Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
jan plezier 20 augustus 2020 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Omdat ik niet alle mogelijkheden van de AVR X2600H-DAB zou gaan gebruiken, heb ik gekozen voor de DRA 800H . Ook de kosten tussen deze twee heeft in de keuze meegespeeld. Ik vind DAB belangrijk, om ook zonder kabel ontvangst te hebben.

Pluspunten

  • Alle aangesloten apparatuur werk goed.
  • De volumeknop heeft een hele brede bandbreedte.
  • Voldoende ruimte voor voorkeurzenders.

Minpunten

  • Na het omschakelen naar een andere geluidsbron, moet het volume telkens handmatig bijgesteld worden.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
mario klomp 30 januari 2021 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Geweldige opvolger van mijn oude Denon van 24 jaar oud

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Bediening gemak
  • Eenvoudig aansluiten

Minpunten

  • Bluetooth niet eenvoudig te connecten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
Cwouter1Newbie 27 november 2021 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Mijn beoordeling van de Denon is erg wisselend.

Pluspunten

  • Stereo streaming versterker

Minpunten

  • Chromecast
  • Bouwkwaliteit
  • Volume regeling bij casten

Eindoordeel

Score: 3

Beagle CharlieNewbie 11 november 2022 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Set Up Via TV. HEOS account nodig voor Favorieten. Lage Tonen weergave is onder de maat. MP3 via bleutooth isvoor POP muziek OK maar voor klassieke Muziek te weinig

Pluspunten

  • HDMI, WIFI BLEUTOOTH DAB FM LP-SPELER
  • Comptabiliteit met HDMIarc
  • Heldere weergave
  • Prijs kwaliteit
  • Doorlussen apparaten via hdmi voorkomt overdaad aan kabels

Minpunten

  • Lage tonen bereik niet goed
  • Opslaan DAB favorieten lastig
  • Bleutooth muziek correctie te weinig

Eindoordeel

Score: 4
FietaNewbie 24 november 2020 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Prettig gebruiksvriendelijk apparaat.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Complete aansluitingen
  • AVR met TV ideaal

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
RobvanO 23 november 2020 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Apparaat voldoet niet aan mijn verwachtingen: Geluidsvolume alleen onhandig langzaam te wijzigen (firmware-update?) Drukknoppen onder display onverlicht. Ik zit nu nog steeds met zes afstandsbedieningen voor de TV (Denon, TV, Ziggo-Horizon, mediaplayer, DVD-speler, CD-speler). In die zin voegt deze Denon DRA-800H te weinig toe aan mijn vorige receiver (zonder HDMI).

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Degelijk apparaat
  • Prijs/kwaliteit
  • HEOS-app met o.a. Spotify, TUNEin e.d.
  • Toegang tot home-NAS
  • Phono-aansluiting

Minpunten

  • Trage respons volumeknop
  • Geen koptelefoongebruik icm geluid uit boxen
  • Te weinig RCA-geluidsingangen
  • Denon app's niet echt 'user-friendly'
  • Geen (extra) USB-aansluiting achterzijde
  • Geen line-out voor tape-/cassette-recorder
  • Geen Chromecast
  • Geluid TV icm geluid Denon niet mogelijk

Eindoordeel

Score: 3
evb_64Newbie 5 maart 2020 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Stereo reciever met vele mogelijkheden, die toelaten het toestel nog vele jaren te gebruiken. Naast enkele analoge zijn er ook diverse digitale ingangen aanwezig. Er kunnen 2 paar luidsprekers aangesloten worden (uitbreidbaar via Heos systeem). Rijkelijk vermogen van 100 W per kanaal. Diverse streamingsmogelijkheden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • 5 HDMI aansluitingen
  • Overzichtelijk frontpaneel

Minpunten

  • Klein minpunt: Drie vijsjes die door de bodemplaat steken

Eindoordeel

Score: 5
Run-i 22 november 2019 Product gekocht

Denon DRA-800H Zwart

Toestel met héél veel mogelijkheden zonder de tegenwoordig bijna verplichte “surround” met tig aantal boxen - waar vaak gewoon geen plaats voor is.

Pluspunten

  • Premium merk
  • Zeer veel mogelijkheden
  • Keurig en mooi toestel
  • Zeer goede prestaties

Minpunten

  • Geen - tot hiertoe

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Denon DRA-800H?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee