Review door de redactie

Achtergrond - De snelle prijsdaling van 5g-telefoons

Waar een jaar geleden vrijwel geen enkele telefoon 5g had, zit het nu op een snel groeiend aantal telefoons. Waar komen ze ineens vandaan?

142 21 aug '20

Achtergrond - De populairste 5g-telefoons - Bereik en gedrag op het nieuwe netwerk

We gingen op pad met de vier populairste 5g-telefoons om die te testen op het nieuwe netwerk. Hoe is het bereik en hoe vaak zitten ze echt op 5g?

71 12 sep '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
+1
henkbob 16 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs

Prima telefoon die alles in huis heeft wat je nodig hebt, uiteraard zonder de WoW-factor.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scherm
  • Fingerprint sensor

Minpunten

  • Druppelnotch

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

BasRodieIndiNewbie 6 november 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs

Super telefoon, Fantastische foto's Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Super

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
wijgmanr 14 maart 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Blauw

ben over gestapt van meer malen umidigi geen bloatware snel! toestel . kort om dit toestel had een top toestel geweest was t niet de bloatware. maar zeker ratio krijg je bang voor je buck. of wel goed voor je doekoe een leuk snel toestel.

Pluspunten

  • mooi scherm
  • snel
  • 5g

Minpunten

  • adds
  • iets kleine accu
  • geen uitbreiding met sd kaart

Eindoordeel

Score: 4
DanielsWrath 28 juni 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Uiteindelijk teleurgesteld in de telefoon. MIUI werkt erg matig en bevat hele frustrerende bugs! Mijn PDF's worden niet geopend door apps, foto's worden niet met een intent meegestuurd naar apps die daarom vragen etc. Werkt wel snel en batterij gaat super lang mee. Maar ik had liever een andere gehad.

Pluspunten

  • Mooi scherm (OLED)
  • Grote batterij
  • Snel genoeg
  • 3.5 mm jack
  • Goedkoop

Minpunten

  • MIUI
  • Super irritante bugs
  • Okaye camera's
  • Xiaomi (Al je data gaat naar China)

Eindoordeel

Score: 2
satya 31 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs

Overstap van Sony Xperia_XA1_Plus. Een koopje bij 249€, voldoet in alle opzichten. Erg goed afgewerkt, mooi amoled scherm, snel, laad vlot en een redelijke camera die Gcam compatibel is. Standaard geleverd met screen protector en hoesje. Met Android 12 lijkt het toestel zuiniger, en is twee dagen haalbaar

Pluspunten

  • Mooi Amoled scherm
  • Goede camera
  • Snelle Qualcomm Snapdragon 765G
  • Laad vlot
  • Gcam compatible
  • Accuduur
  • Prima bereik 4G/5G
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • MIUI 12 is even wennen
  • Scoped Storage sinds Android 11

Eindoordeel

Score: 5
PEBKAC 12 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Wit

Edit : Na de telefoon 1 1/2 jaar in bezit te hebben, fluctueert de prestatie van de batterij enorm. Dit speelde al vrij snel nadat ik de telefoon had, en varieert van dag tot dag. Verder valt camera soms tegen, omdat deze niet goed met licht kan omgaan.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Amoled scherm
  • Snel

Minpunten

  • MIUI is even wennen
  • Niet waterdicht
  • Accu duur??

Eindoordeel

Score: 3
kippensok 5 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Ik heb de Xiaomi 10 LITE 5G nu ongeveer 2 weken en ben zeer tevreden heb het toestel gekocht voor 260 euro en is 300% zijn geld waard. Het scherm is echt top zeer helder met mooie kleuren en het is allemaal snel de camera is ook prima.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mooi scherm
  • Gaat best lang mee met de accu

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Max1964Newbie 22 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Blauw

Hoe slagen ze erin een toestel van dit formaat te maken voor 379 euro de 128 gb versie. schitterend

Pluspunten

  • Amoled
  • snelheid
  • Uitzicht heel mooi toestel

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
MarcoPolo 7 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Zoals altijd een erg goede prijs kwaliteit verhouding van Xiaomi, snelle processor, mooi scherm, goede camera en lange batterijduur. Toch is de software van Xiaomi mij niet altijd bevallen bij voorgaande modellen. Maar bij deze telefoon is er niks op aan te merken qua software. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Erg snel
  • Mooi scherm
  • Camera
  • 5G ondersteuning

Minpunten

  • Notch?

Eindoordeel

Score: 5
LauraWwNewbie 5 juni 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Mooi krachtpatsertje met een mooi scherm, een krachtige accu en een camera waar haarscherpe foto's uit voortkomen. Ligt erg lekker in de hand en voelt stevig aan.

Pluspunten

  • Zeer snel
  • Geweldige 48 MP-camera
  • Zeer lange accuduur

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
PugZ 28 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Blauw

In het systeem zit reclame: als je iets installeert, krijg je eerst reclame in beeld. Best irritant.. Veel irritanter is dat er ongevraagd apps op je telefoon geïnstalleerd worden. Vergeet "Big Brother is watching you", dit is: "Big Brother is deciding what apps you get on your phone"!

Pluspunten

  • Mooi glad scherm (gorilla glass)
  • Laad snel op

Minpunten

  • Reclames in het systeem
  • Apps die ongevraagd geïnstalleerd worden
  • Onprettige indruk door bovenstaand.

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee