hoef niet dingen te tweaken om simpelweg headlines en eventueel nieuwsartikelen te lezen uit dezelfde poule die ik een seconde geleden bekeek, nee, het werkt gewoon. Pagina 2 punt. Tweakers heeft hier problemen mee. Ook tonen ze dan elk bericht met een ruimte die op de homepage drie artikelen had weergegeven. Over dit alles heb je verder niets te zeggen, die instellingen ontbreken allemaal. Erg vervelend als je gewoon het overzicht van gisteren zoekt, je bent haast aangewezen op de Google cache of Archive.org, maar die zijn niet ontworpen om dit soort 'fouten' op te lossen. Om normale paging mogelijk te maken.

Verder een algemeen verbeterpunt: een website die zichzelf 'Tweakers' noemt, moet ook zoveel mogelijk tweakable maken. Anders verloochen je je identiteit en verbaster je je naam. Ik heb hierboven met name wat aan te merken op nieuws, omdat ik dat het allerbelangrijkste onderdeel vind van Tweakers.

Deze reactie is misschien overwegend negatief omdat ik alleen de imo meest negatieve punten beschrijf, maar ik beoog geen eindoordeel te geven. Tweakers is voor mij de #1 Nederlandse (tech)nieuwssite. Niet in de laatste plaats dankzij de onofficiële @tweakers channel in Telegram, wat het leven 200% makkelijker maakt.
Hoewel ik het inhoudelijk best met je eens bent wat betreft het 'nieuws' vind ik toch echt dat je verwachtingen van nieuws niet stroken met hetgeen daadwerkelijk nieuws is.

Als je achtergrond informatie zoekt, dan zoek je geen nieuws, dan zoek je ..uhm 'ouds'.
De kracht van de nieuwsberichten is juist dat je van nieuwe dingen op alle onderwerpen op de hoogte blijft. Wordt je vervolgens écht geboeid door een bepaalt onderwerp en wil je daar meer over weten, dan moet je niet klagen dat het niet in het nieuwsbericht staat, dat is namelijk informatie die wellicht andere nieuwslezer allang weten.

Voor die laatste groep zou het dus vervuilend werken omdat die moeite moeten gaan dan het nieuwe er daadwerkelijk uit te filteren.
Gelukkig hoef je voor achtergrond informatie en vaak hele lectuur over onderwerpen niet eens van de site af.
Faja wie ?
Ik krijg echt niets op "Faja Lobi" gevonden waar ik nou van denk, dat kan het zijn :).

[Reactie gewijzigd door gekkie op 2 december 2016 00:02]

http://www.surinaamseten.nl/.

Ik geloof het nog steeds niet eigenlijk maar het lijkt toch echt zo te zijn! Blijkbaar hun klantenkring erg gestimuleerd. Of zou het stemmen scriptgevoelig geweest zijn oid?
Ik kan deze site ook slecht plaatsen in de uitkomst en al helemaal onder de categorie 'consumentengoederen'.
Ze hebben een goede webshop. Heb er wel eens wat besteld.
Dat jij het niet kent, betekent niet dat het niks voorstelt. Op Facebook hebben ze bijvoorbeeld 400.000+ likes. Vermoedelijk ken je het merk Honig wel? Die hebben er nog geen 100.000.
Edit: fout.

[Reactie gewijzigd door FavouriteSongs op 2 december 2016 12:40]

Nooit gehoord van die site. Ik hou dan weer van koken en zojuist een bestelling geplaatst.
Het kan raar lopen ja :)
Marketing doet zijn ding :+ .
Of zou het stemmen scriptgevoelig geweest zijn o.i.d.?
Lijkt me sterk. Een blik op hun social media en ik geloof het resultaat wel.
ben jij niet betaald om te stemmen dan?
Website van het Jaar heeft een heel simpel verdienmodel: ze verdienen hun geld met één keer per jaar tickets verkopen voor die awardshow. Zie http://www.websitevanhetjaarawardnight.nl/.

De meeste winnaars zijn met veel mensen aanwezig, bekijk de foto's maar. Ik weet niet of daar een verband zit maar het is wel gek dat zo'n site een prijs wint als Website van het Jaar.

[Reactie gewijzigd door pprs op 2 december 2016 10:01]

Ik stond hier dus ook naar te kijken. Maar als ik op hun facebook kijk, zie ik dat ze 427.587 likes hebben :o heb er nog nooit van gehoord, maar zal denk ik dan wel kloppen.
Ja ik heb toch bij veel mijn bedenkingen:
"carierre" bij de AH zo belangrijk dat iedereen dat wil?
24 kitchen als "media" Culinair?!
Pepper ( ga er vanuti dat dit de datingsite is) als "voordeel?!"
en een website waarbij wanneer je er op zoekt deze niet eens bovenaan bij google komt (Faja Lobi).

tja ik stem alleen maar voor community, dat is de enige eerlijke prijs die hier uitgereikt wordt.
https://nl.pepper.com/
Dacht eerst ook dat dit de datingsite was, zag een vriend van me er heel de tijd op zitten. Daarna toch maar ff zelf gekeken. Blijkt dat dit toch iets anders is ;)
Ah dus het is gwn mydealz.de in het Nederlands
Maar.. https://www.pepper.nl/ is wel een datingsite. Ook al heeft die niets gewonnen, de verwarring is begrijpelijk.
Faja Lobi is een bloem uit Suriname, betekent vurige liefde ;)
het is een populariteits contest en niks anders, hetzelfde geldt voor tweakers,
Faja Lobi is het merk pindakaas in de Surinaamse keuken, die vooral voor surinaamse satesaus en pindasoep wordt gebruikt. Daarnaast voeren ze meerdere convenience producten voor typische Surinaamse gerechten.

Vergelijk het maar met Conimex voor de Hollanders. Al zal de aanhang van Faja Lobi vooral komen uit Rotterdam en Amsterdam Zuid-Oost.
moet wel een script zijn, kijk maar naar de categorie "Consumentelektronica" 8)7
https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/49338093

Topic in de huiskamer is er ook voor de uitgebreidere felicitaties :D
Je hebt geen toegang tot de Tweakers Huiskamer (HK).
Topic maar herposten die niet achter een vage muur zit?
Je kan altijd toegang tot de HK aanvragen ;-) het is mainly een club oldbies die onzin lult.
Zo makkelijk gaat dat niet, ik had het namelijk ooit al eens geprobeerd, maar toen werd ik geweigerd. Ben meer een lurker dan een poster en ga dus nooit die 50 posts/maand halen.
Probeer het dan toch maar eens want er zitten voor lurkers een paar leuke topics in de HK. Vind ik dan. Nieuwe mensen in de HK, altijd gezellig! :)
Die eis lijkt harder dan ie is. Gewoon weer aanvragen dus. :Y)
En af en toe gigantisch saaaaaaai.
Zijn dank memes en GIFs daar toegelaten?
Alles is daar toegelaten!
Helaas kan niet iedereen naar het topic in HK. Mooi dat tweakers weer een paar titels voor een jaar heeft binnen gesleept, en dat ze ons (stemmende) gebruikers/community bedanken.
Tweakers is top...de rest loopt achterop (meestal dan ;) )
Beste website
Overall winnaar Politie.nl

Wacht even. Is dit nou gewoon een overheidsproject wat goed gegaan is? :)
Gek genoeg werkt die site, en de app, inderdaad behoorlijk goed naar behoren. :)
Helaas werkt alleen flitsfoto's opvragen nog niet helemaal lekker i.v.m. jurisdictie gelazer.
Precies, enige reden waarom ik ooit naar die website ben gegaan is voor het opvragen van flitsfoto's, en waar ik ook geflitst werd, op 1 of andere manier was het nooit mogelijk om de foto op te vragen...

Super irritant.
Ja er zit een overlap in zowel tijd als korpsen.

Daardoor kan het zijn dat op het moment dat jij die mooie envelop van het CJIB op de mat krijgt, de foto nog niet te vinden is op politie.nl. Dat kan dan nog een paar dagen, soms zelfs weken duren. :') Dat werkt dus niet lekker samen.
En daarnaast kan het ook nog zo zijn dat je flitsfoto uitsluitend bij het CJIB zelf op te vragen is, op hun site kan je inloggen met DigiD en daar zou het dan moeten verschijnen.

