Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw waterkoelingssysteem en we begrijpen hoe frustrerend deze situatie moet zijn geweest.
We willen echter graag wat aanvullende context geven vanuit onze kant.
Onze koelvloeistoffen worden regelmatig aangevuld en zijn geen producten die normaal gesproken gedurende langere tijd in onze voorraad blijven liggen. Uw bestelling bij ons bestond uit één fles koelvloeistof en u heeft de overige componenten van uw waterkoelingssysteem niet eerder bij onze winkel aangeschaft. We hebben daarom geen informatie over de gebruikte componenten, materialen, eerdere koelvloeistof, reinigingsprocedure of andere factoren binnen het systeem die mogelijk aan het probleem hebben bijgedragen.
Daarnaast hebben wij geen mogelijkheid om onafhankelijk vast te stellen dat de specifieke fles waarnaar in de klacht wordt verwezen, inclusief de genoemde productiedatum, daadwerkelijk dezelfde fles is die bij deze bestelling door ons is geleverd. Dit is met name lastig vast te stellen wanneer er enkele maanden zijn verstreken sinds de bestelling is geleverd en de koelvloeistof inmiddels is gebruikt.
Bij een custom waterkoelingssysteem zijn er veel verschillende variabelen die mogelijk kunnen bijdragen aan vervuiling, afzettingen of instabiliteit van de koelvloeistof. Zonder het volledige systeem te kunnen inspecteren en de voorgeschiedenis ervan te kennen, is het helaas onmogelijk om met zekerheid vast te stellen dat de door ons geleverde koelvloeistof de oorzaak is geweest van de gemelde afzettingen en de daaropvolgende onderhoudswerkzaamheden.
Desondanks hebben we uw klacht serieus genomen en hebben we uit coulance het volledige aankoopbedrag van de koelvloeistof inclusief de oorspronkelijke verzendkosten terugbetaald.
We willen ook graag reageren op de suggestie dat we u zouden hebben “geghost”. Uw e-mail over de aanvullende schadevergoeding kwam binnen tijdens onze vakantie, toen onze winkel gesloten was. Bij onze terugkomst hadden we een aanzienlijke achterstand aan bestellingen en klantvragen te verwerken. We hebben uw bericht zo snel als redelijkerwijs mogelijk beantwoord terwijl we deze achterstand wegwerkten. Onze excuses als de wachttijd de indruk heeft gewekt dat uw bericht werd genegeerd; dat is absoluut niet onze bedoeling geweest.
We begrijpen dat u graag een aanvullende vergoeding had ontvangen voor het onderhoud aan uw waterkoelingssysteem en het vervangen van zaken zoals slangen en koelpasta. Zonder dat kan worden vastgesteld dat de door ons geleverde koelvloeistof daadwerkelijk verantwoordelijk is geweest voor deze aanvullende kosten, kunnen wij echter redelijkerwijs geen gevolgschade vergoeden voor componenten en materialen die niet bij onze winkel zijn aangeschaft.
Het spijt ons dat we niet de oplossing konden bieden waarop u had gehoopt. We hopen dat deze aanvullende toelichting een eerlijk en volledig beeld geeft van hoe de situatie vanuit onze kant is behandeld.