AlgemeenRuim assortiment, al dan niet wat beperkter dan andere online retailers in Nederland. Zoekfunctie en categorieën op de wesbite kunnen nog wel beter afgestemd worden, maar uiteindelijk kwamen we er wel.
Qua prijs in de buurt van anderen, dus weinig op af te dingen. Bestellen gaat in elk geval soepel met een zeer snelle levertijd.
Ze gebruiken wel TrustedShops als optionele dienst en daar ben ik niet echt een fan van. Vooral omdat TS zeer moeizaam en alles behalve gebruiksvriendelijk is, maar dat hoeft niets te zeggen over Paradigit zelf.
Ten slotte, ik vind het altijd zeer irritant als ik een account MOET maken voor een bestelling. Nou kun je bij Paradigit ook als gast een bestelling plaatsen, waarna je alsnog een account gemaakt krijgt voor de bijbehorende bestelling.
Net na de "bestel nu, morgen thuis"-deadline besteld, dus een dagje later binnen dan verwacht, maar dat lag aan mij.
Mocht je het verder relevant vinden, ze hebben DHL als bezorgservice.
Niet nodig geweest, maar wat is het toch een verademing om nog een bedrijf te zien die daadwerkelijk een telefoonnummer en mailadres op de website hebben staan. Was het maar zo transparant bij anderen.
De chatbot mag wel weg. Ik ken nog geen enkele chatbot waar ik tevreden mee ben geweest.