Algemeen21 juni bestel ik een NAS met extra geheugen speciaal bij Paradigit omdat ze beloven mijn zondagse bestelling maandag te verzamelen en dezelfde dag af te leveren. Voor mij zeer urgent vanwege mijn defect geraakte NAS.
Deze belofte om die maandag te leveren komen ze niet na, en vertellen dat het geheugen niet de volgende dag leverbaar was en daarom kon men niet dezelfde dag leveren. Die reden is onjuist want dit heb ik vooraf gecontroleerd en dit stond zelfs in hun eigen bestelbevestiging. ik heb elders die maandag een NAS moeten aanschaffen. We spreken af dat ik hun NAS bij de deur zou weigeren en dat hierna terugbetaling zou plaatsvinden.
Nu raakt het Pakket wat ik dus nooit in handen heb gehad kwijt en ben ik al twee en een halve week bezig om mijn geld terug te krijgen. Een verontschuldiging heb ik niet van ze mogen ontvangen voor hun fouten en nu laten ze mij ook nog met de gevolgen zitten waar ik niet verantwoordelijk voor ben.
zoals het verhaal al laat zien hebben ze het artikel niet verzonden zoals ik tijdens de bestelprocedure had aangegeven. Omdat ik op zondag bestelde wilde ik wel zeker weten dat ik het artikel toch maandag zou ontvangen. Er stond, maandagochtend verzamelen we de order en zorgen voor dezelfde dag levering.
KlantenserviceIk heb herhaaldelijk contact gehad met de klantenservice maar eerst geven ze de schuld aan mij voor het niet kunnen leveren op de volgende dag hetgeen ik zo kon weerleggen. Hierna werd tijdens de mailwisseling mijn verzoek om mijn geld terug te betalen ontweken. Ik moet wachten tot het pakket dat kwijt is, en wat ik nooit in handen heb gehad, en wat bij track and trace op retour afzender staat als laatste handeling, weer terecht is.