Gebruikers over webshop Amac
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVlotte service en duidelijke communcatie over het leveren van een nieuw product waar op moment van verschijnen erg veel vraag naar is, in mijn geval de nieuwe Ipad Air 2020.
AlgemeenDe nieuwste iPad Air 10.9 (2020) besteld; meteen de volgende dag in huis,
waar winkels zoals MediaMarkt en Apple zelf een veel langere levertermijn aangaven.
iPad werd door de bezorger neergezet voor onze deur (wel na eerst aangebeld te hebben). Bezorger zou zich maar net hebben vergist in de straatnaam of het huisnummer....
AlgemeenBestelling bij Amac, Arnhem, laten wijzigen van opsturen naar afhalen in de winkel. Enkele dagen later was daar de iPad Air 2020. Goed geholpen, vriendelijke bediening (hier al vaker geweest).
AlgemeenNiet nagekomen wat afgesproken was bij aankoop iMac 27” (Amac Middelburg). Ik had om een numeriek klavier gevraagd maar kreeg een vaag verhaal van de verkoper te horen dat dit niet mogelijk was (voor de aankoop wel geinformeerd of dit mogelijk was; geen probleem zeiden ze me)
AlgemeenAmac Arnhem is voor mij hèt adres voor Apple aankopen. Vanwege prima ervaringen in het verleden, was het voor mij vanzelfsprekend mijn eerste iWatch ook hier aan te schaffen. Ik werd zoals vanouds goed en vriendelijk geholpen en ben erg tevreden met mijn aankoop.
VerzendingZie hierboven
KlantenserviceZowel via chat als persoonlijk in de winkel word je keurig te woord gestaan.
AlgemeenIk heb hier mijn Apple Watch besteld, was mijn eerste bestelling bij Amac. Alles ging soepel, overzichtelijke website, duidelijk dat het artikel op voorraad is (of niet) en wanneer ik mijn pakketje kan verwachten.
VerzendingProduct was snel verzonden, volgende dag in huis zoals beloofd werd op de website.
AlgemeenVia de website heb ik een Logitech MX Keys voor Mac besteld. De reden dat ik dit toetsenbord via AMAC kocht, is omdat zij de enige zijn die dit toetsenbord met een ANSI layout op hun website hebben staan (normale horizontale entertoets en geen toets tussen de Shift en de Z). Om te verifieren dat dit toetsenbord inderdaad ANSI layout heeft en geen ISO layout, heb ik ze van te voren een mail gestuurd waarin ik ze het verschil tussen ANSI en ISO heb uitgelegd en of ze zeker wisten dat de foto's overeen komen met het product. Hierbij is mij verzekerd dat het product overeen komt met de foto's en dus heb ik het toetsenbord besteld. Toen ik het in huis kreeg bleek het toch om een ISO toetsenbord te gaan, iets wat ik juist probeerde uit te sluiten. Hierop heb ik besloten het product terug te sturen en geld terug te vragen.
VerzendingOp donderdag avond 22:30 besteld en op zaterdag middag bezord.
KlantenserviceToen ik het verkeerde product had ontvangen heb ik de klantenservice gebeld. Ze gaven aan dat ze het probleem niet snapten maar dat als ik niet had gekregen wat ik zocht, ik waarschijnlijk het verkeerde product heb besteld. Erg frustrerend om te horen te krijgen dat je waarschijnlijk een fout hebt gemaakt terwijl ik juist extra moeite heb gedaan om dit te voorkomen door van te voren navraag te doen. Website klopt dus niet en klantenservice helpt niet.
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe iPhone werd ik keurig, vriendelijk, professioneel met aandacht voor de klant specifieke wens te woord gestaan. Uiteindelijk de keuze gemaakt op basis van de aanbevelingen.
VerzendingKan niet veel over worden toegelicht. Er werd een doos overhandigd.
AlgemeenI bought an Apple Watch series 6 (pre order via phone as regular customer)
I was happy that I was informed the day of release(first day product becomes available to public) by mail and was able to pick up my order after leaving work
Product was waiting for me (reserved) at store
AlgemeenIk zocht voor naast mijn Keychron K6 keyboard een goede muis welke draadloos is (bluetooth) en snel kan switchen tussen meerdere devices. Amac had de Logitech MX Anywhere 2S op voorraad en voor een mooie scherpe prijs. Plus de volgende dag gelijk geleverd. Top service
Eind van de middag besteld en de volgende dag al in gebruik. Iets waar ik vandaag de dag veel waarde aan hecht.
AlgemeenIk zocht voor mijn thuiswerkplek een stand voor mijn MacBook. Wilde persé een mStand van Rain Design en een winkel met A ) Snelle levertijd B ) Goede prijs en C ) Een winkel waar ik ook eventueel langs kan lopen. Voor mij is dat Amac geworden.
VerzendingEind van de middag besteld, de volgende dag al geleverd. Iets wat je vandaag de dag bijna als dé norm beschouwd. Maar toch fijn en zeer zeker gewaardeerd dat dat gewoon kan.
AlgemeenOndanks dat het druk is buiten in de rij ivm Corona nemen ze bij Amac toch de tijd om je te woord te staan en zonder opdringerig te zijn. Ze laten zich niet opjagen gelukkig.
VerzendingIn de winkel gekocht
KlantenserviceEigenlijk nooit een probleem gehad, die twee keer kwamen we er gewoon uit.
AlgemeenKopen via Amac gaat eigenlijk altijd goed. Als er een keer wat is helpen ze je online of in de winkel altijd goed en snel.
VerzendingVolgende dag binnen
AlgemeenLogitech toetsenbord gekocht bij amac. Via de rentepunten website van ing is het mogelijk om extra korting te krijgen. Daardoor had het toetsenbord bij amac de beste prijs. Mijn ervaringen uit het verleden met amac goed zijn, dus besteld. Binnen 1 dag geleverd, past bij de verwachtingen.
Verzendinggewoon snel geleverd en goed verpakt.
Algemeenthuis werkt de beeldscherm adapter niet naar behoren. in de winkel gaat het wel goed.
de verkoper heeft aangeboden om het met de thuiskabel en de adapter nog eens in de winkel te proberen.
ze denken hier goed mee met de klant
AlgemeenEven buiten wachten ivm de corona regels. Daarna snel geholpen. Ik kocht een Magsafe 2 power adapter voor mijn MBP. De macbook laadde niet meer op. Deze meegenomen naar de winkel. Ik vroeg in de winkel of ik eerst even mocht testen of het inderdaad de ada[ter was. Er werd een reserve adapter gehaald om te zien of mijn adapter of de MBP defect was. Het bleek de adapter te zijn. Helemaal blij vertrok ik met een nieuwe adapter. keurige service.
AlgemeenGoed en deskundig geholpen door de medewerker, kreeg een koel blikje cola aangeboden omdat ik wat langer moest wachten ivm met een storing in het systeem
AlgemeenSnelle levering alleen de reparaties zijn aan de dure kant. Verder alles in goede orde ontvangen.
AlgemeenGoede service en heel snel geleverd, ook gaf het me vertrouwen dat het een premium resellers is
VerzendingHet was snel geleverd en alles kwam goed aan
KlantenserviceFijne hulp gehad
AlgemeenHelaas is Amac de service partner voor Apple. De locatie in Tilburg is met de auto niet te bereiken, als je dus een defecte 27" iMac hebt kun je daar een goed kwartier mee door de stad lopen slepen en in de Corona tijd laten ze je ook gerust een kwartier buiten wachten in de bakkende zon.
KlantenserviceIk verzorg de afhandeling van defecten van mijn klanten. Nu weer een MacBook uit begin 2019. Die heeft een defecte toets (en dat is niet verwonderlijk met dat type toetsenbord). Laptop ingenomen, wilden ze hem niet opsturen omdat we hem niet van icloud gegooid hadden. Na meerdere keren op en neer bellen om iemand te vinden die het Apple ID en wachtwoord nog had hebben we hem er uit kunnen gooien. 12 foto's gemaakt van het apparaat voordat ze hem opsturen. De hele wirwar aan regels en voorwaarden uitgelegd.
Toen heb ik ze nog verteld dat ze waarschijnlijk weer met vochtschade aankomen om dat in de 3 jaar dat ik MacBook ter reparatie aanbied bij Amac er nog nooit 1 geen vochtschade gehad heeft volgens hen. 1 dag later. Ja hoor, vochtschade, heel de garantie weg volgens hen. Foto's opgevraagd en en zit een miniem spoortje vuil in een groefje. Kan ik daar weer met ze over in de clinche. Afijn reparatie voor een M die het af en toe niet doet gaat ruim € 1100 kosten. Waardeloze toko, als je zonodig een Apple moet kopen haal hem niet bij Amac en als je garantie nodig hebt ( en die ga je een keer claimen want het is een Apple). Neem een dag vrij en ga naar de Apple store in Amsterdam.