Ik neem aan dat deze rare communicatie tussen die twee instanties nog wel opgelost wordt, dan moet dat euvel ook de wereld uit zijn. :)
Inderdaad, de grootste verrassing.
Gelukkig ook nog nooit met de website iets van doen gehad O-), maar misschien kan iemand zijn/haar ervaring delen? Het ziet er een beetje chaotisch uit naar mijn mening..
Voordeel, beste website: Pepper?!
Dat is toch een datingsite?
Dat dacht ik dus ook maar het is ook een voordeelsite: https://nl.pepper.com/
Haha, dan mogen ze in het overzicht de extensies er wel bij gaan zetten :P
Voordelig daten!
Pepper.nl is voor dating
Nl.pepper.com voor aanbiedingen.
Moet zeggen dat zelfs vrienden en familie die niet erg bekend zijn met IT of tech toch de pricewatch goed weten te vinden. Wel na een kleine push van mijn kant, maar eenmaal er mee bekend is er geen betere. Tijd dat jullie die technologie breder gaan inzetten binnen De Persgroep lijkt me ;)

[Reactie gewijzigd door Wom op 1 december 2016 22:29]

En natuurlijk nog meer shops toevoegen aan de pricewatch. helaas is er nog een boel niet te vinden. Mogelijk doordat andere partijen niet willen samenwerken?
Bedrijven betalen gewoon geld om in de pricewatch te staan, dus als je een bedrijf mist betalen ze waarschijnlijk niet.

[Reactie gewijzigd door macmellow op 2 december 2016 11:03]

De bedrijven zullen dan ook waarschijnlijk betalen per klik naar hun website, zonder vaste kosten.
In een populaire productcategorie kan dit aardig in de papieren lopen zonder dat je er directe winst uit haalt...
Gefeliciteerd en verdiend naar mijn mening.
Verder staan er inderdaad verrassende site's tussen.
Ik denk dat het binnenkort tijd wordt voor een avondje Surinaams eten

Bij shopping....Albert Heijn?
Zijn er serieus zoveel mensen die gebruik maken van de bezorgservice?
Ik gebruik de website van AH vaak voor het bestellen van de boodschappen. Ophalen via een pick-up point. Het samenstellen van je lijstje op basis van gerechten die via de Allerhande worden aangeboden is gewoon erg goed en is wat mij betreft een voorbeeld voor andere sites.
oke, maar waarom ophalen via een pick-up point als je ook gewoon langs de winkel kan rijden? scheelt het tijd of het is eerder dat je niet rond wil lopen in de winkel. wachtrijen van de kassa. waarom heeft dit jou voorkeur?
Ik vind boodschappen doen verschrikkelijk. Tijdswinst is ook een belangrijke factor hoewel je wel even bezig bent je lijstje samen te stellen (maar dat ben je ook als je daarna nog boodschappen moet doen)

[Reactie gewijzigd door jemson op 2 december 2016 15:20]

Met de Pricewatch en de beste community ben ik het volledig eens, met de beste nieuwssite niet 100%, het is en blijft erg veel copy en paste werk waarbij in te veel gevallen niet genoeg research is gedaan en waarbij essentiële informatie pas later toegevoegd wordt als het in de reacties is aangehaald, als het al toegevoegd wordt...
Een nieuwssite hoeft per definitie toch niet zelf al het nieuws te delen? In mijn ogen kan een nieuwssite met reacties waarbij het grootste deel van het nieuws te vinden is in de comments een zeer goede nieuwssite zijn.
Om de beste te zijn wel, ik zie soms wel een nieuwsartikelen waarvan ik denk wat is hier de toegevoegde waarde zonder de reacties te lezen omdat ik geen tijd heb bijvoorbeeld.
Als ik dan bij een ander artikel hetzelfde heb maar veel meer opsteek van de reacties dan van het bericht zelf vraag ik me af wat het nut dan is van een incompleet bericht.
Probleem is dat niet iedereen tijd heeft om de reacties te lezen.
Gefeliciteerd!
Alleen ik moet wel zeggen dat ik langzaam maar zeker meer op hardware.info kom dan hier.
Over de jaren heen veel veranderingen. En niet altijd de goede.
Ik denk dat menig tweakers uw mening delen. Alles wordt commerciëler. Noodzakelijk kwaad of niet...

Het blijft een feit dat tweakers een enorme fanbase heeft en ik blijf me verbazen hoeveel kennis hier gedeeld wordt. Karma koning of niet, de bijdragen zijn enorm.

Het valt me wel op dat de reviews soms wat aan de oppervlakte blijven om een breder publiek aan te spreken. Hopelijk vinden ze een gezonde mix tusssen die hard geek-talk en verstaanbare tech-talk.
Gefeliciteerd! maar zie nog geen website-van-het-jaar-2016 plaatje in de footer :+

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 10

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee