Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Doe mee met HP's zakelijke testpanel en win een HP Roar Travel Speaker

29-08-2016 • 13:00

86 Linkedin

HP is op zoek naar een aantal tweakers die een notebook uit HP's zakelijke segment flink aan de tand willen voelen. In totaal krijgen zes mensen de kans om een HP Elite X2, Elitebook of Zbook Studio te testen en reviewen. Alle testers krijgen achteraf een mooi cadeau voor hun inzet.

HP is al lange tijd een grote speler op de markt voor zakelijke hardware, en notebooks horen daar zeker bij. Dat soort modellen kenmerkt zich onder andere door ondersteuning voor dockingsstations, uitgebreide support en de aanwezigheid van bijvoorbeeld een 4g-module, zodat je overal online kunt. HP is erg benieuwd naar wat de kritische community van Tweakers van een aantal van deze modellen vindt en organiseert daarom dit testpanel.

Onder de zes deelnemers worden drie verschillende typen notebooks verspreid: een Elite X2 1012, voorzien van een afneembaar toetsenbord en een stylus, een Elitebook Folio, met een 4k-touchscreen en de Zbook Studio, die gekenmerkt wordt door zijn krachtige hardware. Elke tester krijgt een notebook thuisgestuurd en vervolgens twee weken de tijd om het product te reviewen. Na plaatsing van de reviews worden de drie beste testers vervolgens uitgenodigd op Tweakers HQ om de notebooks verder onder handen te nemen. Samen met HP schroeven de testers de notebooks bijvoorbeeld open om in detail naar de hardware en bouw te kijken, en zullen ze de dockingstations nader bekijken. Dit alles wordt opgenomen op video, waarvan het resultaat bij de reviews geplaatst wordt.

Alle zes testers krijgen na afloop een bedankje in de vorm van een HP Roar Travel Speaker ter waarde van 130 euro. Dit is is een draadloze bluetooth-luidspreker met ingebouwde standaard, waarvan je de ingebouwde 4000mAh-accu ook kunt gebruiken om je telefoon, tablet of ander usb-apparaat op te laden. Lijkt dit je wat? geef dan in onderstaande poll aan dat je graag mee wil doen.

Voorwaarden:

 • Aanmelden kan tot en met 4 september 2016 via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 7 september bericht via e-mail. Niet-winnaars krijgen geen bericht.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Winnaars zijn in oktober beschikbaar voor de opname van een videoreview op het HQ van Tweakers.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Werknemers en crew van HP en Tweakers zijn uitgesloten van deelname.

Wil jij meedoen aan dit HP Testpanel?

Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Lees over ons verdienmodel en waarom jouw steun voor ons belangrijk is.

Aantal stemmen: 1.493. Deelname gesloten op 04-09-2016 23:59. Stemmen is niet meer mogelijk.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Lees meer

Reacties (86)

Wijzig sortering
Puur om het balletje van de discussie op te gooien:

Een uitgebreide review en behandeling van je product 'kopen', en vervolgens mensen afschepen met een kleine gadget... Ligt die verhouding niet een beetje scheef?

(Dit is het eerste gevoel wat bij me opkwam en is geenszins bedoelt om deze actie af te kraken ;) ben gewoon benieuwd wat anderen hiervan vinden )
Ja, heel plat gezien kan je zeggen dat HP de reviews koopt, maar ze hebben geen garantie dat het een positieve review wordt.....

Mits de reviewers daadwerkelijk schrijven wat ze vniden (zonder de ietwat roze getinte HP bril) heeft dit soort acties wel nut (er zullen niet veel mensen zijn die de ZBook kunnen kopen en daarna een review zullen plaatsen op Tweakers)
Naarmate de "beloning" voor de review kleiner is zou je kunnen stellen dat de kans groter is op een neutrale review. Aan de ene kant vinden Tweakers het natuurlijk gaaf om met die hardware aan de slag te mogen, en er een review van te maken. Maar aan de andere kant kost het gewoon dagen tijd, en is een compensatie ergens wel op zijn plaats.

Maar als men mee wilt doen puur om er iets aan over te houden, dan is de motivatie bij voorbaat al verkeerd. Je moet wel wat met het product willen doen, wat je gaat testen.

Het blijft lastig bij zulke .acties een juiste balans te vinden. HP zal er ook niet happig op zijn om 6 apparaten van 2K+ te doneren voor een aantal reviews van onbekende kwaliteit. (Doorgaans zijn ze wel erg goed die uit de acties komen IMO)
Als de beloning kleiner is, is de kans op een review door een HP fanboy dan niet groter? IK voel me in ieder geval niet geroepen om voor een speakertje een aantal uren te testen, schrijven, fotograferen en dan ook nog een tank benzine leeg te rijden naar HQ om daar een dag kwijt te zijn aan een video opname.

Wellicht is dat voor de echte fan geen probleem.
Als je een high-end laptop (qua prijs in elk geval) maakt als HP zijnde en je hem laat reviewen door Tweakers, dan ben je wel redelijk zeker van je zaak. Het zijn op voorhand al geen slechte producten, want anders zou de hoge prijs ongeoorloofd zijn. Dus je weet als HP zijnde dat de review niet slecht wordt. Ook weten ze op voorhand dat de prijs als minpunt genoemd gaat worden, tenzij alle concurrentie net zoveel vraagt (dat is niet altijd zo). Bovendien verwacht T.net en daarmee HP dat de review een redelijke kwaliteit zal hebben, omdat de reviewer waarschijnlijk vergelijkingsmateriaal heeft of ervaring met de mogelijkheden van deze hardware. Daarmee is het voor HP redelijk zeker om voor een nicheproduct (want veel zwaarder dan dit kun je alleen custom krijgen) toch wat reviews en een heleboel pageviews voor hun producten te creëren voor de prijs van een portable speaker die ze nog ergens hadden liggen. ;)

[Reactie gewijzigd door erikieperikie op 29 augustus 2016 13:50]

De zakelijke laptops van HP muv de workstation varianten zijn in ieder geval niet mijn favoriet.

Ik snap sowieso het nut niet van laptops <15/14", hoewel je deze vaak gebruikt samen met een dockingstation zijn deze zonder een extern scherm niet erg bruikbaar. Zeker als het scherm een niet HD resolutie heeft. Zeker in kantoren met flexwerkplekken is een extern scherm niet gegarandeerd.

Momenteel heb ik twee zakelijke HP laptops, maar ik zou ze graag weer inruilen voor een meer robuuste variant van Dell / Lenovo.
Mee eens. Je test het, schrijf een review (kost best veel tijd). En dan ook nog een dag naar Tweakers toe, wordt je opgenomen op video en dan krijg je een speaker (van 100 euro retail prijs). Ik laat hem ook voorbij gaan.
oeps, ik had die dag naar Tweakers over het hoofd gezien. Kan ik mijn keuze nog aanpassen naar "Nee, ik ben niet beschikbaar"?
Die mis ik dus ook. Perongelijk op geklikt en dan nu niet veranderen...
ik zie dat het is aangepast, thx!
Ja idem hier, vooral de videoreview dan. Zonder de videoreview wil die laptops wel gratis testen, die speaker ben ik toch niets mee.
Moet je naar tweakers toe dan?!
Misschien even het artikel lezen? Staat er 2 keer in.
Op zich ben ik het met je eens. Ik vind dat een gadget van 130,- niet opweegt tegen de verplichting om een dag vrij te nemen of een vrije dag in het weekend op te offeren. Was dat niet het geval geweest, dan zou ik het wel een leuke actie vinden. Je krijgt dan immers iets voor een kleine, doch leuke inspanning.
En als je niet op zoek bent naar zo'n ding, wat is dan de waarde? Ik heb nu geen behoefte aan zo'n speaker en zou er dan nu ook nog geen EUR 20,- voor over hebben, ook al is de adviesprijs EUR 130,-
Dat snap ik, maar dat is niet mijn punt. De 'beloning' voor het testen vertegenwoordigd nu eenmaal een bepaalde waarde. Ik heb ook geen behoefte aan zo'n speaker, anders had ik hem zelf wel gekocht. Ik wil alleen maar zeggen dat ik 130,- een nette beloning vind voor het testen van een apparaat. Je hoeft ook niet mee te doen he?
Nouja gezien het feit dat tweakers als ik hier nog wel eens gratis een review plaatsen vind ik een beloning van ~€130 helemaal niet verkeerd.

Ik zou graag die Zbook studio eens vergelijken met mijn macbook pro (zelfde segment alleen dan meer consumer hardware: i7 quad, Amd radeon vs xeon, quadro graphics) met name ssd snelheid, geluidsproductie en beeldkwaliteit zijn voor mij een aandachtspunt. Tot nu toe zijn er weinig laptops met snellere ssds dan de MBP 2015.
Feit! Ik bezit zelf een Zbook 15g3 met een normaal mat hd scherm. Prima te doen maar het 4k scherm ziet er toch net even beter uit. Ik zou mijn machine ook best willen vergelijken met deze Xeon, ik heb een i7 variant. Het zijn prachtige machines. Ik heb nog getwijfeld over een deze studio maar gebruik zelf het numpad te veel om dat te laten schieten. Helaas want er is ook nog een 15u versie en die heeft wel weer een numpad.

Maar goed, het zijn toffe machines en de studio kan zich zeker meten met de macbook pro en persoonlijk vind ik hem beter> meer hardware keuze :) Die SSD's zijn inderdaad erg snel :D
Tja, als deze actie zich zou focussen op instap-hardware en niet te veel tijd zou kosten zou een BT-speaker met powerbank een heel leuke beloning zijn. Maar nu heb je een "zakelijk" testpanel met apparaten van 2-3-4 duizend euro. Die doelgroep gaat echt niet meerdere dagen investeren (goede review maken kost veel tijd en daarnaast een dagje HQ) voor zo'n speaker; die rijdt vanavond na het werk wel langs de Media Markt als hij echt behoefte heeft aan zo'n speaker.

Als nou elke reviewer het dagje HQ zou winnen en dat niet zou zijn voor een reclamevideo voor HP, dan had ik al meegedaan zelfs als de speaker er niet bij zou zitten. Nu sla ik over, want ik wil niet in een reclamevideo figureren en nu de zomer bijna voorbij is heb ik ook weinig aan een BT-speaker.

Dit is echter wel een leuke actie voor de jonge Tweakers die geen speaker van 130 euro kunnen betalen en de komende 10 jaar geen kans meer krijgen om op apparaten als dit te werken. Want het lijken me wel gewéldige machines.
Niemand verplicht je om deel te nemen. Er zijn voldoende tweakers die heel veel tijd steken in het reviewen van producten en daarbij proberen een zo goed mogelijke review te schrijven.

Als deenemer krijg je in dit geval de kans om een product te testen wat je anders waarschijnlijk nooit zou kopen. Dat is voor de tweaker an sich ook een verrijking.
Klopt; bedrijven zien het maken van goede productbeoordelingen liever niet als arbeid, wat het natuurlijk wel gewoon is. Ze hadden ook een paar mensen uit kunnen nodigen om het professioneel te reviewen (er zijn er genoeg die dat zouden willen/kunnen), of het intern laten doen, maar dat kost wel wat meer dan 130 euro.
en de gadget is ook bijna 40% minder waard ...
linkje uit duitsland
Soms ben je gewoon razendnieuwsgierig. En soms heb je iets nodig...een nieuw stuk hardware of zo.
Een goeie gebruikers review hier op FOK waardeer ik altijd zwaar mee.

Voor mij is het prima een review te geven zonder dat er een vergoeding aan zit. Is mijn eigen keuze om hieraan mee te doen, mijn eigen tijd en moeite. En zo zullen er meer Tweakers zijn met die inslag.
Een kadootje is altijd leuk. Maar daarvoor moet je het (vindt ik) niet doen.

Toevallig stond ik naar de X2 en de Folio te vergelijken met de Apple en Microsoft varianten.
Die andere optie...daar weet ik van wat ze kunnen en doen.
En dan komt het voor mij handig uit. Een hands-on geeft toch meer info dan kijken in de winkel.

En is het dan niet mijn hands on dan een hands on van een andere Tweaker; die je dan ook nog via het Forum kan vragen wat voor je uit te proberen.

Ja, dat je zo meewerkt aan HP is een feit. Dat je zo indirekt meehelpt om Tweakers aan inkomsten te helpen is een bonus. En dat je een stuk Hardware mag testen.....moet elke Tweaker toch op zijn minst een natte broek bezorgen?
Tja, als tweaker krijg je hier de mogelijkheid om precies te doen wat in je genen zit - interessante nieuwe hardware testen - en er wordt met geen woord gerept over een bepaald oordeel dat je zou moeten vellen, en je krijgt ook nog een cadeau toe, en vervolgens ga je lekker lopen klagen.

Misschien is het de verwachting die scheef ligt? :)
Het geeft alleen maar aan dat het Tweakers noch de fabrikant die hardware waard zijn. Nou, als dat al het geval is heb ik ook 0 interesse. :Y)
Al had ik niks gekregen. Ik gebruik nu nog een thoshiba. Waar m'n collega's net overgegaan zijn op hp elitebook.
Waar ik laatste tijd mee kamp. Is dat de laptop van mij serieus moeite heeft om alles te kunnen draaien. Daarom zou ik zo'n review ook fijn vinden. Maar ook om t zien of deze wat sterker zijn voor industrieel gebruik.
wat ik veel erger vind. toen ik tijdje terug door asus gevraagd werd een review te plaatsen van hun product was er een medewerker van Tweakers die zich duidelijk uitliet en liever niet had dat zulke reviews geplaatst werden omdat het mogelijk kon zijn dat je in het voordeel van asus zou reviewen omdat je misschien het product wel niet mocht houden.

Maar hier op Tweakers is het zo langzaamaan schering en inslag dat ze je vragen een review te maken voor een tegen prestatie.

merk net ook dat ik niet mee kan doen omdat ik met edge adblocker gebruik. _/-\o_

[Reactie gewijzigd door huntedjohan op 29 augustus 2016 18:04]

Wat hij zegt: een schrale beloning
Alsof de +3 reviews, "zomaar even te schrijven te zijn, door Jan met de korte achternaam...". (en dan bedoel ik niet die gast, die last heeft van "reviewdiarree")

Met mijn laatste +3 knaller was ik zomaar een maandje bezig, en is nog steeds niet klaar...(zucht!)
Een linkje of clickbait plaatsen doen ik niet, want regels enzo. :)
+1Anoniem: 511810
29 augustus 2016 18:29
Ach, ook de zakelijke apparatuur is niet meer je van het.
Neem nu die z book.
De g3 heb ik in gebruik als laptop op het werk. De thermische huishouding is zo beroerd dat ik in 15 maanden al 4(!) nieuwe zbooks heb moeten ontvangen. Ze worden te heet, de grafische prestaties zijn redelijk beroerd voor de prijs, als je de grafische processor kiest iov de intel on board gaat bij de laatste hardware revisie de fan alvast op standje opstijgen, het toetsenbord heeft speling (!!!!). De muis is niet accuraat, en zo kan ik nog door gaan.

Zoals hierboven gesteld, de consumenten zooi van hp is zooi, de zbook lijkt wel een overpriced pavillion.
Dat hij blaast, ja je hoort de fans draaien. Maar je hebt behoorlijk wat hardware die warmte geeft in een kast. Ja het kan beter maar so what? Ik ervaar het nu niet als storend.
Verder kan ik me niet vinden in de rest. Het toetsenbord in mijn 15 g3 heeft hele lichte speling maar dat heeft tot nu toe elk apparaat in grote of mindere mate. Het is in mijn laptop miniem. Kwa temperaturen vind ik het persoonlijk ook meevallen en trackpads zijn op die van Apple na altijd minder dus >externe muis. De prestaties doen zeker niet onder voor de concurrentie.
De fans slaan aan als je bijvoorbeeld matlab opent, ookals je de gui verder niet aanraakt. Als de fans dan voluit gaan draaien is dat en onnodig en storend.

Het toetsenbord is gewoon brak. Van de vijf zbooks die ik gehad heb (ben nu aan nr 5 toegekomen) was bij 3 iets met het toetsenbord aan de hand. Tweevan de vijf hadden een toets die niet (goed) registreerde, 1 had een toetsenbord dat in een hoek los leek te zitten. Dat is iets wat je zelfs van een netboekje van 300 euro niet dient te accepteren.

drie van de 5 hadden een muistoets die slechts op een klein hoekje een klik registreerde.

Al met al zou ik er als laptop voor persoonlijk gebruik zelfs gratis geen willen hebben.

Nou, HP, daar heb je je review, zonder speaker en meer dan een jaar een zbook zakelijk in gebruik met veeleisende programmatuur.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 511810 op 29 augustus 2016 20:23]

Vind het overigens best interessant dat je hem al 15 maanden hebt, aangezien hij pas sinds maart/april verkrijgbaar is. De koeling is trouwens helemaal niet zo slecht, de behuizing wordt gigantisch warm, maar waar wil je anders je warmte kwijt met zo'n platte laptop....
Dat is inderdaad vervelend. Persoonlijk vind ik het toetsenbord beter als dat van mijn MacBook Pro. Enkel het touchpad is slechter. Maar dat is op de MBP ook gewoon heel erg goed. Dan heb ik geluk dat alle toetsen gewoon werken, nergens iets los zit. En ja die fans. Tja ik kan ermee leven want je weet wat voor hardware erin zit en dat moet koel blijven lijkt me.
Ik wil zeker de Zbook eens stevig aan de tand voelen met AutoCAD en Solid Edge.
Heel leuk, alleen de laatste stap "uitnodiging op tweakers HQ" is iets wat ik niet zie zitten.
6 uur rijden heb ik er niet voor over.

[Reactie gewijzigd door cadsite op 29 augustus 2016 13:13]

Ik ook! Eens grondig testen met ArchiCAD e.d. lijkt me erg interessant. Heb zelf altijd op 'consumenten hardware' (lees een HP Envy met Nvidia GT 750M chip) ontworpen/getekend/gerenderd, dus echte workstationhardware (Quadro) lijkt me heel interessant. Kan ik ook meteen een mooie vergelijking trekken naar prestaties t.o.v. m'n desktop, want zo'n Zbook heeft echt een beestachtige CPU erin. :)

Voor mij is een (trein)ritje naar het Tweakers HQ niet zo'n probleem, lang leve gratis OV van de student. En in de trein kan ik toch mooi verder werken aan opdrachten (als iedereen zijn mond houdt in de stilteruimtes...) :)


edit: typo

[Reactie gewijzigd door B.A.T. op 29 augustus 2016 20:33]

Ik heb mij iets te snel ingeschreven.

Ik ben niet echt van met m'n hoofd op de film staan, en ik betwijfel of ik überhaupt tijd heb in oktober.

Kan er een extra optie "ik kan niet" of iets dergelijks tussen komen?

En wanneer zou je dan zo'n video op moeten nemen?
Dat is nu net ook mijn ding:
Ik zou het wel willen doen (testen video opnemen ed), maar ik werk natuurlijk van 8-17u (+/-) en ben dus eigenlijk alleen in het weekend beschikbaar (met dat ik van Be moet afkomen, maar dat vind ik in het weekend niet echt een probleem).

Dus ik wil wel, maar zou graag weten wat ze van plan zijn met de datum/uur van de video opnemen in HQ..
Toen ik recentelijk ben uitgenodigd op Tweakers HQ werd voor de videoreview een extern bedrijf ingeschakeld. Alles werd netjes geregeld; zowel een dag die goed uitkwam alsmede een uitgebreide lunch en reiskostenvergoeding. Je moet er in ieder geval minimaal een halve dag voor reserveren, afhankelijk van jouw presenteerkwaliteiten 8-)

Daarbij is het toch ook lekker om een dagje vrij te maken en naar Amsterdam te rijden ? Ik kwam helemaal van Roermond af; dat is toch ook 2 uur rijden enkele reis. Geloof me, het is het dubbel en dwars waard !

[Reactie gewijzigd door Titan_Fox op 29 augustus 2016 23:05]

Toen ik recentelijk ben uitgenodigd op Tweakers HQ werd voor de videoreview een extern bedrijf ingeschakeld. Alles werd netjes geregeld; zowel een dag die goed uitkwam alsmede een uitgebreide lunch en reiskostenvergoeding. Je moet er in ieder geval minimaal een halve dag voor reserveren, afhankelijk van jouw presenteerkwaliteiten 8-)

Daarbij is het toch ook lekker om een dagje vrij te maken en naar Amsterdam te rijden ? Ik kwam helemaal van Roermond af; dat is toch ook 2 uur rijden enkele reis. Geloof me, het is het dubbel en dwars waard !
Ik wil als ik iets moet testen, het op mijn eigen tempo doen. Ik wil het liefst nergens aan vast zitten. Presenteerkwaliteiten.. tsja. Ik kan opzich best prima presenteren, maar het gaat hem vooral om het oefenen van de tekst enzo. Het lijkt mij dan nog extra lastig als je volop de camera in moet kijken. Het wordt wel goed verzorgt als ik het zo lees. Dat wel.

Voor zelf een review schrijven krijg je niets, maar dat is niet zo'n probleem.
Het testen doe je thuis en uiteraard op je eigen tempo, hoewel er wel wordt verwacht dat je het binnen een acceptabele termijn af hebt. De videoreview is een erg leuke ervaring. Er is ook goede begeleiding bij. Ook wen je vanzelf aan de camera.
Oeh ik zal heel graag de HP ZBook willen testen ! :) Een video lijkt mij ook geen probleem. Ik ben zelf hbo-ict student en heb nu een HP die ronduit waardeloze bouwkwaliteit heeft. Dus ik zal om die reden nooit meer een HP kopen. Wellicht dat een dure zakelijke laptop :) Mijn mening kan veranderen. Ik wil graag virtuele machines op die Xeon draaien :)!

Succes voor iedereen! :)
De zbooks zijn inderdaad een stuk beter dan de goedkopere varianten. Je merkt waarvoor je betaald. Zelf in het bezit van een 15 g3 met een i7 en tot nu toe 16GB geheugen. Er kan tot 64GB in. Totaal kun je er 2 M.2 SSD inzetten en dan is er nog plaats voor een 2.5" dus veel opslag mogelijkheid. Bouwkwaliteit is zalig, ja hij is wat zwaarder en je betaald er goed geld voor. Maar mocht deze stuk gaan dan koop ik zo weer een nieuwe zbook.

Hoop het voor je want het gaat veel verschil maken. Enkel koos ik deze zelf niet vanwege het ontbreken van een numpad, die gebruik ik toch net iets te vaak.
:) Thanks, ik ben heel benieuwd voor dit moment wil ik graag een nieuwe laptop kopen van rond de 2000 euro. Ik heb HP echter direct afgeschreven vanwege de bouwkwaliteit in mijn huidige laptop. Wellicht dat :) dit mij kan overtuigen om toch een hp te overwegen.
Ik heb al een HP Zbook 15u G3, ben er erg tevreden mee tot dusver. Studio zou overkill zijn, plus ik heb gelezen dat dat ding aardig heet wordt.

Edit: de 15u G3 had ook in dit rijtje erbij kunnen staan. Goed betaalbaar, maar HP verdient er minder aan natuurlijk.

[Reactie gewijzigd door wout1001 op 29 augustus 2016 13:44]

Dat heb ik ook gelezen, ben wel benieuwd wat daar waar van is. ik heb zelf de 'gewone' 15 g3 Heerlijke machine, wel wat gewichtig maar ach dat weet je. Moet daar ook nog eens een review van uitschrijven en plaatsen :/
Ja, ik heb jaren gewerkt op de 15 g1, ook prima apparaat. Ga tegenwoordig iedere dag met de laptop in de rugzak op de fiets, en dan is een kilo lichter wel prettig, en daar is de 15u g3 super voor.
Lijkt me wel ja. Heb hetzelfde al is heb ik hem in een osprey rugtras nu en voel ik amper dat ik iets op mijn rug heb zitten.
Het maken van een review, dat is nog eens leuk ook. Vind ik. ;) En de 'vergoeding/cadeau' is ook niet mis!
Als ik hem mag testen zal ik er zeker ook de nodige stresstesten op laten draaien. :Y)
Ik ben wel eens benieuwd of zo een Folio lekker werkt of niet
Ik ben net op zoek naar een vervanger voor mijn Elitebook 8570w (i7/24GB/1TB SSD-SATA) en de ZBook Studio staat al op mijn shortlist.

Aangezien ik veel met SQL Server doe en consolidatie/virtualisatie projecten draai, heb ik altijd te weinig power. Daarnaast wil ik ook nog wel eens wat grafisch werk uitvoeren in Photoshop en met de andere Adobe pakketten. Het mobiel werken op een machine met een Xeon is dus zeker iets dat mij aanspreekt.:-)
Benieuwd, ben zelf veel op de been en denk dat de Folio iets voor mij zou zijn. Alhoewel de Zbook Studio er ook zeker goed uit ziet. De Elite X2 ziet er mooi uit, echter dat loskoppelen heb ik nooit aantrekkelijk gevonden voor mijn eigen gebruik.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee