Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 2 november 2022

Call of Duty Modern Warfare II - Net zo memorabel als de originele 'MW2'?

Call of Duty Modern Warfare II biedt een singleplayer-campagne die audiovisueel een flinke stap vooruit zet ten opzichte van vorige games in de serie. De gameplay biedt veel variatie, met daarbij ook een aantal leuke 'throwbacks' naar missies uit de oude Modern Warfare-games. De multiplayer heeft vooral veel spelmodi die je al kent, maar dat is zeker geen minpunt; veel fans zouden bijvoorbeeld Headquarters of Search and Destroy niet willen missen. Daarbij komt dat er met Invasion en Prisoner Rescue twee leuke spelmodi zijn toegevoegd, waarbij de ene meer geschikt is voor casual spelers en de andere competitieve spelers zal aanspreken. Het is wel jammer dat er in en rond die multiplayer dingen misgaan of ontbreken. Ook wordt de Raid-modus later pas toegevoegd. Hij biedt in potentie interessantere gameplay dan de wat oppervlakkige co-op-modus die nu al in de game zit. Modern Warfare II is uiteraard ook de basis voor Warzone 2.0, maar die gratis te spelen afdeling van het spel verschijnt pas op 18 november. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
0
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
0
K.Y 4 november 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, Windows

Ligt wat aan de dure kant, maar voor de rest vind ik dit wel echt leuk. Eerlijk gezegd niet zo veel plezier gehad in een COD spel sinds COD AW

Pluspunten

  • Gameplay
  • Campaign

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 2

MichskeNewbie 30 december 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, PS4 & PS5

Deze game zit geweldig in elkaar, ook de mechanics zijn tof, alleen vind ik het jammer dat er mensen op zitten die online wall hacks en aim-bots gebruiken, wat het dan weer on-eerlijk maakt voor de eerlijke console- en pc gamers.

Pluspunten

  • Zeer realistisch

Minpunten

  • Niet hack-proof

Eindoordeel

Score: 3
TheDudez 22 december 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, PS4 & PS5

Goede game maar hier en daar bugs die makkelijk hadden gezien moeten worden. Zeker voor deze prijs.

Pluspunten

  • Tof spel

Minpunten

  • Te duur
  • Bugs zo als er uit worden gegooid omdat geluid op vrienden alleen staat

Eindoordeel

Score: 4
pyro-tukker 8 november 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, PS4 & PS5

Meerdere jaren geen COD meer gehaald omdat het berg afwaarts ging. Ondanks dat, toch dit jaar nog deze nieuwe versie gekocht en ik heb er geen spijt van. Voelt redelijk olkskool aan (op de goede manier) en is gewoon weer lekker knallen zoals vroeger.

Pluspunten

  • Gameplay

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
gr0bi 8 november 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, Windows

Eindelijk weer een deel wat zowel in SP als MP weer lekker weg speelt. Sommige elementen zijn even wennen maar wat mij betreft een aanrader.

Pluspunten

  • Vertrouwde gameplay
  • Graphics single player
  • Via Steam te verkrijgen
  • Nieuwe toevoegingen tov oude multiplayer modi

Minpunten

  • Prijs blijft wat hoog
  • COD points gaan niet mee van battle.net naar steam

Eindoordeel

Score: 4
Renetom 6 november 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, Xbox One & Series S|X

Blij dat ze nu weer een beetje een normale shooter hebben gemaakt zonder teveel futuristische poes pas. De campaign is leuk om te spelen maar is wel kort, verder mis is snelkoppeling menu's voor de multiplayer. Ik heb de PC Versie.

Pluspunten

  • Leuk Campaign
  • Nederland zit in de game.

Minpunten

  • Veel bugs
  • Prijs aan de hoge kant.
  • Menu structuur in game slecht
  • Standaard keybindings/ instelling vreemd

Eindoordeel

Score: 3
soopalicious 2 november 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, Windows

Gelukkig zijn ze weer back to the roots van COD franchise.

Pluspunten

  • variatie van mappen van multiplayer game
  • single player modus
  • stabiele fps

Minpunten

  • crashes en bugs
  • crossplay problemen met audio (headset)

Eindoordeel

Score: 4
macura 30 oktober 2022 Product gekocht

Call of Duty: Modern Warfare II, Windows

Veel problemen met starten van de campaign. veel herstarten, crashes komen veel voor. spel tempo is erg traag. zelfs dagen na de release problemen met de shader optimalisatie. iedere keer als je de campaign wilt spelen moet het spel opnieuw opstarten.

Pluspunten

  • grafisch, ok
  • even terug naar 12 jaar geleden

Minpunten

  • traag
  • bugs
  • geen vrijheid

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Call of Duty: Modern Warfare II?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee