Amac

Gebruikers over webshop Amac

Hier een SSD upgrade uit laten voeren voor een 2012 MacBook pro. Los dat het echt een mega verschil maakt en ik nu heel blij ben, werd ik ook altijd heel goed geadviseerd. De upgrade inc. SSD was ongeveer 1/3 van de prijs die ik weleens bij andere aanbieder op offerte had gekregen. Oude HDD keurig teruggeplaatst in een SATA behuizing zodat die nog via USB aan te sluiten is, nette afhandeling, kan dit zeer aanbevelen.

Altijd eerlijk advies, ook of het bijvoorbeeld zinvol is om nog even te wachten op nieuwe MacBook Pro's en tips om de huidige Macbook nog even mee te laten gaan. Deze mensen weten waar ze het over hebben.

Uitstekend geholpen, goede adviezen, vriendelijk en deskundig personeel. Namen alle tijd die nodig was. Erg tevreden.

Enige minpunt: spullen werden via postNL geleverd en die leverde slechts een pak ipv twee. Duurde een aantal dagen voordat de helpdesk had uitgezocht wat er aan de hand was.

Bestelling was snel en makkelijk gedaan in de winkel. Product was alleen niet op voorraad maar deze had ik de volgende dag netjes binnen.

Levering was snel en optijd.

Ik ben bij vestiging Hilversum langs gegaan. Fijn dat ze producten op voorraad hebben met een prijs die heel dichtbij de goedkoopste webshop lag. Zeer vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht, zowel over het product zelf als de accessoires.

Eerder heb ik een Apple product ingeleverd ter reparatie, ook al had ik het product niet daar gekocht. Ook toen werd ik vriendelijk en netjes geholpen. Product werd snel gerepareerd en werd goed op de hoogte gehouden. Kreeg zelfs 50% korting op een nieuwe screen protector aangezien de andere verwijderd moest worden tbv reparatie.

Super goed geholpen door Danny, (Amac Alkmaar).
Danny heeft mij geweldig voorgelicht en had het geduld om mij de kans te geven na te denken over de juiste aanschaf van de iPad Pro M1. Ben er erg blij mee. Vriendelijk personeel en denkt heel goed mee. Groeten van een tevreden klant, Jaap 😁

Ik kocht op maandag een Apple Mac Mini bij Amazon.nl, levering dinsdag. Woensdag was hij er nog niet. Duidelijk van de vrachtauto gevallen. Donderdag gebeld. Moest tot de dinsdag erop wachten. Op maandag was ik het zat en bestelde hem online bij Amac. € 40 duurder, maar daar zat ik niet meer mee. Direct opgehaald en vanaf de installatie begon het genieten.

Ik heb tijdens de kortingsweken twee monitors gekocht (27UP850), waarbij de eerste geretourneerd is vanwege een defect. Het was wel wat lastiger zoeken hoe je retourneert, gezien ik meestal gewend ben een PDF label te krijgen die je op de doos kunt plakken, maar nu had ik alleen een retouradres gekregen. Ik voel me toch comfortabeler een pakket terug te sturen als ik een bevestiging heb gehad dat ze het verwachten, ipv het zomaar naar een adres te sturen.

Er zat een kleine deukje in de verpakking, maar de monitor die ik besteld had genoeg beschermpiepschuim om het te beschermen. Zeer snelle leveringen, bij beide monitors binnen 24 uur.

Ik heb een monitor gekocht, waar helaas een defect aan zat. Ik heb toen kort gesproken met de klantenservice van Amac binnen 2 dagen en zij hebben mij geholpen met retourneren. Toen heb ik de tweede monitor besteld. Ik heb binnen twee weken het geld terug gekregen voor de eerste monitor.

Zeer makkelijk een bestelling kunnen plaatsen en deze was netjes en optijd geleverd. Prijs voor de bestelde ipad was net wat duurder als bij de goedkoopste webshop.

Levering was snel en goed verpakt.
Ook is bestelling te volgen, waardoor duidelijk is dat wanneer het wordt geleverd.
Vervolgens een vraag over het product. Via de klantenservice ben ik goed en meteen geholpen.
Veel betalingsmogelijkheden en zelfs Klarna (achteraf betalen, waar mijn voorkeur naar uit gaat).
Laatst ook vragen over bepaald product. Een vestiging opgezocht en duidelijke uitleg en tips ontvangen, waardoor ik nu weet welk type product ik moet aanschaffen.

Goed verpakt en zo compact mogelijk. Bij mij kon het zelfs door de brievenbus.

Vraag over het product naar aanschaf en had snel mijn gewenste antwoord en klantenservice nam er rustig de tijd voor.

Prima geholpen bij aankoop van mijn nieuwe iPad.
Jammer dat ik eerst moest wachten totdat er iemand beschikbaar was voordat ik naar binnen mocht, terwijl personeel met elkaar stond te kletsen.

Handige en overzichtelijke site. De producten zijn snel te vinden. Ook fijn dat je achteraf kan betalen

Producten waren prima te vinden, bestelproces en betaling zijn eenvoudig verlopen. Hierover dus wel tevreden.

Meerdere artikelen besteld, hiervan is een deel nog niet gekeverd.

Ik verwacht daar na meerdere weken wel een bericht over.

Uitstekende service in de winkel. Geen uitstekende beoordeling, enkel en alleen omdat je na aankoop een account kunt openen waarop je zelf geen producten kunt toevoegen. Ik heb geen iMac gekocht maar kan de levering verder niet volgen, iets dat wel kan bij rechtstreekse aanschaf bij Apple. De rest van het proces nog niet te beoordelen.

Prima service. Bestelling werd exact op de geleverde datum geleverd. Aanvullende vraag via chat werd ook prima en snel beantwoord.

Snel geholpen, goede uitleg en alles altijd op voorraad. Dus de aankoop ging precies volgens wens.

Produkt van tevoren natuurlijk via reviews al verkend. Produkt voldoet aan verwachtingen.

Geen klachten

Printer voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. En zo was het ook. Zeer tevreden dus.

Op tijd geleverd.

Vriendelijk geholpen.

De website is helder en overzichtelijk. Voor de Apple koper is het assortiment uitstekend. De keuze in accessoires is beperkt maar wel steeds van premium kwaliteit. De levering is vrij snel.

Levering is binnen enkele dagen en is goed verpakt.

Heb ooit een bekrast iPhone hoesje ontvangen en na het versturen van afbeeldingen hiervan kreeg ik direct een nieuw hoesje opgestuurd. Het bekraste hoesje hoefde niet retour.

De website is heel erg duidelijke en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het assortiment is uitgebreid

Goed verpakt en verzenden volgens afspraak

Bij Amac gisteren een MacBook Air 2020 besteld. Dat is allemaal goed geregeld, ook dat ik deze in Ede kon ophalen. Ook de bevestiging loopt goed en een keurig bedankje voor de aankoop je scherm is oke. Ook dat je er een medewerker naar het magazijn sprint (letterlijk) om het product voor jou te gaan pakken en dat je binnen 2 uur een bericht krijgt om op te halen....... Die laatste kwam dus niet.

Aangezien de ophaalbevestiging niet binnen 2 uur kwam maar even gebeld met een aardige mevrouw van Amac Ede. Er was blijkbaar een fout met de levering die dag aan Amac Ede, maar geen nood want een door mij bestelde en al betaalde Air was toch al op voorraad. Waarom dan die niet gereserveerd en mij een bevestigingmail gestuurd? Was blijkbaar een te lastige vraag. Aangekomen in Ede hing er een touw voor de deur waarachter wij moesten blijven wachten. Op een aanplak a4 lazen wij dat je met 4 mensen in de winkel mocht, uiteraard met mondkapje, en er was een medewerker bezig met 1 klant. "Bezig" lees gezellig keuvelen. Over het touw gestapt om de winkel te betreden, er was immers maar 1 klant in de winkel, werden we toegesnauwd door die medewerker dat we moesten blijven wachten tot dat we gehaald zouden worden. Vervolgens ging hij weer door met keuvelen. Eindelijk kwam er een 2e medewerker en mochten wij de zaak betreden, bij gods gratie dus! Achter ons stonden inmiddels al meer mensen maar die mochten, ook niet als 4e klant, naar binnen. Owee, want 1 klant probeerde het en zij werd ook weer op zeer onvriendelijke wijze achter het touw gezet. Het werd lachwekkend. Inmiddels lag de Air op de toonbank en mijn vrouw koos er ook nog een sleave bij van € 40,00. Ook die afgerekend. Kortom, transactie klaar dus naar huis. Nee, nee, er bleek een fout te zitten in het systeem om de Air af te melden bij Amac. Of dat we even wilde wachten? Oke, als je het snel oplost willen we wel even wachten maar de parkeermeter loopt door, dus de tijd is beperkt. Ondertussen stond de 1e genoemde medewerker nog steeds lekker te keuvelen en deed heel druk met een iPhone 7 waar hij onbenullig de screenprotector van aan het vervangen was. Inmiddels stonden er 9 wachtende klanten te mopperen voor de deur met het touw. Na 45 minuten is mijn vrouw naar de auto gelopen om een bon te voorkomen. De baas Job wilde maar niet komen om met mij in gesprek te gaan en liet het over aan het inmiddels emotioneel geworden meisje wat bij mij moest blijven vanwege het risico dat ik met mijn gekochte en betaalde spullen de winkel uit zou lopen. Ik heb haar gerust moeten stellen dat het niet iets persoonlijk is, iets wat de "baas" zou moeten doen. Haar opnieuw uitgelegd dat wanneer ze een foto maakt van de gegevens op de doos ze op een later tijdstip de laptop kon afmelden wanneer het systeem weer werkte. Dit mocht volgens haar niet. Nadat ze weer na "achteren" ging ben ik alsnog met mijn spullen de winkel uitgelopen. In de rij stonden inmiddels 13 mensen te mopperen en de eerder genoemde medewerker was nog steeds druk met de screenprotector. 5 minuten later werd ik gebeld door Job, de dienstdoende baas. Toen kon het wel.. Hij vond het geen stijl hebben dat ik de winkel was uitgelopen. Een excuus dat ik ruim 60 minuten heb gewacht omdat er een intern Amac probleem was is niet in hem opgekomen. Het enige wat hij nodig had was het serienummer van de Air. Ik vertelde hem dat ik al na 5 minuten had voorgesteld de gegevens op de doos over te nemen om het product als geleverd af te kunnen boeken. Ja, dat was ook mogelijk geweest zei hij daarop. Wat een ontzettend onprofessionele organisatie is in ieder geval deze Amac in Ede. Daar zien ze ons in ieder geval nooit meer

Bij binnenkomst al vriendelijk aangesproken, ook door de andere medewerkers bij deze Amac in Uitgeest. Ik vond dit een prettige beleving en soms maak ik dit wel anders mee. Mijn Macbook 12" hetzelfde getaxeerd zoals ik al eerder zelf op de website had gedaan. De medewerker heeft mij uitstekend en vakkundig geholpen en was ook duidelijk! De inruil heb ik overigens gebruikt voor de aanschaf van een Apple Watch series 6 en AirPods Pro. Verzending en klantenservice (nog) niet van toepassing.

Scorekaart voor Amac