Review door de redactie

Overig - Reviews van je medetweakers - DJI Mini 2, Nintendo Game & Watch en meer

De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. Wij lichten er maandelijks een aantal uit.

12 22 nov '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
6
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
SpeedingWilly 8 november 2020 Product gekocht

DJI Mini 2 - Wit, Zwart

Dit is de ideale (beginner) drone om mee te starten en/of als je per se een drone met een gewicht van minder dan 250 gram wilt hebben (vanwege de nieuwe EU-regelgeving die sinds 31 december 2020 geldt). Een flinke verbetering t.o.v. de DJI Mavic Mini!

Pluspunten

  • Verbindingstechniek (OcuSync 2) is geweldig!
  • 4K@30fps, zeer goed in deze gewichtsklasse!
  • Foto’s kunnen nu ook als RAW opgeslagen worden
  • Prijs/kwaliteit prima
  • Erg licht en compact (op de remote na)
  • Super lange vliegtijd tot 31min, zeker voor zo'n kleine drone!
  • Typisch DJI Mavic (verbeterd) vlieggedrag
  • Goede verbeteringen t.o.v. voorganger Mavic Mini

Minpunten

  • Bouwkwaliteit minder dan andere DJI drones (wel iets verbeterd t.o.v. Mini 1)
  • Geen Obstacle Avoidance: best belangrijk voor beginnende drone vliegers!
  • Komt wat power en snelheid tekort t.o.v. andere DJI drones
  • Nieuwe remote heeft zijn voordelen, maar is erg bulky
  • Flink duurder dan voorganger (+€60,- drone, +€100,- FMC)
  • OccySync 2 transmissie (LiveView beelden) naar remote flink lager dan andere OcuSync 2 drones
  • DJI FLy App mogelijkheden wat minder dan DJI Go 4 App (persoonlijk nadeel)
  • 64-bit (Android) telefoon nodig voor DJI Fly app

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Beeldweergave Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
qless 12 maart 2021 Product gekocht

DJI Mini 2 Combo - Wit, Zwart

Dji's meest lichte drone is nog beter geworden. Er zitten wel wat minder opties op dan de grotere broers, maar door zijn gewicht mag deze meer met de nieuwe regels. Duidelijke verbetering op de mini 1, zoals RAW foto's en 4k filmen met hogere bitrate, sterkere motoren en ocusync 2.

Pluspunten

  • Onder de 250 gram
  • Tot windkracht 5!
  • 4k filmen tot 100 mbps bitrate
  • Raw foto's
  • Sphere modus
  • Ocusync verbinding
  • Accu lader/houder is geniaal

Minpunten

  • Geen obstacle avoidence
  • Geen tracking
  • Controller is wat groot

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Beeldweergave Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

SirJesse93 29 mei 2022 Product gekocht

DJI Mini 2 Combo - Wit, Zwart

Prima product, ook in ‘22.

Pluspunten

  • Vliegtijd
  • Gemak
  • Camera

Minpunten

  • Voelt fragiel (maar is dat schijnbaar niet)

Eindoordeel

Score: 5
Bastiaan P 19 april 2022 Product gekocht

DJI Mini 2 Combo - Wit, Zwart

Perfecte beginner drone, simpele besturing, goede camera met tot 4x zoom.

Pluspunten

  • Camera
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Vliegduur

Minpunten

  • Geen obstacle avoidence

Eindoordeel

Score: 5
catinus 4 april 2021 Product gekocht

DJI Mini 2 - Wit, Zwart

Kan tegen windkracht 6/7. De nieuwe transmissie heeft tot 900 meter storingvrij bereik. Traploos zoombereik tot max 4X. Waardeloze tas, koffer werkt beter. Laat de optie auto overbelichting alarm op uit staan!!! Geeft defect beeld in de live vue(diagonale z/w strepen op verschillende vakken). Gaat (ging ?)automatisch aan na update.

Pluspunten

  • Geweldig
  • Krachtig
  • Prima bereik
  • Inzoom mogelijkheid
  • Mooie kleuren
  • Voldoende mogelijkheden
  • Stiller dan de Mavic Mini

Minpunten

  • Bij updaten gingen instelling resetten
  • Waardeloze tas: telkens de joysticks losdraaien.
  • Je kan de telefoon niet aan de AB laten zitten.

Eindoordeel

Score: 4
sierram 27 februari 2021 Product gekocht

DJI Mini 2 Combo - Wit, Zwart

enorm veel mogelijkheden, indrukwekkend compact. Waardige opvolger van de mavic mini. Belangrijke verbeteringen tov de mavic mini zijn de verbinding met de drone, RAW foto's, 4K video, en hogere windlimieten.

Pluspunten

  • veel drone voor je geld
  • geen drone brevet vereist
  • goede ocusync verbinding
  • RAW foto en 4K video

Minpunten

  • controller met telefoon niet in balans

Eindoordeel

Score: 5
blackgodxx 15 december 2020 Product gekocht

DJI Mini 2 - Wit, Zwart

Gekocht als zijnde mijn aller eerste drone. Ideaal om mee te beginnen gezien de nieuwe EU-regelgeving. Drone doet wat hij moet doen. Remote ligt fijn in de hand en erg prettig dat het scherm (telefoon) aan de bovenzijde zit. 1 woord super!

Pluspunten

  • Occusync 2.0 werkt fantastisch
  • Bereik tot 10km
  • Camera 4K 30fps
  • Scherpe foto's, ook in RAW
  • Licht gewicht (< 249 gram)
  • (Relatief) lange accu duur tot 31 min
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs/ kwaliteit

Minpunten

  • Geen obstacle avoidance
  • Door zijn lage profiel zijn landingsplaatsen beperkt (Zelfs bij kort gras maai je dit omver)
  • Geen active track

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een DJI Mini 2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee