Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Tweakers Express: nog 7 dagen

13-08-2016 • 06:00

61 Linkedin

De Tweakers Express gaat volgende week al rijden, dus het zijn drukke tijden op Tweakers HQ. Vandaar een extra update deze week. Hebben jullie er al een beetje zin in? Wij wel! Als je nog geen kaartje hebt, wacht niet te lang; de Gamescom is al uitverkocht en het gaat hard met de Express. Kijk snel op de actiepagina voor de allerlaatste tickets.

Wat is er allemaal te doen in de Tweakers Express?

Alternate & Nvidia
In de wagon van Alternate en Nvidia zijn diverse plekken beschikbaar om te gamen. Daar staan niet zomaar wat machines; Aternate en Nvidia pakken lekker uit met dikke gamingbakken. Wat kun je daar spelen? Compo's met Counter Strike: Global Offensive, en head to head bij Street Fighter en Mortal Kombat X.

ASUS
In de wagon van ASUS staan diverse gamingdesktops en -laptops klaar voor onder andere Counter Strike. Daar kun je ook leuke prijzen winnen in een competitie. Jullie spelen als team tegen elkaar in Counter Strike: Global Offensive. Daarnaast verloot Asus een gloednieuwe Republic of Gamers-gaminglaptop.

De Tweakers lanpartywagons
De Tweakers lanpartywagon I wordt gesponsord door Medion Erazer, LG en Linksys. In deze LAN-wagon zijn acht plekken om te gamen op Medion pc’s en laptops met 34” schermen van LG. Wat kun je hier doen? We hebben een aantal games voor jullie geselecteerd: Call of Duty: Black Ops III, FIFA 2016 en TrackMania.

Een van Nederlands bekendste gamers op Youtube, Yarasky, gaat ook mee. Je kunt hem uitdagen voor een potje Call of Duty: Black Ops III, maar of je ook van hem kunt winnen, dat is nog maar de vraag. De tweaker die weet te winnen van Yaraski krijgt naast eeuwige roem een REKT. t-shirt. Yaraski komt niet alleen, zijn sponsor Monster Energy komt ook met gratis blikjes Monster Energy voor iedere passagier. Op de heen én terugreis.

Dan is er ook een Tweakers lanpartywagon II. Deze lanpartywagon wordt mede mogelijk gemaakt door Medion Erazer, Iiyama en Linksys. Hier speel je de favoriete shooter van de Tweakers redactie: Unreal Tournament 2004 op 22”-, 24”- en 27” Iiyama-G-Master-monitoren. We spelen Instagib Capture The Flag, volgens dezelfde setting als tijdens het potje #piew op HQ. Ga jij winnen van de redactie? Je kunt in de lanpartywagon II ook Rocket League spelen.

Express Café Wagon – by Acer
In de Express Café Wagon kunnen jullie een hapje of een drankje halen aan de bar. ‘Is er nog meer te doen in dat Express Café?' Oh jazeker. Tijdens de rit naar Keulen mag je Sjoerd 'Wag'’ Willems van mCon eSports uitdagen om de beste score te behalen met Rocket League en/of de snelste tijd met TrackMania. Diegene die de beste score behaalt, wint een coole Acer Predator 8-gametablet.

Loterij

Natuurlijk zit er weer meer in de pot om te winnen. Voor jullie ligt klaar een Razer Man O`war-headphone. Een Yaraski pakket met daarin een REKT. t-shirt, een Yaraski limited edition powerbank en de originele Yaraski-cap. Linksys maakt twee tweakers blij met een WRT 1900AC router.

De trekking van de loterij is in de Express Café Wagon rond half zeven. De uitslagen zullen we omroepen via de geluidsinstallatie in de trein. Dit jaar zullen we ook lijsten met de uitslagen ophangen in alle wagons. Daarop zullen we ook zoveel mogelijk uitslagen vermelden van de andere acties in de Tweakers Express.

Bijna klaar

Ben je nu alsnog overtuigd? Ga snel naar de actiepagina en koop een van de laatste kaartjes voor de Tweakers Express. In de volgende update de samenstelling van de hele trein, de laatste nieuwtjes en wie weet is er nog een leuke prijs voor de loterij bij gekomen. Tot dan!

Reacties (61)

Wijzig sortering
Toch wel jammer, dat er weer niets vermeld is over de aangescherpte beveiliging naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Duitsland en wanneer 'we' de goodiebags krijgen. Hier was in de vorige update namelijk ook al om gevraagd. Heb ik wellicht wat gemist? Want het voorpret topic volg ik niet dagelijks of zo.
Over de goodiebags

We hebben nog eens naar de goodiebag gekeken en we gaan ze op de normale wijze uitdelen. Om een aantal redenen. Allereerst de belangrijkste reden: hij is voor jullie! We willen ze graag uitdelen. Er zit bijvoorbeeld een voucher in voor een gratis drankje. Die willen we graag uitdelen. Deze zit al in de tas en om die nou uit de tassen te halen is nu niet meer mogelijk.

Daarnaast is ons logistieke proces in de trein zo ingericht dat je bij het inchecken je polsbandje krijgt, het gamescom kaartje en de goodiebag. We kunnen niet noteren wei 'm wel meeneemt en wie niet. Ook ontbreekt ons simpelweg de ruimte om 700 goodiebags op te slaan in de trein zelf.

We zullen bij de update vlak voor vertrek stilstaan bij de security updates van de gamescom.
Iedereen heeft het nu over security bij Gamescom, heb ik iets gemist?
De gamescom gaat bij de entree alle tassen controleren.
Hoezo dat nu weer? De "tereurdreiging"?
Maar geen Starcraft of Warcraft? Damn :( Ik had dat wel leuk gevonden.

Ach ja, genoeg te doen :)
De games moeten werken zonder internet.
Starcraft en warcraft kunnen op lan gespeeld worden. Ik heb het dan ook over starcraft 1 en warcraft 1/3 :)
Zeef heeft er 10 augustus het volgende over gesteld, dus volgende week kan je daar een update over verwachten.

https://gathering.tweakers.net/forum/view_message/47921269
We zullen bij de update vlak voor vertrek stilstaan bij de security updates van de gamescom.
De goodiebags krijg je als je jouw trein kaartje laat scannen (dan krijg je ook direct lot voor loterij enzo). Ik las ergens zoiets.
Ik zou graag mee willen gaan. Helaas woon ik veel te ver weg. Een zooi Tweakers in een Trein: Dat kan alleen maar lol zijn. Behalve als iedereen in z'n uppie naar z'n phone zit te staren. Hoeveel kost het bier in de barwagon?
Anoniem: 372172
@HMC13 augustus 2016 07:08
Een cola kost 2 euro, een biertje 2,50, koffie en thee 1,50 :)
Hoeveel kost het bier in de barwagon?
Prijslijst
Vorig jaar was een hele gezellige ervaring, iedereen was erg spraakzaam.
Ook heel logisch, door de overlap aan interesses kan je makkelijk met elkaar praten.
Zijn er ook livestreams? Tweakers die niet meegaan kunnen meekijken.
Aangezien er niet echt vanuit gegaan wordt dat er stabiel internet gaat zijn, lijkt me niet dat een livestream uberhaupt technisch mogelijk gaat zijn :)

Hoewel ik me verder niet met de organisatie heb beziggehouden, verwacht ik niet dat dat komt :)
Helaas hebben we geen internet gedurende de reis. Dus ook geen stream. Wel komt er natuurlijk een aftermovie.
Maar er zijn misschien wel Tweakers die een FB of Periscope streaming op kunnen zetten ;).
Ik wil graag mee, maar er gaan verder geen vrienden van mij mee... is het aan te raden om nogsteeds mee te gaan, dan wel alleen?
Anoniem: 372172
@peize913 augustus 2016 14:08
Ik ga nu voor de derde keer mee en ga altijd alleen en vermaak me prima :)
Alleen de treinreis zelf is al hilarisch :D
In dat geval zie ik er naar uit om met iedereen mee te gaan :D
Waar stap je op? We kunnen wel samen reizen.
Bus vanaf Groningen, dus dat is Utrecht.
Oh ik stap op in Amsterdam :/
Al kan het dan nog steeds :p

[Reactie gewijzigd door YarikFL op 13 augustus 2016 14:33]

Ik heb mijn kaartje al gekocht :D dus het komt goed
Blijf nog steeds met een vraag zitten waar geen antwoord is opgegeven.

Ik heb pas mijn abbo verlengd kan ik dat dan later in laten gaan?

Stel ik pak ticket + abbo dan kom je ook op 89 uit dan dien ik geen abbo meer te pakken.
Die verlenging van de combideal komt dan achter je lopende abonnement aan. Dus als je abonnement nu loopt tot 16 maart 2017 en je neemt de combideal. loopt je abonnement tot 16 maart 2018.
Thnx voor de info, ik ben erbij :). Abbo status voor de volgende keer staat erbij. Nice

[Reactie gewijzigd door RobbyTown op 13 augustus 2016 20:26]

Ik denk dat je beter even een mail naar iemand kan sturen, ipv te hopen dat Zeef ofzo je vraag ziet en antwoord geeft. :)
Ik heb het abbonement pakket gekocht, hoe word mijn abbonement op tweakers nu geldig?
Regel ik vanavond nog voor je. ;)
Ik zie het :D bedankt
geef mij een pc met bo III en ik reck hem wel efkes ;p
Ik kan er helaas niet bij zijn dit jaar , 'moet' met mijn vriendin op vakantie :(
Wees blij dat je dat kan, maar zo te zien gaat Tweakers voor je vriendin :+
Jammer dat ik er niet bij kan zijn, had graag non-stop Csgo willen spelen bij Asus :) Verwacht wel voor de aanwezigen dat ze dan mogen spelen op de nieuwe Asus PG248Q.
Ik neem aan dat je af en toe wel moet wisselen als anderen willen spelen? Dat is dan geen custom crosshair of eigen account?
Doorwisselen zal sowieso wel moeten, gegarandeerd dat aan het eind van het potje al iemand klaarstaat om ook even te spelen :) Eigen account schiet sowieso niet echt op door gebrek aan internetverbinding :p
Voor mij de eerste keer en ik kijk er erg naar uit!
Vraagje n.a.v. de genoemde veiligheidsmaatregelen, tassencontrole bij de ingang:

Is het niet mogelijk in de trein, die naar ik aanneem niet onbemand, of anders na aankomst bij een perron in Keulen blijft staan voor de terugreis, om voor hen die dat willen, tegen betaling en voor eigen risico, hun overbodige spullen, verdeeld over meerdere inneempunten/wagons afgifte punten aan een soort van garderobe af te geven, tegen afgifte van een bonnetje of zo?
Ik las iets van gebrek aan opslagruimte in de trein. Het is wel een mogelijkheid om een extra bron van inkomsten te genereren (voor niets gaat de zon op), alleen voor diegenen die dat willen, met sluiting bijv. 15-30 min. voor aankomst in Keulen.
Misschien mag je ook al geen eigen drank- en etenswaren in het Gamescom gebouw meebrengen en dus moet je de wat hoger geprijste waren aldaar aanschaffen.
Het lijkt mij belangrijk voldoende contant (munt-) geld mee te brengen, vanwege verwachte lange rijen bij pinautomaten, en sneller afrekenen bij de shops (?), drink-en eettenten.
"Nur Bares ist Wahres".
Bovendien kan men in de Tweakers express de versnaperingen alleen contant afrekenen.
(Of inhuren van een pinapparaat via bijv. Rentapin door Tweakers?)
Bedankt.

[Reactie gewijzigd door Raybro op 13 augustus 2016 20:22]

De trein staat tijdens ons bezoek aan Keulen op een emplacement. Dat is in principe niet toegankelijk, ook niet voor ons. Je mag je spullen in de trein achterlaten, OP EIGEN RISICO.

In de Tweakers Express is het inderdaad cash only betalen.

[Reactie gewijzigd door zeef op 13 augustus 2016 21:46]

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee