AlgemeenPas op! Bestel hier niet!
Dure bestelling geplaatst. Item was niet goed en maakte enorm lawaai, wij deze terug sturen via hun manier en voorschriften (DHL) zijn ze het pakket kwijt, we hebben bewijs van verzenden aangeleverd. En schuiven alle verantwoordelijkheid af op de klant, terwijl deze geen blaam treft. Dit is tussen DHL en Alternate.
Inmiddels ook al een advocaat erbij moeten halen, die dit aan het uitzoeken is. Echter gaat dit even duren.
Bestel je spullen dus ergens anders!
Update: Verzendbewijs van DHL toegestuurd, met alle informatie erop, en die klopt gewoon, en dat ook de bestuurder het pakket heeft opgehaald.
Dus bestel hier niet!
Ze doen er alles aan om je NIET te helpen. En schuilen zich dan achter het verzendbedrijf terwijl het bewijs er is.
KlantenserviceZe doen er alles aan om je NIET te helpen.
Wees gewaarschuwd!
Beste ,
Jammer dat je deze situatie zo hebt ervaren.
Jouw melding is zorgvuldig en uitvoerig door de vervoerder onderzocht.
Daarbij is vastgesteld dat het door jou aangeleverde verzendbewijs niet overeenkomt met het retourlabel dat voor deze retourzending is aangemaakt.
Daarnaast blijkt uit de gegevens van de vervoerder dat het bijbehorende retourlabel wel is gescand bij een pakketautomaat, maar dat er vervolgens geen fysiek pakket is aangetroffen.
Omdat wij de retourzending niet hebben ontvangen, kunnen wij de retour helaas niet verwerken.
Mocht er alsnog aanvullende informatie of nieuw bewijs beschikbaar komen, dan bekijken we de situatie uiteraard graag opnieuw.