Gebruikers over webshop Amac
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoed en snel geholpen in de winkel. Vooraf gecheckt of het op voorraad was, daarna in de winkel zelf nog wat advies gehad.
AlgemeenHeel vriendelijk en deskundig geholpen. De mensen luisteren goed en geven meerdere opties waaruit ik kon kiezen. Ik heb daardoor een betere keuze gemaakt (en goedkoper) dan dat ik zelfstandig via internet besteld had
VerzendingMijn bestelling was deels niet op voorraad. Het heeft daardoor een aantal weken geduurd voordat ik alles binnen had.
KlantenservicePrima.
AlgemeenSnel en goed geholpen in de winkel, produkt was op voorraad. Mijn vragen werden correct beantwoord.
VerzendingNvt, bezoek aan winkel
AlgemeenNetjes in de winkel geholpen, bestelling online gedaan omdat Apple het nog leverde.
Iets meer info over de levertijd was welkom geweest. De levering was niet een dag later, het duurde ongeveer 11 dagen. Het is was niet te laat of te vroeg of op tijd. Ik wist niet wanneer het zou komen. Maar op zich heb ik daar niet veel problemen mee. Vandaar de opmerking dat iets meer info welkom was geweest. Ik ben verder helemaal tevreden.
Een courier heeft netjes binnen de tijd van de e mail een dag eerder het product gebracht.
KlantenserviceIk heb de klantenservice gebeld over de levertijd.
Die gaven aan dat de levering zou gaan plaatsvinden maar konden nog geen exacte datum geven. Te begrijpen met een nieuw product.
Ik hoefde niet lang te wachten en ben netjes te woord gestaan
AlgemeenIk heb vanaf de pre-order op 8-11-2021 best wel even een paar weken moeten wachten op mijn Apple Watch series 7 maar dat kwam door de bekende levering problemen waar iedereen last van had. Uiteindelijk heb ik de watch ontvangen en ben heel tevreden over de afwikkeling.
AlgemeenGoede voorlichting over de aanschaf van een apple product. Personeel neemt echt de tijd voor je. Levering geheel volgens afspraak. goede en snelle service
AlgemeenProduct was in de verwachte staat en snel geleverd. Prima winkel met mooie prijzen, niks op aan te merken.
AlgemeenDe door mij gepreordende en bestelde items allemaal volgens afspraak en op tijd geleverd! Zeer prettig geregeld!
VerzendingLevering precies zoals afgesproken!
KlantenserviceNa een aantal vragen van mijn kant prima te woord gestaan en geholpen.
AlgemeenPrima uitleg met betrekking tot keuze en kopen van de iPhone 13 Mini, door winkelpersoneel Amac te Hoorn
AlgemeenVlotte verzending en overzichtelijke site en korting mogelijk mbv Winkelenensparen, maakt een betrouwbare indruk en uitstraling.
AlgemeenIk heb bij de AMAC De Wall in Utecht een Apple Silicion Cae (€ 55,-) gekocht. Nadat het eenmaal van heuphoogte was gevallen was het hoesje op twee plekken gescheurd en paste niet meer om mijn telefoon.
KlantenserviceDus ik terug naar de AMAC winkel in de Wall. "Waarom heeft u het hoesje eigenlijk gekocht" was de vraag. "Ik vond het een mooie kleur" was mijn antwoord. Verkoper: "Maar we adviseren dit hoesje eigenlijk nooit omdat we weten dat het van slechte kwaliteit is". Ik: "Maar waarom heeft u mij dat advies niet gegeven toen ik het hoesje kwam kopen?" Verkoper: "Maar wij mogen de spulletjes van Apple toch niet afkraken..."
Dit gaat om een hoesje van € 55,- wat al heel veel geld is, bedenk even dat je hier voor een duurder Apple product komt winkelen.....
AlgemeenZe hebben veel producten. Geven ook goed advies, maar beoordeel voldoende omdat ik ongevraagd nieuwsbrieven krijg. Nooit ingeschreven. Slecht.
KlantenserviceZe geven goed informatie. Jammer van spammails.
AlgemeenReparatie van Iphone X aangevraagd, in de winkel probleem uitgelegd, slechte tot geen Wifi ontvangst. Dit is goed genoteerd, barst in het glas achterzijde aub. niet repareren, onderzoekskosten betaald 39,95 Eur. Vervolgens krijg ik 9 dagen later een bericht terug dat ze het toestel willen vervangen ipv repareren. Ze hebben geen onderzoek uitgevoerd, omdat die buiten garantie valt. Policy is dan vervangen in deze situatie, ruim 600 Eur plus betalen.
Dus geen onderzoek fysiek uitgevoerd, dit had in de winkel reeds verteld kunnen worden. Uiteindelijk 39,95 Eur betaald voor administratie ipv fysiek onderzoek.
Probleem is bij ION voor 29,95 EUR opgelost, telefoon (wel) geopend en er bleek een stekkertje los te zitten. Hij werkt weer helemaal.
Personeel is vriendelijk, uitvoering van het proces is slecht. Zie het verhaal van het serviceverzoek bij Amac.
AlgemeenDe bestelling, maar vooral ook de levering verliep gesmeerd. Binnen 12 uur had ik mijn Mac Mini in huis.
AlgemeenPrima webshop. Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
AlgemeenIk kwam hier voor de airpods max. Er hing één set en deze was (vanzelfsprekend) op apple music aangesloten met een beperkte collectie muziek. Ik vroeg of ik de Airpods mocht connecten met m'n eigen telefoon, en dat was helemaal prima. Heb zeker een minuut of 20 geluisterd naar spotify en apple muziek en af en toe kwam de verkoper nog even langs om te vragen of hij nog iets kon betekenen. Hij bood aan om ook andere goede koptelefoons in die pricerange te proberen en te connecten en nam alle tijd om me te helpen. Qua advies en verkoop helemaal prima.
AlgemeenHad op hun site gekeken voor beschikbaarheid van het product. Eerste indruk in de winkel had ik niet echt een welkom gevoel. Het lijkt dat de verkoper al in zijn hoofd hebt, deze klant komt alleen kijken en niets kopen. Zodra ik zei dat ik dat product wil was die ineens overslag.
AlgemeenAlvorens naar de Amac winkel in de buurt te lopen, checkte ik eerst de prijs en beschikbaarheid van airtag’s. Prijs was okay maar niet op voorraad. Handig dat je ze online kunt bestellen en een berichtje krijgt als ze voor je in de winkel klaar liggen.
VerzendingDe levering ging via het Amac filiaal in de buurt. Door online te bestellen en in de winkel af te halen ga je er nooit voor niks naar toe. Bovendien krijg je meteen nog wat handige instructie!
AlgemeenMagic Keyboard 2 nieuw gehaald bij Amac Dordrecht.
Op voorraad, 10 % goedkoper dan elders, en ik wilde
de Amac winkel ook bekijken, ik woon er in de buurt.
Na wat nerveuze ontvangst door "jongste bediende"
fantastisch geholpen, alle tijd en een goed product.
AlgemeenBij AMAC meerdere MAC producten gekocht afgelopen jaren, zeer tevreden over advisering, levering en ondersteuning wanneer nodig. Kan van harte aanbevelen, Delft en Gouda.