Gebruikers over webshop Paradigit

Ik koop al heel wat jaren bij Paradigit, en ben altijd tevreden over hun klantenservice en de snelheid waarmee dingen verzonden worden.
Ook in hun fysieke winkels altijd snel en vriendelijk geholpen.

Laptop werd dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd door DHL. Extra beveiligd verzonden door de (qr) code die ik moest laten zien aan de bezorger.

Ik heb in het verleden een aantal keer de klantenservice gesproken en nog nooit problemen mee gehad.

Ik had onderzoek gedaan naar het artikel dat ik wilde kopen. Uiteindelijk via tweakers de bevestiging dat de prijs bij Paradigit de beste was en aangezien ik al positieve ervaringen had met de aanschaf van Electronica bij Paradigit heb ik toe gelijk mijn bestelling geplaatst. Het bestelproces was zeer eenvoudig, de communicatie over de voortgang en de levering was allemaal perfect dus ik zal in de toekomst zeker weer bij Paradigit bestellen.

De verzending was snel en op tijd. Een zeer tevreden klant

De emails die je ontvangt zijn snel, duidelijk, overzichtelijk en to the point.

Deco Mesh wifi systeem besteld. Na controle bij tweakers pricewatch bij deze leverancier uitgekomen en besteld.

Levering was snel en het product was goed en stevig ingepakt

Er zijn genoeg manieren om in contact te komen met de klantenservice.

Ben erg blij met mijn nieuwe OLED monitor!
De technische gegevens van de monitor waren uitstekend beschreven.
Paradigit was de goedkoopste in de prijsvergelijking, dus voor het eerst iets bij hun besteld.

Vrijdagmiddag laat in de middag besteld, zaterdag om 13:00 had ik hem al binnen!

Mocht je vragen hebben of hulp, ze zijn goed bereikbaar via telefoon, whatsapp, en chat.

21 juni bestel ik een NAS met extra geheugen speciaal bij Paradigit omdat ze beloven mijn zondagse bestelling maandag te verzamelen en dezelfde dag af te leveren. Voor mij zeer urgent vanwege mijn defect geraakte NAS.
Deze belofte om die maandag te leveren komen ze niet na, en vertellen dat het geheugen niet de volgende dag leverbaar was en daarom kon men niet dezelfde dag leveren. Die reden is onjuist want dit heb ik vooraf gecontroleerd en dit stond zelfs in hun eigen bestelbevestiging. ik heb elders die maandag een NAS moeten aanschaffen. We spreken af dat ik hun NAS bij de deur zou weigeren en dat hierna terugbetaling zou plaatsvinden.
Nu raakt het Pakket wat ik dus nooit in handen heb gehad kwijt en ben ik al twee en een halve week bezig om mijn geld terug te krijgen. Een verontschuldiging heb ik niet van ze mogen ontvangen voor hun fouten en nu laten ze mij ook nog met de gevolgen zitten waar ik niet verantwoordelijk voor ben.

zoals het verhaal al laat zien hebben ze het artikel niet verzonden zoals ik tijdens de bestelprocedure had aangegeven. Omdat ik op zondag bestelde wilde ik wel zeker weten dat ik het artikel toch maandag zou ontvangen. Er stond, maandagochtend verzamelen we de order en zorgen voor dezelfde dag levering.

Ik heb herhaaldelijk contact gehad met de klantenservice maar eerst geven ze de schuld aan mij voor het niet kunnen leveren op de volgende dag hetgeen ik zo kon weerleggen. Hierna werd tijdens de mailwisseling mijn verzoek om mijn geld terug te betalen ontweken. Ik moet wachten tot het pakket dat kwijt is, en wat ik nooit in handen heb gehad, en wat bij track and trace op retour afzender staat als laatste handeling, weer terecht is.

Via de pricewatch de beste prijs uitgezocht voor een Unifi access point, zo kwam ik bij Paradigit uit. Ik had nog een oud account, maar zonder problemen ingelogd en snel besteld.

"Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis" staat er op de site - nou dat klopte. Ik bestelde 23:22 en de volgende dag had ik het pakketje binnen. TOP!

Geen gebruik van hoeven maken, maar een duidelijk overzicht met veelgestelde vragen, snelle chatbot en genoeg contactmogelijkheden met email, telefoon en whatsapp.

Besteld op een maandag en op dezelde dag al verstuurd. Uiteindelijk iets later die week geleverd, maar dat kwam doordat ik zelf niet thuis was. Pakketje was prima verpakt en artikel kwam perfect aan.

Zeer tevreden, uitstekende communicatie, snelle levering. Ook het feit dat je makkelijk een contactadres kan vinden op de website is een pluspunt in mijn ogen.

Levering was snel met een pakketje dat prima verpakt was.

Na wat na onderzoek kwam ik uit bij paradigit. Ik was overtuigd door de reviews die ik hier las.

Ik vind het persoonlijk wel belangrijk om deze eerst te lezen voordat ik ergens wat bestel. En al met al is dit prima bevallen.

Besteld en 2 dagen later in huis, goed verpakt en keurig afgegeven door de desbetreffende bezorger.

Dus vanuit mij een aanrader om hier u aankoop te doen.

Goed verpakt en netjes afgeleverd door de bezorger aan huis.

Op zondag pakket besteld Maandag al in huis. Dit was mijn eerste besteling hier. Was de goedkoopste plek waar ik mijn nieuwe videokaart kon bestellen. (MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO OC)

Alle onderdelen die ik besteld heb waren goed en veilig verpakt.

Bestellen was erg makkelijk en snel geregeld. De levering was daarbij ook nog eens binnen 24 uur wat ik niet had verwacht. Ik kan de online klantervaring alleen maar positief beoordelen

Fantastische ervaring! Bestellen ging supervlot en de website werkt heerlijk duidelijk. De betaalopties zijn ruim en alles werd meteen bevestigd. Echt een top indruk!

Geweldig geregeld! De levertijd klopte precies en de verpakking was stevig en professioneel. Alles kwam perfect aan — precies zoals je hoopt!

Ik heb geen contact hoeven opnemen, maar de klantenservice ziet er uitstekend uit. Duidelijke contactmogelijkheden en snel bereikbaar. Geeft meteen vertrouwen!

Ruim assortiment, al dan niet wat beperkter dan andere online retailers in Nederland. Zoekfunctie en categorieën op de wesbite kunnen nog wel beter afgestemd worden, maar uiteindelijk kwamen we er wel.

Qua prijs in de buurt van anderen, dus weinig op af te dingen. Bestellen gaat in elk geval soepel met een zeer snelle levertijd.

Ze gebruiken wel TrustedShops als optionele dienst en daar ben ik niet echt een fan van. Vooral omdat TS zeer moeizaam en alles behalve gebruiksvriendelijk is, maar dat hoeft niets te zeggen over Paradigit zelf.

Ten slotte, ik vind het altijd zeer irritant als ik een account MOET maken voor een bestelling. Nou kun je bij Paradigit ook als gast een bestelling plaatsen, waarna je alsnog een account gemaakt krijgt voor de bijbehorende bestelling.

Net na de "bestel nu, morgen thuis"-deadline besteld, dus een dagje later binnen dan verwacht, maar dat lag aan mij.

Mocht je het verder relevant vinden, ze hebben DHL als bezorgservice.

Niet nodig geweest, maar wat is het toch een verademing om nog een bedrijf te zien die daadwerkelijk een telefoonnummer en mailadres op de website hebben staan. Was het maar zo transparant bij anderen.

De chatbot mag wel weg. Ik ken nog geen enkele chatbot waar ik tevreden mee ben geweest.

Product was snel te vinden, bestelling was gelijk rond en verzending was snel binnen. Precies zoals het hoort.

Levering was op tijd en was goed verpakt. Perfect zo

Ard_K Karma 1,05K

Prijs van het product was zeer goed, zelfs met de hogere verzendkosten erbij, en bestelling liep makkelijk

Verzending was snel en precies zoals verwacht, maar de uitgekozen verpakking was wat groot voor het product. Ik had een kleine tube thermal paste besteld die, ook in de originele verpakking, prima in een grote envelop had gepast, maar hij kwam in een kartonnen doos.

Genoeg contactmogenlijkheden, ben erg blij dat er ook gewoon een email adres is en niet alleen een whatsapp chat optie.

Het was makkelijk de bestelling te plaatsen en het is een duidelijke site. Verzending was 2 dagen i.p.v. 1 maar dat kan ook aan DHL liggen of aan het feit dat ik met creditcard had betaald.

Ik heb hier een laptop besteld en die werd de volgende dag zonder problemen in perfecte staat bij het afhaalpunt afgeleverd! Ik heb ze tijdens het bestellen gebeld vanwege een probleem met de betaling, en de medewerker die ik aan de lijn kreeg, reageerde snel, was zeer deskundig en behulpzaam: het probleem was snel opgelost. Al met al zou ik Paradigit aanbevelen en zou ik zeker weer bij hen bestellen.

De levering was snel (de volgende dag) en het pakket was onbeschadigd

Mijn telefoontje werd snel beantwoord en ik kreeg nuttig advies om het betalingsprobleem op te lossen

Eenvoudig een bestelling te plaatsen en contact momenten zijn goed.

Product is verder top geleverd en vooral erg onder de indruk van de scherpe prijs. Mijn Garmin was minstens 100 euro goedkoper bij Paradigit dan bij andere aanbieders.

Kom zeker terug!

Top verzending via DHL. Dit gaat helemaal goed en was dezelfde dag nog verzonden.

Enige feedback punt dat ik kan meegeven is dat ik een heel oud account bij ze had maar om het wachtwoord te resetten heb ik de postcode nodig die gekoppeld is aan het account. Deze weet ik helaas niet meer.

Het ging gewoon allemaal heel goed en makkelijk! Ik heb mijn bestelling makkelijk kunnen plaatsen en ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van alles.

Dat ging ook helemaal prima. Ik heb het last minute nog bij een ander plekje laten bezorgen omdat ik toch niet thuis was. Dat was helemaal geen probleem.

Ik heb een Unifi Cloud Gateway Ultra besteld. Het was op voorraad. Bestellen en betalen was heel makkelijk.

Het werd op tijd verzonden en ook op tijd geleverd

Zeer tevreden over de aankoop. Alles werkte direct goed en de kwaliteit voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snelle levering en goed verpakt aangekomen. Product was netjes op tijd binnen zonder problemen.

Goede service en duidelijke communicatie. Alles verliep soepel en ik ben tevreden over de ondersteuning.

Scorekaart voor Paradigit