Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , reacties: 223, views: 759.424 •

Gallery

HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire float HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire Foto genomen met HTC Desire Beursfoto HTC Desire Beursfoto HTC Desire Beursfoto HTC Desire Beursfoto HTC Desire Beursfoto HTC Desire Beursfoto HTC Desire HTC Desire Silver Legend en Desire root HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Desire HTC Legend, Desire en HD Mini Beursfoto HTC Desire

Lees ook de gebruikersreviews

Populaire gebruikersreviews

Meer gebruikersreviews over deHTC Desire


Reacties (223)

Reactiefilter:-12230213+1123+28+30
1 2 3 ... 8
Goede review, overweeg nu zelfs mijn hd2 weg te doen voor een Desire.
Geloof mij: dat is het dubbel en dwars waard! Android werkt, vooral in de praktijk, heerlijk!
gelukkig werkt Android ook heerlijk in theorie :)
Als ik zo naar foto 21 in de gallery kijk is dat helemaal niet nodig...
Die foto is volgens mij genomen met een screenshot van Android geladen in Opera gezien het icoontje rechtsonderin ;)
ach, detail detail ;)
'k Moest ook even kijken hoor. ;) Maar credits voor de reviewer: goeie vergelijk wat de kleuren betreft zo.
Vind het maar een rare vergelijk, in dat plaatje komen de kleuren van de HD2 verschrikkelijk uit de verf, terwijl je op de andere afbeeldingen duidelijk betere kwaliteit uit de HD2 ziet komen. Ook is het zo dat er een verschrrrrrrrrikkelijk lelijk thema op de HD2 draait, doet 'm ook geen goed. Erg jammer. Voor mij is de keuze nog niet gemaakt. Ik hou wel een beetje van het knutselen met WM6.5, maar die desire ziet er ook wel redelijk uit.
Idd.. kijk maar naar de datum en tijd :P
HTC heeft een 4,3 telefoon met android in de pijplijn. Deze heet EVO.

Die wordt naast HD2 uitgebracht alleen dan met Android. Als je van zulke grote schermen houdt, dan wordt Evo een beter alternatief.

Een hele mooie review trouwens. Ik lees niets over de roze waas waarover veel tweakers klagen in de forum. Het zal dan wel niet opvallend aanwezig zijn vermoed ik.

Ik ben dan ook benieuwd wat het gaat worden met iPhone HD. Deze Desire wordt zeker mijn volgende telefoon (deze maand al) dankzij deze review.
EVO komt niet naar NL, omdat EVO alleen op wimax werkt.
Wimax is een 4g technologie. Dat hebben wij nog niet maar als de providers hier ook voor Wimax zouden kiezen dan zou hij er wil komen. Ik las echter dat men hier wat anders prefereert.
De EVO komt niet naar Europa (en dus Nederland). Not gonna happen.
En dat baseer je waarop? Het zal niet de eerste keer zijn dat HTC op een later moment een toestel opnieuw uitbrengt in aangepaste versie voor regio's waar andere technieken worden gebruikt. Bijvoorbeeld de CDMA versie van de Hero.

[Reactie gewijzigd door k7of9 op 8 april 2010 19:25]

Er is wel Wimax in NL, maar die mogen alleen rond utrecht/amsterdam uitzenden. In grote delen van nederland mag er niet op de frequentie van Wimax uitgezonden worden omdat het een militaire frequentie is...
Dus een volledige uitrol van wimax in NL zit er niet in...
In europa heeft men liever LTE, aangezien die techniek kan terugvallen op HSDPA en 3G. wimax kan dat niet.
alleen wimax? Niet dat je er hier wat aan hebt, maar het is gewoon een CDMA telefoon en ondersteunt volgens mij ook EV-DO (de 3G variant van CDMA).

Overigens is er in ieder geval in Amsterdam een Wimax netwerk (Aerea)
Ja, maar WiMax is een 4g-techniek, geen 3G-techniek. En aangezien LTE in europa waarschijnlijk wordt toegepast in plaats van WiMax, is WiMax hier dus ongeveer net zo nutteloos als CDMA/EV-DO, de minieme locale uitzondering daargelaten.
Leuke review. Heb net de Iphone gekocht, maar ik ben toch benieuwd hoe zo'n android systeem in elkaar zit... Misschien tweede phone erbij nemen:)
Niet om je prille geluk te verstoren hoor; maar nu een iphone kopen? Terwijl er zeer binnenkort een nieuwe variant komt?

Niet dat ik zeg dat je die dan meteen moet halen / nodig hebt, maar het had in ieder geval voor de prijs van de huidige wel gescheeld.

Persoonlijk, zou ik nu deze en de Legend uit zijn niet meer snel een iphone nemen. Tenzij je de apple voor games gaat gebruiken, zijn de andere twee toch wel prettiger en ook internationaal beter beoordeeld.

Maar goed, veel plezier. Ik ga toch nog maar even verder met m'n Hero, ergens in het najaar ga ik wel meteen over op een 'gingerbread' android variant. Dit is me toch nog te weinig verschil eigenlijk.
Tja, nu een iPhone kopen. Waarom niet? Er zal van de zomer inderdaad waarschijnlijk een nieuwe versie uitkomen. Echter, nu een HTC kopen houdt ook in dat over een maand of 3 er weer een nieuwe opvolger is. Zo gaat het bij elk stukje technologie. Vandaag het nieuwste van het nieuwste, morgen verouderd. Helaas niets aan te doen want zo kan je wel blijven wachten natuurlijk.

Nog nooit wat met Android gedaan. Wil het toch wel eens testen. Ken ook niemand die zo'n telefoon heeft.
Je kunt ook even googlen naar de android sdk, daar zit een soort van emulator bij :)
Klopt, alleen gaat dat voor de Iphone niet op, daar komt maar 1 per jaar van uit..dan zou ik inderdaad 2 of 3 maand van tevoren ook geen kopen. bij andere toestellen is het inderdaad anders omdat die veel vaker uitkomen..
Ben sinds kort overgestapt van een HTC S620 met brakke Windows Mobile naar een HTC Legend. Mijn vriendin heeft een iPhone en de interface vind ik echt super fijn werken. Echter de prijs van een iPhone staat me niet aan, aangezien ik altijd foons zonder abbo koop. Toch maar de stap naar Android genomen en ik moet zeggen brrrrrrrilliant OS. Het is zo'n verademing ten opzichte van mijn oude HTC en het doet (wat anderen ook mogen denken) absoluut niet onder voor iPhone OS. Sterker nog, het hele widget verhaal vind ik een pluspunt.

Daarnaast vind ik (en ja subjectief) de Legend er prachtig uitzien. Mooier ook trouwens dan de Desire.

Maar als ik dan ff ontopic ga verbaast het me wel dat zo'n high-end toestel met tape bij elkaar gehouden wordt. Een telefoon is tegenwoordig zowat een wegwerp product maar ik hou van kwaliteitsspul en dingen waar over is nagedacht.

[Reactie gewijzigd door Borland op 8 april 2010 09:59]

De Androids, zeker de nieuwe 2.1 Nexus One en Desire, zijn schitterende toestellen. Echter blijven ze om een of andere reden op 1 punt altijd erg achter bij iPhones en dat is de touchscreen.

De touchscreens zijn minder gevoelig en minder nauwkeurig en als je een iPhone gewend bent is dat altijd even schrikken.

Hoop dat daar in de nabije toekomst verbetering in komt.
Daar ben ik ook het meest bang voor. Heb al 1,5 jaar een iPhone3G, toevallig vorige week m'n HTC Desire besteld. Ben zéér benieuwd hoe ik de overstap ga ondervinden. Als ie niet bevalt vergeleken met de iPhone stap ik gelijk weer terug!

M'n eerste echte smartphone was een HTC Touch 2, na dit ding heb ik smartphones vervloekt en wilde ik eigenlijk 'terug' naar de basis (bellen + sms), daar heeft de iPhone me uiteindelijk van weerhouden.

groeten
Geloof me de test waar de iphone goed in scoort zijn de statische non-praktijk testen ;) In de praktijk zal je het verschil echt niet merken, sterker nog volgens test heeft mijn toestel ongeveer het slechtste touchscreen ooit :D No way dat ik dat geloof en hij doet niet onder aan de ipod touch v3 die naast me ligt... Dus tenzij je kunstenaar bent die op ze telefoon wilt tekenen in slow-motion is bijna elke capacitief scherm meer dan een dikke voldoende ;)
Helemaal niet ik nuanceer opmerkingen die claimen dat Apple goed is graag... Waarom? Nou omdat het persoonlijk is, oftewel ik vind iets anders beter als jouw en andersom... Maar ik claim niet dat Android het beste is, IK vind Android het beste... Dat verschil zien apple fanboys vaak niet en dat laat ik ze weten :) Die zijn (vaak) overtuigt dat Apple het beste is voor iedereen!

En verder op je reactie in te gaan:
Misschien iets verder lezen dan je neus lang is, ik twijfel er niet aan dat een htc touch 2 slechter reageert, het is ook een resistief scherm en totaal niet met de Android toestellen te vergelijken (met capacitief. En ja tussen capacitief is er weinig merkbare verschillen behalve in statische test inderdaad :) Dat is zo goed als een feit, ik heb op die test na nog weinig klachten over capacitieve schermen gelezen op Android telefoons? Misschien heb ik een artikel gemist, dan hoor ik het graag.
Welnee. Het is een algemeen bekend feit dat de iPhone gewoon het meest responsieve scherm heeft. En neen, heb zelf geen iPhone. Snap niet dat mensen zich meteen zo aangevallen moeten voelen. Qua UI en scherm is een iPhone gewoon helemaal top, so be it.
Heb je de desire getest op gevoeligheid touchscreen?
Dat is ook niet nodig, want zoals het artikel al zegt gebruikt de Desire dezelfde (ietwat gebrekkige) touchscreen als de andere toestellen.
Ik ben benieuwd op wat dit is gebaseerd, want als ik mijn scherm vergelijk met dat van de iPhone is mijne absoluut een stuk responsiever.
Wat bedoel je met responsiever? Dat het OS eerder reageert? Dat heeft weinig met het scherm te maken, en des te meer met de software/specs/prestaties van de telefoon. Misschien heb je een iPhone 2G vergeleken met een HTC Legend of iets dergelijks.
Welke HTC's heb je getest? Zolang het een toestel anders is dan de Magic, Hero, HD2 en Legend is het een irrelevante vergelijking aangezien je dan een HTC met een resistief (=drukgevoelig) touchscreen hebt getest. De Desire heeft een capacitief (=aanraakgevoelig) touchscreen, net zoals de iPhone.
De Magic en de Hero hebben in ieder geval een beduidend slechter (lees: minder responsief) scherm als de iPhone, en de Desire en Nexus One hebben dat ook, waarschijnlijk door het gebruik van de Clearpad 2000, die is gewoon niet briljant.

Vooralsnog heeft Apple gewoon hét scherm. Dat ze allemaal capacitief zijn isgeheel irrelevant.
@Relief: lekker laten gaan joh:

Kijk hier gaat het mij weer om de gebruikerservaring die naar mijn mening op (de toestellen die ik heb gehad) even goed waren als de ipod touch, maar he er is een test waarin de iphone beter scoort dus is die beter :P

En vervolgens vergelijken we voor de grap hardware waar alle huidige smartphones dik betere specs hebben, maar dan mogen we ineens niet meer op dat vlak vergelijken want het gaat toch om de gebruikers-ervaring ;)

Dus de fanboys weten zelf ook niet helemaal wat ze willen ;) Dus ja er valt weinig te discussiëren op de manier!
Valt prima te doen, is ook al vaker gebeurt, als je wilt mag je wel alle 4000 berichten van me na lezen ;)

Je bevestigt wel precies wat ik zeg, normaal draait het bij apple gebruikers toch om de gebruikers-ervaring ;) niet om wat daadwerkelijk betere specs heeft of betere weet ik veel wat... Maar om de gebruikers-ervaring ;)

Hoe kan ik bewijzen dat de gebruikers-ervaring gelijk is? En daar is het tegendeel helemaal niet van bewezen, gebruiker != slowmotion robot :) Dus nee we weten enkel dat een iphone beter reageert op robot...

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 8 april 2010 15:29]

Oke dat veel apple fan boys fouten van apple niet toegeven snap ik.
Maar als androider heb ik wel af en toe mijn vragen hoor over het touchscreen.

De Synaptics Clearpad 2000-touchscreens zijn meer Dual-touch dan multi-touch.
Test maar eens met multitouch test software.
De Capacitieve scherm die HTC gebruikt zijn niet de beste. Maar wel goed genoeg voor 2 vingers en NIET meer.

Ik durf gewoon toe te geven dat het capacitieve scherm van de iphone veel beter is. Daar kan je met gemak 4 of meer vingers onderscheiden.
Ik hoop dat HTC overstapt op een andere fabrikant. Want b.v. Motorola heeft wel perfecte touchscreen sensors.
Ik wacht wel even op de Samsung Galaxy S... hopelijk heeft hij een betere.

In de praktijk merk je niet veel ervan. Maar bij uitgebreide multi-touch apps wel !!
Dus als conclusie: het capacitief scherm van de iphone en HTC's zijn niet hetzelfde. Maar er zijn android telefoons die wel dichterbij komen. De fout ligt bij HTC.
Heb zelf een Hero en heb verder geen last ervan om dat niet veel dingen DUAL-touch zijn.

[Reactie gewijzigd door Texamicz op 8 april 2010 16:27]

De laatste tijd zeker geen HTC in de handen gehad...sinds de HD2 loopt de iPhone ietwat achter en de Desire en Legend zijn gewoonweg geweldig qua scherm (opinion)
Je kan het altijd op je laptop op netbook runnen met Android-x86. Wel vooral voor Asus EeePC's.
Slecht argument. Natuurlijk komt er binnenkort weer een nieuwe versie uit, maar wat zou het verschil zijn? Die zullen waarschijnlijk weer op diezelfde snapdragon draaien, draait op dezelfde resolutie enz. Kan je hetzelfde zeggen van de nieuwe iPhone?
De iPhone loopt qua resolutie echt enorm achter, ik vind het ook 1 van de grootste minpunten (grootste is natuurlijk dat het geen open platform is), als ik er dan toch 1 zou kopen dan zou ik zeker nu wachten.

Maargoed, de Desire is een mooi toestel, Android is duidelijk voorbij WM gegaan nu dat je grote 1ghz telefoontjes heb. Mijn abo loopt in februari af, dus verlopig zit ik nog wel goed (ik heb nu een Xperia X1), maar ik ga het toch in de gaten houden wat ik destijds ga kopen. Ik moet zeggen dat ik WM7 (ja ik weet het... Phone...) er erg gelikt uitvind zien, als MS het echt goed doet en een zeer degelijk en fijn werkend OS maken dan blijf ik bij MS, anders ga ik toch echt overstappen naar Android.
Niet om je prille geluk te verstoren hoor; maar nu een iphone kopen? Terwijl er zeer binnenkort een nieuwe variant komt?
De nieuwe iPhone is nog niet eens aangekondigd, kan goed nog tot augustus of langer duren voordat ie op de markt is, en tot het einde van het jaar voordat ie ook beschikbaar is in Nederland. De 3GS is ook niet meteen verouderd ofzo, en kan zelfs nog zeer goed meekomen met de meeste telefoons die nu uitkomen, eigenlijk alleen de schermresolutie blijft wat achter.

En tsja, als je altijd gaat zitten wachten tot het volgende toestel, dan blijf je aan de gang, want zo'n beetje elke high-end smartphone krijgt zo'n 1x per jaar een update.
Als er 1 keer per jaar een nieuwe Iphone uitkomt ga ik echt niet 2 of 3 maanden vantevoren een "oudere" versie halen, maar dat is voor iedereen anders natuurlijk.
Dat kan zeker, maar het verleden leert dat de kans 99% is dat de nieuwe iPhone van de zomer in Nederland beschikbaar is.
Mooi, wellicht worden dan de 2e hands iPhones een beetje betaalbaarder.
Mooi, nu allemaal upgraden naar deze toestellen en dan kan de prijs voor 2e hands HTC Hero's nog wat zakken. :)
Ik heb mijn Desire zojuist ontvangen en mijn Hero staat sinds gisteren al te koop.
Kzou dat ook graag willen, alleen zit ik nog 1,25 jaar aan me abonnement vast en zullen ze dat bij hi niet leuk vinden :P
Waarom niet? Alsof ze bij Hi er om geven met welke telefoon je je abo verbruikt... Je kan gewoon je Hero verkopen, geld bij leggen en een Desire kopen... Maar dat hangt van je zelf af maar absoluut niet van Hi!
Is dit eigenlijk niet gewoon de Nexus One maar dan zonder de branding van Google? Verder ziet het er uit als een top apparaatje!
Bijna.. de desire heeft 64mb meer ram dan de nexus one.
Het verschil met de HD2 is het scherm van de HD2 die net wat groter is, en het OS.

edit: Ik ben erg blij met mijn HD2, maar als er iemand wil ruilen met de desire zou ik dat zeker overwegen! Mooi apparaat en android 2.1 is toch wel erg leuk spul zo te zien lezen :)

[Reactie gewijzigd door harmageddon op 8 april 2010 08:36]

Wellicht dat er binnenkort op XDA wel een custom Android ROM voor de HD2 verschijnt ;)
Gaat niet gebeuren..
zeg nooit nooit ;)
mijn oeroude ipaq heeft op die manier ook al een upgrade gekregen naar WM6.5 _/-\o_
Als je even zoekt zijn er wel wat verschillen te vinden (naast het design op zich):

Desire:
FM Radio
64MB meer ram
Sense interface
fysieke toetsen en optisch trackpad (ipv touchtoetsen en trackball)
En in de toekomst waarschijnlijk wat minder snel updates dan de Nexus One

Nexus One:
Spraakherkenning in vrijwel het hele os
snelle updates (omdat het nou eenmaal de telefoon van google zelf is)
Je vergeet noise cancellation :) Toch een erg leuke feature van de Nexus One voor degenen die de telefoon ook als muziekspeler gebruiken.
Volgens mij is de noise cancellation helemaal niet bedoeld voor muziek, maar voor het wegnemen van ruis op de achtergrond tijdens het bellen.
Klopt, heeft voor zover ik weet geen enkele invloed naast het bellen en bij spraak input.
Niet alleen dat, maar uit vergelijkende tests blijkt dat de N1 juist meer achtergrond ruis heeft tijdens het bellen dan de Desire. De noise cancellation lijkt dus niet echt een positief effect te hebben in de N1.
"fysieke toetsen en optisch trackpad (ipv touchtoetsen en trackball)"

Fysieke toetsen, huh? Zijn toch ook gewoon touchtoetsen of ben ik nou gek.
Op de Nexus One zitten geen toetsen onder het scherm die je echt kan indrukken. Aanraken is bij die "toetsen" genoeg. Op de Desire zitten wel toetsen die je indrukt zoals "normaal".
De eerste avond spelen levert een tweeledig beeld op:
1. krachtig apparaat, erg fijn om mee te browsen
2. als het gaat om de gewone consument bereiken, is dat deels gelukt (om in Apple standaarden te praten). Sommige zaken zijn nog steeds onhandig/onduidelijk in de bediening.

Niet dat deze oude Windows Mobile gebruiker daar niet op den duur omheen weet te werken ;)

Heel in het kort:
1. is mobiel internet je ding: doen!
2. wil je absoluut niet op onderzoekstocht om het helemaal goed te krijgen: wacht even op wat Apple vandaag over de nieuwe iPhone weet te melden :*)
eh vandaag? Ik dacht dat we tot 22juni moesten wachten op de iPhone HD specs?
Hij bedoelde natuurlijk de nieuwe specificaties van iPhone OS 4.0, en niet de telefoon. :)
- Camera steekt iets uit
- Minder stevig dan Legend


Als dit de enige minpunten zijn dan is hij vanavond nog van mij (mocht mijn telefoonboer hem al binnen hebben)
Ja, dat de camera uitsteekt is juist een strategie! Dat zie je namelijk bij de G1 al, daar hebben ze expres een puntje uit laten steken zodat de onderkant niet zo bekrast word... Hij rust dan daarop.. Het puntje van de G1 is echter een beetje lelijk, dus het lijkt erop dat ze dit hebben opgelost dmv een randje om de camera (notabene het laatste wat je wil bekrassen). Hier is echt wel over nagedacht hoor :)
zelfde geld voor de Tattoo overgens,

maar goed ontoppic: goede review, het lijkt me een mooi toestel weer! mijne gaat voorlopig nog wel mee (heb m een 3 kwart jaar nu?) dus dit zal geen vervanger worden misschien de opvolger.

en de bereik test die gedaan is lijkt mij wat lastig.. het is in een trein gedaan, maar daar zijn zoveel variabelen in te vinden, het weer, een nieuw gebouw in de weg (of een boom, hijskraan noem t op..), een ander type trein. weet nou niet of het dan nog zo betrouwbaar is (het is gewoon een heel moeilijk iets om te benchen en te vergelijken) maar je moet natuurlijk iets ;)
Die variabelen zijn juist het speerpunt van de test toch? Al die dingen die jij op noemt zijn er ook als jij met je nieuwe Desire door de wereld wandelt :)
Ja dat dit een praktijktest is, dat klopt. Echter is het zo dat je op basis van deze test geen vergelijkingen mag maken met andere toestellen, tenzij je dezelfde test enkele keren overdoet met elk toestel (10 keer ofzo). Dit omdat de variabelen op dagelijkse basis kunnen veranderen (drukker netwerk/ander treinstel/snelheid van de trein/...)
Ik zit me toch af te vragen wat "minder stevig" is. Ik vind het super dat de inhoud van de telefoon word getoond (uit elkaar geschroefd etc.). Voelt de telefoon zo "plastic" aan dan?
Ik denk dat ze eerder bedoelen dat hij niet zo massief aanvoelt zoals de legend.
Dat komt deels ook omdat de Legend een gehele behuizing heeft uit 1 stuk.
Even een aantal vragen, weet iemand waar de "screenlock en -unlock" knoppen zitten op de Desire? Is de muziek speler van de hero te vergelijken met de Desire en is de radio aan te zetten zonder oordoppen? Of heb ik hier overheen gelezen?

[Reactie gewijzigd door kaaasje op 8 april 2010 08:55]

Scherm vergrendelen kan met een korte aanraking van de Aan/Uit-knop op de bovenkant. De muziekspeler is vergelijkbaar met die van de Hero, alleen veel sneller. De radio kun je zonder headset niet aanzetten.

Does that answer your questions ;)?
Voor de radio hoef je (waarschijnlijk) niet per se je hoofdtelefoon in te pluggen. Op mijn touch HD is elke 3,5mm plug voldoende om de radio te laten denken dat er een hoofdtelefoon in zit. Het gaat om het draad wat als antenne gebruikt wordt. Op mijn touch HD zit wel de feature dat je de speaker kan gebruiken als output, als dat niet kan op de desire dan zijn je oordopjes natuurlijk wel onmisbaar ;)
De Tattoo kan idd ook over de speaker, heb dan ook mijn telefoon wel als radio gebruikt hier en daar.

het is wel jammer (maar natuurlijk begrijpbaar) dat er intern geen antenne zit voor FM, of dat hij je GSM antenne daar niet voor kan gebruiken( anders hadden ze dat vast en zeker gedaan).

ik zag dat de Desire ook RDS aan kan, zou die dan ook TMC aan kunnen? dat zou natuurlijk een erg leuke toevoeging kunnen zijn, en een stap naar betere navigatie op telefoons.
Ja ik ben weer voorzien van de nodige kennis. Dank u vriendelijk.
Niks over roze schermen? Niks over de resolutie van het scherm? Niet echt iets verteld over de camera (behalve 1 totaal contrastloos plaatje)? Niks over video opname? Niks over het ontbreken van noise cancelling (wat de Nexus one wel heeft)? Dat staat er wel in 8)7

Verder een nette review. Ik denk dat ik mijn iPhone 3GS maar ga inruilen voor deze.

[Reactie gewijzigd door zonoskar op 8 april 2010 09:03]

We hebben hier geprobeerd het probleem van het roze scherm te reproduceren. Ja, hij heeft problemen met bepaalde grijstinten en geeft die anders weer dan op een computerscherm, maar alle redacteuren hier ter plaatse namen dat - op lage en hoge brightness - waar als 'een soort grijs' of 'heel erg gebroken wit'.

Met de resolutie van het scherm bedoel je waarschijnlijk dit verhaal van Ars Technica. Dit verhaal hebben we geprobeerd te bevestigen met de amoled-schermen van zowel de Legend als de Desire, maar dat is niet gelukt. In close-ups - ook veel dichterbij dan Ars T. laat zien - was de layout van de pixels niet te zien op deze manier. We konden dat niet checken met een Nexus One, omdat die niet hier ter redactie ligt momenteel :)

Zaken als foto's en video's zijn we van plan in de toekomst op een veel diepgravendere manier aan te pakken. Daarvoor ga ik samenwerken met de redacteur die bij ons camera's test. Dan kunnen we écht een goed beeld krijgen van de camera. Tot die tijd is het een van de onderbelichte punten in een review, sorry for that.
Ik vind anders de foto met de Desire en Legend naast elkaar dat de Desire best wel erg roze lijkt. Of horen deze kleuren niet overeen te komen?

Met de resolutie bedoel ik inderdaad dat verhaal, de letters schijnen minder scherp te zijn. Misschien wel leuk om dat te bekijken. Een goede macro lens kan dit wel op de gevoelige plaat leggen hoor.
Een camera is maar een kleine feature, want bijv op mn htc hero zuigt de camera echt heel erg... Kon 'ie er beter niet op zitten... (de foto's zijn bijna altijd bewogen, tis echt moeilijk om een goede foto te maken met dat ding (voor iemand die gewoon af en toe een foto van zn hond of zn vriendin wilt maken ;) ))
Hulde Tweakers.net !

Wat een goed review.
Duidelijk in gegaan op de verschillende punten en ook zeer goede vergelijkingen moet soortgelijke toestellen.

Keep up the good work !


ps: ik ben het trouwens eens met de punten van zonoskar die jullie helaas missen in de review.

ps: Het lijkt wel alsof jullie het toestel al weken hebben of jullie dat "clean room" net niet geschikt is voor het repareren van hd's want ik zag al flink wat stof op de foto's

[Reactie gewijzigd door Zygivt op 8 april 2010 09:01]

1 2 3 ... 8

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



Populair:Apple iPhone 6DestinyAssassin's Creed UnityFIFA 15Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox OneAsus

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013