Megekko

Slechste klanten-service ooit, Megekko wil de problemen rondom RMA's niet oplossen.

Megekko probeert ook onder een Ingebrekestelling en Ontbinding van koop uit te komen. door het maken van verschillende excusen

Megekko rekent de kosten voor RMA zendingen aan de klant, ze beloven deze kosten te vergoeden, maar als je ze hieraan probeert te houden, geven hier geen gehoor aan.

Datum ervaring:
Van:
20-6-2022
Tot: Heden
Product: Asus moederbord
Winkel van aankoop: Cd-romland
>>Megekko heeft aangegeven de garantie van de desbetreffende winkel over te nemen.

Megekko geeft zeer slechte after-sales-service.

1 Megekko heeft tot 3x aan toe een RMA geaccepteerd, waarbij het tot heden niet is gerepareerd
2 Megekko geeft aan dat de fabrikant meer informatie wil mbt het probleem, terwijl ik deze informatie al eerder heb gegeven bij de 1e RMA. hierbij is het duidelijk dat er eenmiscommunicatie tussen Megekko en de fabriekant is.

3 De RMA's duren ook langer dan de standaard 2 weken, mijn 2e RMA duurde meer dan 8 weken, en het probleem is alsnog niet opgelost

4 Bij de 2e en 3e RMA vroeg de fabrikant zoals vermeld in punt 2 wederom om meer informatie, die ik al tijdens de eerste RMA heb gegeven. ook als je uitgaat op de status waarbij je het product hebt ontvangen is het duidelijk dat het product NIET gerepareerd is.

Bij mij is dit duidelijk op basis van de staat van de thermalpads van mijn moederbord. het product niet gerepareerd is, omdat ik bij de 2e en 3e RMA deze in exact dezelfde staat terug kreeg als dat ik het opstuurde. bij de 1e RMA waren de thermalpads vervangen. maar het product vertoonde alsnog het defect waarvoor ik de RMA had aangevraagd

5 Megekko geeft ook tegestrijdige mails met betrekking tot de status, zoals bij RMA 2, was er eerst niets gerepareerd, maar na 1 mail ineens wel iets.

6 Indien je hierop doorvraagt krijg je geen of een gebrekig antwoord dat ze het gaan uitzoeken, maar je krijgt hier helemaal geen duidelijk antwoord op.

7 Megekko geeft aan een andere oplossing te willen geven, maar geeft tot heden deze NIET.
-Bij klachten komt het in dezelfde inbox als waar je de communicatie mbt RMA's naartoe stuurt, hierbij geven ze aan klachten niet te willen behandelen, tot het duidelijk waar het "probleem" ligt,
Megekko geeft op wedervragen mbt het probleem om dit op te lossen exact dezelfde reactie,
dus het is niet mogelijk om dit probleem op te lossen omdat Megekko zelf aangeeft hier niet op in te willen gaan.

8 medewerkers lezen de mails ook niet, dit is duidelijk als je bepaalde beloftes citeert,
en probeert Megekko hier aan te houden, hierbij krijg je hetzelfde antwoord als bij punt 7 dat ze er niet op in willen gaan.
9 Ikzelf heb Megekko al van meer dan genoeg informatie voorzien. Bij vragen voor informatie vanuit Megekko krijg je hier geen gehoor op.
10 Megekko doet niets met meldingen van een potentieel lek van persoonsgegevens
11 Megekko belooft tot een oplossing te komen met een supervisor. maar geeft hier geen gehoor aan zoals al vermeld bij punt 7
12.1 Megekko houd ook geld achter, terwijl ze beloofde de RMA kosten te vergoeden.
12.2 als je ze hierop aanspreekt krijg je hier geen gehoor op.
12.3 aleen nadat je ze in gebreke hebt gesteld en de "Koop ongedaan" wilt maken, zeggen ze het geld in geizeling te houden, todat je akkoord gaat met hun optie.
13 Megekko claimt ook dat het geen fabrieksdefect is, Maar als je ze om de desbetreffende bewijzen vraagt krijg je deze NIET!
14 Megekko gaat niet in op een Ingebreke stelling.
15.1 Als je de Koop ongedaan maakt via een Ontbinding van overeenkomst, dan krijg je het standaard verhaal van dat ze het willen repareren, en geven 2 opties
15.2 Als je ze hier dan op aanspreekt dat je de koop wilt ontbinden krijg je een excuus waarbij Megekko claimt dat dit niet mogelijk is om "Vul reden in"
16.1 zoals vermeld in punt 15 overtreed Megekko de volgende regels:
Consuwijzer -> Wat kan ik doen als de verkoper het probleem niet oplost?

16.2 Ik heb hier megekko ook opgewezen, ook middels het toevoegen van DE DESBETREFFENDE ARTIKELEN VAN BOEK 6 EN BOEK 7 VAN HET BURGERLIJK WEBOEK
Waaronder: "Burgerlijk Wetboek, Boek 6 artikel 265 lid 1"

17 Hier heeft megekko tot op heden NIET op gereageerd.
18.1 Ik heb Inmiddels ook een Dispute geopend via het "European Online Dispute Resolution {ODR Platform}".
18.2 dit heb ik gedaan Nadat de gestelde termijn in mijn ontbinding van aankoop is verlopen.

!!!Middels deze review wil ik mensen waarschuwen om NOOIT iets bij Megekko te kopen. omdat je naar je aftersales service kan fluiten!!!

Klantenservice:
Klantenservice bestaat NIET, als je megekko op de wet Na het ingebreke stellen van de webwinkel en het ontbinden van aankoop onder:

"Burgerlijk Wetboek, Boek 6 artikel 265 lid 1"

Hierop krijg je geen gehoor vanuit megekko.

Scorekaart voor Megekko