Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Tweakers Express: de laatste update voor vertrek

17-08-2016 • 12:00

105 Linkedin

Deze final update van de Tweakers Express staat boordevol nuttige informatie, dus lees ‘m goed. Heb je nog geen kaartje? Kijk snel op de actiepagina en scoor een van de allerlaatste tickets! De trein vertrekt a.s. zaterdag 20 augustus.

Wat moet je meenemen voor de Tweakers Express?

Neem in ieder geval je ticket(s) mee. Bij voorkeur uitgeprint, maar als je geen printer hebt, mag het ook via je smartphone. Vergeet ook je paspoort of ID-kaart niet. En natuurlijk een goed humeur en heel veel zin!

Stap in op een van de stations. Op de stations met toegangspoortjes hoeft je niet zelf in te checken. De poortjes staan open. Let goed op de omroepberichten. De vertrektijden staan vast, maar de dienstleiding van ProRail kan altijd iets wijzigen aan de indeling van de perrons op de stations. Mocht je op een ander station willen opstappen dan je hebt aangegeven op je ticket: geen probleem. Dit hoef je niet aan ons door te geven.

Let op: Er zijn werkzaamheden bij de NS rond station Utrecht. Reizen naar Utrecht Centraal kan wat langer duren dan normaal. Hou de speciale pagina van de NS in de gaten en check de reisplanner voor alle zekerheid.

Kom je met de Tweakers Express-bus? Dan staan hieronder de vertrektijden en plaatsen:

04.00 uur Groningen, touringcarhalte t.o. Centraal station (aan het water)
04.30 uur Assen, bij Van der Valk, Balkenweg 1
05.15 uur Meppel, Carpool Meppel Zuid, Werkhorst
05.40 uur Zwolle, Hanzelaan, achterzijde NS station
07.10 uur Utrecht, CS aankomst

In de trein

Ga na het instappen langs bij een van de servicepoints. Die kun je vinden in de wagons 1, 4 en 10. Daar scannen we je ticket, krijg je je polsbandje, beurskaartje, lotnummer en goodiebag.

Vervolgens ga je genieten van de reis, de games, de gezelligheid en van alles wat de Tweakers Express tot een unieke belevenis maakt. Zorg voor contant geld als je iets wil kopen aan de bar; we hebben helaas geen pinautomaat bij ons in de Tweakers Express.

Bij de infobalie in wagon 5 verkopen we wat Tweakers-merchandise, uitsluitend tegen contante betaling. Dat doen we anders nooit, dus pak je kans. We hebben een beperkte hoeveelheid zonnebrillen en petjes, en op = op.

Naast de verschillende lanparty’s is er ook het Gamen voor 'handhelden'. Mocht je willen handheld-gamen, dan kan dat weer in de wagon van onze eigen Glaanie, In de ochtend wordt dat waarschijnlijk een Mario Kart 7 Grand Prix, verder gewoon gezellig samen gamen. Dus neem je handheld mee!

In Keulen

Rond een uur of elf zijn we in Keulen en begint de Gamescom. Let op, er is een extra veiligheidscontrole bij de ingang van de Gamescom. Alle tassen moeten worden gecontroleerd. Werk mee en hou je tas open en klaar voor controle, des te sneller ben je binnen. Meer hierover in het forumtopic.

Natuurlijk kun je na een bezoek aan de beurs de stad in. Je loopt richting het station Messe Deutz, je neemt de brug over de Rijn en je staat in het centrum van Keulen. Je kunt ook met het openbaar vervoer; je toegangskaartje voor de Gamescom geldt ook als vervoerbewijs voor trein, tram en bus binnen Keulen.

Er zijn veel gezellige kroegen en terrassen; je kunt er een heerlijk Kölsch biertje drinken of iets gaan eten in de talloze restaurantjes. Ga bijvoorbeeld lunchen in een origineel Keuls restaurant. De winkels zijn open tot een uur of acht; de echte shoppers moeten de ‘Schildergasse’ met een bezoekje vereren. Mocht je een museum willen bekijken, het Romeins-Germaans museum is een aanrader. Ook het chocolademuseum is wereldberoemd en het bezoeken zeker waard. Kortom, ook in Keulen zelf hoef je je niet te vervelen.

De terugreis

Rond vijf uur verzamelen we voor de mensen die dat leuk vinden bij de Café Especial, de Mexicaan tegenover het station. Hier kun je gezellig een drankje nuttigen met de Tweakers Express-crew of een hapje eten als je eens iets anders wil dan de Mac of Subway.

Om 18:00 uur vertrekt de Tweakers Express vanaf spoor 12. We hebben weinig tijd om de hele groep in te laten stappen. Probeer jullie een beetje te verspreiden over het perron, zodat we snel kunnen vertrekken.

We moeten de lanparty’s na het instappen in Keulen eerst starten. Daarom kan het een paar minuten duren voordat je er terechtkunt. Geef de mensen van Tweakers daarvoor de tijd en de ruimte. Zodra we up en running zijn, kan er weer gespeeld worden.

Loterij

Om ongeveer half zeven begint de trekking van de loterij in de Express Café-wagon, in het schema nummer 7. We roepen na afloop de winnende nummers om en hangen geprinte lijsten met de winnende lotnummers op in alle wagons. Maandag posten we ze ook in het Tweakers Express-topic op het Forum.

Deze update zou geen echte Tweakers Express-update zijn zonder nieuwe prijzen in de loterij. We hebben dus nog drie prijzen toegevoegd.

Er ligt een Steelseries Siberia 350 klaar in de prijzenkluis. Dat is echter niet de enige headset; Creative heeft twee pakketten ter beschikking gesteld voor de Tweakers Express. Met een gamingheadset, een andere accessoire en een exclusieve Creative T-shirt of hoodie.

Pakket 1
Creative Sound BlasterX H5
Creative Sound BlasterX G1
Creative T-Shirt XL

Pakket 2
Creative Sound Blasterx H7
Creative Sound BlasterX AlphaPad
Creative hoodie maat S

Dat was het voor nu, wij gaan in de komende dagen de Tweakers Express opbouwen. Hou onze social media in de gaten voor sneak peeks. Tot zaterdag en heel veel voorpret!

Reacties (105)

Wijzig sortering
Dus waar GamesCom ons allemaal streng afraad een tas mee te nemen zet Tweakers een paar honderd man voor de deur af met een goodiebag?

Hoe lang kan die tassencontrole bij GamesCom worden? Want straks staan we allemaal twee uur in de rij omdat we een goodiebag mee hebben.
Kan je die niet gewoon op de trein achterlaten? Kan me niet voorstellen dat iedereen tijdens de rit die goodiebag (en zijn/haar eigen bagage) ook continue binnen handbereik zal houden.
Ja, dat kan. Op eigen risico, dat wel.
Of de goodiebags op de terugweg verdelen als een soort "Afterparty" pakket :*)
We kunnen ze niet kwijt, anders hadden we dat wel gedaan. Ze staan nu net als vorig jaar klaar in de zitwagons.
Ja zou wat worden als jullie daar ook nog op moeten gaan letten :)
Vorig jaar heb ik ook eea achtergelaten in de trein. Plastic tas met o.a. een jas en wat te eten (verder geen dure spullen). Je moet alleen op de terugreis even in de gaten houden waar je instapt ;)
Ja en vergeet niet dat de loc aan de andere kant staat op de terugweg. Dus als je achter bent uitgestapt moet je voorin weer instappen (op dezelfde plek op het perron dus!)
Ja dat ging vorig jaar fout mij mij :p
Naja fout alles lag netjes in het bagage rek dus gewoon even rustig daar heen gelopen tijdens de reis.
Zolang er een grote groep ongeveer gelijktijdig met de zelfde tassen aankomen met de zelfde inhoud zal het snel gaan. Dan hoeven ze met een snelle blik alleen te kijken wat er anders is aan de inhoud van de Tweaker ervoor. Ik denk dat het wel mee gaat vallen.
Dat zou natuurlijk oliedom zijn. Het enige dat een kwaadwillende dan hoeft te doen is met 30 man aan komen zetten die identieke tasjes bij zich dragen en dan achteraan te gaan lopen met een tas waar een iets andere inhoud in zit. :P
De afwijkende inhoud valt op wanneer je 29 keer de zelfde inhoud hebt gezien.
Nee, juist niet. Zo zitten we psychisch niet in elkaar... dan verwacht je de 30e keer ook diezelfde inhoud en kan het zomaar zijn dat je een verdacht voorwerp over het hoofd ziet (voor literatuur, zie o.a. de 'illusion of attention' in het boek 'The Invisible Gorrila').

