Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Garmin vívoactive 4. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Chrotenise 24 mei 2020 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zwart (Zwart)

Gekocht om als thuiswerkende ICT'er mijn beperkte dagelijkse lichamelijke activiteit te kunnen monitoren en zodra ik ga sporten mijn telefoon thuis te kunnen laten, omdat ik via het horloge naar muziek kan luisteren (Spotify).

Pluspunten

  • Offline Spotify luisteren
  • Geen Google (Watch) (voor mij een +)
  • Simpel en aan te passen veeg menu
  • Customizable watch faces / app store
  • Ingebouwde GPS, Glonass en Galileo
  • Lijkt met wat instellen een 'echt' horloge

Minpunten

  • Geen 'echte' stappenteller
  • Beperkte customizability
  • Omslachtig apps beheer

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 4

+1
Jan64nl 11 mei 2020 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zwart (Zwart)

Prima

Pluspunten

  • Stevig
  • Veel aan te passen naar eigen behoefte en inzicht
  • Veel mogelijkheden
  • Batterijduur is prima in vergelijking met andere smartwatches

Minpunten

  • Scherm is voldoende maar niet overdreven mooi
  • Ondanks relatief goede batterijduur toch ongeveer elke week opladen
  • Hoogtemeter werkt matig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 5

0
rvleij 23 februari 2021 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zwart (Zwart)

Komend van een eerste generatie Apple Watch ben ik erg tevreden met mijn aankoop en prijs / kwaliteit. Goede batterijtijd, kwaliteit en bijbehorende app van Garmin.

Pluspunten

  • Prima app (Garmin Connect)
  • Metingen werken goed (hartslag en zuurstof)
  • 3 dagen op een lading
  • Volledige Apple Health sync (R/W)

Minpunten

  • Even wennen aan interface ten opzichte van WatchOS
  • Minder native apps (Azure MFA etc etc)
  • Geen Mac Unlock (Apple lockin haha)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 4

0
ColumbusNewbie 17 november 2020 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zilver (Grijs)

Dit is een fijne smart watch. Uiterst tevreden over de display die in daglicht zonder back light superieur is.

Pluspunten

  • Display in daglicht continue leesbaar
  • Slagen en slagafstand vastgelegd tijdens kanoën
  • Prima bijbehorende Android app
  • Data via pc connect in base camp te zetten
  • Batterijgebruik tijdens GPS.
  • Snelle GPS positie

Minpunten

  • Geen auto back light dimming
  • Prijzig (maar wordt voordeliger)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 4

0
tweakerjan 10 augustus 2020 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zwart (Zwart)

Pas op als je deze koopt om muziek te luisteren zonder telefoon! Bluetooth werkt niet volledig en je volume kan alleen maar op 100%.

Pluspunten

  • Contacloos betalen
  • Muziek meenemen
  • Hartslag

Minpunten

  • Bluetooth zinloos voor meeste earbuds
  • Menu onhandig

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 2
Compatibiliteit Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 3

joegei 9 maart 2021 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zilver (Grijs)

Nu 2 maanden in gebruik en best tevreden. Het is een mooi design voor dagelijk gebruik. Batterijduur is prima, GPS nauwkeurigheid ook. Ruim aanbod aan activiteiten, sommige beter geimplementeerd dan andere. Bijbehorende app (IOS) is goed, maar soms wel zoeken naar instellingen en had wel iets meer inzichten mogen geven.

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Batterijduur
  • GPS nauwkeuringheid
  • Veel activiteiten
  • Goede prijs/prestatie verhouding
  • Mooi eenvoudig design
  • Fysieke Start/Stop knop

Minpunten

  • Niet alle activiteiten even goed geimplementeerd
  • Alleen auto-pauze mogelijkheid, niet handmatig

Eindoordeel

Score: 4
HannschlNewbie 14 april 2020 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zwart (Zwart)

Mooi sporthorloge, strak design en niet te lomp. Veel functies voor het tracken van activiteit, daardoor wel even zoeken naar dat wat je precies nodig hebt. Zowel horloge als app geeft een goed en uitgebreid overzicht van je activiteiten. Prima om te zien wie belt/mailt, geen verlengstuk van je telefoon.

Pluspunten

  • Mooi design, niet te lomp.
  • Veel mogelijkheden tracken activiteit
  • Uitgebreid overzicht app en horloge
  • Batterijduur

Minpunten

  • Veel functies, minder uitgebreide uitleg

Eindoordeel

Score: 4
LinuxMan 9 oktober 2019 Product gekocht

Garmin vívoactive 4 Zwart (Zwart)

De vivoactive 4 is een uitstekende mix tussen een sporthorloge en een smartwatch. Hij voldoet uitstekend voor beide functies. Het scherm is uitstekend leesbaar, en biedt voldoende informatie. De batterijduur is best wel goed, en de GPS tracking en hartslagmeter tijdens het sporten zijn uitstekend.

Pluspunten

  • batterijduur
  • scherm
  • GPS tracking
  • hartslagsensor

Minpunten

  • laat alleen laatste bericht in een whatsappgroep zien (kan niet teruglezen bij meerdere berichten)
  • scherm is functioneel, niet super-fancy

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Garmin vívoactive 4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee