Gebruikers over webshop Amac
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima zoekfunctie op de website en artikelen daardoor makkelijk kunnen vinden. Voldoende keuze uit betaal mogelijkheden zonder dat daarbij extra kosten komen.
VerzendingIn de avonduren nog een bestelling gedaan en de volgende dag al ontvangen.
AlgemeenMonitor gekocht bij Amac. Paar problemen mee gehad, maar die zijn uitstekend verholpen. Er werd goed meegedacht en terugbelafspraken werden altijd nagekomen.
AlgemeenGemakkelijk een bestelling te plaatsen en telefonisch om een advies gevraagd. Ruime keuze in het door mij bestelde artikel (toetsenbord)
VerzendingDe levering (toetsenbord)was, in deze coronatijd, prima op tijd. Goed verpakt in een stevig karton.
KlantenserviceIk vroeg, via chat, advies over een Apple toetsenbord. In mijn situatie met mijn Apple MacBook Pro was het, ivm de aansluitingen, beter een alternatief toetsenbord te nemen dat ook nog €25,- goedkoper was. Nu 2 weken in gebruik en ervaar het als een kwalitatief zeer goed toetsenbord dat aan mijn wensen voldoet.
AlgemeenPrima website, snelle afhandeling en prima informatie voorziening over voortgang bestelling. Ruim aanbod voor iedere Apple gebruiker. Ga zeker vaker bestellen.
AlgemeenBestelling plaatsen ging gemakkelijk en was heel overzichtelijk.
De stappen die je moest maken stonden goed aangegeven.
Verzending ging goed.
Het was snel verstuurd en kreeg het de volgende dag al bezorgd.
AlgemeenDe website is overzichtelijk, mits je de filters gebruikt, en bestelling is snel geplaatst incl betaling. Duidelijk aangegeven of het product wel of niet op voorraad is
VerzendingOp zich heb ik zeer lang op het product (iPhone 12Pro) moeten wachten, maar dat kwam doordat Apple laat leverde. Dit was aangegeven door Amac, dus was ook geen verrassing. Des te blijer toen het bericht kwam dat de iPhone was verstuurd en de volgende dag geleverd werd. Toch mis ik de meer persoonlijke en "fun" ervaring van de aankoop in de winkel of zoals soms andere online leveranciers dat doen (bv Coolblue), waar een extra briefje of leuke verpakking het net iets leuker maakt om de bestelling uit te pakken.
KlantenserviceVia chat een aantal keren contact gehad over de te verwachte leverdatum. Altijd correct en vriendelijk te woord gestaan
AlgemeenMooi tasje gekocht voor Mac Book. Eerst de verkeerde voor 16 inch. Snel opgelost door AMAC. Heb nu een 13 inch. Past goed en oogt mooi. Prima product en prima service.
VerzendingBinnen een paar dagen ontvangen. Zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceFout bij bestelling snel hersteld.
AlgemeenBestelproces verliep soepel, ik heb geen problemen gehad. Werd netjes op de hoogte gehouden van status updates en het product is binnen de aangegeven tijd verzonden en geleverd.
VerzendingErg netjes en stevig verpakt, met speciale doos op maat waar geen lucht in zit dus ook goed voor het milieu.
AlgemeenDuidelijk webshop, artikelen makkelijk te vinden, bestelproces helder, duidelijke communicatie. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop.
VerzendingOndanks de gigantische drukte bij PostNL, zeer snelle bezorging.
AlgemeenMedio december meerdere producten besteld bij amac, waarvan een van de producten doa was.
Op de website is het lastig om de retour opties te vinden, maar naar lang zoeken eindelijk gevonden. Nog even bevestiging gevraagd, en product was inderdaad aangekomen.
Daarna wachten. Geen reactie. Status update gevraagd:
"het is druk ivm feestdagen, en we lopen achter met retouren"
ok, geen probleem. Week later vraag je opnieuw naar status.
"We lopen nog steeds achter"
Nog keer vragen.. Inmiddels ben ik anderhalve maand verder en geen geld of nieuw product gezien! zo'n slechte service heb ik al heel lang niet meegemaakt!
Als je meer dan anderhalve maand moet wachten op de afhandeling van een DOA product dan vindt ik dit uitermate teleurstellend.
AlgemeenOverzichtelijke informatie over producten,
Meer opties voor extra tools
Al net al hartstikke goed
Ga er zeker meer bestellen
De levering ging heel snel ondanks deze Corona crisis. Ben heel tevreden met de snelle levering
AlgemeenIk heb een accessoire besteld via Amac, omdat ze een goede aanbieding op dat moment hebben.
Betaling via Apple Pay. Dezelfde dag een verzendbevestiging met T&T en factuur.
Volgende dag levering via PostNL.
Geen op- of aanmerkingen. Gewoon zoals verwacht!
Het product was goed en stevig verpakt. Snel verzonden via PostNL
AlgemeenMakkelijke en overzichtelijke site om te bestellen. Een aanrader voor een eventuele volgende bestelling aangaande de benodigde Apple spullen
VerzendingSnelle en adequate levering van de bestelde spullen
KlantenserviceGeen ervaring mee. Ga altijd uit van het goede.
AlgemeenHet was eenvoudig om een bestelling te plaatsen. De bevestigingen van bestelling en betaling komen vlot.
VerzendingMijn bestelling werd niet op zondag verstuurt.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en het aanbod van producten is heel compleet.
Ook de prijzen zijn vaak erg redelijk.
In tegenstelling tot mijn ervaringen met sommige andere leveranciers was dit produkt van Amac - zoals beloofd tijdens bestellen - de volgende dag al in huis.
Ook de prijzen zijn vaak erg redelijk.
Het product was netjes verpakt in een kartonnen doos en werd op tijd geleverd.
KlantenserviceIk bestelde een webcam en wilde een kortingscode voor accessoires toepassen (LOCKDOWN2021), deze was niet geldig. Waarop ik aannam dat het alleen om mobiele accessoires ging. Daarop toch maar besteld. Een uur later nogmaals geprobeerd en toen werkte de code wel. Dit scheelt maar liefst 20% korting. Daarop direct gemaild en gebeld met de klantenservice. De ene medewerker zegt we gaan dit netjes regelen en de ander zegt dat dat niet kan. Na bellen, mailen en chatten is er nog niks opgelost, jammer.
AlgemeenZelfs in Coronatijd met de winkels gesloten een nette en snelle levering van een Watch SE waarmee ik als oudere senior weer helemaal bij de tijd ben. Dat is Amac duidelijk ook.
VerzendingUiterst snel geleverd. Het blijft een feest om de prachtige Apple verpakking open te maken en daarna je cadeau zien. Per definitie bewaar je de verpakking, zo gelikt ziet het er uit.
AlgemeenMeteen na levering blijkt dat het scherm niet goed is. Service van een beschadigde macbook slecht, traag en nog steeds na twee weken geen informatie.
KlantenserviceHeb het product terug gezonden op eigen kosten. Na lang vragen heb ik een bericht ontvangen dat de macbook door hun ontvangen is. Onduidelijk is nu wat er gaat gebeuren en wanneer ik een nieuwe krijg.
AlgemeenHet reactieve design van de website is vreselijk. Werkt niet fijn, laad traag. Staat haaks op de kwaliteit van de Apple producten die ze verkopen.
Overal claims “nu besteld, morgen in huis”. Twee items besteld. Het eerste werd pas 24u later verzonden, en volgens track en trace nog later aangeboden. Andere item werd pas 72 uur later aangemeld bij PostNL voor verzending. Deze vertragingen hebben dus niks met drukte bij de postbedrijven te maken, maar met deze webshop zelf. Jammer dat ze niet eerlijk communiceren dat de levertijden (veel) langer dan een dag zijn.
24u later in huis dan beloofd voor het eerste product. 2e product 5 dagen te laat.
KlantenserviceVragen over levertijden werden pas na minstens 3 dagen beantwoord. Telefoonnummer gaf aan dat ze wachtrijen van langer dan een uur hadden (?!?)
AlgemeenVoor het eerst besteld bij Amac, maar is zeker de laatste keer! Eufycam 2 set online gekocht. Daar zitten twee camera’s bij. Ik kreeg onverwacht een gebruikte set. Heb ik me overheen gezet uit sympathie. Dom! 1 camera blijkt slecht, en de ander is goed. Ik wilde ze retourneren ervan uitgaande dat ik dat 30 dagen kon. Niet dus. Bij Amac kan dat maar 14 dagen! Vervolgens werd ik doorgestuurd naar de telefonische helpdesk. 45 minuten in de wacht gehangen, maar ze konden niets voor me doen. Kan niets opsturen of zo. Ik moet naar een winkel was het advies, maar met Corona is bijna alles in het centrum van de stad (ver weg) gesloten. Wil ik een afspraak maken via de site. Lijkt dat alleen te kunnen voor Apple producten. Heb geen idee wat nu.
KlantenserviceKlantenservice helpt me helemaal niet! 45 minuten in de wacht gehangen, maar ze konden niets voor me doen. Kan niets opsturen of zo. Zelfs niet nu met Corona.