Dat is ook een van de redenen dat dat soort dingen bij vliegvelden ook lang niet altijd opgemerkt wordt. Zelfs ondanks de scanapparatuur.
Probleem is niet alleen dat we qua inhoud erop hebben gerekend dat de goodiebag op de heenweg wordt uitgedeeld. De opslag is ook een probleem. De tassen staan volgens plan klaar in de personenwagons en er is geen andere ruimte beschikbaar om ruim 40 dozen met 700 goodiebags op te slaan.

Ons hele plan was al gemaakt toen de gamescom met deze aankondiging kwam. We hebben echt gekeken of het anders kon maar daarvoor was het gewoon te laat. Je kan je goodiebag op eigen risico in de trein laten liggen.
Afgaand op posts op Reddit gaat het controleren van die rugzakken erg snel en veroorzaakt het weinig vertraging:
https://www.reddit.com/r/..._bag_controls_and_queues/

Gezien wij pas om 11u toekomen verwacht ik niet echt problemen :)
Vandaag 3 keer langs een controle geweest met een tas met meerdere vakken, na minder dan 30sec loop je weer door. En er staan een stuk of 10 checkpoints naast elkaar, you do the math.
Ik denk dat de vertraging wel mee zal vallen. Normaal heb je een gigantische rij die vaak niets te doen heeft omdat ze wachten om binnen te komen. In die rij worden je spullen gecontroleerd (bij mij wel grondig, maar vandaag was er ook niet zo'n rij als op de andere dagen). Het scheelt was wel als je geen tas bij je hebt (ik had een plastic tasje bij me, geen rugzak).
Ik ben donderdag geweest, kleine rugzak met aardig wat spullen erin. Ik had de rugzak al open gemaakt, ze keken er even in en kon gelijk doorlopen. (max 5 sec, rond 11:15 door de controle gegaan)
Het is blijkbaar logistiek lastig om die goodiebag op de terugweg pas uit te delen, niks aan te doen dus...
Ik doe een rondje beurs, en dan ga ik denk ik de stad in. Er zijn vast meer mensen die daar zin in hebben. Misschien leuk om me een groepje de stad in te trekken? :P :)
Ik en veel van mijn collega's ook. Even de beurs bekijken, cosplay outfits checken en daarna een terrasje pakken. Geen zin in lange rijen maar wil altijd wel even de sfeer proeven op de beurs zelf. Dus genoeg mensen die de stad in gaan daarna!
Ik duik dit jaar denk ik direct in de Kölsch!

[Reactie gewijzigd door Misha op 18 augustus 2016 08:12]

IN? I'd like to see that.
We nemen allemaal een zwembroek mee toch?
Jeuhhhh oOo
Ik ga ook de stad in met een medetweaker, ik weet alleen niet of wij ook de beurs opgaan. :P
Ik vind het een behoorlijke herrie daar.

Is de DOm daar trouwens voor een schappelijk bedrag te beklimmen ofzo? :)
Een dagje Keulen, daar wil je wel van alles uithalen, als dat lukt... Nog meer idëeen? De hele dag bieren, eten, happen en schnappen is ook zo.... lui :+

[Reactie gewijzigd door AW_Bos op 17 augustus 2016 16:14]

Jah, toch even een rondje beurs doen. Daar is deze reis toch wel voor, behalve free stuff uit de trein?
Het is niet alleen free stuff in de trein, maar veel meer dan dat ;).
Beurs vond ik voorgaande jaren altijd tegen vallen, dat is voor mij ook zeker niet de reden om mee te gaan met de TE. :+
Deal :D
Zeef, wellicht voor de volledigheid even bij het kopje "Wat moet je meenemen voor de Tweakers Express?" vermelden dat er een geldig identiteitsbewijs mee moet?
Misschien autistisch, maar better save then sorry ;-) (volgens mij stond het bij een vorige update er wel bij)
Net maar even met spoed een nieuwe aangevraagd :X
Oeps, succes... Gaat dat wel lukken dan op tijd?
Als het goed is wel... anders maar hopen dat een rijbewijs ook goed genoeg is O-)
Om 7:15 op Utrecht CS zien te staan.... :O
*/me pakt luciferstokjes*
Zouden ze in Köln ook Volt cola hebben?
Ik heb hem ieder jaar bij me, maar ik heb hem alleen gebruikt om een leeftijdsbandje op te halen. Dus zeker meenemen, maar stel je bent hem vergeten heb je een kans dat er niet naar gevraagd wordt.
Is hij nu kleiner geworden? Vorige jaren waren er geloof ik toch 15 wagons?
Handig om te weten waar ik nu groningen moet zijn :)
Tot zaterdag iedereen ;)
Zou vreemd zijn, aangezien dit jaar wel meer passagiers mee kunnen.
Ben wel even benieuwd wat rijtuig 13 (de laatste dus) zo anders maakt dan de andere rijtuigen, aangezien die minder personen kan meenemen. Is dat de stilte wagon wellicht? :)

Gezien de aangescherpte beveiliging, ga ik er eigenlijk vanuit dat ik niet de enige zal zijn dat ik geen eigen tas met broodjes en drinken e.d. ga mee zeulen, omdat men bij de Gamescom alle tassen controleert. Hopelijk houdt de catering daar ook rekening mee. :)

[Reactie gewijzigd door CH4OS op 17 augustus 2016 12:17]

Vaak is de laatste wagon ook een stuurwagen met kabine als de trein de andere kant op moet ;)
Nope niet hier... In Keulen loopt de lok om.
alleen heb je die in principe niet nodig omdat je naar koln messe/deutsch gaat en dat is een normaal station ( koln haubtbahnhof is een kop station waar je dus 2 loks ( of gewoon 1 die ook kan duwen ) voor nodig hebt omdat je op dat station ook geen rangeer spoor hebt)
Köln Hbf is ook een doorgaand station zoals Amsterdam C. Toch keren veel ICE's naar Nederland hier omdat de neus vanuit Frankfurt toch de verkeerde kant op staat.

Ik vermoed dat dit laatste rijtuig een bagage afdeling heeft, of eerste klasse is.

[Reactie gewijzigd door cazzer22 op 17 augustus 2016 15:49]

Is dat de stilte wagon wellicht? :)
Nee, de stiltewagon is wagon 12. Wagon 13 wordt gebruikt door de sponsoren en door de organisatie en is off-limits. :)
Ah een variant van de escape room ... de break in room :+
We denken het net te redden zo. Alleen tussen Venlo en Keulen zitten we 'vol', maar de ervaring leert dat niet alle zitplaatsen worden gebruikt. Dus hebben we een zitwagon omgeruild voor een extra evenementenwagon. ;)
Grootste chaos in de trein was toen de gepersonaliseerde powerbanks uitgedeeld werden. Aangezien dat nu niet het geval is zal alles veel prettiger verlopen. Verder was het nog redelijk te doen met de drukte in de trein. Er was altijd wel 1 van de zitwagons aardig leeg dus een zitwagon omruilen voor een extra evenementenwagon klinkt super!!!
Hoe weet je dat er geen gepersonaliseerde items worden uitgedeeld? ;)

Tegen de tijd dat men bij de "K" was, was het gelukkig al wat rustiger en kon ik na het afhalen van de powerbank direct plaatsnemen achter een LAN pc.
Ze hadden toen al gezegd dat hoe leuk het idee was misschien toch niet zo slim was om te doen. Wat suggereert dat ze het dit jaar niet doen. Ook krijg je je goodiebag bij het instappen, met 3 locaties in de trein waar je kan inchecken zou het nog chaos brengen om de goodiebags bij de juiste persoon te brengen.
Dit jaar géén gepersonaliseerde items. Thank god. :P
Ja de chaos was wel een drama.. Zeker ook omdat de PA het niet overal deed en mensen door de trein moesten lopen om de beginletters om te roepen :)

Maar het was wel een heel leuk aandenken, ik gebruik hem nog vaak. Krijg er ook wel eens opmerkingen over :P
Nog altijd minder druk dan het duitse ov naar Gamescom :P
Ga verder niet mee maar volg het met interesse en dit valt me op:
De winkels zijn open tot een uur of acht;
Terwijl er verzameld wordt om 17:00u bij t station :?
We moeten nog terug en beetje schappelijke tijd thuis? Mensen uit Groningen zijn zowat 24 uur op de been (zie 4 uur met de bus vertrekken :O )

[Reactie gewijzigd door RobbyTown op 17 augustus 2016 14:24]

Je begrijpt m'n punt niet denk ik :) "De winkels zijn tot 20u open maar je moet om 17u weer terug zijn", waarom erbij zetten dat alles tot 20u open is als je daar niks aan hebt omdat je dan allang weer op de terugweg bent?
Misschien vanwege het volgende: (kan niet in zeef zijn gedachte kijken)

Normaal sluiten de winkels om 17 of 18 uur op zaterdag. Mocht je de stad ingaan om en bedenken even shoppen/kijken/drankje doen, oh nee laat maar ze kijken je toch de winkel uit want gaan zo sluiten.
Nou vertrekken we om 18:00 stipt, dus ik denk dat de problemen hiermee wel meevallen. ;)
Sterker nog, 4 uur vertrekken is voor mij half 3 opstaan. Maar dat hebben we er voor over. Ben alleen benieuwd naar een schatting van de aankomsttijd in groningen s'avonds.
Om 17 uur een drankje is optioneel. Vorig jaar zaten we daar zelf een biertje te doen en schoven er veel mensen vroegen er zo af en toe mensen of ze mochten aanschuiven. Vandaar dat we het nu in de aankondiging zetten. Je hoeft dus helemaal niets, behalve om 18:00 in de trein terug zitten. ;)
Misschien ten overvloede maar is dat cafe wel op de hoogte van de plannen? Ik vraag me af of ze een flashmob van (maximaal) 700 man gaan waarderen :) Geen idee hoe groot het is maar dat zijn best veel mensen (zeker bovenop de gewone gamescom drukte).

Wel een leuk idee, ik heb vorig jaar maar een beetje op de trappen van het stationspleintje gezeten daar maar er was niet echt veel te beleven. Dus ik kom ook langs!

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 17 augustus 2016 20:48]

Maak je geen zorgen. Niet iedereen verzamelt daar. En vol = vol.
Dus ik kom ook langs!
omg :S

[Reactie gewijzigd door zeef op 17 augustus 2016 21:33]

omg :S
Sorry :) Ik bedoelde alleen dat ik het een goed idee vind dat jullie een meetup organiseren omdat ik dat vorig jaar een saai uurtje vond, vergeleken met de rest van de dag. Dus dat ik dat van die flashmob niet negatief bedoelde (en inderdaad, niet iedereen komt natuurlijk).

Maar ik denk dat ik dit jaar toch 's middags de stad in ga,
Anoniem: 372172
@zeef18 augustus 2016 06:37
Jeeuuhhh oOo
Mijn Magikarps kunnen niet wachten, ze zijn ongeduldig aan het splashen nu ze voor het eerst naar het buitenland gaan. Ben benieuwd of ik met mijn Magikarp fisherman cosplay net zo leuke reacties krijg als met mijn Link cosplay in de trein en op Gamescom :)
Zolang je hier de trein maar niet mee opstapt, want dan gaat er een gebrek aan ruimte zijn :p

https://www.youtube.com/watch?v=lxg7ZYXfahg
Maak je geen zorgen om een Snorlax. Ik jaag ze wel weg met mijn Magikarp. Als hij ligt te slapen dan speel ik wel even op mijn pokefluit en jaag hem daarna weg. En mijn Magikarp zijn niet zo groot, Gemiddeld wordt een Magikarp 90cm groot, maar ik zal niet mijn grootste vangsten mee nemen.

[Reactie gewijzigd door Musical-Memoirs op 17 augustus 2016 13:51]

Er dan tegengaan schoppen weg trein :+ hallo gyrados.
Nee hoor, maak je geen zorgen. Ik heb heel bewust alleen maar Magikarps die of Lv.100 of Lv.5 zijn mee. De Lv.5 Magikarps hebben nog aardig wat training nodig en de Lv.100 Magikarps zijn voorbij het punt om te evolueren.
Wil namelijk niet meer het risico lopen dat het per ongeluk gebeurd.
En mijn Gyarados heb ik helaas nooit gevonden...
https://youtu.be/SLOc1vNzPso dit gebeurd dan met magikarp :D

[Reactie gewijzigd door wsy1 op 18 augustus 2016 10:43]

Volgend jaar maar weer eens via RotterdamCS rijden.. ( of een bus vanaf belgie en zeeland via rotterdam naar utrecht ;) )
Ik heb zelf niet echt veel met games meer, maar battlefield 1 begint toch wel te kriebelen en het VR gebeuren word ook met de dag leuker.

Anyway veel plezier..
Er was een bus uit Belgie maar vanwege 0 aanmeldingen is die weer geschrapt. Is bij 1 van de vorige updates gemeld.
Vanuit Belgie was maar een idee.. maar zie ook dat deze natuurlijk dan het beste bij Eindhoven kan aankomen dan eerst via RotterdamCS naar Utrecht. Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar Rome... Je kan ook denken aan een Den-Haag-RotterdamCS-Breda-S'Hertogenbosch bus lijntje..
Maar als er geen vraag is, dan houd het snel op natuurlijk. Ik had zelf ook ergens langs de lijn een hotelletje kunnen regelen een dag van te voren, en daar opstappen. Maar voor de ene dag en het gebrek aan een absolute noodzaak was het me het net niet waard...

Niks ten nadele aan tweakers... keuzes gemaakt en verder toppie geregeld enzo..
Al met al zal zo'n buslijn veel trager zijn dan domweg de trein nemen vanuit die steden ;)
Of het dan minder leuk/praktisch is, is lastig te voorzien, maar dat was vziw de redenatie om verder vanuit o.a. Rotterdam en Den Haag geen bus te regelen.
LOL is ook weer waar...Maar een touringcar bus zou je op elk tijdstip kunnen laten rijden. Er is eigenlijk maar 1 trein vanaf RotterdamCS die de 7:30 nog haalt met een normale reistijd. Anders kan je het nachtnet nemen naar Amsterdam :)

Een half uurtje later zou al helpen denk ik.. Maar realiseer me ook wel dat er alleen zo vroeg nog plek is op het spoor voor een speciale trein in de randstad.

Naja ik zeik waarschijnlijk gewoon teveel, want er lijken niet zoveel mensen een probleem mee te hebben..

[Reactie gewijzigd door F-I-X op 18 augustus 2016 09:44]

Dat zeiken valt wel mee, in eerdere updates ging het ook vaak over die vraag :)

Dus je bent zeker niet de enige die het handig had gevonden. Het is helaas wel zo dat het niet echt onze keuze is hoe die trein van vertrekpunt naar eindpunt rijdt. En Rotterdam is niet automatisch een optie daardoor. Een extra bus regelen zou vast wel gekund hebben, maar zie mijn vorige reactie.

De vertrektijd hangt natuurlijk niet alleen samen met de ruimte op het spoor. Een half uur later vertrekken betekent ook een half uur korter in Keulen zijn en de aankomst is al relatief laat :)
Anoniem: 372172
17 augustus 2016 13:31
hoi :) jij gaat zeker niet mee met de Tweakers Express :D
Hoezo? Ik ga wel mee hoor en de volgende die reageert volgens mij ook hoor! Ja toch?
Nope. Maar ik wens jullie keiveel plezier! :+
Aw... dat is jammer...
Maar bedankt!
De nada. Plaats maar lekker veel FFXV info op GoT! _/-\o_
Heel misschien... Ik wil vooral nieuwe VR ervaringen op doen. Misschien dat ik bij de Playstation VR demo Final Fantasy voor geschoteld krijg. Ben namelijk benieuwd wat de kwaliteit van de Playstation VR is. Console VR zal niet zo goed als mijn HTC Vive zijn, maar kan VR wel mainstream maken wanneer de prijs/kwaliteits- verhouding goed genoeg is.
FFXV heeft ook VR haha.

Maar goed. Nogmaals veel plezier en ik zie de samenvatting vanzelf wel hier op t.net
Yea ik heb er zin !!
Kan niet wachten! Zie jullie allemaal zaterdag!

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee